- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Mall.hu-tól nyugodt szívvel rendelhető ez a készülék?
-
-
Biluxzsolt
aktív tag
A képekkel nekem sincs bajom,de a bluetooth-tal annál inkább.
Egy Plantronics M70-et használok kb fél éve,teljes megelégedéssel. Eddig egy 4.1-es androiddal és egy buta Nokiával volt összekötve,és tökéletes volt.
Mióta megvan a P70 és a 2 kártya ebben van,így csak ezzel az egy készülékkel van összekapcsolva.
Ugyan úgy használom mint eddig és a hatótáv kb a fele,mint az eddigieknél volt. Azokkal 10-12m-ig jó volt ezzel 5-6 méter.Volt olyan,hogy a kertben az árnyékban a teló,tőlem kb 5 méterre és ha elfordítottam a fejem és "nem látták egymást"(a fejem árnyékolt) már recsegett a vonal.
Nem is idegesített annyira a dolog,ez van majd megszokom.
Tegnap viszont a bal első nadrágzsebemben volt a teló a jobb fülemben az M70,leguggoltam és a kapcsolat megszakadt. Felálltam és kapcsolódott.Ezt 5x eljátszottam és 5x le és fel kapcsolódott.Na ez kiakasztott.
Régi Nokiával lepróbáltam,hátha a headset szart be,de azzal minden jól ment.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Win 8.1 alatt hogyan tudom telepíteni a drivert?
Mert rámegyek a mappára és azt írja ki, hogy a windows nem talál drivert -
cekkk
veterán
válasz
Mecy_Lacee #3188 üzenetére
Köszi!
Majd nekem 7-8 után lesz a jó.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ma megérkezett nekem is a telefon.
A mentésbe tud valaki segíteni ez a hexadecimális dolgot nem értem teljesen és nem akarok hülyeséget csinálni
-
beg
veterán
válasz
Atomcsirke #3181 üzenetére
Elfogadhatót bőven meghaladja. Babrálsz kicsit a beállításokkal és nekem teljesen megfelel.
-
SharpSA
veterán
válasz
ncc1701 #3177 üzenetére
Kevesebb fény esetén készül kissé mosott, olajfestmény szerű kép (nagyításnál látszik). Egyébként szerintem egész jó képet lehet vele készíteni, ha elég fény van.
Íme egy-egy példa (a rózsás kép jó fényviszonyok mellett, a másik kevésbé jó fényviszonyok mellett készült): -
GrandS
senior tag
Hihetlen ez a hiper képminőség, hangminőség mánia számomra. Akinek az kell, vegyen annak megfelelő céleszközt.
Szerintem. -
válasz
Atomcsirke #3173 üzenetére
Ez ilyen kepeket tud.
Nekem nagyon megfelel. Gondolkoztam fenykepezo vasarlasan, de tegnap lattam egy 70ezrew Nikon kepeit...
Hat konkretan az is ugy mosta a szeleket... Meg a reszleteket. Pedig bridge gep.
-
ncc1701
veterán
Haver szerint meg telefonhoz képest rohadt jó képet csinál. Asszony szerint is szép képeket csinál, én meg kb leszarom, nekem ez nem volt szempont.
-
beg
veterán
válasz
Atomcsirke #3175 üzenetére
Hát azért a soc is frissebb valamicskét
meg csurrant bele egy kis plusz RAM azóta.
-
beg
veterán
válasz
Atomcsirke #3173 üzenetére
2x Nem.
-
Atomcsirke
aktív tag
Urak, a tesztelt példányhoz képest javítottak valamit a szoftverfrissítések a kamera minőségén?
Netán a tesztben fogtak ki egy hibás kamera-modulú készüléket?
Gondolok itt pl. a képek széle felé fellépő életlenségre, amit nem igazán lehet szoftverhibára fogni. -
alfa20
senior tag
válasz
Mecy_Lacee #3169 üzenetére
AIDA64 is csak hármat jelez:
Accelerometer
Proximity
Light -
beg
veterán
válasz
Mecy_Lacee #3169 üzenetére
Van benne gyro, különben a képernyőt sem forgatná fekvő helyzetbe.
-
TheRealBear
tag
A minap kertipartyuztunk es kellet pilács husseteskor kicsit vilagitottam elemlampa funkcioval. 20on valahany %on voltam, kikapcsoltam , mert mar nem kellet egyszer csak pittyeg , hogy 15%alatt vagyunk huu mondom meg leszunk par orat sos gyors be energia takarekosba. Bekapcsol egyszercsak ismet jelzes 10%alatt majd 7-6-5-4-3-2-1 fel perc alatt es hogy keszulek leallitas alatt . vat? Csak neztem. Nektek hasonlo "elmeny" ?valaki a miértre valami erdemlegest?hogy lehetne kivedeni?Koszi
-
Mecy_Lacee
senior tag
Eszerint mit akarok én kalibrálni? G-Sensor nincs, gyro nincs. (Antutu szerint.)
Jól értelmezem?
Érzékelőknek ezt írja a hivatalos honlap: Gravitációérzékelő; Közelségérzékelő; Fényérzékelő; E-iránytű; Hőmérséklet érzékelő.
Belakavarodtam... -
-
-
Sfmc
csendes tag
Kijelző védő fóliát csak külföldről lehet rendelni vagy itthon is kapható én sehol nem találtam pedig voltam egy két boltban? Ilyent használ már valaki ha igen tapasztalat róla?
-
-
Sfmc
csendes tag
Gyári appnak számít esetleg pl. route 66 vagy a chrome?
Mert akkor nem szöszölök tovább.
Marad ez a telefon így ahogy van már teljesen belaktam (xperia p-met is 2évig használtam mindenféle frissítés nélkül) csak az van rajta ami nekem fontos, minden megy rajta ami nekem kell jó választás volt számomra
ez a telefon. -
beg
veterán
A jegelés nem törli, a fájlok ott maradnak a system-en belül. Tehát fagyaszthatsz bármit bátran, az nem befolyásol.
Esetleg még az lehet mankó, hogy megnézed hány %-nál hasal el a frissítés. Ezt összeveted ezzel a listával és annak a környékén keresgélsz. tehát ha pl. 65%-nál megszakad, akkor ennek a listának a második felében lesz a hiányzó láncszem.Még egy infó, ha más romból vagy forrásból pakoltál ide vissza gyári appokat, akkor az is lehet, hogy megvan, csak nem az az MD5 ellenőrzőösszege. Olyankor szintén leáll.
-
Sfmc
csendes tag
válasz
cappa72 #3149 üzenetére
Ha már valaki úgy dönt, hogy kapásból insecure-re állítja a kernelt, onnantól adb-n keresztül is van lehetőség teljes rendszermentésre. Nekem spec. azért jó ez, mert garantáltan windows-mentes megoldás.
A példa a belső SD gyökérkönyvtárába menti a fájlokat
Ezt a mentést csinálnám meg de mivel a számítástechnika nem része a tűzhely kezelésnekígy hát a google a barátom de még nagyon sötétbe tapogatózom. Ezért elnézést mindenkitől a fórumon ha néha ostobának tűnő kérdést tennék fel.
-
beg
veterán
Ezeknek a meglétét ellenőrzi az S132: [link]
Kivettem a scriptből a felesleges sallangokat. Azokat a sorokat nézd, ami így kezdődik: apply_patch_check
(Minden második, tehát nem lesz nehéz)
pl.: apply_patch_check("/system/app-2/ApplicationsProvider.odex"Ha ezek közül egy is hiányzik, elhasal az ellenőrzésen és nem fut le a frissítés.
-
válasz
Mecy_Lacee #3148 üzenetére
Ezt szerintem nem nekem akartad írni...
Ugh... valóban. Bocs. -
nzolo76
tag
válasz
Mecy_Lacee #3142 üzenetére
Na ez engem is érdekelne. Én ugyan a BB Racing-el szoktam nyomni, de szintén balra húz kicsit.
-
válasz
Az RR3-ban magában van szenzor kalibráció. Használd azt.
Csak a menetére nem találtam semmit.
Összefoglalót lenyitod, és a mélyvíz blogba benézel. Kettő féle mentést is leírásra került. -
válasz
Mecy_Lacee #3144 üzenetére
Vki belotte. Kerdezz ra nala, hatha
-
válasz
Volt rá.
Topicban rakeresve, giroszkop szora
-
Mecy_Lacee
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem:
G-Sensor-t hogy vagy hol lehet kalibrálni?
Real Racing 3 alatt, ha egyenesen kéne mennie az autónak, kicsit balra húz, ezért jobbra kell dönteni a telefont, hogy jó legyen. Erre valami megoldás? -
beg
veterán
válasz
xcsaba1975 #3140 üzenetére
Úgy, hogy lenyitod és elolvasod az összefoglalót itt fent.
-
Sfmc
csendes tag
Mi változik a 132-vel ?
-
nzolo76
tag
Nekem a 132-re frissítés óta újra felébredezett a kijelző hívás közben, hiába nem mozdult, és a fülemnél volt a teló. Csináltam újra FR-t és úgy tűnik rendben lesz, pár nap kell még, hogy biztosat mondjak.
Úgy látszik minden frissítés után ajánlott lesz FR-t csinálni. Mondjuk annyi baj legyen, egy tiszta rendszer mindíg megnyugtatóbb érzés. :-)
-
Sfmc
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Valakinek 131-röl 132-re rootolt telefonon sikerült a frissítés?
A 2. sim ellenőrzést kilehet valahogy kapcsolni? -
cekkk
veterán
Érdekes.
A www.SuperGamer.hu webáruházat az:
Arasid Kft üzemelteti,
Székhelye: Lazovná 69, 97401 Besztercebánya (Banská Bystrica), SzlovákiaAz opten szerint nincs ilyen cég itthon, persze nem is lehet mivel szlovák cég, az meg nem KFT.
Árukeresőnél pedig ezt írják:
ARASID spol. s r.o. (A bolt külföldi székhelyű cégként van bejegyezve, termékeit külföldi ÁFA tartalommal értékesíti.) [link]Céges vásárlás lesz, így lehet inkább a MMből vagy a Edigitáltól veszem meg, és akkor tuti magyar számlát kapok.
-
Tefra
csendes tag
Ami a téterőt illeti, én a Balaton déli partján nem tapasztalok semmi rendellenességet. A városból kiérve a piros szolgáltató néha gyengül, a kék és a magenta masszívan kitart. Úgyhogy, ha van valami, azt csak a hálózat okozza, nem a telefon.
Olyanban viszont tudtok segíteni, hogy hogyan tudok PC-re USB-n keresztül biztonsági mentést csinálni?
-
-
-
-
cekkk
veterán
válasz
TheRealBear #3110 üzenetére
Köszi!
Nekem az alföldön vannak vele gondjaim. Főleg a 20-as hálózattal.
Mondjuk lehet kipróbálok egyet és ha nem jó megy vissza -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ezt a telefont ajánlották nekem.
A kérdésem a térerőre vonatkozik.
Volt nekem egy Lenovo A860 amivel semmi gond nem volt ilyen téren, aztán vettem egy S860-at és ahol eddig volt térerőm ott ezzel nincs.
Ez a telefon milyen? Sokat vagyok vidéken és így jó lenne ha két falu közt is működne ami a S860-nak nem sikerül. -
ricsi53
csendes tag
Elnézést: " megnyitott "
-
ricsi53
csendes tag
A telefon memória tisztitásához nem kell okvetlenül egy külső app. Ha a bal alsó kezelő gombot hosszan megnyomod akkor megjelenik az összes, korábban megynyitot program. Felfelé irányuló mozdulattal törölni lehet őket.
Bocs, ha ez már ismétlés.
-
ncc1701
veterán
Ma érdekes volt. Zsebemből vettem elő a telót, ami energiatakarékos módban volt. Erre látom, h világít a led hátul, megdordítom, és dolgozik a kamera.
Elvileg ezeket alapból lekapcsolja energiatakarékos módban. A 131-es rommal nem volt ilyenem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest