- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
turbulencia8 #10679 üzenetére
Ja most nem az itteni árakból indultam ki.
-
eduba
aktív tag
válasz
turbulencia8 #10679 üzenetére
Droidos mezőnyben ezt a hardvert 50.000,-Ft környékén adják.
-
törölt tag
válasz
turbulencia8 #10495 üzenetére
At gondoltam es nem veszek masik telot.
-
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #10411 üzenetére
Nem vagyok boszavu, mukodik minden es kesz
appok hada tovabbra sincs a telefonomon, csak az alapok.
-
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #10407 üzenetére
Sajnos szinte a vas adja el a telefont nagyreszt. 835 sd ala en sem adtam volna most hosszutavra.
-
válasz
turbulencia8 #10407 üzenetére
Szerintem muszály lesz!
-
válasz
turbulencia8 #10405 üzenetére
Nekem az lenne a fontos, hogy a gép kifejezetten hosszú idővel legyen támogatott. A snap 660 proci kicsivel frissebb, mint a 625. Szinte egy éves a K1. Ideje lenne váltani.
-
Pavlo
aktív tag
válasz
turbulencia8 #10398 üzenetére
Atyaég, ez a LED-es ökörség most komoly?
-
válasz
turbulencia8 #10398 üzenetére
Jesszuspepi!
-
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #10387 üzenetére
Passport volt ennyi
-
válasz
turbulencia8 #10343 üzenetére
Van. És még lesz is.
Hál istennek! -
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #10333 üzenetére
Hosszu. Sony xz1 compact kicsi.
-
icezozo
addikt
válasz
turbulencia8 #10333 üzenetére
mar csak volt K1 ! sot mar semmilyen uj BB sincs az uzletben! hasznalt se lesz. csak a szerviz marad meg.
gazdasagilag nem kifizetodo a mai vilagban BB-t arulni. -
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #10330 üzenetére
Azzzzz nagy. Motion plane.
-
V B A
aktív tag
válasz
turbulencia8 #10294 üzenetére
Igen, sokkal jobb úgy.
-
válasz
turbulencia8 #10196 üzenetére
Nos. Egyszerű.
Kaptam volna céges jutalmat...
Kiutalás előtt minuszolták. A pénzre meg szükségem van.
Ez van. Van még mellette három telefon, majd lesz másik... -
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #10071 üzenetére
Nem vagyom zartsagra es gagyam ramegy a szervizre dolgora, mert bomlik magatol a telefon
4-es kijelzo pedig kicsi.
-
válasz
turbulencia8 #10071 üzenetére
Párunknak itt sem jön be a cukiság és a trendiség.
Az ifon cuki és trendi. (Súlyosbítva: buzifon.)
-
válasz
turbulencia8 #10068 üzenetére
Biztos hogy nem!
Azért mert a mobil relatíve kicsi méretű. -
Pavlo
aktív tag
válasz
turbulencia8 #9919 üzenetére
Soha nem próbáltam. Inkább nézem böngészőből.
-
sasa134
addikt
válasz
turbulencia8 #9773 üzenetére
Kiváló...akkor indul a kutatás egy működő skype apk után. Bár nem fűzök hozzá sok reményt..
-
V B A
aktív tag
válasz
turbulencia8 #9723 üzenetére
Ez 2x velem is előfordult külföldön. Egyszerűen eltűnt a telefonról minden google fiókban tárolt név, telefonszám e-mailcím. Kerestem Wifit és egy fél óra alatt visszaszinkronizálta őket, de nagyon bosszús voltam.
-
válasz
turbulencia8 #9255 üzenetére
Azt honnan veszed, hogy a szoftver "össze van tákolva"?
Már miért is lenne, ha az fut már az összes berrydroidon? Nem különbözik szinte semmiben a többi saját szoftver alapverziótól. -
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #9255 üzenetére
625 nem gyenge proci és a rendszer sincs tele gyárilag zabáló programokkal.
-
válasz
turbulencia8 #9253 üzenetére
Van egy érzésem, hogy a K1 sikeresebb lesz, mint a Passport eddigi teljes szériája.
-
Gijon
senior tag
válasz
turbulencia8 #9123 üzenetére
A Disa elég jó, facebookra és whatsappra, bár utóbbit nem használom.
-
Koczó93
őstag
válasz
turbulencia8 #9123 üzenetére
Elég gyors a viber és általában jelez is
De csak régebbi verziót szabad feltenni amiket itt a topicba is linkeltek. Hanghívás működik, videóhívást én még soha nem próbáltam így arról nem tudok nyilatkozni ahogy a facebookról sem de azt hiszem itt a Messenger Lite-ot szokták ajánlani.
-
iMagic7
tag
válasz
turbulencia8 #9072 üzenetére
Igen jelenleg a priv a legjobb vétel, főleg ha még eredeti bb t akarsz
Használtan már találni elég jó áron -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
A Priv - ről egyre jobbakat írnak, mondjuk a fizikai billentyűzet nem annyira jó.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
A Snapdragon 821+ 4 GB RAM jobban tetszett volna nekem. Ez a hardver lehet hogy nem rossz, de aligha túl időtálló .
-
válasz
Tartok tőle, úgy fog járni, mint a Klasszik... menő, frankó aha, de miért is akad a böngésző? Mire várunk a megnyitásnál? Amúgy szuperszép. A körömnyi plusz erő meg... erőtlen előny így.
-
bwoay
nagyúr
válasz
turbulencia8 #9054 üzenetére
itt követheted az eseményeket
-
hito
nagyúr
válasz
turbulencia8 #8987 üzenetére
És a legujabbal megy a hivas?
zolee0307: nem tudom, azt sose használtam még.
-
sasa134
addikt
válasz
turbulencia8 #8850 üzenetére
Eddig nem futottam bele semmibe, de csak 1 napos a cucc.
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
turbulencia8 #8506 üzenetére
Akkor ott (mint első BB10 modell) kicsit kispórolhatták az anyagot. A Classicomat 15 hónapon át dokkolóval etettem, napi minimum egy (néha kettő) töltés. Persze egy kicsit kilazult, de semmiféle kopást vagy lötyögést nem lehetett észrevenni. Nagyon egyben volt a cucc. Nem hinném, hogy a PP ne hozná ugyanazt a minőséget.
-
Holmes
csendes újonc
válasz
turbulencia8 #8378 üzenetére
Igen.köszi!
-
Ijk
nagyúr
válasz
turbulencia8 #8361 üzenetére
Viszont csak a Nextgen fog Passporton futni, a primo nem a képernyő arány miatt.
-
Coc@s
őstag
válasz
turbulencia8 #8361 üzenetére
Ok, csak ingyenes, offline naviról volt szó.
(Legalább is úgy emlékszem.)
-
Picco
addikt
válasz
turbulencia8 #8346 üzenetére
az is jo, hasznaltam a mikrofon miatt beszelgetesekre, meg parszor futashoz de en a keszulek altal kiadott hangimosegre gondoltam, egy "jobb" fulessel sem utkoztem problemakba.
mod: az en PP silverem meg nem kaptam meg OTA-n, remeljuk hoz valami pluszt. vergodok h lecsereljem e egy nexus 5x-re, mert a whatsapp itt kulhonban "letszukseglet"
-
DJosef
őstag
válasz
turbulencia8 #8343 üzenetére
Van egy Asus MeMO pad 7 tab-om, de szivesebben hasznalnek a Passport melle mondjuk egy iPod touch-ot a zenei resz miatt.
Megmondom oszinten, hogy az iOS-tol sem valnek meg szivesen, de a Passport is nagyon tetszik.
-
Picco
addikt
válasz
turbulencia8 #8204 üzenetére
classicja van haveromnak, talan a legszebb telefon amit eddig lattam. ha csinalnanak egy HW updatet, tuti beujitanek egyet...de inkabb csak a kezem log a bilibe
-
válasz
turbulencia8 #8204 üzenetére
Ha jól emlékszem wp telefont vettél, nem?
Van wp10-es telefonom, mondjuk szoftveres billentyűzetben szerintem az az összes platform legalja. -
Koczó93
őstag
válasz
turbulencia8 #8029 üzenetére
Nem, egy 5 napos teló, csak a tulaj inkább vett egy iphonet és eladta. Sajnos nem tudom milyen verzió volt/van rajta.
-
Koczó93
őstag
válasz
turbulencia8 #8011 üzenetére
Aha, értem köszi
"Sajnos" eléggé izgatja a fantáziám ez a passport. Olvasgatok róla még aztán meglátom mi leszSzerk: Megtaláltam egy appot az Amazonon. Innen akkor letölthető és telepíthető?
Amazon -
Koczó93
őstag
válasz
turbulencia8 #8009 üzenetére
Köszi a válaszokat srácok
ez az alkalmazás nem kér helymeghatározást így lehet hogy működne. Emailek szinkronizálásához mindenképp kell Bis? Egy gmail fiókom van, megkapnám a leveleket és tudnék írni Bis nélkül vagy sem?
-
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #7959 üzenetére
És az asszonynak lett baja?
-
icezozo
addikt
válasz
turbulencia8 #7950 üzenetére
uj OS10 keszulekrol nem beszeltem sot tervbe is csak 2017 utan lehet mert minden kapacitasukat a droidos csodakba invesztaljak.
-
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #7950 üzenetére
Állj le vele, vagy többet vegyél be
Ez lesz a classic 2: [link]
-
bwoay
nagyúr
válasz
turbulencia8 #7928 üzenetére
hamarosan át lehet írni a topic nevét:
"Mire váltsak Blackberry Passportról - tippek és trükkök" -
V B A
aktív tag
válasz
turbulencia8 #7888 üzenetére
Nem tudom mi most az árkülönbözet, de azért a Classic és a PP szerintem ég és föld. A Classic egy tök jó kompakt cucc, a PP pedig egy masszív igásló (szerintem). Nemcsak a proci nagyobb, hanem a felbontás és a képernyőméret is, valamint szerintem a billentyűzet is jobb. Classicom nem volt ugyan de sztem a PP üzemidőben is jobb.
Az kétségtelen, hogy ugyanúgy megvannak a kompromisszumok.
Tényleg Pokémon fut BB-n???? :-)
-
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #7895 üzenetére
OP3 még nagyobb, mint a htc. Kóros tepsi fóbiám van
Xiaomi telókat és is figyelem. Szoftvert szerettem anno, sok okos van benne. Priv nem bb.
-
válasz
turbulencia8 #7875 üzenetére
-
válasz
turbulencia8 #7817 üzenetére
Csak az év hiányzik.
-
lovace
aktív tag
válasz
turbulencia8 #7796 üzenetére
Igazad van! (Eddig nem olvastam kommenteket.)
Vicces egyébként, hogy létezik "Review for Duolingo" alkalmazás vagyis hát alkalmazásnak nem nevezhető interjú, amiért szintén elkérnek 1,8 eurót. Vannak itt néhányan, akik a droidos szellentős appokkal szívesen példálóznak, hát én azért úgy látom, hülyeségért a BBW-nek se kell a szomszédba menni. -
lovace
aktív tag
válasz
turbulencia8 #7794 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy többet nyújt, mint a droidos, de valamelyik nap a duolingot is láttam a BBW-ben.
-
sasa134
addikt
válasz
turbulencia8 #7773 üzenetére
Sajnos nem menthető...
-
válasz
Sajnos mindent kitöröl. Gépváltáskor sem menthető...
Nagyon utálom. -
erer1000
őstag
válasz
sajnos ezt nem tudom, nem kellett gyáriba vissza húznom a mobilt még
-
erer1000
őstag
válasz
turbulencia8 #7770 üzenetére
én szépen tanítottam, és magyarul is teljesen korrekt már. csak egy fél év kellett és minden megy már , ami szó meg nem fordult elő addig azt utána se nagyon fogom használni
-
ThomasF
csendes tag
válasz
turbulencia8 #7770 üzenetére
Mikor hogy. Általában úgy vettem észre, hogy elég néhànyszor a javaslatra húzni és legközelebb már javítja magától. Szerintem rendben van.
-
Coc@s
őstag
válasz
turbulencia8 #7723 üzenetére
Nehéz megítélni.
Az első nap jobban merült, de mivel nulláról indult, a PIM még dolgozott.
Azt biztosan állíthatom, hogy rosszabb nem lett.
Igaz, mivel béta így nincs minden app benne, jópárat én tettem föl a 2876-ból.
Majd ha kijön a leak vagy a hivatalos, az lesz a mérvadóbb. -
IWC16
csendes tag
válasz
turbulencia8 #7691 üzenetére
Köszönöm, de sajnos valami más lesz!
Udv
Zs -
Coc@s
őstag
válasz
turbulencia8 #7669 üzenetére
Akkor 'így jártam".
A 10.3.2-n belül egyébként és simán léptem visszafelé is.
Persze lehet, hogy a 10.3.3-ról nincs vissza a 10.3.2-re, de majd kipróbálom. -
Coc@s
őstag
válasz
turbulencia8 #7666 üzenetére
Nemrég ment föl rá.
Csak elfelejtettem céges aktíváló kódot kérni előre, most arra várok, hogy a BB-s rendszergizda észrevegye az SMS-emet és küldjön kódot.
Addig szinte semmit nem tudok vele kezdeni.
Tapasztalat sincs még.
Most pl. azt keresem a régi hsz-ek közt, hogy a vízjelet hogy tudom kikapcsolni.
Valamikor régen volt téma, de most nem találom egyelőre. -
bisti79
tag
válasz
turbulencia8 #7637 üzenetére
Igen, egyedül az üzenetek szűrésén, és az órára küldött értesítésen állítottam.
-
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #7632 üzenetére
Én megvettem, offline megy a zene autóban, gyúráskor. Jó app! Néha q10en ninc hang videó lejàtszàskor. Ilyet tapasztalatok? Restart megoldja.
-
-igu-
veterán
válasz
turbulencia8 #7632 üzenetére
+1 szavazat a FastTube-ra, kellemes kia app.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
turbulencia8 #7571 üzenetére
Tudtommal a Ford ezen dolgozik. Lehet hogy más is. ...(és ráadásul : ki tudja, mi lesz az Apple önvezető autóban?!? ... A beágyazott rendszerként eddig is a QNX -ot használták az almás felszín alatt. )
-
sasa134
addikt
válasz
Érdemes tájékozódni, a QNX piacvezető az autóiparban: ''...software has been deployed in the infotainment and telematics systems of more than 50 million vehicles, including brands such as Acura, Audi, BMW, Chrysler, Ford, GM, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Toyota, and Volkswagen. Moreover, a new report, “Software platforms: Building blocks for infotainment success,” from IHS Automotive names QNX as the premier software supplier in the infotainment market, with more than 50 percent market share.
“QNX Software Systems is the clear leader in automotive software, specifically for infotainment, and is forecasted to remain the leader for years to come — growing from more than 16 million units in 2013 to 56 million in 2020,” said Egil Juliussen, director of research, infotainment and ADAS, IHS Automotive''
'' More than 40 automotive OEMs now use QNX® software, including the QNX Neutrino® OS, the QNX CAR™ Platform for Infotainment, and QNX acoustics middleware, for their head units, handsfree systems, connectivity modules, and digital instrument clusters. Examples from the 2015 model year include the virtual cockpit in the Audi TT, the entertainment system in the Mercedes-Benz S-Class Coupe.''
-
válasz
Az kész. Szépen teszi a dolgát és nem lesz abból MA cikk.
-
válasz
turbulencia8 #7565 üzenetére
Igen a múltkor olvastam egy cikket, hogy a kis oprendszerek rovására az android nagyrészt, és az ios kisrészt terjeszkedett. Valami ilyesmi volt a cikk címében hogy "felfalták" a maradékot, elsősorban a wp rovására (a BB-ére már nemigen lehetett mérhetően terjeszkedni).
Ha kijönne egy hub 3 euróért ios-re, már venném is meg. -
l.sebestyen
senior tag
válasz
turbulencia8 #7519 üzenetére
Elkezdtem a runtasticot használni anno, sőt megvettem a pro verziót, aztán egyszer csak eltűnt a bbworld-ből, utánna kezdtem használni az endomondot, sőt a runtasticos korábbi eredményeim is sikerült át tennem, semmi kedvem egy harmadik app- al ismerkednem. Egyébként elszomorító , mert amikor mèg z10 em volt kb. 2,5 éve, a BB worldbe volt endomondo is, meg runtastic is, most mindegyik megszűnt létezni, érdekes anomália ez, az amúgy is kevés értelmes programból mèg tűnik is el app.
-
válasz
turbulencia8 #7519 üzenetére
De az nem szinkronizál a másik (multiplatform, jóval elterjedtebb) appok adataival, azok felhős megoldásaival.
-
kazanka
őstag
válasz
turbulencia8 #7428 üzenetére
Köszi már megtaláltam,tegnap telepítettem a Call Recordert és annak a jelzése volt bekapcsolva.Kikapcsoltam a jelzést azóta csendben van
-
kazanka
őstag
válasz
turbulencia8 #7417 üzenetére
Ok.Köszi,próbálkozok.Egyenlőre még egy problémám lenne nem tudom hogy a telefonkönyvben lévő neveket hogy tudom törölni,lehetőleg mindet?
-
erer1000
őstag
válasz
turbulencia8 #7399 üzenetére
nekem ez a sorrend
BBQ10-Nokia Asha 302-Alcatel OT-806 - HTC ChaChahtc nagyon nem győzött meg gepelesben
-
V B A
aktív tag
válasz
turbulencia8 #7385 üzenetére
Köszi! Ezt nem tudtam.
-
V B A
aktív tag
válasz
turbulencia8 #7373 üzenetére
Navteq térkép van benne. Genius Mapsel még nem volt problémám, Mireonak voltak megakadásai. Pl. Veszprem-Varpalota útvonalon és Bécs alatt az A2-esen mindig lefagyott.
-
theyfel
csendes tag
válasz
turbulencia8 #7373 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
sasa134
addikt
válasz
turbulencia8 #7324 üzenetére
Sajnos a Nemory-féle Messenger tényleg elég random működik már ami a Hub integrációt illeti. Van olyan csevegésem ami megjelenik ott, és van, ami nem. Sajna bőven akad rajta reszelni való. Ha megnyitod az appot akkor az működik rendesen, fagyást sem tapasztaltam, üzeneteket is elküldi rendben, csatolmánnyal együtt - ezzel a résszel nincs gond. Most a napokban jött egy újabb 3-4Mb-os frissítés, szóval dolgoznak rajta.
-
V B A
aktív tag
válasz
turbulencia8 #7321 üzenetére
Van. Leszedtem. Hol működik, hol nem. Facebook Messenger dettó.
-
erer1000
őstag
válasz
turbulencia8 #7321 üzenetére
kommentek alapján ne valami jó.
nem tudod vissza rakni a március 15 előtti fb-t? pl backup? mert hibátlanul működik nekem a régi FB appal.illetve ha a messenger funkció a lényeg, nem a legujabb, de egy két évvel ezelőtti .apk-t szedj le messengerbol. azt próbáltam, megy rendesen, minden emberhez külön értesítés,Nem csak úgy hogy jött valami.
-
jagertibi
aktív tag
válasz
turbulencia8 #7310 üzenetére
Én anyámat a Classicról,passportról BBM en hívom általában androidon. Ö otthon van wifin én mobilneten. Soha nem volt semmilyen akadás lassulás.
-
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #7131 üzenetére
Köszi az infót, akkor tényleg törlöm lassan, pedig nagyon elkötelezett voltam a Mireo mellett. Full EU térképet vettem.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
turbulencia8 #7000 üzenetére
Ki tudja...lehet.
De nagyon érdekel továbbra is, a Viber hogyan jelenik meg, illetve van e valakinek tapasztalata a droidos Whatsapp alkalmazással.
(ha rá fogok érni, amúgy törlöm átmenetileg a natív verziót, és fölteszem egy rövid időre az androidos változatot. Aztán persze visszarakom. ) -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
turbulencia8 #6894 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Eddig én sem aggódtam, csak Icezozo keserű hangulata ijesztett meg...
De mivel van otthon egy 3 éve új frissítést nem kapó, már nem is támogatott, de tökéletesen működő készülék, (Nokia Lumia 800) annyira nem esem pánikba, hiszen Chen megerősítette, lesznek idén frissítések a BlackBerry 10 OS -re. -
fido75
tag
válasz
turbulencia8 #6727 üzenetére
Gyalran kell külterületi címekre járnom és ekkor koordináták alapján ismert a hely. A navfree nem képes a megadott pontokra elvezetni, hanem helyettesíti a bevitt koordinátákat. Nem Szentes, hanem egy adott pontja kellene.
-
válasz
turbulencia8 #6725 üzenetére
Én is a genius mapsot tippelném, illetve végső esetben, pótmegoldásként / más navi kisegítésére egy böngészőbe behívott Google maps-et.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
turbulencia8 #6718 üzenetére
Köszönöm! A Google alapú keresést használtam már többször gyalogosan ( pl a nyaralás alatt jól jött , jó hogy fényképen is megnézheted a célt) , de érdekeltek az autóval szerzett tapasztalatok is. Köszönöm mindenkinek az információkat.
-
laci1892
őstag
válasz
Nagyon jó!! S natív. Marad
Köszönöm a tippet
-
sasa134
addikt
válasz
+1
Jogos, ezt a guglis keresést ki is felejtettem. Meg van benne Foursquare alapú is, meg a gyári POI-k is jók, ha a közelben akarsz vhova elkavarni. -
laci1892
őstag
válasz
turbulencia8 #6713 üzenetére
Köszönöm megnézem.
-
tomcat1987
tag
válasz
turbulencia8 #6661 üzenetére
Netto ár? Oh, azt nem is láttam... Majd ránézek újra. Ez a BB service és EU Plus miféle szolgáltatás lenne? Soha nem hallottam még róla.
-
válasz
turbulencia8 #6589 üzenetére
Ez alapján nem:
http://www.s21.com/sar.htm
Passport 1.45
i6s Plus 1.14 (de mindegyik iPhone értéke alatta van a passporténak, még az ősrégiek is).Rossz reflex ez a "szifon bezzeg".
-
laci1892
őstag
válasz
turbulencia8 #6589 üzenetére
Hm.... még a végén át térek az egyszerű butamobilra....
-
hito
nagyúr
válasz
turbulencia8 #6520 üzenetére
Köszi, kipróbálom! Remélem segíteni fog.
-
sasa134
addikt
válasz
turbulencia8 #6510 üzenetére
Az ismerösi körömben itt Nemeto-ban sem ismerek senkit, aki viberezne - mindenki Whatsapp.
-
kekkola
senior tag
válasz
turbulencia8 #6502 üzenetére
A whatsapp droidon is jobban működik mint a viber. A BBről nem is beszélve.
-
V B A
aktív tag
válasz
turbulencia8 #6254 üzenetére
Köszi. Azt hiszem, hogy maradok a Locusnal, mert ott egy listából kiválasztom a turistautak.hu adatbázist és már megy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest