- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adoks
aktív tag
Én is rendeltem egyet a supergamertől. Elvileg keddre itt van.
-
artid
aktív tag
Még egy kérdés.
Érdemes "ablakos" flippes tokot venni hozzá, mint pl:
http://kub.hu/Lenovo/Lenovo_P70/tok-lenovo-p70-nillkin-sparkle-leather-case-feketeKezeli az ablakot? Mármint aktívan, mint pl Samsung vagy LG?
Aki ismeri ezt a tokot, meg tudja mondani, hogy mágneses-e? Vagy csak "lebeg" a teteje?Köszönöm.
-
leon11
tag
válasz
Biluxzsolt #2195 üzenetére
Én is beléptem a klubba, tegnap megjött a teló a Super Gamertől 27%-os számlával.
-
válasz
Biluxzsolt #2195 üzenetére
Igen 27%-os ft-os számlát küldtek.
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Megrendeltem, várom, hogy ideérjen...
Nem látok infót, hogy Gorilla Glass van rajta?Köszi.
-
deminos
aktív tag
Szeretném a kétkedők kétségeit eloszlatni a következő témában: Telemax Szerviz.
Örömmel jelenthetem, hogy az elúszott telefonomat - bár kicsit hosszú idő alatt (sokáig alkatrészre várt)- megjavították és közben semmilyen kárt nem okoztak benne. Abszolút karcmentes és hibátlan állapotban kaptam vissza.Lehet, hogy egyedi eset, de nekem hatalmas pozitív csalódás volt a neten keringő rémhírek után.
Szerk.: Ja és az sem érdekelte őket, hogy rootolva volt a készülék, ugyanis garanciába javították.
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Mi szól a P70 ellen?
Köszi.
-
picaro
tag
-
bmilan
csendes tag
Sziasztok!
Figyelem a topicot egy ideje, én is Euronicstól (Bp.) rendeltem április 9-én, ma megkérdeztem mikorra várható. Tájékoztató jelleggel mutatom a választ, ha más is ebben a cipőben járna:
A megrendelés teljesítése várhatóan maximum 2 hetet vesz igénybe a szállító hibájából.EDIT: eredetileg május elejére ígérték
-
-
-
olddog
tag
Itt a legolcsóbb
A Nillkin. Szerintem... -
-
okiszPSX
tag
Jól van, nekem mindegy
Akárhogy nézem, most a dollár 260körül mozog, az szorozva 8.5-tel, 2200-2300 Ft. Igen, van szállítás, de asszonynak is rendeltem és 3600FT felett már ingyenes a kiszállítás
Ráadásul raktáron van, vissza jelzés alapján is jövő hét elején megkapom
Na de mindegy is, lényeg, hogy legyen mindkettőnknek/mindenkinek. A fő probléma itt az, hogy előbb lesz tokom mint telefonom...
Még mindig semmi hír az EU-tól. -
Scorce
tag
Félre ne értsd a tied is klassz! A recézett felület a hátoldalán nekem nagyon tetszik. A sima felületek tapintását nem szeretem, ezért esett a választásom a drágábbra ha már évekig meglesz
Amúgy nem tudjátok mi a különbség a jelzések között? Én most pl M1 nillkint vettem amit linkeltem az előbb, de van s2, c2 stb. Full ugyanolyannak tűnik, pedig mind.kintaroo:
Van az 700 ft is. Nem beszélve a szállítási költségről ami + 1500 ft. Kivéve, ha személyesen áttudod venni és ehhez is jár fólia amit rendeltem. -
okiszPSX
tag
[link] <- Itt is van fóliával együtt, de ezt kicsit sokallom.
-
beg
veterán
válasz
#45553408 #2156 üzenetére
Izé, bocs most néztem, a termék tényleg olcsóbb lett, de a pi-chi cheng hozzádobott US $1.47 szállítási költséget, tehát így összesen US $3.38.
(#2158) SharpSA: Kártyával a linkelt oldalon is ki tudod fizetni és házhoz viszik. Ha rendelnénk többen, akkor az elosztó embernek még plusz macera kipostázni a megrendelőknek, így még egy belföldi postaköltség is rájönne.
-
GrandS
senior tag
Az ablakos tokokhoz milyen widget jó és használható?
-
beg
veterán
válasz
#45553408 #2154 üzenetére
Én ezt vettem 3 usd-ért, de most akciósan 2.
Erősen ajánlom, nagyon jó minőség, szorosan illeszkedik, ujjlenyomatot nem gyűjt, sarkait is védi. Kijelzővel kb. egy szinten van a széle.
-
picaro
tag
Akit érdekel, ebay-en vannak P70-hez Nillkin tokok és fóliák is ócón... (Nillkint régen már rendeltem egy másik Lenovohoz, teljesen jó minőség.) Más kérdés, hogy mire ideér majd csájnából, addig lesz e a telónak valami balesete. Remélem nem, Mert ez a gyári tok nemhogy ultra light tejfölös doboz, de még a kijelzőn sem véd semmit. Normáléknál felviszik a képernyő köré/fölé is, hogy ha pofára esik a telefon akkor ne legyél kényszerítve a pókok szövési módszerének tanulmányozására..)
-
válasz
SharpSA #2151 üzenetére
Hmm , pedig elvileg pont méretnek kéne lennie, erre én se számítottam, mert nekem még a gyári van fent, nem cseréltem.
@skbukfenc: Én is kb itt tartok, 2 éve mindig rendelgettem, de a dollár miatt kb most meg vagyok lőve... Nincs olyan modell amire azt mondom, na kéne, K3 Note volt még, de az se, akkor Redmi Note-ra vártam volna, de nem jött az utód...
Szóval most itt tartok, de nem tudom meddig. jön egy kattanás és akkor rendelek vmit nyomkodni, de a P70 marad.
-
SharpSA
veterán
válasz
Graphics #2115 üzenetére
Felraktam volna a fóliát, amit tőled vettem, de ez nem jó. Kicsivel nagyobb, így felfekszik a képernyő melletti keretre és körbe eláll a képernyőtől. Ezért a gyárit raktam fel. Már muszáj volt, mert a gyárilag rárakott fólia nem ezért volt rajta és az már ujjamtól is karcos lett ahol sűrűn használom.
-
-
KTU
addikt
Bele-bele olvasok a topikba,
de még nem olvastam hogy gondja lenne a Bluetooth-nak.Szlovákiából majdnem megvettem, megrendeltem de nem fizettem ki, így törölték a rendelésem.
Nagy pofára esés lett volna, nagyon sokat használom a Bluetooth-t.
-
peestike
senior tag
mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!
-
peestike
senior tag
sziasztok!
egy kérdésem lenne csak, ha a szívetekre teszitek a kezeteket, akkor véleményetek szerint P70 vagy honor 6?
(hátha valakik mindkettőt fogták kézben....)
ram nem mérvadó, a 2 giga sem lenne kihasználva nem még a 3.
felbontás ugyanúgy teljesen mindegy.
köszönöm! -
-
SharpSA
veterán
válasz
cherubion08 #2135 üzenetére
Nem tudok ilyen lehetőségről.
-
borbas666
aktív tag
Kezd azért engem is idegesíteni a dolog......
"
Illetékes osztályunkkal felvettük a kapcsolatot, és azt az információt kaptuk, hogy beszállító partnerünkhöz nem érkezett meg a termék, emiatt nem tudtuk az Ön részére kiküldeni a készüléket. A beszállító arról tájékoztatott minket, hogy a készülék a jövőhét folyamán érkezik meg raktárunkba.
Türelmét és megértését köszönjük!"Jó persze továbbra sem kapható sehol, de ennyit még soha nem vártam semmilyen cuccra....
Most már nagyon remélem, hogy megéri várni. -
Két koppintós ébresztésnél kilehet lőni,hogy ne rezegjen? Sehol nem találom
. Az akkumulátor annyit,hogy tegnap kb 15:40-től este 22 óráig folyamatosan nyomkodva( progik telepítése,játékok kipróbálása, nettezés, youtube,folyamatos wifi stb) 65%ról ment le 5%-ra. Első bekapcsolásra ez szerintem nem rossz
-
borbas666
aktív tag
Euronics:
Rendszerünkben függő rendelése van egy LENOVO P70 BLUE Mobiltelefonra a nyíregyházi üzletünkben. Kérjük, jelezzen vissza, hogy igényt tart -e még a termékre. Amennyiben 3 napon belül nem jelez vissza, a rendelését töröljük!
-
Vartanus
őstag
válasz
SharpSA #2129 üzenetére
Köszönöm,gondoltam,hogy ilyen válasz lesz
Tavaly én is álmodtam G3-ról,hogy ha majd lejebb megy az ára esetleg veszek,aztán a 806-os személyében megismerkedtem a Lenovo telókkal és Vibe UI-val és olyan élmény volt,hogy végre az android úgy fut a telón ahogy kell. Nincs lag,megdöccenés és durván jó a multitaszk
Pont az LG F6 topikban ajánlották nekem,hogy ha igazán jót akarok vegyek Lenovo A806-ot,és nemsokára én is boldog tulaja lehetek a P70-nek,a mostani meg megy öcsémnekBeg:
Hol tartunk megint ?
-
SharpSA
veterán
válasz
Vartanus #2127 üzenetére
Egyáltalán nem. Főleg mivel egyrészt azzal térerő probléma volt és lényegesen drágább is volt. Ez a P70 is működik olyan sebességgel a napi használat közben, nem érzem, hogy gyengébb lenne bármiben, az értesítő LED jelenlegi működése kivételével. Sőt, gyárilag tud hívást rögzíteni (bár csak kézzel indul), van benne egy egész jó biztonsági szoftver. Na jó nincs benne lebegő ablakos rész, de ezt megoldottam a Floating Apps-szal. Jól jön sokszor a lebegő számológép is.
-
picaro
tag
válasz
cherubion08 #2107 üzenetére
Köszi cherubion08 ! Holnap jön az enyém is..
-
SharpSA
veterán
válasz
sfbukfenc #2121 üzenetére
Nálam ilyen üzemidő kizárt. Használom rendesen a készüléket, azért vettem.
Filmre, zenére, játékra nem használom a készüléket. Munkára és netre. Van 7 postafiók, ebből 3 push, PlanMaker HD, UC Browser, telefonálás, mobilnet használat, stb. Nálam megy a dupla koppos ébresztés is, ez nem tudom mennyit számít. Többet bír azért, mint a G3 bírt, de egyelőre nem annyival, amennyit gondoltam.
-
sfbukfenc
tag
válasz
SharpSA #2119 üzenetére
Én most 6 nap 9 óránál tartok, 3h 20 kijelzőidővel, 2h 20 perc telefonálással, és még van 28%.
Persze, a felhasználói szokások nem egyformák.
Filmet a 47" TV-n nézek (és már jó lenne nagyobb, pedig anno a 32" is hatalmasnak tűnt), játszani már nem játszom.
Meglepő módon a telefont leginkább telefonálásra használom, persze, az okos funkciók nagyon jól jönnek, mikor szükségem van rá!És még annyi, semmilyen energiatakarékos funkciót nem használok, a képernyő fényereje kb 50%-ra van állítva.
-
SharpSA
veterán
Azon nem csodálkozom, hogy az S3-nál több mint kétszer annyit bír.
Ha meglenne nekem a két nap erősebb használattal, az jó lenne. Talán így összejöhet, ha mondjuk beállítom az automata ki- és bekapcsolást 0-6-ig. De akkor sem biztos az eddigiek alapján. Persze ez még alakulhat, elvégre még nincs egy hete meg a készülék. -
SharpSA
veterán
válasz
sfbukfenc #2117 üzenetére
Írtam már, hogy volt LG G3. Azzal kicsivel volt kevesebb az üzemidő. Sebességgel semmi probléma, csak az üzemidőben többet gondoltam. Úgy olvastam itt, hogy erősebb használattal 2 nap tuti. Ez nálam eddig nem jött össze. Pedig van hogy kevésbé van használva. Most majdnem 10 órája vettem le a töltőről, másfél óra kijelzővel van 68%-on az akku.
Egyébként semmi bajom a készülékkel, jól működik, teszi a dolgát. Na jó, az értesítő led működhetne mindennel rendesen. -
-
SharpSA
veterán
Én nem tudom hogy működik ez az UC Browser, de a laptopon a windows verzió is jóval gyorsabban tölti be az oldalakat... És működik vele a szinkronizálás a megnyitott lapokkal is a telefon és a táblagép között oda-vissza.
-
-
SharpSA
veterán
válasz
Graphics #2109 üzenetére
A menüben. Alul középen a 3 vízszintes csík, majd bal alul Add-ons. Ja és persze van itt szinkronizálás is.
Most látom, hogy Windowsra is van. http://www.ucweb.com/ucbrowser/download/
Egyébként Chromehoz van UC Sync bővítmény, ami nekem nem jó, mert Firefoxot használok, de ha jól működik Windowson az UC, akkor azt fogom használni. -
válasz
cherubion08 #2110 üzenetére
Ne! Nagyon ne!
Ezek az akksik a túlmerülésre halnak meg elsőként.
Ezért van az, hogy amikor a telefon kikapcsol, akkor még mindig marad benne annyi, hogy életképes akksi maradjon, és lehessen tölteni. -
Szerintetek érdemes az akkumulátort kisütni? Régi teloknál érdemes volt,de ezeknél az aksiknál elméletileg nem kell.
-
-
SharpSA
veterán
válasz
Graphics #2099 üzenetére
Egyébként LG G3-nál is ugyanúgy fut a Play, kisebb akkuval rendelkezik és hasonló időt, talán kicsivel kevesebbet ment egy töltéssel. Vagy többet nyomkodom a P70-et...
Bár most alakítottam kicsit: a Facebook és a Messenger helyett (egyiket sem nagyon használom, de néha kell) az UC Browsert állítottam be. Egyébként is ezt a böngészőt használom, mert rendesen tördeli az oldalakat és ennél gyorsabbat még nem találtam. Van benn facebook add-on értesítésekkel. Kiválóan működik a Messenger része is. -
-
-
csili123
csendes tag
sziasztok, visszaolvastam de most nem egyértelmű nekem hogyha rootolom akkor kapok-e OTA frissítést?
Illetve melyik modszerrel érdemes rootolni?Nekem p70-A_s129_150320_16GB-ROW Build van fent
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest