- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
Nem túl uptodate a Gmailes, de én amikor beköltöztem a PP-ba akkor nem is kértem h szinkronizálja a névjegyeket. Most töröltem a mobilon az accot és újra hozzáadtam. Úgy emlékeztem régen lehetett ilyenkor választani h mit szinkronizáljon mail, naptár , contact. Most nem is láttam ilyen választási lehetőséget, lehet az OS frissítés miatt. Mindezt amúgy azért csináltam, mert gondoltam a mobilról updatelődne a Gmailes contact listám, de lehet rosszul gondolom.
*Rosszul akartam hozzáadni a fiókot, most már megtaláltam a contact sync részt is.
-
erer1000
őstag
A bele csúsztatós tok védi, amikor meg a kezembe van tok nélkül, bízom benne. Egy kézzel úgysem használom a mobilt. Kettővel meg nem vészes hogy kiessen.
Max ha olvasgatok akkor egy kéz, de séta közben nem igen szoktam . Így kb biztonságban van. Minden másra ott a teljes tok -
SlayerSub
tag
Sajnos nem elírás, nagyjából képben vagyok, és tudom hogy most jött ki egy frissités 10.3.3, ezért énis furának tartom hogy ez van rajta. Nem akartam ráheggeszteni OS-t, gondoltam volna hogy automatikusan feldobja a lehetőségét a frissitésnek ha official kijön egy frissebb OS. Ez amugy miért nincs igy?
Na mindegy, tudna valaki linkelne egy jó oldalt hogy kell csinálni ezt az autoloaders dolgot?
-
-
Csirkejozsi
tag
Én ezt javasolom.
Lehet fújolni, hogy Androidos app, de ez legalább nem egy third party alkalmazás, hanem a hivatalos Messenger. Nem a legfrissebb verzió, de nálam Q5-ön tökéletesen teszi a dolgát, és az értesítések is jönnek, ha nem zárom be.
Facebook Messenger
Csak le kell tölteni az APK fájlt, átmásolni a telefonra, és telepíteni. -
sasa134
addikt
A kamera beállítások közt kapcsold ki az arcfelismerést - sokat javít a dolgon.
A fókuszt tudod lockolni, ha hosszann nyomod a "zöld keretet" a keresőképen. Nem való agárverseny fotózásra, rohangáló gyerekek elkapására sem, de bőven használható. Egyéb tipp, ha mozgó tárgyat fotózol: csinálj róla time-shiftet, és válaszd ki az éles képet. Nagyon jól működik.#8574 Hagel
azért buszból/ kocsiból kifotózni nem egyszerű mutatvány - ha nem tartod a a fókuszponton a kamerát, vége a dalnak - nem csak telefonnal. -
-
Évek óta csak hátrafelé megyünk a szeder kamerákkal.
Nokia N8 - 808 után hidegzuhany volt a fix fókusz 9900 Bold a rettentően kékbe hajló érzékelővel.
Z10-Q10 jó a maga nevében, de a passport csapnivaló!
Ahogy mondod! A Z10 kamera bizony jó volt, és a Passport gyári app nem éri el azt a minőséget. Mozgó témára pl egyik sem használható ma sem, de passportnak fel kellett volna ehhez nőnie.
A cég vak volt a felhasználói igényekre, miközben a jobb kamerás mobilok mindent letaroltak. -
-
Ijk
nagyúr
Nem hát, most van meg 1 napja a passporton és mindig rácsodálkozom mennyire átgondolt, ergonomikus rendszer a bb10, illetve milyen remek hardvert tettek alá. Ha a fizikai billentyűzetes trackpadot az apple csinálja meg akkor a csapból is ez az innováció folyna, aki ma látta hogy működik elcsodálkozott hogy ilyen is van. Mondjuk az is vicces volt hogy aki észrevette a telefont nem bírt szó nélkül elmenni mellette, nem egy lopakodó készülék.
Pár hónapja Iphone SE-ben gondolkoztam, de amellett hogy az is egy jó kis készülék mégis csak egy játékszernek tűnik a passporthoz képest. Nyilván ez csak az én szemszögemből áll így, sajnos az appok miatt tényleg elég szűk rétegnek szól a BB. De 10x ekkora lenne az a szűk réteg ha kapott volna rendes marketinget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest