- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V B A
aktív tag
válasz
tomcat1987 #10246 üzenetére
Én a helyedben maradnék a 10.3.2-őn, én azt tapasztaltam, hogy 10.3.3 kevésbé stabil és az üzemidő is csökkent.
10.3.3-ról nincs visszatérés 10.3.2.re!!!!
-
válasz
tomcat1987 #10246 üzenetére
Szia Tomcat!
Felrakod a gépet az otthoni wifire, bedugod közben a töltőt, ráütsz a kezedre (nem nyomkodod közben
) és leteszed az asztalra.
Megvárod míg leszed mindent restart.
Ha a rendszer újraindult, használható. Adataid nem vesznek el, csak a rendszert cseréli alatta. (esetleg a szójavítás kuka lehet, előfordulhat, hogy betanított szavak elvesznek. Nálam volt már ilyen)
Követő egy-két napban a mobil melegedhet, merülhet ami azért van, mert az oprendszer komponenseit cseréli, Indexeli. -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomcat1987 #8533 üzenetére
A saját Passport is egy rosszul vágott SIM kártya miatt bolondult meg egyszer. A kártyacsere óta- múlt télen volt - még egy tisztes fagyás sem volt eddig!
-
Coc@s
őstag
válasz
Az első Passportomhoz 2, vagy 2.x A-s volt.
-
PHenis
senior tag
válasz
Szerintem nyugodtan hasznalhatsz barmekkorat hozza, csak 5V-os legyen.
Vedd ki a sim kartyat, takaritsd meg es tedd vissza. Egyszer volt nekem is hasonlo a vagott simemmel, ez segitett.
-
válasz
tomcat1987 #8368 üzenetére
A BB termékek közül csak a Priv támogatja tudomásom szerint.
-
Coc@s
őstag
válasz
tomcat1987 #7956 üzenetére
A lényeg a lényeg!
Más off:
Tegnap teljesen kivoltam az új szifonra.
Nem ment a 4G-s adatforgalom, a leveleket akkor szinkronizálta, amikor épp beszéltem valakivel,... (Ekkor ugye visszavált 3-vagy esetleg 2G-re)
Volt Restart, Wipe, stb...., csak nem ment.
A legvégén juttott eszembe és "keresztbe cseréltem" két SIM-kártyát.
Mit ad Isten, a hiba vándorolt. Hát nem besz@rt a SIM-em?
Ma reggel gyorsan rohantam a melóhelyen a "munkatársi csoport"-hoz egy 5 perces SIM cserére.
Azóta újra OK minden. -
Coc@s
őstag
válasz
tomcat1987 #7953 üzenetére
Erre gondoltam a múltkor.
-
válasz
tomcat1987 #7953 üzenetére
Nekem is blackberry mobilnetem volt, a kisebbik előfizetés, és sehol sem jelent meg a t fiókomban.
-
válasz
tomcat1987 #7933 üzenetére
Nálam pl egyáltalán semmi sem jelent meg a t fiókomban, "csak volt" bis. :/
-
eduba
aktív tag
válasz
tomcat1987 #7922 üzenetére
Nekem is van új Telekomos BIS-em és blackberry.net APN-el tökéletes a 4G.
Lehet a sim kártya nem tudja a 4G-t, vagy csak índitsd újra a telefont.
Szerk: van lefedettség 4G-re? Milyen telefonod van? Lehet a hazai 4G-t nem tudja.
-
válasz
- Pontosan melyik BlackBerry csomagod van?
- Korábban a sima mobilnettel rendben volt a 4G? Úgy értem volt rajta adatforgalom? Szerk: látom hogy volt bocs.Lehet hogy akkor a Telekom BlackBerry vonalának a felhívása lenne célravezető.
-
Coc@s
őstag
válasz
Hirtelen annyit írt a kollégám, hogy próbáld ki mindkét apn-nel. (internet és a blackberry.net - el is.
-
Coc@s
őstag
válasz
tomcat1987 #7920 üzenetére
Az áttekintésben az adott előfizetésnél van egy rész, ami az adathasználattal foglalkozik, az van ott, hogy "Felhasználható adat".
Azt ha lenyitod, akkor meg kell találd baloldalt alul, nálam a harmadik sor.
De megkérdem egy kollégámat, feltéve hogy elérem mostanság így hétvégén. -
válasz
tomcat1987 #7920 üzenetére
Beállítások / hálózatok és csatlakozások / mobilhálózat alatt 4G-re van-e állítva. Nem állt-e vissza 3G-re a beállítás az apn átírása után.
-
Coc@s
őstag
válasz
tomcat1987 #7917 üzenetére
Telekom fiókodban (már ha csináltál magadnak) az áttekintés alatt mit látsz a net mellett?
Ennek a szövegnek kell ott lenni, hogy "4G sebességgel használhatod".
Ha így van, akkor nálad a hiba, ha nem, akkor még reszeltesd.
(Ugye előtte működött a 4G-d?)
-
válasz
tomcat1987 #7917 üzenetére
Pedig egy ideje már felmennek a bis csomagok is 4G-re. Újra ellenőrizd le esetleg a beállításokat.
-
turbulencia8
őstag
válasz
tomcat1987 #7870 üzenetére
Szerintem csak energiatakarekossagbol nem kapaszkodott vissza rogton 4G-re.
-
eventus
veterán
válasz
tomcat1987 #7653 üzenetére
Browsie Browser, tölts le. Van reklám blokkoló is, sokat dob rajta.
-
queensryche
csendes tag
válasz
tomcat1987 #7651 üzenetére
Vodan megy mobilneten is.
-
eventus
veterán
válasz
tomcat1987 #7645 üzenetére
Nekem 22 videó, inkább zene van.
1 euró bagatel. Van külön szám, T-Mobile BlackBerry ügyfélszolgálat
-
eventus
veterán
válasz
tomcat1987 #7643 üzenetére
Az ingyenes 5 preload lehetőséget ad.
-
-igu-
veterán
válasz
tomcat1987 #7639 üzenetére
A böngészős hiba nálam is előfordul, de csak itt, a ph! lapcsalád fórumán.
A preload úgy működik a fastTube-ban, hogy miután kiválasztod a videót, alul a 3pontos menüt megnyitva a legalsó menüpont a "Preload". Ha erre rátapicskolsz, a videót letölti neked az app, és bármikor meg tudod nézni offline - a kezdőképernyő utolsó menüpontja a "Preloaded", ott találod meg a letöltött videókat.
-
turbulencia8
őstag
válasz
tomcat1987 #7639 üzenetére
Az adott videot letoltheted a telora, es siman hallgathatod offline (ha megveszed a Pro licencet). Baratnom kedvenc szoftvere, amugy gondolom szerzoi jogi okok miatt preload-nak neveztek el a letoltes funkciot.
-
turbulencia8
őstag
válasz
tomcat1987 #6677 üzenetére
A BB service az maga a szederjel, azaz blackberry.net APN-en mukodik a telo. Az EU Plus meg egy olyan roaming, hogy ugyanugy hasznalhatod a telot EU-n belul, mint itthon, ahol havi 300 Mb kulfoldi adatforgalmat is adnak. En ezeket lakossagi Next M mellett hasznalom.
-
turbulencia8
őstag
válasz
tomcat1987 #6660 üzenetére
Az netto ar, de ugyis boven megeri a BB Net elofizu. Tovabba EU-n belul megy a BB service az EU Plus-szal, havi 590 Ft-ert a fenti ket csomag iszonyat jo kombo.
-
hito
nagyúr
válasz
tomcat1987 #6638 üzenetére
Remélem egyszeri lányos zavara volt a böngészőnek.
Nem, nem az volt. Lesznek még gondjaid. Kellő türelemmel - és azon egyszerű tény tudatában, hogy ez sem hibátlan készülék - kell kezelni ezeket a dolgokat és akkor nem lesz gond. Minden más esetben nem lesz hosszútávú az együttműködésetek
-
tomcat1987
tag
válasz
tomcat1987 #6637 üzenetére
No, ki kellett törölni a cookie-kat meg egyebeket és így kilépett. Droidnál ez együtt volt az előzményekkel, azért nem tudtam, hogy most mi van. Aztán újra beléptem, és utána már engedte a főmenüt legördíteni. Remélem egyszeri lányos zavara volt a böngészőnek.
Flipes tokot tudnátok ajánlani? -
V B A
aktív tag
válasz
tomcat1987 #6631 üzenetére
Én simán ki tudok lépni facebook-ból böngészőben. A mobilra optimalizált oldalt használom.
-
kekkola
senior tag
válasz
tomcat1987 #6615 üzenetére
A gmail fiók hozzáadásánál adtál hozzá névjegy szinkront is? (naptár, email, névjegyek) A névjegyek beállításai között be van pipálva a google címtár?
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomcat1987 #6609 üzenetére
Gmail fiók integrálva a Hub-ba, szinkronizálod.
-
sasa134
addikt
válasz
tomcat1987 #6548 üzenetére
jogos, ahogy eduba irta: APN-nek add meg azt, hogy 'internet'
felhasznalonev ,jelszo nem kell
-
eduba
aktív tag
válasz
tomcat1987 #6548 üzenetére
A T-s cuccok a sim kártyádról települnek automatikusan a telefonra.
Ha nincs előfizetésed BIS-re a telekomnál, akkor sima "internet" -et kell írni az APN-hez, a blackberry.net csak BIS előfizetéssel működik.
Viszont ha nincs BIS, akkor mobil neten nem fog működni a BB Messenger, és a Protect sem.
-
sasa134
addikt
válasz
tomcat1987 #6545 üzenetére
Na gratula!
Neked APN beállítás kell, nem VPN. tehát: beállítások/ Hálózatok és csatlakozások / mobilhálózat --> itt kapcsold be, hogy "adatszolgáltatás" (ez a mobil adatforgalom), illetve alul van olyan, hogy APN, ide a "hozzáférése ponthoz" írd be, hogy: blackberry.net (legalábbis magyar T esetén asszem ez az APN).
A T-s logo normális, nekem van egy független Q10-em is, az vodás kártyával vodás intrót produkál. Szóval emiatt ne aggódj.
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
tomcat1987 #6545 üzenetére
Az van hogy nem kell T és salang legyen rajta. A mobil netet belakásnàl ha engedélyezted és ha nincs az baj. Nem kell semmi mást beállítás magától felismeri a kártya után é beállitja.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
tomcat1987 #6525 üzenetére
Reméljük szeretni fogod, és jó lesz a mérete is!
Viszont az itteni tapasztalatok alapján... NE engedd az automatikus frissítést!!!
-
sasa134
addikt
válasz
tomcat1987 #6525 üzenetére
Nem volt még fehér a kezemben, de a képek alapján ugyanaz az anyaga, mint a feketének.
Szerintem nagyon kellemes, nem csúszós, gumírozott cucc. -
sasa134
addikt
válasz
tomcat1987 #6517 üzenetére
Grat hozzá, használd egészséggel! Ne droidként tekints rá, ez más világ. Be fog jönni, ahogy a nagy többségnek.
-
válasz
tomcat1987 #6446 üzenetére
Aha! De fekete lett... azért a fehér nagyon baresz lehet kézben. A Red nagyon jó, de már nyomasztóan piros.
Q5ben nagyon jó volt.
-
válasz
tomcat1987 #6442 üzenetére
Jó anyám.. nekem meg csak feketében volt még akkor..
De ha nem jön be: lehet rendelni online a telekomtól Privet.Szemérmetlenül olcsón.
-
sasa134
addikt
válasz
tomcat1987 #6435 üzenetére
Ha használtan veszed, nézd meg alaposan a kijelzőt, nyomkodd meg finoman a sarkokban, hogy nem mozog-e, és nem lesz gond. Új esetén meg ott a gari. Ez ne rettentsen el, én nem nevezném ezt jellegzetesen előforduló hibának.
-
tomee007007
addikt
válasz
OTG remekül muzsikál, én 64 GB-os microUSB-s pennel használom, iszonyat gyorsan kezeli, és a nagy adatmennyiség, filmek, stb sem jelentenek neki gondot.
-
eventus
veterán
válasz
Megoldás a kijelzőre [link]
-
hito
nagyúr
válasz
Bátran! Eddig nem sok felhasználó bánta meg
-
V B A
aktív tag
válasz
tomcat1987 #6431 üzenetére
Típushiba:
- Kijelzőragasztás (főleg kijelzőcsere után), hátlap foltosodása (ami egyébként egy idő után eltűnik (!)).Hangszóró nagyon jó minőségű, a durva az, hogy simán lehet konferenciatelefonként használni 3-4 főig (mármint 3-4 fő ül egy tárgyalóban a konferenciahívás során), nyilván egy Polycom konferenciatelefon jobb de az minimum annyiba kerül mint egy PP és nem tud android appokat futtatni :-)))),
OTG: én csak kártyaolvasót szoktam használni, szuperül működik.
-
jacis
nagyúr
válasz
tomcat1987 #6431 üzenetére
Nincs.
Igen nagyon.
Igen tökéletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest