- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Praetorianus #7742 üzenetére
öcsi, 12 éve befejeztem a sulit
miről beszélsz?
milyen appok? többek között nincs otp smart bank, nincs időkép,nincs telekom app, nincs szépkártya app, nincs erzsébet app, meg még sorolhatnám, nagyon én sem játszom már
-
törölt tag
válasz
l.sebestyen #7739 üzenetére
úgy értem hogy maga a távoli szerver fogja visszadobni az app csatlakozását a szolgáltatáshoz...tehát ha pl a facebookot és a messengert esetleg a vibert vagy skípe-ot nem frissíti valaki, akkor egyszer csak nem fog tudni belépni mert a szerver visszautasítja és a frissítést fogja javasolni ha továbbra is használni szeretné....nekem az otp smartbank már nem fut 4.3as környezetben, sőt egyre több app nem fog elindulni! vagy le sem lehet tölteni már... ha a bb nem frissíti legalább 4.4.4-re a runtime-ot dobhatja a kukába a bb10es rendszert...sajnos a priv-ért meg aránytalanul magas árat kérnek, ennyi pénzért akkor inkább már galaxy note 4 vagy note 5öt veszek ami messze lehagyja a priv-et...a droiddal meg az a baj hogy akárhogy foltozzák sebezhető marad...samuk esetében a cf-autoroot-tal már van is rootjog ami a megnöveli az adatlopás veszélyét, a priv-is ugye droidot használ, idők kérdése és megtalálják a gyenge pontják hogy rootjogot szerezzenek rajta, aztán jönnek majd a távoli appokon keresztüli rootolás a felhasználó tudta nélkül... stb...stb... az android vagy ios sosem lesz olyan biztonságos mint a bb10, de a bb10 használhatóságát meg az android runtime adja...sok embernek csak ezért van bb10-es telója, értelmes app nincs rá, a játékokat már 2-3 éve nem frissítik...teljesen elhanyagolták a bb10 platformot, és erről a csak is a blackberry tehet
-
törölt tag
Erről jártattam a p#fám. Ha BlackBerry nem frissít runtime-ot akkor annyira sem lesz használható mint most.ahogy frissülnek az appok úgy viszik feljebb a min.követelményeket. Tehát a jelen rt idővel csak a helyet foglalja majd. Amit eddig használtam appokat,màr felé nem indul el
-
törölt tag
válasz
Ceftriaxone #7712 üzenetére
havernak 640-e van, 1-én volt egy nagyobb update amiben egy tonna hibát javítottak megint
még ez nincs eldöntve számomra egyenlőre meg gondolkodási időm van jövő áprilisig...
-
törölt tag
akkor a bb10nek annyi lesz ha nem frissül a végleges kiadásig, már az otp smartbank se indul el, egyre kevesebb appot lőnek ki a 4.3ból...ha a runtime nem frissül 4.4-re vagy 5.x-re akkor a blackberry10-es telók már csak alap telónak lesznek jók...se értelmes unaloműző játék, se bankoló appok...ami játékok vannak azok 3-4 éve nem frissülnek már...1 hete még működött, frissült az app azóta csak smartbank logóig jut el...úgyhogy a passport vásárlásom a végleges változattól függeni...priv-et nem tervezem, képesség/tudás/ár arányában rohadt drága, jobb képességű telót kapok már fele ennyiért... vagy iphone vagy win10mob
-
törölt tag
légyszi segíts nekem
tedd fel a 1mobile marketet és a cpu-z-vel nézd meg hogy az Android hányas szintű a 10.3.3 bétában? a 10.3.2ben Level18...
olvastam egy cikket hogy talán dual bootos lehet majd a 10.3.3, persze ez csak találgatás, de nekem gyanús hogy 500 megával nagyobb már most a béta mint a 10.3.2...azt kizárnám hogy ennyi hiba lenne a 10.3.2-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest