- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
<Adamsky> #548 üzenetére
Akinek annyira nagyon kell NFC akár vehet valami smart bandet amiben van. Tudtommal házon belül is az MI Band 3-ban már van, azt tudod így használni. Mind a kettőbe meg végül is minek?
Amúgy miért kártyázzon az ember? Mert mai napig találkozni olyan bolttal ahol nincs paypass, de amúgy tudsz kártyázni, vagy ha éppen valami miatt le van merülve a telód, vagy éppen leejtetted, kocsiban hagytad stb akkor is ott van a kártyád. Továbbá telóval nem tudsz pénzt felvenni és elég szar amikor éjszaka csatak részegen nem tudsz mondjuk egy taxiba beülni mert valami miatt nem működik a kártya terminál. (nem gyakori, csak amikor épp megszívod akkor nagyon kellemetlen)
Szerintem egyik se jobb megoldás mint a másik, mind a kettőnek megvan a maga helye.Amúgy szerintem azért sem akkor plusz az NFC a legtöbb embernél, mert azért nem olyan rég óta lehet használni itthon. Valami 2016-os cikkre emlékszek, hogy az OTP beindította kisérleti jelleggel? Nem esküszöm meg rá. Aztán lehet itt fű alatt beindult, de én pl a bankomtól semmilyen értesítést nem kaptam, hogy te figyi már ilyen meg olyan királyak vagyunk, használd az NFC-s telefonoddal. Pedig látok embereket telóval fizetni, de szerintem elég fű alatt lett beindítva.
-
nemlehet
őstag
válasz
Celithrandi #494 üzenetére
A cikkben szerintem teljesen rendben van, hogy a gyártó által megadott ajánlott árat írják bele. Ahogy ezt VGA, CPU, alaplap és kb minden tesztnél is teszik, esetleg ha már egy ideje lehet kapni több boltban is akkor átlagos árat bele szoktak írni.
Ennél a telónál még nem tudjuk, hogy mennyiért fogják árulni itthon, mert még nem kapható sehol úgy hogy tényleg megvehető. Innetől mit kéne kiírni? Hogy kb "ennyire tippelünk"? AKkor meg azon menne az őrjöngés...
A gyártói ár mindig nettó, a kereskedő haszna nélkül. Szerintem ezt nem akkora dolog beszorozni magadnak az áfával meg mondjuk 5-10% árréssel. Ha pontosabb akarsz lenni akkor rászámolod a vámot és az Artisjus mókát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest