- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Netfone
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Hát 60-ért szinte ajándék volt. 2 hetet bírtam várni aztán megrendeltem egy újat angliából. Ahogy rányomtam a megrendelésre napokon belül jöttek az SE hirdetések. még 80-ért is vittem volna. Nem csodálom hogy egyből lecsaptak rá.
Misi1979: Milyen szempontból nem tudtad megszokni?
Nekem az a legfőbb bajom hogy 2 év BB10 után ha a kezembe veszek más rendszert nemhogy azt érzem hogy nem tudnám megszokni hanem hogy nem is akarom. Gombot kell nyomogatnom hogy alkalmazást váltsak? Tiszta őskor. -
Ijk
nagyúr
Hát nem tudom passportról mire váltanék. 2 napja van meg és teljesen megszoktam, böngészés baromi jó, elforgatva szoktam tartani és a klavin görgetek. Nincs zsíros képernyő, nincs véletlenül görgetés közben linkre nyomás amitől néha agybajt kapni. Agyonhajtva is az akksi röhögve végigbírja a napot.
Billentyűzetet is gyorsan szokom, alig gépeltem félre, amit az álló képernyőbillentyűzetről egyáltalán nem tudok elmondani. Szerencsére appokkal sincs különösebb gond, de jópár droidos app bugos vagy el sem indul szóval arra tényleg nem lehet építeni. -
Koczó93
őstag
Természetesen van netem, csak megszoktam, megszeretem az offline navikat
Most leszedtem Amazonról a Sygicet azt régebben néha használtam, szimpatikus nagyon
7 nap után is használható csak pár extra nem elérhető. Mostanában már úgyis inkább navit használok az autóban a telefon csak vész esetére kell
-
Koczó93
őstag
Értem, köszi!
Mostmár kezdem megszokni, amikre szükségem van működnek isGyors, a kijelzője sokkal jobban olvashaó mint a régebbi amoledes Samsungomnak. Létezik hozzá olyan app amire ha rákattintok lezárja a kijelzőt? Droidon használtam egyet azt szerettem mert nem kell mindig a gombot nyomogatni.
-
-
-
Pont a waze volt az egyik legkatasztrofálisabb app nálam még wipe előtt. Bő fél óránként kb menetrendszerűen fagyott.
A levelezési lehetőségeket szeretem a passportban, de az iOS levelezőjével sincs bajom.
De a legnagyobb problémát mégis a leálló fejlesztésekben látom az os10-nél. Appok terén is, de az én véleményem szerint a rendszer sem jó irányban fejlődik. Már amennyiben fejlesztik még, mert lassan ott tartunk, hogy amennyi idő alatt egy alverzió kijön os10-ből, a konkurenciánál egy új főverzió kijön. -
turbulencia8
őstag
Hetvegen en pl. majdnem kidobtam a Classic-ot nem ertettem a halozati hibat. Aztan kiderult, hogy baratnom almatlansag miatt ejszaka folfeszitette a SIM-talcat, es kivette a kartyamat, hogy tudjon netezni. A dolog szepseghibaja, hogy microSIM-es tabletbe rakta at a kartyat (adapter nelkul). Szerencsere nem lett baja semminek, a Classic, a tablet es a kartya is meguszta az akciot.
-
tomcat1987
tag
Lugosi: Én is úgy tudtam, hogy már felmegy 4G-re a BIS. Milyen beállításokra gondolsz?
Coc@s: Volt előtte Netplusz S netelőfizum, és simán volt 4G. Beléptem a telekom fiókomba, de az áttekintés alatt én nem tudom mit kéne megnéznem. Nem találok olyan részt, ahová ez kellene írva legyen. :S
Akiknek itt a fórumban van Blackberry netre előfizuja, mindenkinek van 4G? -
törölt tag
akkor a bb10nek annyi lesz ha nem frissül a végleges kiadásig, már az otp smartbank se indul el, egyre kevesebb appot lőnek ki a 4.3ból...ha a runtime nem frissül 4.4-re vagy 5.x-re akkor a blackberry10-es telók már csak alap telónak lesznek jók...se értelmes unaloműző játék, se bankoló appok...ami játékok vannak azok 3-4 éve nem frissülnek már...1 hete még működött, frissült az app azóta csak smartbank logóig jut el...úgyhogy a passport vásárlásom a végleges változattól függeni...priv-et nem tervezem, képesség/tudás/ár arányában rohadt drága, jobb képességű telót kapok már fele ennyiért... vagy iphone vagy win10mob
-
törölt tag
légyszi segíts nekem
tedd fel a 1mobile marketet és a cpu-z-vel nézd meg hogy az Android hányas szintű a 10.3.3 bétában? a 10.3.2ben Level18...
olvastam egy cikket hogy talán dual bootos lehet majd a 10.3.3, persze ez csak találgatás, de nekem gyanús hogy 500 megával nagyobb már most a béta mint a 10.3.2...azt kizárnám hogy ennyi hiba lenne a 10.3.2-ben...
-
tomee007007
addikt
Nincs is ezzel baj
Mondjuk nekem sem szokott azért ennyit enni mint tegnap, most csináltam egy restartot, aztán meglátjuk. Bár tényleg jobb volt a fogyasztás az előző verzióval. Több készüléket használok egyszerre, így átlag mindegyik kibír 3-4 napot, így feltűnőbb a fogyasztás is. -
hartyi
tag
Félreértesz, nem a szeder jel tűnik el (T-Mobile-os vagyok és nincs BIS/BES-em), hanem úgy általában az adatszolgáltatás szűnik meg úgy, hogy látszólag minden rendben (tehát a 4G jel és marad, full térerő mellett).
Droid-os app-ból én is csak kettőt használok (Google maps és FBReader).
BTW: Olyan eKönyv olvasóról tudtok, ami kikapcsolja a bill háttérvilágítást? Némileg zavaró este, hogy ki-bekapcsol ha lapozok.
Auto loader: kicsit félek az ilyen mókulásoktól
-
fido75
tag
Éppen, hogy a szellőzőrácsra szerelhetők után akadtam rá erre. Ez nem lötyög és oldalra is forgatható. Nem takar ki semmit, és a gyári navik is a középkonzolon vannak. Nekem két autóban is van ilyen tartó és nagyon bevált, hogy minden autótípushoz egyedi rögzítőt adnak. Előtte az ebayen vettem egy csomó vackot. Ha szem előtt akarod tartani, akkor olyan mágneses tartót keress, aminek a masik fele a szelvedore szerelhető. A Logitech is gyárt ilyet.
-
-
Ceftriaxone
aktív tag
Igen, láttuk azt hiszem többen is, ez szomorú. De nem biztos, hogy érdemes lenne követni, és pánikba esni. Ha jó számodra a telefon, akkor erősen meg kellene gondolnod, illetve gondolnunk, mindannyiunknak.
Tudom, a Whatsapp rossz jel, ...de nem hiszem, hogy a támogatás az OS alól hamarosan eltűnik. A PlayBook is szomorúan ért véget, mégis használni lehet évekkel az utolsó frissítés után is. A BlackBerry 7 OS szintén ilyen.
A BlackBerry 10 OS -re pedig idén még jön ki frissítés.
Persze azt is értem, aki elhagyja a fedélzetet, a Whatsapp pl nekem is rosszul esett...
Mondjuk én valami jobb androidos telefon irányába megyek, amin van USB-OTG, meg FM rádió, meg egy csomó olyan dolog, ami az iPhone esetén pont nincs...pedig amúgy jónak tartom az iPhone -t. ..de szerintem csak több mint másfél év múlva. Esetleg kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest