Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Kezünkben az ultravékony Z Fold különkiadás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
Srácok, van itt olyan aki Note-ról váltott Passportra? az utóbbi időben magyon megtetszett a passport formája bár tudom hogy nem a legkényelmesebb. Viszont még soha nem volt BB-m. Jöhetne pár érv és ellenérv Videók, képek nézése mennyire jó passporton? Gondolom a képarány miatt nem a legjobb, de mennyire élvezhető?
-
Koczó93
őstag
Értem, köszi a választ Igazából teljesen elégedett vagyok a mai napig a Note-al, inkább csak unom már. Persze, nem külső alapján választok telefont csak nem volt még BB-m és kicsit felkeltette az érdeklődésem a PP. Élőben rég tapogattam PP-ot, még valamikor a megjelenése után, így már annyira nem emlékszem rá milyen is volt.
-
-
Koczó93
őstag
válasz turbulencia8 #8009 üzenetére
Köszi a válaszokat srácok ez az alkalmazás nem kér helymeghatározást így lehet hogy működne. Emailek szinkronizálásához mindenképp kell Bis? Egy gmail fiókom van, megkapnám a leveleket és tudnék írni Bis nélkül vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
Koczó93
őstag
válasz turbulencia8 #8011 üzenetére
Aha, értem köszi
"Sajnos" eléggé izgatja a fantáziám ez a passport. Olvasgatok róla még aztán meglátom mi leszSzerk: Megtaláltam egy appot az Amazonon. Innen akkor letölthető és telepíthető?
Amazon[ Szerkesztve ]
-
Koczó93
őstag
Ma szert tettem egy ilyen szépségre Sajnos még nem nagyon tudtam használni mert egy wipe-t nyomott a régi tulaj és jó pár órája fut már. Az eleje gyorsabban ment az utolsó pár mm a zöld csíkból nayon lassú, vagy áll. Azt mondta hogy ez normális mivel sok adatot töröl. Most "biztonsági adattörlés"-t ír és "Memória törlése" felváltva. Remélem nem egy újrahúzással kell kezdenem mivel még egyáltalán nem ismerem az Os-t.
-
Koczó93
őstag
válasz turbulencia8 #8029 üzenetére
Nem, egy 5 napos teló, csak a tulaj inkább vett egy iphonet és eladta. Sajnos nem tudom milyen verzió volt/van rajta.
-
Koczó93
őstag
Délután megnézem ha hazaértem hogy áll de szerintem nem lesz jobb a helyzet. Privátban esetleg valaki leírhatná szájbarágósan hogy mit kéne csinálni vele.
-
Koczó93
őstag
Felrektam a BB linket telót rádugtam és sikerült egy új OS-t telepíteni. Most ismerkedünk
-
-
Koczó93
őstag
Ilyen macbook töltőhöz hasonló mágneses töltőt nem próbált még senki?
Kevesebbet van gyötörve az usb port és az asztalról is nehezebb lerántani -
Koczó93
őstag
Fóliát vagy tempered glass-t használ valaki? Az üveg mivel vastagabb mint egy fólia, nem zavaró a kijelző és a billentyűzet találkozásánál?
Ki milyen tokot ajánl? Régebbi telefonjaimhoz használtam szilikont is de a PP-hez nagyon méltatlan szvsz
Hasonló becsúsztatósat használ valaki?Ez a silver editionhoz való, nem tudom hogy passzol-e.
Ez is nagyon tetszik de nem vagyok hajlandó ennyit áldozni egy tokra
Tok3 -
Koczó93
őstag
Gyakran megjelenik a wifi vagy a 4g mellett egy kis bb ikon. Az mit jelez? BIS, BES szolgáltatás nincs rendelve.
így mint itt:[link] -
Koczó93
őstag
Értem, köszi!
Mostmár kezdem megszokni, amikre szükségem van működnek is Gyors, a kijelzője sokkal jobban olvashaó mint a régebbi amoledes Samsungomnak. Létezik hozzá olyan app amire ha rákattintok lezárja a kijelzőt? Droidon használtam egyet azt szerettem mert nem kell mindig a gombot nyomogatni. -
Koczó93
őstag
A fényerőt automatikusan szabályozza a Passport vagy ahogy éppen a csúszka áll a beállításokban?
-
Koczó93
őstag
Valaki tud működő hívásrögzítőt? BB appworld-ből leszedtem egyet de kicsit halk a másik fél.
-
Koczó93
őstag
Navfree mellett milyen offline navi van még? Vidéken sok utcát nem ismer sajnos.
-
Koczó93
őstag
Természetesen van netem, csak megszoktam, megszeretem az offline navikat Most leszedtem Amazonról a Sygicet azt régebben néha használtam, szimpatikus nagyon 7 nap után is használható csak pár extra nem elérhető. Mostanában már úgyis inkább navit használok az autóban a telefon csak vész esetére kell
-
Koczó93
őstag
2hét használat után, kezdem jobban megszokni a passportot Sikerült megszokni a kép arányt, nagyjából megszoktam a billentyűzetet (első qwerty-s telefonom) és a rendszert is. Eddig gyors, nem tapasztaltam lassulásokat, fagyást. Az aksival is elégedett vagyok nálam 2 napot gond nélkül elmegy. Egyszer produkált olyat hogy egy éjszaka alatt 25%ot esett az aku szint pedig a net is ki volt kapcsolva. Azóta ilyet nem tapasztaltam. Néha olyan előfordult hogy hiába volt bekapcsolva az adatszolgáltatás, a beállításokban csak "4g beszédhang" jelent meg, nem "4g beszédhang/adat".
Ilyennel találkozott már valaki?
Összességében elégedett vagyok a telefonnal, egyedi szvsz szép és különleges telefont birtoklunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezünkben az ultravékony Z Fold különkiadás
- Milyen videókártyát?
- Kupon kunyeráló
- Whisky topik