Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Galaxy S25 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Kezünkben az ultravékony Z Fold különkiadás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Üdv!
Friss Passport-tulajként engedjétek meg, hogy egy kérdéssel nyissak - ti melyik alkalmazást használjátok kapcsolattartásra, pl skype/hangouts vonalakon? Vagy androidos appot szedjek le erre a célra?A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
Köszi a tanácsokat!
"Becsúsztatós" bőrtokot hol lehet beszerezni "budget" áron szerintetek? Ebayt áttúrtam, szinte csak kínai szétnyitós tokot találtam..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
Szerintem rendelek pár ilyet
-
Misi1979
őstag
Tényleg, deklarált (és működő) FB app nincs, jól olvastam, hogy csak a webes felület ikonosítva?
-
Misi1979
őstag
Lehet tökre hülyeséget írok, de valamiért úgy érzem, ez a facebookos-kihátrálás arról szól(t), hogy még egy szöget verjenek a BB-márkába..
-
Misi1979
őstag
Én is gondolkodom rajta:/ rövid szerelem volt. Lehet visszatérek a Classicra.
Mennyiért lehet eladni egy szürke, full dobozos független Passportot?
-
Misi1979
őstag
Túl nagy volt. De ezt még megszoktam volna.. A számomra fontos alkalmazások (skype, facebook/messenger - igen, sajna ezek is fontosak, munka miatt is) nem natív, stabil/hekkelgetős megoldásai arra kényszerítettek, hogy olyan platformhoz nyúljak, ahol hülyebiztos az egész, ez jelenleg nekem az ios. Másodtelefonként használtam volna az ájfont, de azon kaptam magam, hogy helyet cserélt a két készülék..
Igen, a HUB tökjó dolog, szerettem.. és igen, meg tudtam oldani, hogy a fenti app-ok működjenek, de mindegyikkel volt valami apró bibi, gyors merülés, beragadó processz, értesítések elhagyása, stb. Ha meg tudtam volna oldani még egy dolgot, az USB otg-t úgy, hogy kezelje a drónom belső tárhelyét (mtp protokoll), akkor valószínűleg maradt volna. De az se ment, sajna. Third party programokkal, hekkelgetésekkel sem.
És igen, tökrossz, hogy az egész amiatt van, hogy kivéreztettek egy márkát és a márka egyik legjobb készülékét. Remélem az új gazdája nem nyerészkedésből vette és használni fogja, ezért nem érdekel, hogy "túl olcsón" adtam el.
-
Misi1979
őstag
Pont egy hónapot használtam.. A készülék gyönyörű, a rendszerrel sincs bajom. Fenti "apróságok" miatt döntöttem az elengedés mellett. Feltehettem volna a polcra vagy dobozába, de akkor meg az bántana, hogy ott van egy ilyen készülék és nincs kihasználva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest