- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eduba
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #10592 üzenetére
Én havi 350 Ft-ot látok Google Playen.
Éves előfizetésre nem találtam opciót. -
eventus
veterán
válasz
BlackBerry Manager
-
válasz
Nem tudom. Töketlenek a cégnél.
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #10555 üzenetére
Na, már nem gyárt disznót, csak kérdőjelet.
Az is bug, de kevésbé vicces. -
válasz
Ceftriaxone #10555 üzenetére
töööööööööörlés goooooomb????
Elég visszafelé simítani a billentyűzeten.
-
krioxen
csendes újonc
válasz
Ceftriaxone #10540 üzenetére
Nekem nem működik az androidos whatsapp. Illetve kérdésem, találkozott e valaki olyannal, hogy mobilnettel nem megy a bbm, csak wifin?
-
golya32
senior tag
válasz
Ceftriaxone #10537 üzenetére
Írtam privátot
-
válasz
Ceftriaxone #10370 üzenetére
Nekem is a K2 szemeződik...
-
válasz
Ceftriaxone #10182 üzenetére
Ezért kérdeztem, mert nem igazán értem, hogy milyen többletjelentésre lehet itt gondolni.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #10144 üzenetére
ok, thx, de a gyárin meg nem, és el nem tudom képzelni, hogy mi okból változott ez meg.
-
cserix
tag
válasz
Ceftriaxone #10124 üzenetére
A QBrowser -t próbáltátok már? Nekem 2-3 hete van fent. Nagyon gyors és eddig még minden lapot megnyitott. Van belőle free és fizetős is. Használtam a free-t egy hétig, de utána megvettem a fizetőst annyira megtetszett.
-
eventus
veterán
válasz
Ceftriaxone #10114 üzenetére
Engem is a fizikai bill tart itt meg. K1 billentyuzete pedig fenyes es gyujti a koszt. Igen visszataszito. Amit lehet pc-n oldok meg, hogy ne bosszankodjak a bongeszo miatt.
-
Pavlo
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #9758 üzenetére
Én a 6.14.4-est használom, de elmegy frissebbel is. Azért döntöttem emellett, mert ez a Google Maps van a BlackBerry-ken is futó 4.3-as verziójú androidhoz tervezve.
Lehet válogatni: http://google-maps.en.uptodown.com/android/old
-
steyer9094
tag
válasz
Ceftriaxone #9758 üzenetére
Vegyél fel BBM en és átküldöm :-)
-
erer1000
őstag
válasz
Ceftriaxone #9663 üzenetére
Szombathelyi vagyok, a barátnőm Dunaszerdahelyi
-
válasz
Ceftriaxone #9628 üzenetére
"a natív BlackBerry 10 OS re adaptált változat , amit sajnos elvileg le akart állítani a cég ( ami ugye a Facebook! ) de most mégis hosszabbította 2017 végéig."
Ezt hol olvastad? Nekem még mindig június 30-at ír ki, hogy lejár.
-
erer1000
őstag
válasz
Ceftriaxone #9579 üzenetére
Reggel 6 tól 11ig vonatoztam hétfőn. Majdnem max fény mellett. Egyáltalán nem tapasztaltam szem fájást vagy hasonlót. Esti használat mellett sem. Szerintem az illetőnek ez a problémája elszigetelt eset lehetett.
Különben nem egy ilyen komment lett volna -
válasz
Ceftriaxone #9299 üzenetére
Nem tartom túl erősnek. Ezek csak sémák amit a fizetett sajtó generál.
Csak bentről lehet hitelesebb képet alkotni. -
bigsee
addikt
válasz
Ceftriaxone #9127 üzenetére
Bahh... ne is mondd, egy fekete démonnal...
Koczó93 :
Viszont mióta újraraktam, azóta jó! Még nem restartolt engedély nélkül.
-
Koczó93
őstag
válasz
Ceftriaxone #9127 üzenetére
Egy Szifonnal
-
válasz
Ceftriaxone #9087 üzenetére
Igen nagy hiba volt arra appelálni, hogy nyugodt, ráérős gombnyomogató a felhasználó.
Nem kellett volna a Snap 820 alá merészkedni ennyire, vagy valami sokkal frissebb 6xx variáns kellett volna bele.
Jó a gép, jó az akksi, de a proci a gyenge keresztmetszet a jövőben. Ez 3 évesen már erősen avittos lesz. Snap 820 volt az első igen jó proci az első Snapdragon megjelenése óta.
Túl drága ahhoz, hogy egy éven belül eladja az ember, és igen értékvesztő is a proci miatt. -
válasz
Ceftriaxone #9083 üzenetére
"A WP -t miért utálod? Ez meg is lepett, hiszen régi Lumia használó is vagy."
Őszintén? Alapból valamiért. Nem tudom konkrét okát mondani. Talán mert esztétikailag nem tetszik a rendszer. Vagy a működésének a logikája, vagy a kettő együtt. Mindenesetre nem sikerült megkedvelnem. Emellett csomó funkciója van amit kifejezetten szeretek, használok (csempék maguk - érdekes, ugyanezt a funkciót szeretem a BB10-ben is, a lekicsinyített alkalmazások mint "widgetek").
Úgy lettem amúgy Lumia felhasználó, hogy egyáltalán nem volt szükségem telefonra, sosem volt korábban wp-s telefonom, és telefont sem akartam cserélni, csak - fogyasztói társadalom - akkoriban még volt a Telekomnál használt szekció, és szembejött egy kártyafüggetlen előfizetés nélkül olyan áron (mert "használt", közben max kibontva volt), amennyiért drágább előfizetéssel adták, akkor mondtam magamnak, hogy na próbáljuk ki. Elvoltam vele egy ideig, de nem tetszett meg, nem tudtam megkedvelni.
Talán ez jobb kifejezés is rá, mint hogy utálom, egyszerűen nem tudtam megkedvelni. De használni használom.A Passporttal meg éppen fordítva vagyok. Kedvelem, ragaszkodok hozzá, de a funkcióbeli bénaságai miatt sajnos időről időre le kell tennem változó periódusokra, mert olyan problémákkal szembesülök, amik már a rendeltetésszerű használhatóságot akadályozzák. Szinte az összes BB-mmel így voltam, tele voltak olyan dolgokkal, amikért meg lehetett kedvelni őket. De mindig jöttek valami hülyeséggel, amiért az ember fenéken billentette őket. Érdekes, nem tudom eladni a BB-imet, a többi telefonomtól simán megválok.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Ceftriaxone #9075 üzenetére
Ahogy en olvasgattam a teszteket, a Priv tovabbra is lassu. Varhatoan a OneKey sem lesz szifon sebessegu telo.
-
-igu-
veterán
válasz
Ceftriaxone #9074 üzenetére
Sokkal komolyabb androidos vasak vannak ezért az árért - de csak QWERTY nélkül.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Ceftriaxone #9067 üzenetére
Nekem is elment a kedvem KeyOne-tol, foleg hogy en ezt az evet WP-n akarom tolteni. Jovore a 625 droidon mar gagyi vas lesz (deja vu: Classic). Amugy a pixelsuruseg nagy ellensege az akkunak, en a Lumia 950-nel is tulzasnak tartom az 500 feletti PPI-t. Szerintem egy Priv jelenleg jobb ar-erteku telo droidos vonalon.
-
pit stop
addikt
válasz
Ceftriaxone #9067 üzenetére
Mondjuk az, hogy magas az ár relatív. Ha onnan nézzük, hogy a most kijövő csúcsok 300 ezer felett kezdenek majd ahhoz képest nem olyan rossz. A mi fizetéseinkhez képest persze sok, meg sok konkurens ezzel a hardverrel lesz olcsóbban is.
120 bruttó nagyon jó lett volna, de ha felmennek 150-re én akkor is megvettem volna. De tartok tőle, hogy a 180-ra nálunk még jönnek dolgok. Jön még ilyen hardverrel telefon, kíváncsi leszek az mennyi lesz -
pit stop
addikt
válasz
Ceftriaxone #9059 üzenetére
Hardverhez képest tényleg túlárazott és nem erről az árszintről volt szó korábban. Akkor valami erősebbet is beletehettek volna. Azt mondták előadáson ez a valaha volt legnagyobb akksis BB, meg sok csúcstelefonhoz képest is nagyobb. Ez kombinálva a nem legerősebb hardverrel jót ígér akku időre. Meg lesz valami ficsőr, hogy extra rövid idő alatt extra sokat dobjon rá.
Várom milyen képeket tud és milyen az összkép.Hagel: +1
-
hito
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #8951 üzenetére
Vagy 3-4x volt már
Most csak arra voltam kíváncsi, hogy a magára hagyott OS mennyire életképes még és vajon meddig. De úgy hiszem még bőven használható mindenre, úgyhogy veszek megint.
-
ElFeo
tag
válasz
Ceftriaxone #8923 üzenetére
A felsorolt alkalmazások tényleg nem élveznek nálam elsőbbséget. De vannak banki És egyéb alkalmazások, amik kellenek, de nics rájuk BlackBerry app. Tehát még azt is ki kell derítenem, hogy ami kell megy-e?!
-
válasz
Ceftriaxone #8873 üzenetére
Szerintem semmi gondod pánokolni.
Még bőven Q10 széles így is.
Akkor mit szólnál mondjuk egy 9700-hez vagy egy Pearl-höz?
Van aki még most is használ ilyent, mégsem dől a konyhakésbe, nem nyitja ki otthon a gázt.
Szóval csak nyugi!
Szerintem jó lesz a Mercury! -
Picco
addikt
válasz
Ceftriaxone #8871 üzenetére
Ugy latszik mukodik de csak a blackberry launcherrel.
Reszletek:https://www.crackberry.com/how-customize-blackberry-priv-keyboard-shortcuts -
Picco
addikt
válasz
Ceftriaxone #8869 üzenetére
Elvileg lehet billentyukhoz rendelni funkciokat, en meg nem talalkoztam vele de ranezek. Irj egy privit holnap del korul ha addig nem valaszolok.
-
bigsee
addikt
válasz
Ceftriaxone #8782 üzenetére
Hát, nekem megy a BBM, BIS nélkül, mobilnettel. Igaz nincs szederjel, de van BBM... mi kell még...?
-
Picco
addikt
válasz
Ceftriaxone #8768 üzenetére
Ugy tunik whatsapp megjelenik fokepernyon, ket uzenetet kaptam egy szemelytol es mindketto lathato volt.
A hub mas, termeszetesen nem mukodik olyan jol mint OS10en de azert egyelore hasznalhatonak tunik. Elvileg eleinte negyon rossz volt es azota sokat javitottak rajta. -
Picco
addikt
válasz
Ceftriaxone #8765 üzenetére
Jo kerdes, nekem ugy van beallitva hogy dupla koppintasra/gombra egybol feleled es nincs lockscreen. Beallitok egy lockscreen es megkerek valakit hogy irjon ram.
Roviden es tomoren eddigi tapasztalatok osszefoglalva:
7+ ora kijelzo ido kozepes fenyeron, nexus 5-o 4-5 oranak orultem. Droid is eleg siman fut oszinte meglepetesemre, bar ha nagyon akarod meg lehet akasztani de nem zavaro. Kamera pedig szignifikans upgrade PP-hez kepest, vaku jo. Kis bill a PP utan eleg ratyi, elso nap fujjoltam kemenyen de kezdek hozzaszokni. WQHD Amoled rulz. -
sprinter24
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #8765 üzenetére
Gyere be a Pólus Médiába! Van egy kiállítva. Azt megnézheted, megnyomkodhatod
-
bwoay
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #8757 üzenetére
én frissen telepítettem minap a Q10-re, és ott szólt, hogy megszűnik, de nyárig még jók vagyunk, addigra cseréljük le a telefont
át is futott az agyamon, hogy nem lenne-e több értelme azonnal az androidost felrakni, de hát az tuti nem épül be a hubba, úgyhogy még pár hónapig kiélvezem ezt a feature-t.
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #8759 üzenetére
Csekold akkor le, mert nemrég (talán karácsony előtt?) jött egy Whatsapp update...ha jól rémlik.
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #8757 üzenetére
Le volt az frissítve a legutolsó verzióra BBW-ben? Nálam tökéletesen megy a natív, a mai napig. (Juni 30-ig fog menni)
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #8446 üzenetére
Akkor jóval nagyobb kezed van, mint nekem. Én jobb kézben tartva, a hüvelykujjammal már nem érem el pl. a Q betűt úgy, hogy le is tudjam nyomni. Kétkezes a cucc ha rendesen gépelni akarunk rajta, ja.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Ceftriaxone #8446 üzenetére
Én ha fekszem akkor nem nagyon tudok gépelni rajta. Ülve kisujjakkal alul megtámasztva viszont borzasztó gyorsan lehet rajta pötyögni.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Ceftriaxone #8203 üzenetére
Miota megvaltam a Classic-tol, sokkal tobb hibaval gepelek, egy csomo levelet inkabb ismet laptoprol irok meg, annyira idegesito javitgatni az elirasaimat a virtualis billentyun. A PP nekem kenyelmetlenul nagy, a Classic procija meg gagyi volt a droidos Whatsapp futtatasara. Kar...
-
válasz
Ceftriaxone #7983 üzenetére
Köszi, megpróbálom majd hétvégén. Inkább áttettem a kártyát a wp-s nokiámba, ott nemcsak megnyílik az oldal de app is van.
Tipikus BB sztori így :/ -
Coc@s
őstag
válasz
Ceftriaxone #7887 üzenetére
Nem tuti még, de ha mégis, akkor 6-os szifon. InkábbiOS, mint a droid.
De még érik a dolog. -
tom956ster
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #7859 üzenetére
Igen, egy régebbi apk-t sikerült fel telepítenem, nem teljes a funkcionalitás, de csak azért mert nem a legfrissebb, azt meg már megszoktam az iOs-en.Szóval megy.
-
törölt tag
válasz
Ceftriaxone #7712 üzenetére
havernak 640-e van, 1-én volt egy nagyobb update amiben egy tonna hibát javítottak megint
még ez nincs eldöntve számomra egyenlőre meg gondolkodási időm van jövő áprilisig...
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Bizonyos appok terén valóban, de van amiben alatta van a BlackBerry-nek. Nálunk is van mind a kettő
De azt hiszem, a végső konklúziómmal egyet tudsz érteni : a fórumtárs jobban jár egy iPhone vagy egy jobb androidos készülék használatával, mint ha egy másik haldokló rendszerre vált.
-
válasz
Bár magam is kritikusa vagyok a wp-nek (van egy 1520-am is), azért azt megjegyezném hogy appok terén sokkal jobb a helyzet, mint BB-n. Még akár az androidos szenvedést is beleértve.
-
zaphod78
tag
válasz
Ceftriaxone #7541 üzenetére
Köszi. Ráérdeklődök.
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #7529 üzenetére
Érdekes lenne!
De akkor már nem értem, hogy miért nincs inkább előtelepítve mint az Amazon Appstore
-
theyfel
csendes tag
válasz
Ceftriaxone #7499 üzenetére
"a BlackBerry 10 OS -nek igazán nincs már jövője,"
Miért vagy olyan biztos ebben? Szerintem ez egy eléggé felelőtlen kijelentés... Jah: Navigáció: Qatarban kipróbáltam a MAPS.ME-t (offline!!!). Hát, mit mondjak: egész jól elnavigál (pedig sok utca névtelen...) A GeniusMaps-ot megvettem, na az nem volt ilyen siker. -
l.sebestyen
senior tag
válasz
Ceftriaxone #7516 üzenetére
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Ceftriaxone #7513 üzenetére
a mobilmarketet pont most raktam fel, meg is örültem az endomondonak, fel is sikerült rakni, de mikor indítom fel világosít, hogy ez nem az én készülékemre való, legyek kedves feltenni a BBworldből a rá kompatibilis programot
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Ceftriaxone #7511 üzenetére
a google play számomra egy picit melósnak tünik felrakni, vagy van egy apk ami telepíti, és kész?
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Ceftriaxone #7504 üzenetére
én visszaraktam a frissités előtti facebookot sachesivel, és eddig megy a HUB értesítés is, meg az üzenetek is
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #7457 üzenetére
Két hétig használtam a 2836-os OS-t. Akkora egy hulladék, hogy visszatértem a 2789-re. Én ennyire bugos OS-el már rég találkoztam.
- Alacsony üzemidő. 10-15 százalékponttal kevesebb maradt estére a telefonban. Sőt! Előfordult többször, hogy töltenem kellett este. Ilyenre eddig nagyon ritkán volt példa.
- Rendszeresen nem tudtam felvenni a telefont. Hiába húztam el a golyócskát, egyszerűen nem kapcsolódtam össze a hívóval.
- Többször újraindult.
- Android appok borzalmasan lassan indultakel. -
tjokai
senior tag
válasz
Ceftriaxone #7453 üzenetére
A Snap valamiért nem tölt be, elfogadja a jelszót bejelentkezéskor majd kicsit később azt írja hogy cseréljek jelszót és sötét háttér... ez miért lehet?:/
Az 1mobilemarket honnan szerezhető be? -
turbulencia8
őstag
válasz
Ceftriaxone #7389 üzenetére
Szamomra eddig a legkellemesebb billentyuzet az Xperia Mini Pro-n volt. Aztan tobb eves virtualis gepelgetes utan a Classic fizikai billentyuzete eleg szokatlan volt az elso napokban, persze vegul hamar megszerettem. De pl. a vesszo bevitele tovabbra is maceras, ekezet meg nalam felejtos.
-
válasz
Ceftriaxone #7389 üzenetére
Nem kell hozzá nagyobb odafigyelés, bár a BB szójavítása sokkal jobb, és jobban az ember keze alá dolgozik.
-
válasz
Ceftriaxone #7379 üzenetére
XRN3Pro (snapi 650 3/32) - ismerkedünk.
-
válasz
Ceftriaxone #7382 üzenetére
Ja nem. Az a telefon lesz ez amiben a másodlagos kártyám van. Szinte csak backupoént van velem. Eddig egy Nokia 1520-ban van a kártya, de az a w10 frissítés óta pár dologban nem annyira szimpatikus (pl üzemidőben sem, ami backup telefonként azért szempont lenne). A passportnak meg jó az üzemideje.
Szifonon sokkal gyorsabban gépelek mint passporton egyébként. -
l.sebestyen
senior tag
válasz
Ceftriaxone #7379 üzenetére
Hát BlackBerry ről droidra, míg szervizbe volt a classic volt hozzá szerencsém, alig vártam, hogy újra vissza kerüljön a sim a bb-be, pedig mai helyzetet nézve előbb utóbb eljön ez a lépés, vagy szifon, vagy droid
-
szeky81
tag
válasz
Ceftriaxone #7336 üzenetére
Sajnos még nem. De meg lesz. Legalább is azt tervezek venni.
-
ferrari1
őstag
válasz
Ceftriaxone #7295 üzenetére
Persze, nem titok.i6s
-
ferrari1
őstag
válasz
Ceftriaxone #7292 üzenetére
Passport nincs meg.
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #7259 üzenetére
Valamelyest gyógyír, hogy legalább az a Whatsapp fut.
@zaphod78: felejtsd el, nem lehet.
-
erer1000
őstag
válasz
Ceftriaxone #7233 üzenetére
q10 en csak forog közepén a karika de nem tölt be 10perc után se nékem
-
erer1000
őstag
válasz
Ceftriaxone #7231 üzenetére
face 10 integrál, tanusítom, de az értesítések volt hogy órákkal később jöttek meg de akkor egyszerre minden ami addig lemaradt.
így a fizetős messengerrel nem kacérkodok egyenlőre max ápr 1től ha akkor még működik. mert ha az van amit fentebb eduba felvázolt, akkor az nem túl rózsás.
-
Hav3l
tag
válasz
Ceftriaxone #7229 üzenetére
Ez a nemorys messenger megvan nekem és ha megnyittasz egy beszélgetést az úgy néz ki mint a böngészőben a mobil nezetes chat
-
eduba
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #7225 üzenetére
Bár én nem értek hozzá, de a Berryblogon valami olyasmit írtak, hogy a Facebook nem adja tovább az API-kat amik az app fejlesztéséhez szükségesek.
Ha ez így van, akkor ez számomra azt is jelenti, hogy felesleges pénzt adni a Nemory appért , mert api-k hiányában ő sem fog tudni tovább fejleszteni.
-
sasa134
addikt
válasz
Ceftriaxone #7225 üzenetére
Detto..én sem vagyok nagy fb-os, sztem ha évente 3 képet felteszek, sokat mondtam, nekem arra kell hogy innen a távolból lássam, hogy kis családommal mizu, kicsit részese lehessek a hétköznapi dolgaiknak. Tudom tudom, BBM, de az nem ugyanaz, nem a chat a lényeg. Aki külföldön él,messze családtól, barátoktol, az tudja hogy megy ez.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
Ceftriaxone #7205 üzenetére
Bocs a 7204 re akartam válaszolni
Én kb. 2,5 éve mikor kijött a z10 akkor se volt tökéletes, és most se az, ezért egy ideje böngèszöböl használom, egyébként már én is azt mondom hogy a BlackBerry mindent elkovet hogy a még fanatikus BlackBerryt hasznàlokat is elveszitse, ha a classicom szétesik biztos nem a droidos BlackBerry kínálatból fogok választani
-
lovace
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #7207 üzenetére
"Discover all the great ways Facebook works with your BlackBerry smartphone to help you stay connected and on top of your social life. "What's new with this update: This is an important update which allows BlackBerry users to continue to access Facebook using a browser based interface. In addition to the updates listed below, there are some non-user facing changes that are mandated by Facebook. It is strongly recommended that users update to this version, as older versions of Facebook will stop working on March 31, 2016. ""
Bocsi, telefonról, mikor megnyitottam a BBW-t ott magyarul szerepelt ugyanez.
-
erer1000
őstag
válasz
Ceftriaxone #7207 üzenetére
App leírás hogy miket tartalmaz az update stb. lehet csak telón látni böngészőben nem. írjak hogy a HUB bol a face értesítések is eltűnnek majd utána.
-
lovace
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #7205 üzenetére
Biztos. [link]
-
zaphod78
tag
válasz
Ceftriaxone #7151 üzenetére
Igazából csak kísérletezgetek. A chromeot tettem fel onnan, bár működik így is, csak furcsállom a dolgot.
-
tomee007007
addikt
válasz
Ceftriaxone #7146 üzenetére
Szia!
És azóta sem jutottam semmire
Fel rakom az amazonról, működik, de csak a trial. Hiába jelentkezek be a profilommal, amihez van előfizetésem, nem veszi be. Lehet írok majd a supportnak... -
fido75
tag
válasz
Ceftriaxone #7142 üzenetére
Flipbelt nevű cuccot rendeltem.
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #7091 üzenetére
Szerintem a BB direkt Eric Schmidt nyomására készítette el a Privet!! :-))))
-
válasz
Ceftriaxone #7070 üzenetére
Hát srácok nekem sajnos úgy tűnik, hogy a rosszabbik verzióval állunk szemben: Whatsapp Blog
Pár nappal ezelőtt hét éves lett a WhatsApp. Elképesztő út áll mögöttünk és az elkövetkezendő hónapokban még nagyobb hangsúlyt fektetünk különböző biztonsági szolgáltatásokra, és még több opciót fogunk biztosítani, hogy kapcsolatot tudj tartani azokkal az emberekkel, akik fontosak számodra.
Az évfordulók azonban lehetőséget biztosítanak arra is, hogy visszatekintsünk. A mobilhasználat nagy mértékben eltért a maitól 2009-ben, amikor elindítottuk a WhatsApp-ot. Az Apple App Store csupán pár hónapos volt. Az abban az időben elérhető okostelefonoknak a körülbelül 70 százaléka olyan operációs rendszerrel rendelkezett, amelyet a BlackBerry vagy a Nokia biztosított. A Google, Apple és Microsoft által biztosított mobil operációs rendszerek száma - amely ma 99.5 százalék – csupán 25 százalék volt abban az időben.
Amennyiben az elkövetkezendő hét évre tekintünk előre, azokra a készülékekre szeretnénk összpontosítani, amelyeket a legtöbb felhasználónk használ. Emiatt 2016 végén, a következő készülékeket nem áll módunkban tovább támogatni a WhatsApp Messenger-en.
BlackBerry, beleértve a BlackBerry 10 készülékeket is
Nokia S40
Nokia Symbian S60
Android 2.1 és Android 2.2
Windows Phone 7.1
Ezek a készülékek nagyon fontos szerepet játszottak a történelmünkben, de nem rendelkeznek már azokkal a képességekkel, amelyek biztosítani tudják a jövőben tervezett szolgáltatásaink bevezetését.Ez a döntés nem volt könnyű számunkra, de fontos volt meghoznunk, annak érdekében, hogy különböző opciókat tudjunk biztosítani felhasználóink számra, hogy kapcsolatot tudjanak tartani barátaikkal, családjukkal és azon szeretteikkel, akik a WhatsApp-ot használják. Amennyiben a fent említett készülékek valamelyikével rendelkezel, de továbbra is használni szeretnéd a WhatsApp-ot, azt ajánljuk, hogy frissíts egy újabb készülékre, mint például Android, iPhone vagy Windows Phone még 2016 vége előtt.
-
erer1000
őstag
válasz
Ceftriaxone #7070 üzenetére
Opredszer támogatás megszűnését nem jó ide behozni. az egészen más dolog
Nekem Nokia Asha 302-vel (S40) gyári chat és fb app jelzett hogy xy kor megszunik a támogatás.Meg is szűnt, és ott utána hiába volt fent a kliens program, nem lehetett csatlakozni.
(bár ott egy Java-s FB Messengerrel orvosoltak a dolgot ami jobb is volt mint az azelőtti összefogott chat app)
tehát nem lenne rossz tudni hogy itt is ez lesz vagy a kedvezőbb, csak nem lesz update.
(én a másodikra tippelek) -
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #7069 üzenetére
Pl a Lumia 800-on a WP 7 support megszűnése 2014 októberben volt, és azóta is működik. Tudom, almát a körtével, hiszen a Whatsapp nem teljesen analóg ezzel, de tényleg jó lenne, ha kiderülne. Amúgy ott van a droidos app is, persze.
-
szilos
csendes tag
válasz
Ceftriaxone #7053 üzenetére
Igen , a crackberryn lázadás megy. Nem onnan tájékozódom, bár az átlag usert valóban ők testesítik meg és persze mi
Kíváncsi leszek mit hoz a jövő. Bár minden jel arra mutat, hogy az os-nek lassan, de biztosan reszelnek,azért amíg pl.: Merkel mama és a komplett német kormányzat kezében a Q10 figyel, nem hiszem , hogy drasztikus lépésre szánnák magukat. Szép és jó (drága) a priv, de a BB fő területén még jó néhány kritériumnak nem felel meg. Jönnek a hőzöngök, hogy pl minek? Csak a biztonsági kritériumoknak (NATO,stb...) -
-igu-
veterán
válasz
Ceftriaxone #7053 üzenetére
Év végéig használhatnád a natív klienst is, az beépül. Ráérsz utána kínlódni az androidossal.
-
válasz
Ceftriaxone #7048 üzenetére
Ezt ma szerintem nem lehet megmondani.
Legrosszabb esetben is úgy kell elképzelni szerintem, mint egy görbét, aminek az ellaposodó végén az eszközök hosszabb ideig egy alacsonyabb szinten nagyon hosszú ideig használható marad. Sokkal inkább kérdés, hogy mikor éri el a lecsengő görbe azt a szintet, amikor a felhasználók döntő többsége otthagyja a rendszert. Ez a pont további fejlesztés nélkül szerintem egy éven belül is bekövetkezhet. Addigra régiek lesznek már az eszközök, és az erre nem fogékony userek számára is nyilvánvaló lesz hogy nincs utánpótlás.A folyamatba pró és kontra bezavarhat az, ha megveszik a céget, vagy ha a kormányzati és nagyvállalati szektor kap egy ekvivalens alternatívát. Ezek befolyásolhatják a dolgokat.
-
erer1000
őstag
válasz
Ceftriaxone #7039 üzenetére
FM rádió már a 2007ben is alsó kategóriás SE W200i-nek is jól ment
-
Coc@s
őstag
válasz
Ceftriaxone #7036 üzenetére
Csak gondolkodóba estem mint írtam, de nemigen válok meg a PP-től.
Engem mondjuk a Whatsapp nem hoz lázba meg az FM rádió sem, nem tudom, 2x hallgatta-e már a rádiót. De maga a rendszer minden hibájával együtt is páratlan szerintem.
Az iOS-el meg ugyanúgy vagyok mint a BB10-el, hogí a korlátaival együtt is jobban tetszik a droidnál, persze szigorúan csak a BB OS10 után jön a sorban, attól messze lemaradva. -
ferrari1
őstag
válasz
Ceftriaxone #7024 üzenetére
Neked is szivesen!
-
ferrari1
őstag
válasz
Ceftriaxone #7022 üzenetére
Ott van a link, töltheted lefelé
Tessék
Led jelzés van, hub-ban nincs benne sajnos, illetve nem tudtam rábírni, hogy ott legyen. Zárt képernyőre ki lehet tenni. Hanghívásra nem használom, de elfogadható. Azért nem olyan, mint a BBM
-
-igu-
veterán
válasz
Ceftriaxone #7010 üzenetére
WhatsApp az év végén megszünteti egyes mobilplatformok, köztük a BlackBerry 10 támogatását
február van, ne pánikolj idő előtt
-
Coc@s
őstag
válasz
Ceftriaxone #7006 üzenetére
Nincs miért elnézést kérni.
-
Coc@s
őstag
válasz
Ceftriaxone #7004 üzenetére
Nem kell keresni, tudom hol van.
A próba ingyen van.Nem nyert.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Ceftriaxone #6994 üzenetére
Szerintem a whatsapp-rol elkezdik majd szepen a facebook messenger-re terelni a nepet. Kar erte, en is iden kezdtem el hasznalni es kimondottan meg voltam vele elegedve.
-
válasz
Ceftriaxone #6987 üzenetére
Kár lenne ha befejeznék mert az OS10-es whatsapp szerintem kifejezetten jó, még más platformokhoz képest is. Pl a wp-s kifejezetten gyengébb.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Ceftriaxone #6987 üzenetére
A BB nyomorek menedzsmentje sem akarja sokaig tamogatni a BB10-et, ugyhogy szinte 8.
-
Coc@s
őstag
válasz
Ceftriaxone #6978 üzenetére
Ugyanmár.
Én max. általam tudott infókat osztok meg azzal, akinek szüksége van rá. -
Coc@s
őstag
válasz
Ceftriaxone #6976 üzenetére
Szia!
Végülis erre, bár korábban biztos hogy nem itt láttam, hanem a telefon saját cuccai közt valahol.
Azért köszi. -
-igu-
veterán
válasz
Ceftriaxone #6961 üzenetére
Ami eddig jött, az rajta van.
-
steyer9094
tag
válasz
Ceftriaxone #6961 üzenetére
Szerintem nyugodtan frissítsetek, nekem is és barátnőmnek is a legújabb szoft van és hibátlan az android runtime! A hét elején engedélyeztük a frissítést. Előtte én vagy ötször raktam vissza a régebbi android runt, mindig elbaszta. Aztán hétfőn barátnőm frissített mire szóltam volna neki hogy ne tegye, mivel neki utána minden jó volt én is tettem egy próbát és újra indítás után nekem is frankó lett. Szerintem javíthatták az OTA frissítést
-
V B A
aktív tag
válasz
Ceftriaxone #6892 üzenetére
Igen, Playbookra lehet appokat venni, meg hegeszteni androidosokat. Mi már csak utazás közbeni filmnézésre vettük. Böngészésre már nem az igazi, egyszerűen kevés az erőforrás, vagy csak régi rajta a browser, nem tudom, de annyira lassan jönnek be az oldalak, hogy élvezhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest