- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
Végleg elbúcsúztam a Pp-tól, elkelt. Még lehet hohy visszatérek egyszer. Az egyik legjobb rendszer és bevitelben nincs párja ez biztos
-
Koczó93
őstag
válasz
eventus #9837 üzenetére
De nem húzza a zsebem, és nem kell szenvednem a böngészővel, minden oldalt megnyit. Azért az hogy némelyik oldalt nem volt hajlandó megnyitni eléggé dűhített. Páldául itt a topicban sem tudtam asztali módra váltani mert nem itélte biztonságosnak. De egyébként szerettem és most is de a dobozában várja az új gazdit
-
Koczó93
őstag
Úgy néz ki megválok a "kis" útlevelemtől. Nagyon szeretem de kipróbálok egy kicsit kompaktabb készüléket
de továbbra is azt mondom hogy az egyik legjobb ha nem a legjobb telefonom
-
Koczó93
őstag
Van aki i6-ról váltott Pp-re? Vélemény? Nem tervezem a cserét csak mindig nézelődik az ember
-
Koczó93
őstag
válasz
eventus #9786 üzenetére
Tény hogy komfortosabb a silver de nekem személy szerint az első fekete PP a best. Elöl-hátul jobban tetszik de ugye ízlések és pofonok, különbözünk
Pl Keyone annyira nem fogott meg engem de abból szvsz szebb a silver.
Tacto, Bigsee: igen, az "első szériás " pp-re gondolok
-
Koczó93
őstag
Ha valakinek bevált a Passport, itt a lehetőség hogy betárazzon
Ebay -
Koczó93
őstag
Tegnap megnyomkodtam pár telefont a Media marktban, bár nem tervezem lecserélni a PP-t. Az lett a konklúzió hogy max iPhone jöhetne szóba ha lecserélném egyszer. A plus túl nagy, nem tetszik pedig használtam Note-ot azt szerettem. Viszont egy sima iphonon annyira kicsi és szokatlan a virtuális billentyűzet hogy nem biztos hogy élvezném a használatát. Az Ipaden szeretem a billentyűzetet de ugye az 7,9".Szóval ha egyszer lecserélem a BB-t nagy dilemmában leszek :/
-
Koczó93
őstag
Az őrületbe kerget már ez a szoftverfrissítés értesítő. Hihetetlen hogy nem lehet eltüntetni csak ha nyomok egy hard resetet. Nekem jó a 10.3.2 és minden nap feldobja az értesítést.
-
Koczó93
őstag
Ma nekem is megjött a PP-re a 10.3.3.1435 verziójú szoftver
Még nem frissítettem mivel jól működik a 10.3.2. Jól emékszem hogy az újabban van valami Bt bug?
-
Koczó93
őstag
válasz
Ceftriaxone #9127 üzenetére
Egy Szifonnal
-
Koczó93
őstag
válasz
turbulencia8 #9123 üzenetére
Elég gyors a viber és általában jelez is
De csak régebbi verziót szabad feltenni amiket itt a topicba is linkeltek. Hanghívás működik, videóhívást én még soha nem próbáltam így arról nem tudok nyilatkozni ahogy a facebookról sem de azt hiszem itt a Messenger Lite-ot szokták ajánlani.
-
Koczó93
őstag
Tegnap óta eltűnt a karakterszámláló ha sms-t írok. Nem állítottam el semmit, de nem találom hogy hol lehet ki-be kapcsolni.
-
Koczó93
őstag
Én nem fotam még élőben Se-t. Képek, videók alapján nekem sokkal jobban tetszett a black. Jól néz ki a silver is, és gondolom a kerekítés miatt kényelmesebb. Szvsz a fekete elegánsabb és nekem a hátulja is jobban tetszik. Ami a silver mellett szól talán hogy a kijelző nem tud elengedni. Volt pár ember akinek elenegedett a kijelző ragasztása a feketénél. Én ezzel tisztában voltam, de a feketét választottam, igyekszem vigyázni
-
Koczó93
őstag
Megérkezett a tokom és a mágneses töltő csatlakozó. Mindkettő Ebayről jött
a tok lehetne egy kicsit vékonyabb anyagból. A lednél nem volt rajta lyuk de megoldottam
a töltő praktikus, véd a portól és nincs rángatva az usb port. Minimálisan kilóg de nem zavaró mértékben.
-
Koczó93
őstag
2hét használat után, kezdem jobban megszokni a passportot
Sikerült megszokni a kép arányt, nagyjából megszoktam a billentyűzetet (első qwerty-s telefonom) és a rendszert is. Eddig gyors, nem tapasztaltam lassulásokat, fagyást. Az aksival is elégedett vagyok nálam 2 napot gond nélkül elmegy. Egyszer produkált olyat hogy egy éjszaka alatt 25%ot esett az aku szint pedig a net is ki volt kapcsolva. Azóta ilyet nem tapasztaltam. Néha olyan előfordult hogy hiába volt bekapcsolva az adatszolgáltatás, a beállításokban csak "4g beszédhang" jelent meg, nem "4g beszédhang/adat".
Ilyennel találkozott már valaki?
Összességében elégedett vagyok a telefonnal, egyedi szvsz szép és különleges telefont birtoklunk -
Koczó93
őstag
Természetesen van netem, csak megszoktam, megszeretem az offline navikat
Most leszedtem Amazonról a Sygicet azt régebben néha használtam, szimpatikus nagyon
7 nap után is használható csak pár extra nem elérhető. Mostanában már úgyis inkább navit használok az autóban a telefon csak vész esetére kell
-
Koczó93
őstag
Navfree mellett milyen offline navi van még? Vidéken sok utcát nem ismer sajnos.
-
Koczó93
őstag
Valaki tud működő hívásrögzítőt? BB appworld-ből leszedtem egyet de kicsit halk a másik fél.
-
Koczó93
őstag
A fényerőt automatikusan szabályozza a Passport vagy ahogy éppen a csúszka áll a beállításokban?
-
Koczó93
őstag
Értem, köszi!
Mostmár kezdem megszokni, amikre szükségem van működnek isGyors, a kijelzője sokkal jobban olvashaó mint a régebbi amoledes Samsungomnak. Létezik hozzá olyan app amire ha rákattintok lezárja a kijelzőt? Droidon használtam egyet azt szerettem mert nem kell mindig a gombot nyomogatni.
-
Koczó93
őstag
Gyakran megjelenik a wifi vagy a 4g mellett egy kis bb ikon. Az mit jelez? BIS, BES szolgáltatás nincs rendelve.
így mint itt:[link] -
Koczó93
őstag
Fóliát vagy tempered glass-t használ valaki? Az üveg mivel vastagabb mint egy fólia, nem zavaró a kijelző és a billentyűzet találkozásánál?
Ki milyen tokot ajánl? Régebbi telefonjaimhoz használtam szilikont is de a PP-hez nagyon méltatlan szvsz
Hasonló becsúsztatósat használ valaki?Ez a silver editionhoz való, nem tudom hogy passzol-e.
Ez is nagyon tetszik de nem vagyok hajlandó ennyit áldozni egy tokra
Tok3 -
Koczó93
őstag
Ilyen macbook töltőhöz hasonló mágneses töltőt nem próbált még senki?
Kevesebbet van gyötörve az usb port és az asztalról is nehezebb lerántani -
-
Koczó93
őstag
Felrektam a BB linket telót rádugtam és sikerült egy új OS-t telepíteni. Most ismerkedünk
-
Koczó93
őstag
Délután megnézem ha hazaértem hogy áll de szerintem nem lesz jobb a helyzet. Privátban esetleg valaki leírhatná szájbarágósan hogy mit kéne csinálni vele.
-
Koczó93
őstag
válasz
turbulencia8 #8029 üzenetére
Nem, egy 5 napos teló, csak a tulaj inkább vett egy iphonet és eladta. Sajnos nem tudom milyen verzió volt/van rajta.
-
Koczó93
őstag
Ma szert tettem egy ilyen szépségre
Sajnos még nem nagyon tudtam használni mert egy wipe-t nyomott a régi tulaj és jó pár órája fut már. Az eleje gyorsabban ment az utolsó pár mm a zöld csíkból nayon lassú, vagy áll. Azt mondta hogy ez normális mivel sok adatot töröl. Most "biztonsági adattörlés"-t ír és "Memória törlése" felváltva. Remélem nem egy újrahúzással kell kezdenem mivel még egyáltalán nem ismerem az Os-t.
-
Koczó93
őstag
válasz
turbulencia8 #8011 üzenetére
Aha, értem köszi
"Sajnos" eléggé izgatja a fantáziám ez a passport. Olvasgatok róla még aztán meglátom mi leszSzerk: Megtaláltam egy appot az Amazonon. Innen akkor letölthető és telepíthető?
Amazon -
Koczó93
őstag
válasz
turbulencia8 #8009 üzenetére
Köszi a válaszokat srácok
ez az alkalmazás nem kér helymeghatározást így lehet hogy működne. Emailek szinkronizálásához mindenképp kell Bis? Egy gmail fiókom van, megkapnám a leveleket és tudnék írni Bis nélkül vagy sem?
-
-
Koczó93
őstag
Értem, köszi a választ
Igazából teljesen elégedett vagyok a mai napig a Note-al, inkább csak unom már. Persze, nem külső alapján választok telefont csak nem volt még BB-m és kicsit felkeltette az érdeklődésem a PP. Élőben rég tapogattam PP-ot, még valamikor a megjelenése után, így már annyira nem emlékszem rá milyen is volt.
-
Koczó93
őstag
Srácok, van itt olyan aki Note-ról váltott Passportra?
az utóbbi időben magyon megtetszett a passport formája bár tudom hogy nem a legkényelmesebb. Viszont még soha nem volt BB-m. Jöhetne pár érv és ellenérv
Videók, képek nézése mennyire jó passporton? Gondolom a képarány miatt nem a legjobb, de mennyire élvezhető?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest