- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az más kérdés, de úgy lehetséges legalább a dolog
staker: Ott az ambient display, ami nagyjából ki tudja váltani a LED-et. Ha előveszed zsebből, vagy táskából, akkor a megemelésre mutatja amúgy is a lényeges infókat (értesítések, óra, ébresztők, időjárás), ami bőven több információ egy villogó LED-nél. Ha meg ott hagyod asztalon, és érdekel, hogy valami történt-e, amíg nem voltál jelen, akkor megbököd kétszer a képernyőt, felébred és mutat mindent, amire szükséged lehet.
Illetve ha leteszed képernyővel felfelé az asztalra, és történik valami, akkor 1-2 másodpercig ugyanúgy felvillan az ambient display, és mutatja, hogy milyen app milyen értesítést küldött (én így használom irodában, néma módban, mert nem szeretem ha csipog).Tudom, hogy nem tökéletesen pont ugyanaz, mint a villogó LED, de összességében több információt nyújt.
-
törölt tag
Elég
, de az új modelleknél azért várni kell általában kicsit, amíg a fejlesztők beszerzik a készüléket. Nekem ezekből az Omnirom és a Lineage OS a két kedvencem, ezek viszonylag minimalisták, nem tömik feleslegesen tele mindennel őket. Illetve Google Apps csomagot mellé tudsz magadnak telepíteni, ha akarsz. -
törölt tag
Én mondjuk nem komálnám, hogy egy orwelli diktatúra megfigyelhet, mikor mit csinálok, milyen tartalmakat nézek, és profilt épít ebből. Lehet, hogy így is meg tudják tenni, de igyekszem minél nehezebbé tenni a dolgukat.
Amúgy a custom ROM jó dolog elméletben, de sok telefonon nem igazán járható út gyakorlatban. Pont Xiaomi esetében macerás már a BL nyitás is, a custom ROM-ok sokszor pedig nem tudják rendesen használni a telefon hardverét, mert nincs kiadva forráskód, és így több dolog nem működik. Nézegettem Mi Mix 2-t például (mert hardveresen tetszik), de annyi gond van a nem MIUI alapú custom ROM-okkal, hogy letettem róla inkább. -
törölt tag
Az megvan, amikor a Xiaomi személyes adatokat küldözgetett az emberekről titkosítatlan csatornán kínai szerverre? Még akkor is, ha be sem voltak jelentkezve, és nem kapcsoltak be semmi ilyesmit? Az nem csak állami adatgyűjtés, de bárki számára elérhető adatfolyam volt, aki kicsit is ért az ilyesmihez.
-
törölt tag
válasz
ghiottone #124 üzenetére
Ha megemeled a telefont, akkor villan fel, de csak ha portré módban a a tetejét magad felé billented, ha már körívben emeled magad felé, akkor nem szokott reagálni. Illetve ugye van dupla bökés a kijelzőre, akkor bekapcsolja.
Volt róla szó, hogy esetleg Pie alatt visszahozzák (a bétából kivett) rendes AoD-t, de eddig nem került be sajnos. -
törölt tag
válasz
fogtunder #112 üzenetére
Teljesen érthető, amit írsz
Annyira nem követtem ezt a részét a piacnak, de valahogy várható, hogy most az adatforgalmat fejik, amíg lehet. Mondjuk elég maradi azért, hogy a percdíj ennyire nagy szám manapság még. Egy korlátlan internet, meg MS Link vagy valami hasonló app a telefonra, és korlátlanul tudnának kommunikálni egymással az emberek. Akár videón is.
EclipseGT Hát igen, próbáljuk győzködni a feljebbvalókat, hogy esetleg mehetne több net. De nekem még az is jó lenne, ha a havi 10 ezret odaadnák, majd veszek saját kártyára korlátlan netet, aki akar meg hívogasson a 10 ezer forintjából
Most az új belépők között ilyen 25-35 közötti korosztály már kb alig használ hanghívást, csak messenger, és társaik mennek.Supernova8 Type-C-n semmilyen, az digitális jelet ad ki általában. Az átalakítóban van valami olcsó chip.
-
törölt tag
válasz
<Lacy85> #110 üzenetére
Nem ennyi a csomag díja, ennyi a havi keretünk, amit elhasználhatunk. Valami flottás csomag, nem tudom melyik, de ilyen 4-5 ft egy perc benne, meg van a 400MB internet. A lényeg, hogy ez a csomag is kb semmire nem jó nekem, mert telefonálni nem szoktam az internet meg kevés...
Mondjuk ez részben a cég sara, hogy nem hajlandóak több netet adni, ha ennyi pénzt elhasználhatunk úgyis havonta, magamnak meg nem tudom állítani a csomag tartalmát. -
törölt tag
válasz
fogtunder #103 üzenetére
Az dicséretes dolog. Már csak az árakat kellene normális szintre vinni akkor
EclipseGT: Hát igen, de ugye számomra érthetetlen módon a számlás csomagok még mindig szinte kizárólag telefonhívásra és sms-re vannak kihegyezve. Most kaptam nyáron céges telefont, 10 ezer forintos havi kerettel, ami lebeszélhető, de csak 400MB internet van benne. Kb semmire nem tudom így használni, mert telefonálni 1-2 percet szoktam havonta, ha nagyon muszáj, ennyi internet meg semmire sem elég. Ha mondjuk a havi 10 ezres keretet lehetne úgy is osztani, hogy mondjuk felét internetre költöm, mindjárt jobb lenne
erahurka: Nekem most 1GB van havonta, amibe nem számít bele a közösségi hálózatok forgalma (fb, insta, twitter, whatsapp, stb), havi 1800-ért. Ha nem beszélget valaki sokat, akkor ez jobb ajánlat szerintem.
-
törölt tag
Persze, csak ha viszont szükséged van független telefonra, akkor ugye rabláncnak tűnik
Azt mondjuk hallottam már több készülékről, hogy igazából függetlent árulnak, de gondolom ebben az is közrejátszik, hogy amilyen árak vannak, megéri nekik a dolog.
Mondjuk a nagy átlagnak amúgy szerintem előnye sincs az előfizetésből igazán. Ha nem valami flottában vagy, akkor kb azonos árakon van a számlás és előre fizetett, csak számlásnál havi fix díjat kell fizetned, ha nem használod, akkor is. Telefont is akkor kapsz olcsóbban, ha sok ezret költesz havonta. -
törölt tag
Például mert gyakran kártyafüggő. EU-ban ez már nem olyan nagy gond, de ha máshova megyek több napra, akkor az az első, hogy veszek egy helyi pre-paid SIM-et, és azt teszem a telefonba. Függőbe ugye nem lehetne.
Előfizetés meg nem mindenkinek van így is úgy is. Illetve technikailag a pre-paid is előfizetés de gondolom itt nem erre gondoltál. Több mint 10 éve nem használok számlás előfizetést, mert kb semmi előnyét nem tapasztalnám, csak több pénzbe kerülne. Akinek szüksége van rá, az persze használja egészséggel, de szerintem azért van bőven olyan ember, akinek egy kártyás bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest