- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeep146
tag
Mivel munkanap van, így meghozta a posta a dbrand csomagot. Aki nem szereti a tokokat (mint én) de mégis zavarja, hogy eléggé csúszós a hátlap, annak nagyon ajánlom az új Black Matrix mintázatot. Évek óta mindig a Mahagóni mintát teszem fel, de most rendeltem egyet mellé a Black Matrixból. Nagyon jó, tapadós, gumi érzetű, de ugyanakkor minőségi textúra.
-
beeep146
tag
Üdv!
- volt OP 6-om is kb. 2 hónapig. Mire gondolsz hangszóró gyengeségre? Hangerő vagy hangminőség?
- az ujjlenyomat olvasó szerintem nem lassú egyáltalán. Elképzelhető, hogy egy évek óta elő és hátlapokon már 100%-osan jól működő szenzorhoz képest 0,3-0,4 másodperccel később enged be, de ez a "lassúság" a napi használatban semmi gondot nem okoz. 2 napja van meg a telefon eddig egyszer sem tévesztett, hüvelykujj és jobb kéz mutatóujj van felvéve. Ahogy írtam is korábban a FaceID-val együtt használva nálam abszolút OK!
- emelésre vagy koppintásra -
beeep146
tag
Sajnálom, hogy így alakul, nekem eddig csak bajom/kellemetlenségem volt a UPS-el. Tudom, hogy nemzetközi cég, meg összelogisztikázott fuvarok...stb. De tegnap is 4 előtt 15 perccel hívtam a központot, hogy indulnom kell a gyerekeimért az irodából, mire számíthatok:
1. nem látja, nem tudja megmondani hol jár a kocsi
2. nem adhat ki futár telefonszámot, biztonsági okokból.. ???
3. az én számom megvan a futárnak, felhív ha nem talál az irodában, de nem köteles, illetve nem fog velem egyeztetni, hogy esetleg hol, milyen módon tudom átvenniMondtam neki, hogy ez egy közel 200 ezer forintos, előre kifizetett cuccnál nem annyira vicces, és a drága kellemes hangú ÜFSZ hölgy képes volt azt mondani, hogy legyek szíves a kiszállítás megadott napján reggel 8-tól este 6-ig ülni a fenekemen a bejelölt helyen......
Vicc, vicc... -
beeep146
tag
Jó reggelt!
Nekem is sikerült átköltözni a 6T-re, és gyakorlatilag újra leírhatom amit anno az OP6-nál is írtam, hogy akinek fontos a közel gyári Android és a gyorsaság, és nem a legfontosabb a kamera, akkor SZIGORÚAN SZERINTEM jelenleg nincs nagyon ellenfele.
Az OP6-ot nagyon kedveltem, de ahogy a topicjában anno panaszkodtam is, sajnos komoly problémákat okozott nekem a munkámban egy olyan anomália, hogy a gyári Calendar appot nem volt hajlandó szinkronizálni a PC-s Google Naptárral. Emiatt fájó szívvel, de eladtam és visszatértem az iOS vonalra egy iX-el. Nagyon tartottam tőle, hogy ez újra előjön a 6T-nél, de egyenlőre hibátlan, és ennek fényében azt mondom, hogy abszolút nem bántam meg, hogy újra visszaváltottam OP vonalra.
Az ujjlenyomat olvasó nekem egyenlőre hibátlan, és azt látom, hogy tökéletes szimbiózisban tudom használni a FaceID-val. Ha úgy veszem fel az asztalról, hogy kezem ügyében van a bekapcsoló gomb akkor FaceID és benn is vagyok, ha nem akkor nyomom az ujjam a kijelzőre, és nyilván egy picivel lassabban, de benn is vagyok.. :-)
A gyorsasága még mindig képes meglepni, még közvetlenül egy iPhone X után is. Összeszerelési minőségben én még egy pici előrelépést is érzek a 6-hoz képest is, van benne anyag, bár a Midnight Black verzió is csúszós továbbra is (remélem ma meg is érkezik a szokásos dbrand skin).
A kamera a sarkalatos pont az OP-knél mindig, de sajnos ezzel kapcsolatban nem tudok releváns infóval szolgálni, mert ahogy és amilyen módon én használom arra már az 5T, sőt anno a 3T-m is tökéletesen megfelelt.
Rezgőmotor lehetne továbbra is kicsit erősebb, hogy legyen az irományomban egy kis kontra is ne csak pro.. :-) -
beeep146
tag
Hívtam a UPS-t, az én tracking number számomat megnézte az ÜFSZ és azt mondta, hogy fizikai visszajelzést nem lát arról hogy kocsira is került a cucc, egyenlőre csak náluk van. De azt kérte, hogy hívjam vissza egy óra múlva mert előfordul, hogy a rendszer nem frissül időben... :-) Én nem hiszek a mai napban már, szerintem ez csak rizsa..
Tavaly ugyanez volt az OP6-al nekem, bár igaz ami igaz azt nem a megjelenés után 5 perccel rendeltem, hanem másnap. -
beeep146
tag
Üdv!
Szerintetek ez alapján ez ma nálam van?
[kép]Jó lenne, mert holnap folyamatosan úton vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest