Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Túl nagy volt. De ezt még megszoktam volna.. A számomra fontos alkalmazások (skype, facebook/messenger - igen, sajna ezek is fontosak, munka miatt is) nem natív, stabil/hekkelgetős megoldásai arra kényszerítettek, hogy olyan platformhoz nyúljak, ahol hülyebiztos az egész, ez jelenleg nekem az ios. Másodtelefonként használtam volna az ájfont, de azon kaptam magam, hogy helyet cserélt a két készülék..
Igen, a HUB tökjó dolog, szerettem.. és igen, meg tudtam oldani, hogy a fenti app-ok működjenek, de mindegyikkel volt valami apró bibi, gyors merülés, beragadó processz, értesítések elhagyása, stb. Ha meg tudtam volna oldani még egy dolgot, az USB otg-t úgy, hogy kezelje a drónom belső tárhelyét (mtp protokoll), akkor valószínűleg maradt volna. De az se ment, sajna. Third party programokkal, hekkelgetésekkel sem.
És igen, tökrossz, hogy az egész amiatt van, hogy kivéreztettek egy márkát és a márka egyik legjobb készülékét. Remélem az új gazdája nem nyerészkedésből vette és használni fogja, ezért nem érdekel, hogy "túl olcsón" adtam el.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest