- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Misi1979
őstag
Túl nagy volt. De ezt még megszoktam volna.. A számomra fontos alkalmazások (skype, facebook/messenger - igen, sajna ezek is fontosak, munka miatt is) nem natív, stabil/hekkelgetős megoldásai arra kényszerítettek, hogy olyan platformhoz nyúljak, ahol hülyebiztos az egész, ez jelenleg nekem az ios. Másodtelefonként használtam volna az ájfont, de azon kaptam magam, hogy helyet cserélt a két készülék..
Igen, a HUB tökjó dolog, szerettem.. és igen, meg tudtam oldani, hogy a fenti app-ok működjenek, de mindegyikkel volt valami apró bibi, gyors merülés, beragadó processz, értesítések elhagyása, stb. Ha meg tudtam volna oldani még egy dolgot, az USB otg-t úgy, hogy kezelje a drónom belső tárhelyét (mtp protokoll), akkor valószínűleg maradt volna. De az se ment, sajna. Third party programokkal, hekkelgetésekkel sem.
És igen, tökrossz, hogy az egész amiatt van, hogy kivéreztettek egy márkát és a márka egyik legjobb készülékét. Remélem az új gazdája nem nyerészkedésből vette és használni fogja, ezért nem érdekel, hogy "túl olcsón" adtam el.
-
Misi1979
őstag
Én is gondolkodom rajta:/ rövid szerelem volt. Lehet visszatérek a Classicra.
Mennyiért lehet eladni egy szürke, full dobozos független Passportot?
-
Misi1979
őstag
Lehet tökre hülyeséget írok, de valamiért úgy érzem, ez a facebookos-kihátrálás arról szól(t), hogy még egy szöget verjenek a BB-márkába..
-
Misi1979
őstag
Tényleg, deklarált (és működő) FB app nincs, jól olvastam, hogy csak a webes felület ikonosítva?
-
Misi1979
őstag
Szerintem rendelek pár ilyet
-
Misi1979
őstag
Köszi a tanácsokat!
"Becsúsztatós" bőrtokot hol lehet beszerezni "budget" áron szerintetek? Ebayt áttúrtam, szinte csak kínai szétnyitós tokot találtam..
-
Misi1979
őstag
Üdv!
Friss Passport-tulajként engedjétek meg, hogy egy kérdéssel nyissak - ti melyik alkalmazást használjátok kapcsolattartásra, pl skype/hangouts vonalakon? Vagy androidos appot szedjek le erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest