- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHenis
senior tag
válasz
tomee007007 #10654 üzenetére
Én használtam a gtalkot, szerintem BBM után ez jön a sorrendben. Aztán még ott a skype ami szintén működött ha jól rémlik, bár elég döcögősen.
-
válasz
BBM kiválóan teszi a dolgát.
-
válasz
A natív whatsapp megszűnt működni. Androidos appot én nem tettem fel a telefonra, így azokról nem tudok nyilatkozni.
-
válasz
tomee007007 #10648 üzenetére
Szia! Szerintem ezekre menni fog. Egyedül a gps-en gondolkoztam el, hogy milyen appot fogsz használni, mert mostantól fizetős appot nem tudsz venni. Ha korábban volt megvéve fizetős appod, akkor azt le tudod tölteni, illetve ha a navfree éppen olyan kedvében van, hogy hajlandó térképet letölteni, akkor az is (illetve online navik, amik működnek).
-
válasz
tomee007007 #10650 üzenetére
Azt mondták ismerősök, hogy jobb lett.
-
Pavlo
aktív tag
válasz
tomee007007 #10648 üzenetére
Nem tudom mennyire szeretnéd szerkeszteni a MS dokumentumokat, inkább megtekintésre valók szerintem. A többire tökéletes lehet. Tégy egy próbát és megtudod.
Szerk..:
A netezés még működik, van pár oldal ami hisztis. Állítólag jött ki egy új autoloader amiben frissítették a webkit-et. Gyakorlatban nem tudok olyat aki ki is próbálta volna.
-
mcferenc
csendes tag
válasz
tomee007007 #7722 üzenetére
Okés, köszi szépen a válaszokat!
-
mcferenc
csendes tag
válasz
tomee007007 #7708 üzenetére
Nagyszerű, ez jó hír, köszi a választ. És a billentyűzet tényleg puhább, illetve kényelmesebb gépelni rajta, mint az eredeti PP-én? Sokat számít a lekerekített alsó sarkak? Vhogy az eredeti PP jobban tetszik külsőre, de sajnos még nem láttam élőben, csak az SE-t, de az álom volt, meg is nyomkodtam, 1 hét után is érzem azokat a finom nyomáspontú gombokat
Meg hát biztos az is számít, hogy az SE egy továbbfejlesztett verzió...jó lenne azért egymás mellett nyomkodni őket
-
kristof83
aktív tag
válasz
tomee007007 #7657 üzenetére
Köszönöm!
És amiket onnan szedek le azok általában megbízhatóak? Arra gondolok elsősorban hogy nem fagyogatnak, frissítés is jön rájuk? Csak mert ami nekem kell minden ott van, és akkor nem mókolnám fell a google play store-t. -
Coc@s
őstag
válasz
tomee007007 #7413 üzenetére
Nekem meg a belinkeltet 2+3+4G + WIFI + BT mellett csinálta.
Sosem használom/nézem kikapcsolt adattal, viszont szerintem az enyén egyáltalán nem sok úgy, hogy azért használtam is. Igaz, hétköznap sokkal többet használom, úgy megáll 45-50%-nál este.
Szerintem ettől nem kell jobb. -
Coc@s
őstag
válasz
tomee007007 #7411 üzenetére
-
Coc@s
őstag
válasz
tomee007007 #7409 üzenetére
Nem kétlem.
De valószínűleg nem egyformák a használati szokásaink, más appokat használtok, stb...., amik miatt lehet az eltérés pl. hozzám képest.
Én tényleg nem vettem észre olyan különbséget, ami megütné az ingerküszöböt.
Korábban - főleg a Z10-nél - voltak számottevő eltérések nálam is. -
Coc@s
őstag
válasz
tomee007007 #7407 üzenetére
Nekem és sokaknak semmi baja az üzemidővel a 10.3.2-vel sem.
-
eventus
veterán
válasz
tomee007007 #7405 üzenetére
Június 10.3.3, ha minden igaz
-
Coc@s
őstag
válasz
tomee007007 #7162 üzenetére
Minden este/éjjel töltöm, de folyamatosan figyelem a töltöttséget, és úgy hogy az akksira már sosem ír 95%-nál jobb "egészszéget", a nap végére maradó 40-50% ugyanúgy megvan átlagosan. Hétvégén ez általában 75% szokott lenni. Természetesen az én használatomban, viszont az a verziótól függetlenül ugyanolyan.
-
Coc@s
őstag
válasz
tomee007007 #7159 üzenetére
Nekem egyáltalán nem rosszabb az akkuidőm mint korábban.
Mióta a runtime OK, azóta szerintem teljesen jó ez a verzió. (No jó, majdnem)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #7145 üzenetére
Szia! ..ezt már a múltkor sem értettem, mi lehet az oka, mert nálam meg megy a Sygic...mindenesetre sajnálatos.
Amúgy Google Play vagy Amazon? Bár nálam egyik sem volt problémás. -
jagertibi
aktív tag
válasz
tomee007007 #7126 üzenetére
Igen igen Mireo, de azt mondjak már nem fogják támogatni. Viszont ezt hasznalom kirandulashoz es kellemesen navigalt eddig europaban
-
ferrari1
őstag
válasz
tomee007007 #7126 üzenetére
Igaz, nem engem kérdeztél, de a Mireo.
-
V B A
aktív tag
válasz
tomee007007 #7108 üzenetére
nekem most 2 órán keresztül nyugton volt a telefonom
3g adatforgalom, BT, WIFI bekapcsolva
battery saving bekapcsolva
1 email fiók 5 percenként szinkronizálva (90 napnyi)
naptár 30 percenként szinkronizlva
névjegyek 30 percenként szinkronizálva (kb. 1.100)
remember szinkronizáció
Nemori Messenger kliens on-line3%-ot merült, az óránként 1,5%, az közel 3 nap készenlét
fogyasztás:
1,6% Standby
0,75% PIM services -
sasa134
addikt
válasz
tomee007007 #6820 üzenetére
Az volt a fejlesztői neve a Passport SE-nek.. Általában a BB10 telók városnevekről kapták a fejlesztői nevüket, pl London, Barcelona.
-
laci1892
őstag
válasz
tomee007007 #6761 üzenetére
Még egy kérdés, ha fel is rakom autoloaderrel az új javítást...a marketben megjelenő egy "app" az android Runtime orvoslására. Segít rajta?
-
turbulencia8
őstag
válasz
tomee007007 #6761 üzenetére
Ez kell hozza (a Lucky Patcher-bol van frissebb verzio):
http://www.szederblog.hu/minden-egy-helyen-eszkozok-hogy-szinte-minden-android-app-mukodjon/
-
ferrari1
őstag
válasz
tomee007007 #6755 üzenetére
Nem
-
kekkola
senior tag
válasz
tomee007007 #6686 üzenetére
Ezek a boltok nem a vásárláskor szoktak problémásak lenni...
-
V B A
aktív tag
válasz
tomee007007 #6535 üzenetére
Az OS crackberrys fórumát olvasgattam néhány hete, az volt a benyomásom, hogy akkuban ez az OS visszalépés volt. De ezek szerint ez nem igaz. Bocs.
-
V B A
aktív tag
válasz
tomee007007 #6529 üzenetére
Mindenki ezt tapasztalja. :-(
-
jacis
nagyúr
válasz
tomee007007 #6512 üzenetére
De jóval jobb bármelyiktől...
Telefonálas szempontjából a legjobb. -
Galahed
senior tag
válasz
tomee007007 #6449 üzenetére
Nem, kirak egy Kék D betüt az üzenet elé, hogy Delivered... (feltéve, hogy bekapcsoltad, mert alapesetben nincs bekapcsolva, ha jól emléxem...)
-
Coc@s
őstag
válasz
tomee007007 #6445 üzenetére
Nálam igen.
-
sasa134
addikt
válasz
tomee007007 #6349 üzenetére
Nekem a mai napig nem jött meg, de ahogy olvasom, lehet nem is baj. Sőt kezdem azt hinni, az o2 direkt nem adta ki, mert úgy fest, vannak gondok a motyóval.
Szóval happiness és .2474. -
Coc@s
őstag
válasz
tomee007007 #6351 üzenetére
Különösebben nem mélyedtem bele így nem tudom lenne-e bármi új. (Mondjuk meglepődnék rajta).
Én rendszeresen egy lépésszámlálót használok ill. a WAZE-t állandóan ha vezeteik, a Vibert néha.
Eddig - kopp-kopp - a WAZE ment gond nélkül, de a Viber és a lépésszámláló szarakodik. :-(Már húzom le újra a leak-et és ráeresztem a zacsival, aztán meglátjuk mi lesz.
Lehet, hogy érik egy wipe és egy autoloaderes telepítés. -
Coc@s
őstag
válasz
tomee007007 #6349 üzenetére
Igen.
Ugyanez volt fönn leak verzióban, tökéletesen működött. Ráengedtem ezt a sz@rt, azóta állandóan gond van azzal a néhány droidos appal, ami előtte ment.
Kényszerből használom a Vibert, most nem indul el. Újratelepítve sem.
T...köm tele van a hivatalos frissítéssel.
Asszem teszem vissza ugyanezt leak-ben. -
mome
tag
válasz
tomee007007 #6297 üzenetére
Nekem ugyan nem flipes, hanem hagyományos becsúsztatós bőr tokom van, de abban sem működik. Mondjuk en nem bánom. Az asztalon nincs tokban, úgy elnémul ha leforditom, ha meg tokban van akkor meg táskában van, ott ne is némuljon el, ha esetleg úgy érezné, hogy lefordítottam.
-
tomee007007
addikt
válasz
tomee007007 #6288 üzenetére
Aki használ az enyémhez hasonló, flipes tokot, nem tapasztalta hogy a "némítás lefordítással" funkció nem működik?
-
sasa134
addikt
válasz
tomee007007 #6294 üzenetére
Na ezt jó tudni! Nekem minden ilyen motyóm (microSD-k stb) Sandisk, nagyon jó véleménnyel vagyok róluk.
-
tomee007007
addikt
válasz
tomee007007 #6293 üzenetére
Végül vettem ma két db 64 Gb-os SanDisk Dual Drive 3.0-ás pendrive-ot, hibátlanul és villámgyorsan kezeli a készülék, a gyári fájlkezelőben is tökéletes.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #6288 üzenetére
Jól fest
-
Galahed
senior tag
válasz
tomee007007 #6257 üzenetére
A battery monitort nézem, bizony észreveszem a merülési görbén, hogy azon igencsak lehetne síelni lefelé... régen sokkal lankásabb
volt (bekapcsolt wifi, adat stb mellett is)
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
tomee007007 #6257 üzenetére
Nem tudom a classicot mennyire érinti ez a gond, nekem is új NFC kártyám van, ès pl. Ma reggel 5:30 tòl mostanáig 14% ot merült folyamatos adat kapcsolattal 2g-n, igaz kevés telefon volt, ami azért nem rossz
-
Galahed
senior tag
válasz
tomee007007 #5968 üzenetére
És igazad van, úgy néz ki hogy a Telekom-os NFC-s SIM is hasonlóan viselkedik (BB Passport SE). Sokkal gyorsabban merül a telefon, mint a régi SIM-mel. (kb 1 hónapja cseréltem kártyát, azóta észrevehetően jobban merül)
-
sasa134
addikt
válasz
tomee007007 #6221 üzenetére
Beállítások / 'Értesítések' / 'Éjszakai profil'. De ugyanide visz ha megnyitod az óra appot, fentről swipe, jobb felső sarokban 'Beállítások', majd ott 'Éjszakai üzemmód ért. beállításai'.
-
kekkola
senior tag
válasz
tomee007007 #6153 üzenetére
Dobozban, sim nélkül nálam 5 napot is bírt.
-
Galahed
senior tag
válasz
Aha.... szerintem ez, ebben a formában, BB Passport telefonnal nem lehetséges.
-
PHenis
senior tag
válasz
A Z10-em ennek a felétől letérdel 1 nap alatt...
-
válasz
Ezt én is csak szmájlival a végén tudom elképzelni. De a viccet félretéve, ennek kb az 1/3-a reális. Azaz az 1 nap, esetleg egy kicsi, de már 2 se, 4 meg már szerintem komoly túlzás.
Már akkor is felkaptam a fejem, mikor azt írtad hogy milyen nagy számban futnak nálad hibamentesen az androidos appok, de akkor most azt is tegyem helyre magamban? -
fido75
tag
válasz
Mi???!
-
Coc@s
őstag
válasz
tomee007007 #6130 üzenetére
A Tárcsázás idejére lenémítod.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #6103 üzenetére
Szia! Nem voltam elérhető telefonon és SMS -ben...
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
tomee007007 #5985 üzenetére
Nekem a Classic 7-8%-ot merül egy éjszaka, aktív 4G-vel, wifi nélkül.
-
V B A
aktív tag
válasz
tomee007007 #5979 üzenetére
Azért ez sok mindentől függ. Nálam mindig be van kapcsolva a BT, WiFi, 3G, úgyhogy biztos nem kevés.
Készenléti fogyasztásban egyébként szerintem az iPhone a nyerő, szerintem fél % alatt van bekapcsolt 3g, Wifi, BT mellett.
-
V B A
aktív tag
válasz
Nyáron váltott a cégünk T-ről Vodára, nem tapasztaltam változást. A T-s kártya kb. 5-6 éves volt, a vodás meg NFC-s.
Nem tudom most megmondani, hogy mennyi a készenléti fogyasztás, mert szerelőnél van a teló. Nekem 22 óra átlagos üzemidőt ír ki a Device Monitor és ez reális is. Reggel 6-kor kelek, 11 és éjfél között fekszem le, nem szokott lemerülni, bár néha 10% alá esik.
-
kekkola
senior tag
válasz
Szvsz. el vagy tájolva az üzemidővel kapcsolatban. Ha nem nyúlsz hozzá, az asztalon van teljesen normális az 1%/óra merülés. Ez a készülék max 30-35 órát bír egy töltéssel. Ha meg használod rendesen akkor 22-24-et.
-
agyarka
aktív tag
válasz
Óránként kb.1%.
-
V B A
aktív tag
válasz
tomee007007 #5975 üzenetére
vodás nfc kártyám van és minden OK vele
-
aquamist
tag
válasz
Minden BlackBerry nfc-s kártyával működik, gond nélkül, ráadásul Vodafone. 2db P'9983 és 1db Classic. A passportok is működtek, csak az egyiket falhoz vágtam (SE), a másik egyszerűen leesett és betört a kijelző.
-
válasz
"beáldoztam az S6 edge-met, mivel a BB sokkal jobb munka telefonnak"
Ezt most nem értem. -
tomee007007
addikt
válasz
tomee007007 #5885 üzenetére
Végül nem sikerült megoldani az NFC kártya mizeriát. Mindent kipróbáltam, de semmi sem használat. Végül megpróbáltam szerezni a vodától (az egyik ügyfélszolgálatos is mondta hogy az új kártyájuk már okozott ilyen problémát BB készülékben) olyan SIM-et, ami nem NFC-s. Ez sem jártam sikerrel, mivel már csak pár MiniSim kártyájuk van, azt meg a chip mérete miatt nem lehet nanora vágni. Így maradt az, hogy beáldoztam az S6 edge-met, mivel a BB sokkal jobb munka telefonnak.
Összegezve aki PP-t (SE esetében biztosan) szeretne, és új NFC-s vodás kártyája van, az számoljon a gyorsabb merüléssel (persze ha csak valaki itt a fórumban nem cáfol meg hogy ilyen kártyával használja a készüléket probléma mentesen
)
-
válasz
tomee007007 #5962 üzenetére
-
phanze
aktív tag
válasz
tomee007007 #5911 üzenetére
Köszi a válaszokat,az ez ellötti telefonom kamerája se volt túl jó elvileg(xperia z ultra),de mégis olyan képeket löttem vele ami az én szememben 10/10.
-
PHenis
senior tag
válasz
Szia,
nekem is van egy tippem:
Van itt ez a cikk a BB és az NFC SIM-ek barátságáról.
Írnak benne egy ilyet:
"A Mobiltárca appban folyamatosan aktívvá téve a kártyát ugyanis nincs tovább szükség egy tranzakcióhoz magára az appra (ezzel együtt az androidos telefonra), a SIM pedig gyakorlatilag bármilyen, a MasterCard által jóváhagyott NFC-s készülékbe (jelen esetben a BlackBerry Q5-be, de ebből a listából tetszőleges telefonnal működnie kell) átrakva érintés nélküli bankkártyát (PayPass-kártyát) csinál a telefonból."Nem lehet, hogy át kellene tenni egy androidos telefonba a simet és ott babrálni egy kicsit az sim kártya nfc-jével? Kikapcsolni vagy vagy valami...
Tudom, hogy sántít, de hátha rávezet a megoldásra... -
turbulencia8
őstag
válasz
tomee007007 #5887 üzenetére
Ez szerintem sima halozati problema, ahol nem a PP az egyetlen erintett telo. A Telekom 4G pl. neha nagyon meriti a Classic-ot, mert alkalmankent eldobalja a szederjelet: sima 3G-vel akar ketszerezodhet az uzemido. De valamikor meg sokaig stabil 4G-n is (bar mar egyre kevesebbet kiserletezek vele).
-
válasz
Szerintem ez elég jól körül lett határolva, 90% hogy az nfc-s sim kártya a ludas.
-
válasz
tomee007007 #5883 üzenetére
Sajnos maximum csak tippjeim vannak. Az elején is éreztem, hogy nem valószínű, hogy a simmel van a gond, de persze egy próbát megért. Látom korábban azt írtam, hogy hálózati lefedettségi gond, de ennek persze pont ellentmond, hogy repülő módban is csinálja.
Ott megáll nálam a tudomány, hogy csak az egyik szolgáltató simjével csinálja, de repülő módban is. Olyan nagyon nem lenne szabad ennek összefüggnie, de ilyen mélységben már nem értek hozzá. Most nem emlékszek pontosan, de ugye gyári nanosim, nem pedig vágott? -
válasz
tomee007007 #5857 üzenetére
Nálam sajnos nem. Ma reggel is jött, hogy frissíteni kéne, elindítom és nem történik semmi.
-
tomee007007
addikt
válasz
tomee007007 #5856 üzenetére
Úgy néz ki helyre állt az amazon....kért reggel egy újra bejelentkezést...aztán minden rendben
-
válasz
tomee007007 #5840 üzenetére
Az airplane mód miatt teljesen tanácstalan vagyok. Ugyanis a PIM és a Rendszer nálam is szokott néha fogyasztani (a PIM gyakran megmagyarázhatatlanul sokat), de sosem airplane-ben.
Akkor szerintem a térerő és a sim ötleteket kukázhatjuk is. Esetleg egy másik szoftververziót javasolnék első körben. -
agyarka
aktív tag
válasz
A rendszer és a PIM használatát tűnik soknak. Mivel az utolsó pár órában nem fogyasztott, ezért feltehetően akkor nem szinkronizált. Azt, hogy adatkapcsolat hiánya miatt, vagy mert befejezte nem tudom. Pár órára wifire tenném, majd restart, feltöltés után vizsgálnám újra.
Amennyiben 1-2 ciklus után nem javul, akkor az akku kapacitását mérném meg. A BB sajnos akkugyilkos, ráadásul a beépített akku miatt nem tudom, hogyan lehet újrakalibrálni. -
bigsee
addikt
válasz
Ahogy Galahed írta 5835-ben, még azért várni kéne, míg észhez tér a rendszer. Napok múlva térj vissza rá!
-
turbulencia8
őstag
válasz
tomee007007 #5837 üzenetére
Nekem a skype szokott néha kiakadni. Hasonló lefagyasztós appod van fönt (Viber, netán Waze)? A háttérben futást milyen appoknál engedélyezted?
Amúgy meg a vodánál mi értelme 4g/3g/2g-n használni? Vidéken jobb a 3g/2g beállítás. -
válasz
tomee007007 #5837 üzenetére
Nem igazán gondolom, hogy a simmel van a gond. A kettes számú tippem, a lefedettség kérdése jönne most rögtön, de ha másik telefonban nem csinálta, akkor azt mondanám, hogy mégse ez lesz. Városfüggő persze, én megyeszékhelyen lakok, de itt a vodafone lefedettsége nagyon nem jó, belvárosban is van olyan hely, ahol épületen belül nincs térerő (gsm-ről beszélek, nem 4g). De ebből nem általánosítanék, valójában kisebb valószínűséggel lefedettségi probléma.
De mindenképpen kipróbálnám 3g-n, 4g-n, hogy mit mutat. Repülőben nem szabad(na) így merülnie, de tippem szerint ha kipróbálod, nem is fog. De legalább szűkítjük a kört. -
válasz
tomee007007 #5834 üzenetére
Nem csak azzal, de összefüggésben lehet vele. Konkrétan a hálózatra gondolok. Szerintem esély van arra, hogy két mobilcella határán vagy, és vált hol az egyikre, hol a másikra. Ez eléggé meríti a telefonokat (érdekes, van olyan amit jobban, van olyan amit kevésbé - nekem konkrétan úgy tűnt, hogy a passportot ez kevésbé meríti). Tehát ezt lehetségesnek tartom. Azt is lehetségesnek tartom, hogy rossz a lefedettség (bár ezt kevésbé, ha nem nagyon történik semmi a hálózaton).
Azért gondolok ebbe az irányba, mert az általad beírtakból úgy veszem ki, hogy mintha akkor jelentkeznének ezek a dolgok, mikor otthon vagy (azaz jellemzően egy helyen van a telefon, tehát a hálózati körülmények konstansak).Ha ez a helyzet (ami persze csak egy lehetőség), akkor megoldási javaslatom nem igazán van rá. Esetleg - bár lehet hogy furcsán hangzik -, hangsúlyozom, ha ez a helyzet, akkor lehet hogy kifejezetten segítene ha 3G / 4G hálózatra is felengednéd a telefont, hogy ne legyen ez a GSM cellaváltogatás.
Más telefonnal nem volt hasonló megfigyelésed? Ha 4G-n hagyod, akkor is ezt csinálja?
-
Galahed
senior tag
válasz
tomee007007 #5834 üzenetére
Egy új rendszernél, első bekapcsolás, install stb. a HUB viszi fel az áramfogyasztást, kb 1 nap kell neki mig beáll a rendszer (indexel stb..)
-
válasz
tomee007007 #5804 üzenetére
Akkor eddig volt átlag feletti. Szerintem ne foglalkozz vele túl sokat. Ez még bőven normális.
-
kekkola
senior tag
válasz
tomee007007 #5801 üzenetére
1% 3-4 óránként?
sztem az utópia. Max kikapcsolt állapotban. Az azt jelentené hogy 14-17 nap a passport készenléti ideje... Kizárt! Nekem 22 óra az átlagos akku időtartam egy feltöltéssel. az óránként 4-5%...
-
válasz
tomee007007 #5794 üzenetére
Hát, ez óránként 1%, androidos cuccokkal, újraindítás nélkül (azaz a teló hosszabb ideje nem volt újraindítva), ez szerintem nem olyan vészes. Azért számold ki, ha semmit nem csinálnál vele, csak készenlét lenne, az óránként 1%-kal számolva 4 nap lenne, az nem olyan vészes azért. Persze ez csak magánvélemény.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
tomee007007 #5794 üzenetére
Bocs, de leírásaid alapján tele van xarva droidos progikkal Passportod. Ne csodálkozz a sokszor megmagyarázhatatlan dolgokon.
-
tomee007007
addikt
válasz
tomee007007 #5792 üzenetére
Este töltés, aztán restart...este 6 óra alatt 6%-ot merült adatkapcsolat nélkül
A Hg10 volt a rendszer után a 2. legnagyobb fogyasztó...2,2 %al...most ezt leszedtem, aztán meglátjuk.... -
littlemamba
aktív tag
válasz
tomee007007 #5760 üzenetére
Hmm...nekem kezdetek óta voda sim van benne és végig automata 4g/3g/2g-re van állítva a hálózat, sem Budapesten sem vidéken (Baranya) nincs hasonló gondom, akksikimélő nélkül. Amikor kijött az új soft akkor merült gyorsabban, de azt egy full wipe megoldotta, azóta tökéletes megint minden.
-
V B A
aktív tag
válasz
4g nincs véletlenül bekapcsolva?
-
V B A
aktív tag
válasz
én néhány hónapja mentem át T-től a Vodafonera, nem tapasztaltam ilyet
-
eduba
aktív tag
válasz
Valami hálózati, vagy lefedettségi problémára gondolnék.
Esetleg keresi folyamatosan a nem létező voda 4G-t -
tomee007007
addikt
válasz
tomee007007 #5587 üzenetére
Folytatva pár játék tesztelését a készüléken:
Amazonról letöltött:
Bridge Constructor Medieval: a jól ismert statikai híd-építős játék lovag korban játszódó változata, hibátlanul futott, teljes képernyőn is. Óránkénti merülés kb. 18%.
Cut the Rope: szerintem sokan ismeritek, fizikai alapokon nyugvó logikai játék sorozat első része. Nem volt semmi gond, teljes képernyőn is jól megy. Óránkénti merülés kb. 16%.+
Fast Camera - High Speed Burst:sok szó esik kamera alkalmazásról, jelenlegi amazonos (undergound) kínálatban éppen ingyenes (2,99 dollárról) ez a program, ezért is gondoltam, teszek vele egy próbát Fő erőssége a gyors sorozatlövés, viszont más módban nem tud fotózni (legalább is én mást nem találtam). A képek minősége jó, talán egy hajszálnyival jobb mint a gyári, de mindenképpen gyorsabban fókuszál. Egy próbát érdemes vele tenni.BBW-ről letöltött:
Total Conquest: klasszikus farmolós játék a Gameloft-tól, ami a római korban játszódik. A kategóriájában is gyenge, a grafika pedig borzalmas. Ingyenes, de még annyit sem ér.Óránkénti merülés kb. 16%. -
válasz
tomee007007 #5757 üzenetére
A passport jobban olvasható a széles kijelzővel.
Pont ez az, ami a többi mobil használónak is azonnal leesik.
Nem fogok szívesen megválni tőle, mert nincs utódja jelenleg. -
kárátékutyá
őstag
válasz
tomee007007 #5753 üzenetére
Miben nincsen olyan gyors? Ugye nem androidos programok futtatására gondolsz.
-
spawn21
veterán
válasz
Érdekes. Mert szerintem az s6 széria egy szoftveres hulladék
-
válasz
Szódával elmegy... tudunk várni.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5740 üzenetére
Akkor viszont tényleg jobb lesz a Vodafone.
-
válasz
tomee007007 #5738 üzenetére
Nem, telekomnál is csak ahhoz hogy a mobilneten menjen a bbm. Amit úgyse használ egy ismerősöd se.
-
kekkola
senior tag
válasz
tomee007007 #5715 üzenetére
Akkor mobilneten nem fog BBM (a BBM és a protect nem működik sima mobilnettel, minden más igen, pl email) üzeneted jönni. Kell hozzá Blackberry net előfizetés. 2100 huf és kapsz 3Gb-t. Wifin fog működni csak a BBM. Akkor ezért kapod késve, mert csak akkor érkezik meg amikor wifi közelébe érsz. A szederjel kell.
-
válasz
-
válasz
BBM-hez kell Ténél csomag. Többek között. Gondolom mob neten nincs szeder jele a térerő mellett. Ott a kulcs.
-
turbulencia8
őstag
válasz
tomee007007 #5711 üzenetére
Ez valami savszelesseg problema lesz, ket ev alatt soha nem tapasztaltam ilyet BBM-nel.
-
kekkola
senior tag
válasz
tomee007007 #5711 üzenetére
Telekomos vagy? Van BB net előfizetésed? A BBM ennyire nem szar. Sőt.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5710 üzenetére
Úgy rémlik, a beállításoknál volt valami erre utaló rublika, hiszen az ingyenes próba -verzió jelenik meg.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5704 üzenetére
Lehet, hogy megérne egy próbát, hogy letörlöd, aztán a Google Play-ről újra.
Nem biztos, meg elvileg nem kellene, hogy számítson, de egy próbát megérhet. -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Valami kódot is megadtam, azt hiszem, amit úgy néztem vissza. Szerintem az a vásárlásnál kapott kód lehetett.
-
válasz
Akkor nálad is...
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5701 üzenetére
Hát, nem értem, sajnos.
Az enyém gondok nélkül működik.
A Passport esetén az Amazon-ról, vagy a Google Play-ről van? Mondjuk annak nem szabadna számítania. -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomee007007 #5698 üzenetére
Nem lehet, hogy ez tényleg a Sygic problémája? Nem tűnik típushibának...gondolom próbáltad már letörölni, és újra telepíteni...amúgy Google Play, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest