- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A karcsúság ára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Misi1979 #8322 üzenetére
Most a Passporton a rendszert lefrissítettem a FB kliens maradt, minden tökéletesen megy HUB-ban mint március előtt. Mondjuk engem a FB sem izgat annyira.
Fontos appok úgy látom mennek BB10-en vagy lehet alternatívát találni. Playstore és a többi áruház 99,99%-a kacat.
Sokan mondják hogy halott rendszer az appok miatt, nos ez nem igaz mert szinte minden fontos alkalmazás megy. Ugyanakkor az sem igaz hogy kompromisszummentes mert nem megy minden app, utánajárást, tákolást jelent egyes alkalmazásokat működésbe hozni.Ha az iPhone elnyomta a PP-od és fiókba került nyilvánvalóan azt jelenti hogy az iPhone megfelelőbb számodra. Persze ezt 2-3 használat után mondanám biztosra. Új készülék nyűgjeivel egy ideig megbocsátóbb az ember a réginek meg már a pofája sem tetszik ilyenkor.
-
válasz
Misi1979 #8166 üzenetére
Hamarosan design week. Meg merem kockáztatni, hogy egy magyar tervező pikk-pakk megcsinálja percek alatt.
Meg is kérdezem két kedvencemet, mennyiért csinálnának egyet nekem.
Az echte bőr Blackberry tokrol a múltkor persze kiderült, hogy papírral kitömött műanyag volt.
Akkor inkább bőrt kérek!
Jó lenne egy övtok. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest