Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Magisk
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
A Z10 nekem is szerelem volt. Nem túlzás, azok közé tartozom, akik több mint 2 évet vártak rá. Együtt néztük a launch live stream-et a Z10 topicban a többiekkel. Nem kell más, csak BlackBerry 10. A Passportban nem fogsz csalódni, ez tuti. Vadállat.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
jacis
nagyúr
Állati gyors tényleg. Nem lehet megfogni semmivel. Egyedül a droidos viber volt amit utált de az ment is a fenébe mert csak kíváncsiságból tettem fel.
Nagyon bízom benne, hogy sokáig megmarad a BlackBerry mint mobil gyártó, mert nagyon szeretem ezt a rendszert.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
SharpSA
veterán
Na csak összejön mobilról...
Itt. 2 év garanciával és 27% áfával. Ennél jobbat eddig nem találtam és ismerősöm is innen rendelte. Jelezni kell, hogy milyen billentyűzettel kell. Nekem a magyar kiosztás, azaz a qwertz kell.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
hito
nagyúr
Elvileg a legújabb leak-en már megy a Blend. Most próbálom ki, mert haverom azt mondta, hogy azzal neki ment. Ha nálam is működik, akkor szétkürtölöm itt, nem kelljen kivárnia senkinek emiatt azt a maratoni 48órát
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
icezozo
addikt
meg van ! legalis helyrol hivatalos garanciaval! NEM gsm uzleti.
mas. van egy rakas olyan passport a piacon amit kimentettek Mexicobol !
mily erdekes euban pont nalunk landolt
talan csak nem magyarok hoztak? de igen. lesujto ismetleverik vele a piacot es a BB presztizset. termeszetesen ezek a keszulekek le lesznek tiltva mert PIN alapjan megtalaljak!
http://qwankido.hu/
-
sasa134
addikt
Ez érdekes, nekem tökéletesen hibátlan.. Német o2 OS, esetleg próbáld meg azt Zacsival. Semmi anomália, patika. Mondjuk én amióta BB10-em van, mindig német o2 OS-t használok, soha, de komolyan soha semmi bugom nem volt. Biztos vagyok benne, hogy vannak különbségek a szolgáltatók közt (tudjuk, hogy belenyúlnak, pl Z10en nekem a 10.2.0-ban volt már fehéregyensúly állítás, míg másoknak nem stb)
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
ok szuper, akkor ismét bevált az o2
érdemes lenne más telókon is kipróbálni, főleg q10-en. nekem nincs kéznél Q, de kiváncsi lennék, megoldja-e a bajokat..Mert ha igen, akkor újabb bizonyíték, hogy eltérő szolgáltatók eltérő (minőségű) OS-t adnak ki..
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Lall
veterán
Katolikus paptól, akinek ez volt a második számú tokja, de soha nem használta. Esetleg matróz, aki megvette, de szintén nem használta, mert hosszú útra ment és elfelejtette felpattintani.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külpolitika
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Proxmox VE
- ZEN.com
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest