Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DJosef
őstag
Udv ujra mindenkinek!
Ma atmentem a Polus Media-ba, hogy kicsit megnyomkodjam a Passport-ot de eloszor levert a viz mert lebontottak a BB standjat. Szerencsere a telefonok nem tuntek el csak atkoltoztek a tobbi kiallitott keszulek sorara.
Na a lenyeg, hogy most mar biztos vagyok benne, hogy kell nekem egy. Legkozelebb remelem a BB-rol irom majd az elmenybeszamolot.
Fel labbal mar itt erzem magam.
Na tovabbi szep napot mindenkinek!
-
DJosef
őstag
Estet Urak!
Egyetlen kerdesem lenne.
Ha nyaron lejar a nativ Whatsapp tamogatasa attol meg az androidos verziot lehet majd tovabb hasznalni?
Ez az egyetlen alkalmazas amit sem ipad-en sem pedig ipod touch-on nem tudok hasznalni. Elore is Koszonom!
Nem reklam celbol irom de ha sikerult elpasszolnom a jelenlegi telomat akkor beruhazok egy Passport/Passport SE keszulekre es egy ipad/ipod touch kombora sztem.
Ja es meg vmi, Telekomnal meg mindig kell BIS elofizetes ha szeretnem hasznalni a BBM szolgaltatasat? Anno Z10-en ugy emlekszem igy volt.
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Akinek fent van az uj ropogos 10.3.3 az lenne olyan jo es megnezne nekem, hogy a m.cib.hu weboldalt megtudja e mar nyitni az uj bongszo?
Elore is Thx!
-
DJosef
őstag
válasz
turbulencia8
üzenetére
Van egy Asus MeMO pad 7 tab-om, de szivesebben hasznalnek a Passport melle mondjuk egy iPod touch-ot a zenei resz miatt.
Megmondom oszinten, hogy az iOS-tol sem valnek meg szivesen, de a Passport is nagyon tetszik.
-
DJosef
őstag
En tovabbra is dillemaba vagyok a Passportot illetoen. Egy 5s-rol valtanek vagy 6-ra vagy Passport-ra. De a Passport melle mindenfelekeppen kene egy olyan kutyu amin mennek azok az alkalmazasok amik a Passport-on nem. De csabit nagyon az az utlevel.
-
DJosef
őstag
válasz
sprinter24
üzenetére
Volt egy feher szinu 55.000-ert is. Azt hittem te vitted el. 😊
-
DJosef
őstag
válasz
sprinter24
üzenetére
Jol tippelek, hogy feher szinu es alukdtal is arbol!? 😊
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Ma ismet megnyomkodtam a Media-ba a Passportot es kicsit szetneztem a BB World aruhazban es lattam egy facebook messenger lite alkalmazast. Ez rendesen teszi a dolgat? HUB-ba beepul stb. Ha valaki kiprobalnal azt megkoszonnem.
-
DJosef
őstag
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Egy sokszor feltett kerdesre szeretnek valaszt kapni toletek.
Regebben volt egy Z10-em amin kisebb nagyobb sikerrel futottak androidos alkalmazasok, de ennek tobb eve mar.
A kerdesem az lenne, hogy a jelenlegi rendszerrel hol tart most ez a feature?
Nehany alkalmazas ami erdekelne:
Google services-t igenylo alkalmazasok mennek e (terkep, zene, drive stb)
icsekk
MobilparkolasElore is koszonom a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest