- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
icezozo #8833 üzenetére
tudom sajnos, pixel meg rohadt draga, annyit nem adok teloert.
lehet nexus 6p lesz ha felhuzom magam a reklamokon, de az akksi ideje ketlem hogy kozelebe erne a PRIV-nek. megvarom meg hogy kiadjak e a kovetkezo droidot ra es lesz e APT-X tamogatas benne vagy sem, addig is elvezemnameg jon a mercury, ami nagyon bejovos.
(#8834) sasa134 en desktop nezetben hasznalom csak, mobil eleg butacska szamomra.
-
SlayerSub
tag
válasz
icezozo #8733 üzenetére
Az OS 10.3.0.908, amikor rámegyek h frissitések keresése azt mondja a legujabb szoftverrel rendelkezik.
Mondjátok ha rosszul tudom, de az integrált BB face-nek senkinek se kellene működni, vagy nem? A régi készülékemen is addig működött amig újra nem inditottam a mobilt.
A youtube problémám meg másnél is fent állt:
http://forums.crackberry.com/blackberry-passport-f434/youtube-passport-not-working-1085651/
megoldás sajna nem jött. -
Galahed
senior tag
válasz
icezozo #4833 üzenetére
Szia!
A következőket írták különbségnek néhány poszton, meg hivatalosan is:
Silver :
- Jobb térerő, a fém ház miatti antenna áttervezésének köszönhetően.
- A fényképezőn javítottak valamit, de ezt okozhatja a 10.3.2 - (amivel a Silvert szállítják), mivel a fényképező modul ugyanaz...
- A billentyűzetet már irtad.Ha ezeket lecsekkolnád, megköszönném.
(Bár tökmindegy , mert most már ez marad kb hosszú ideig.
, csak a kíváncsiság miatt )
-
válasz
icezozo #4796 üzenetére
Kontra: Meddig? Költői nem is érdekel.
Kicsit más. Egy üzi tegnapról: Ejha. Meg néztem a videót. Meg egy kicsit utána olvastam. Mikor a kezedben is megláttam, ez a négyzetes forma nagyon meglepett grin hangulatjel funkcióit tekintve pedig elég jól meg lett csinálva. Nem néztem volna ki ilyet a BlackBerry-től smile hangulatjel
-
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
icezozo #3606 üzenetére
Szia! Ide is megírnád, mit lehet erről az androidos sztoriról ténylegesen tudni?
Amúgy fura, hogy ma mennyire áll ez a topik...semmi komment...
Most vagy mindenki teljesen le van döbbenve a hírektől, vagy megelégedetten használja a Passportot, vagy mindkettő egyszerre... -
-
-
válasz
icezozo #3349 üzenetére
Vettem alkoholos filcet.
Viccen kívül: azt tervezem, hogy lézervágott bör kerül a hátlapra.
Vietnámban lehet kapni már.
Nem tétel, van bőrdíszművesem.
Ha meg nem tetszik - leszedem!Mellesleg! Haverom fújjolt a "Blackberry így szar, meg úgy szar". Erre pünkösdkor jött a BBM.
szomszédjának fehér Passport van.
és hogy "De jó lenne egy ilyen neki!"
-
Lall
veterán
válasz
icezozo #3342 üzenetére
Az a baj, hogy a BlackBerry is pontosan így gondolkozott. És aki nem régi BB felhasználó és vágyik egy normális méretű és hw-vel megadott qwertz-re? Ez a bőven elég dolog meg a wp vonalon már rég megdőlt. Az ember olyan gyarló, hogy mindig a szépre, újra, gyorsra vágyik. Van Classicom is (tudod). Össze sem hasonlítható a Passportal. Szerintem elhibázott döntés ma 2 éves hw-val felső, felső-közép kategóriában kiadni telefont.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
icezozo #3332 üzenetére
Köszönöm!
Mármint, ha jól értem, akkor Neked magadnak volt számos Z30 készüléked, amelyek kifogástalanul működtek ?
Mert az megnyugtató lenne. Igazából az iPhone 5c még amin vacillálok, (elég jó áron láttam egy általad is jól ismert boltban) de a szívünk a BB-felé húz !(Amúgy főleg Kbyte-ra gondoltam, aki váltott Lumia 830-ra a Z30-ról , annyira berágott a 10.3 hozta anomáliák miatt. Hozzáteszem nekem eddig semmi rossz emlékem sincs 10.3-al, -sőt ellenkezőleg !!!
)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
icezozo #3331 üzenetére
Amit írtál, az a BB 10 OS fejlesztésére vonatkozott, ugye ?
Akkor fejleszti még valaki magát az oprendszert?!? Ki írta a mostani frissítéseket ?
Lesz még 10.4 ???Amúgy tudom, hogy a cégnek van (lehet) jövője a QNX miatt, de jó lenne ha a BB 10 OS is tovább menne...
Annak meg sajnos kicsi az esélye, hogy a MS azért vegye meg a BB-t, hogy az NT kernelt lecserélje a QNX-ra, és a BB10 OS legyen a Lumia sorozaton
...
Hozzáteszem, ha megvennék, remélem annyi eszük lenne, hogy a Windows CE-t mindenhol lecserélik az autókban QNX-ra-egyszerűen a QNX jobban működik, lásd a Ford esetét ! )
Amúgy tényleg, ha Woland, vagy Vicze erre járna, megkérdezném őket , az NT kernel hosszabb távon egyáltalán versenyképes a Unix-like rendszerekkel ?!? Teljesen jóindulatúan érdeklődöm, bevallottan nem értek hozzá...) -
PHenis
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged