- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
1eske
tag
válasz
beeep146 #447 üzenetére
Arra gondoltam a hangszóró alatt, hogy mennyire szól tisztán/hangosan az elődjéhez képest? A sima 6-osnál nagyon szidták. Én is hallottam élőben, nem volt jó.
marcarc:
Van esetleg bármi tweak AOD-ra, hogy mindig be legyen kapcsolva? Samsung és más gyártók olyan jól meg tudják csinálni, nem tudom elképzelni, hogy annyira sokat befolyásolná az akkuidőt vagy bármi mást. Nekem megér 1 órával kevesebb SOT is.
Szóval a hangszóró ott fent van szinte a szélén. Telefonáláskor nem hallatszódik túlságosan ki a külvilág felé? Illetve mennyire combos? Nem tűnik hatalmasnak a felülete...
+1 kérdés:
Black friday vagy karácsony alkalmából várható vajon akciózás OnePluséknál vagy ne várjak vele? -
csenor
senior tag
válasz
beeep146 #414 üzenetére
Így, hogy ingyenesen rendeltem a kuponnal csak idegesít, hogy nem kapom meg hétvégére és nem is tudnak egyértelmű információkkal szolgálni.
De ha ezért a szolgáltatásért kifizettem volna a 25 Eurot már nem biztos, hogy megfelelő hangnembe beszéltem volna a hölggyel.
Habár az egész ügyintézés csak annyin múlna, hogy a kiszállító rámcsörög és mond egy kb napot, de erre se képesek és szinte biztos vagyok benne, hogy hétfőn megint ugrani fog a kiszállítás egy napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Google Pixel topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- SkyShowtime
- Autós topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Witcher topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest