- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
#16820480 #193 üzenetére
Ha olvastad a könyvet, akkor tudod, hogy pont az jelenti a legnagyobb veszélyt egy ilyen diktatúrában, ami a legkevésbé gyanús. Megállíthatatlan a folyamat. Szerintem a Xiaomi és Apple, valamint más multik között annyi választási lehetőség, mint amikor a börtönben a cella bikája megkérdezi, hogy apuci akarsz lenni vagy anyuci. -Apuci! - Akkor most apuci szépen l****pja anyucit. Nekem telefonválasztásban nem téma a Xiaomi. A poco van elképesztően jó árban, de NFC-vel ki is zárta magát. Mondjuk szerintem poco mögött nagy közösség van xda-n, mivel eléggé elterjedt telefon. A Mix 3, MI 8 hasonló árban vannak, mint a OP, ami a romolás lehetséges nehézségei, és főleg vízvédelem hiánya miatt nem téma nálam.
(#194) Stauffenberg Magyarul írom, hogy nem érdekel amit írsz. 170 fontért azért már ráteszek egy custom romot a telefonra. Csak nehogy az általad istenített LG-ről is lehozzon valaki egy cikket, hogy lopja a felhasználó adatait és összetörjön benned egy világ. Legalább addig is drága és a legrosszabb UI ami létezik.
-
hajbel
addikt
válasz
#16820480 #190 üzenetére
Ahoz, hogy ezen idegeskedjek meg kéne róla bizonyosodnom, hogy a probléma még fennál, utána pedig arról kéne megbizonyosodnom, hogy máshol ez 100%-ig nem történik meg velem (a OP is egy kínai cég, ami nagyon alacsony haszonkulccsal dolgozik, just sayin'). Egyébként még ha lenne is xiaomim felraknék egy custom romot, de mivel sem pedofil, sem nekrofil nem vagyok és eléggé felhasználóbarát bankrendszerben bankolok, nincs több félnivalóm, mint bármely állampolgárnak.
(#191) Stauffenberg: Nem a felhasználói gyakorlatról beszéltem, hanem arról, hogy személy szerint nekem mi a jó. De ha már itt tartunk. A felhasználói gyakorlat szerint a storeból letöltött idióta alkalmazásokon keresztül úgyis hozzáférnek az általad említett felhasználók (99%) összes adatához random appok, amikor ránézés nélkül elfogadják a tanusítványokat.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #127 üzenetére
6-osnál emlékeztem, hogy volt, majd kiszedték, aztán nem figyeltem hogy mi lett a sorsa a továbbiakban. Remélem majd megoldják, hogy normálisan működjön.
Nekem Samsungon és Htc-n se tetszett az ottani AoD. Valahogy a leghasználhatóbbnak a Moto-féle megoldást látom, vagy csak azt túlzottan megszoktam. -
hajbel
addikt
válasz
#16820480 #127 üzenetére
Szerintem most vissza fog kerülni, mert akik megszokták az értesítési ledet, azok rinyálni fognak. Az más kérdés, hogy úgy meg a 400 mAh-val nagyobb akku nem fog sokkal többet érni.
(#126) G4bi89: Nyilván nem a béna éjszakai módra gondoltam, hanem erre. Kb. utólag hanonló módon dolgoznám fel a képeket, ahogy a 6T. Megspórolnék egy csomó időt.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#16820480 #111 üzenetére
"Nem ennyi a csomag díja, ennyi a havi keretünk, amit elhasználhatunk."
ja értem, így mindjárt más.
"Mondjuk ez részben a cég sara, hogy nem hajlandóak több netet adni,"
Na igen. Ha már 10K a havi limit, akkor ennyi pénzért inkább valami normális csomagot választottak volna.
Amúgy a flottás korlátlan mobilnetes sim kártya kemény 3800/hó. Használok ilyet én is.
És valóban korlátlan, mert eddig 1.3TB volt a max adatforgalmam rajta egy hónapban.
A maradék 6 ezerbe meg beleférne pár óra hívás, ha kell valakinek. -
fogtunder
nagyúr
válasz
#16820480 #109 üzenetére
ez az ár kérdés mindig érdekes dolog. papíron a Telekom és a Vodafone csoport sokkal jobb árakon kapja a készülékeket, mint a független piac, keresni nem akarnak a készüléken, mert ők a szolgáltatás eladásából élnek, a készülék csak kell ahhoz, hogy hatékonyabban tudják eladni, illetve bekötni az ügyfelet fix időtartamra. aztán a vége mindig az, hogy az open market olcsóbb. vagy mert beragadt valakinél párezer darab EU-n belül, kiszórja és szétveri vele az egész piacon az árakat, meg a megélhetési ÁFA csalók se tesznek túl jót az ügynek, én ilyen téren gyökeres változást nem várnék. amíg maguk a gyártók és a disztrik kooperálva szürkéznek (nem csak itthon), hogy betolják a negyedéves targeteket, addig ez lesz.
a mobilnetes témára meg annyit, hogy vállalati és flottás szegmensekben nagyon ki vannak élezve a profitabilitási számítások a voice részen, mert ugye mint a kocsiknál a lóerő, itt a percdíj a f*szméregetés elsődleges mértékegysége. aztán valahol kell nyereséget, meg service revenue-t is generálni, azt meg perpill adaton lehet, legalábbis még egy darabig, de amerre haladunk, kb. két év és lesz 8-10K között korlátlan beszéd és net lakosságiban.
-
törölt tag
válasz
#16820480 #100 üzenetére
Én a mobilnet miatt vagyok inkább előfizető, de az se rossz hogy nem kell kártyákért rohangálni ha nem figyelek és lefogyasztom a híváskeretem. Plusz így olcsóbbak a telefonok. Havi 3000 forint arra az előfizetésre amiben vagyok 500 GB nettel nem vészes szerintem, aztán majd ha készüléket cserélek megyek Blue+-ba ahol ugyanennyiért 1 GB netem lesz.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#16820480 #100 üzenetére
"Mondjuk a nagy átlagnak amúgy szerintem előnye sincs az előfizetésből igazán. "
Elnézve a csomagokat, kb. annak éri meg, aki sokat telefonál. Nálunk az egész rokonság Telenoros, és elég sokat is telefonálunk (~60 óra/hónap).
Kártyás csomagban 4 ezer körül van 100 perc beszélgetés, meg pár giga net.
Előfizusan +2 ezerért meg korlátlan beszélgetés hálózaton belül. -
fogtunder
nagyúr
válasz
#16820480 #100 üzenetére
nagyjából a következő 1-2 évben fognak végleg eltűnni a szolgáltatói kínálatból a single SIM hálózatfüggő telefonok. az igazán kedvezményes készülék árazásnak még mindig az itthon rohadtul kiterjedt és profin működő fraud "iparág" szab korlátot. sajnos még szolgáltatói körökben is él az a feltételezés, hogy a hálózatfüggő telefont nem fraudolják annyira, pedig a valóság az, hogy aki nagyon akarja, be tudja szerezni a feloldó kódokat bármihez.
-
<Lacy85>
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Akciókamerák
- Építő/felújító topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest