- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magique Dee
csendes tag
Sziasztok!
Tervezgetek telefont újítani, ha a jelenlegi tovább haldoklik, és ezen a P70-esen akadt meg a szemem. Annyi lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a P70-t és az P70-A változat között? Mármint, azt tudom, hogy a t kínai, az A európai kiadás, de ez miben nyilvánul meg? Feltételezem nem csak a nyelvekben, mert az nem duplázná az árát.
-
Thocy a ZAGY
tag
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy a legtöbb esetben jobb képeket csinál Google kamerával, de azért nem lesz világbajnok így sem. Mindenesetre ha nem akarsz nagyon belenagyítgatni a képekbe (kivételes égi együttállások és jó fényviszonyok mellett azért lehet teljesen jókat is készíteni) akkor alapvetően használható a kamera.
-
teki91
csendes tag
Sziasztok.
Egy ilyen telefon vásárlásán, gondolkodom. De a kamerát mindenhol kicsit lehúzták. Érdekelne hogy tényleg rossz a szenzor mint a teszteken vagy egy másik appal,pl. Google kamerával már jó képeket csinál?
Köszi a segítséget előre is.
-
rjg
őstag
válasz
Totorovszki #4793 üzenetére
Innen le tudod tölteni. Benne vannak az apk-k is az odex fájlok mellett, biztos, ami biztos.
-
Totorovszki
újonc
Sziasztok!
Új vagyok még a fórumon, eddig csak olvasgattam, ez az első hozzászólásom.
Telepíteni szerettem volna a frissítést, de én is abba a hibába estem, hogy még az elején töröltem 1-2 dolgot.
Utánanéztem, hogy melyik fájlok hiányozhatnak a telepítéshez. Backupom van spflashtoollal, de nem tudom abból kinyerni ezeket a fájlokat csak úgy, ahogy láttam, vagy csak béna voltam.
El tudná nekem valaki küldeni ezeket a fájlokat? Kicsit megkönnyítené az életemPersze ha van rá jobb megoldás akkor szívesen fogadom a tanácsokat.
Hiányzó fájlok:
system\app\Books.odex
system\app\Drive.odex
system\app\Hangouts.odex
system\app\Music2.odex
system\app\Playgames.odex
system\app\Plusone.odex
system\app\Videos.odex -
SharpSA
veterán
Jól emlékszem és látom, hogy nincs lehetőség megváltoztatni a képernyőzár hátterét?
-
artid
aktív tag
Na, ma énis beleléptem a frissítésben leírt hibába, direkt nem vetem fel egy rejtett számot, mert külföldön voltam. De legalább ezt is láttam...
Elindult fel a frissítés. -
-
bogyo74
tag
Vagy gyári ROM-ból kimásolom kézzel a hiányzó appokat, és kész. Talán megúszható a teljes gyári ROM telepítése.
Apropó, mi a legjobb forrás most az "official" ROM-ra? A needrom-on találtam eddig talán a legjobbat, de az is csak egy recovery-ből telepíthető zip lesz, de talán az is jó. Olyan lenne a legjobb, ami FlashTools-ból telepíthető, mint anno a P780-hoz volt. -
bogyo74
tag
válasz
bogyo74 #4775 üzenetére
No akkor van megoldás is a problémára, leírom, hátha másnak is hasznos lesz.
TWRP ugye kellett ahhoz, hogy root-oljak, ezért van, most már adottság.
Megkerestem a letöltött OTA update állományt, ami a /googleota/update.zip volt valamelyik sd kártyán.
Ezt megpróbáltam kézzel telepíteni a TWRP-ből, így már láttam, hogy a LenovoLightSettings.odex fájl ellenőrzése miatt hiúsult meg a telepítés.
Újabb boot, majd fájlkezelővel visszamásoltam a nevezett fájlt, és apk társát a /system/app könyvtárba
Ismételt reboot - twrp - kézi install, majd siker.Most 134-es a verzióm.
-
bogyo74
tag
Nem akar felmenni a frissítés. Eredeti ROM, 133-as verzió, de root-olt.
jelzi a frissítést
letölti a 6,x MB adatot
felajánlja, hogy most frissítsek, elfogadom,
újraindul
valamit csinál a boot elején, de nem tudom elolvasni,
aztán TWRP menübe jutok, ahonnan a reboot-ot választom.
mindezek után elindul a gép 133-as verzióval.Mit rontok el?
-
-
Downloas
csendes tag
Ezzel mit javitottak? Nem tudok angolul.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
CM Lockert használ valaki? Hogy lehet a feloldásnál hallható hangot kikapcsolni? Sehogy sem jövök rá...
Köszi
-
beg
veterán
válasz
TheRealBear #4760 üzenetére
8 hozzászólást késtél.
-
ncc1701
veterán
válasz
TheRealBear #4760 üzenetére
Voltmár.
-
TheRealBear
tag
Nem nagy cucc volt ez a frissites raadasul nalam sose volt e fele baj!xD
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Új témákat tudtok javasolni? Lehet alkalmazás is, csak ne szívja le a telót. Ti miket használtok?
Pár hónapja valaki linkelt be letölthető témákat, azokat mind le is szedtem, de már újabbat szeretnék
köszönöm -
rjg
őstag
válasz
TheRealBear #4748 üzenetére
Megtennéd, hogy ilyenkor a forrást is linkeled? Mondtad, hogy orosz fórumról van, de legalább a Google Translate-tel bele lehetne olvasni, mi működik, mi nem, vannak-e hibák, stb..
Köszönöm -
TheRealBear
tag
-
krixx83
tag
Nekem 2-3 nap alatt merül 15%ig ugy hogy délután erről netezek,csak wifin keresztül használom.mobil netem nincs..melegedés nuku..2honapja nyuzom.eddig semmi bajom vele..
-
Bunt
csendes tag
Néha nekem is az az érzésem, mintha kétféle P70 A lenne....
Amikről itt egyesek panaszkodnak, nálam is szerencsére ismeretlenek.
Akksi: Nem, játszani nem szoktam és nyomkodni sem nyomkodom egyfolytában a telefont, de napi szinten sokat beszélek, a mobilnet vagy wifi csak akkor van bekapcsolva, amikor szükségem van rá (ilyen facebook meg egyéb baromságokat telón nem használok, DE:
telefont egy héten egyszer töltök, vasárnap este, a következő töltésig, értsd egy hét alatt 15-35%-ig merül! Nem két nap alatt, hanem majdnem egy hét alatt....
Ha megy a wifi vagy 3G, akkor az stabil, nem fagy a rendszer, villámgyors, stabil, megbízható működésű.
Hibája ennek is van, ami nem tetszik, hogy a rezgőakksi elég gyenge, tokban a zsebemben nem érzem ha rezeg, a hangszóró lehetne izmosabb, de ezekkel együtt tudok élni.
Szeretem ezt a telefont.
-
Downloas
csendes tag
20 perc nyomkodas utan nektek is meleg a telefon? 45-50 fok kb
-
vtiti26
csendes tag
válasz
cappa72 #4701 üzenetére
Hello!
Kösz a választ.. Időközben megcsináltam a flashtool-os mentést a leírásod alapján.... Elsőre sikerült, Respect!! A kérdésem csak az lenne, hogy a kapott fájlokat hogyan tegyem flashtool-lal használhatóvá tenni? Ugye nincs hozzá kiterjesztés, valamint az MTKDroidtools sem boldogul vele, mert bad files- nek írja megnyitáskor és csak egy részét látom.. Bocs a lámaságért, de csak most kezdek belemenni... :-)... -
Downloas
csendes tag
Vodafonos netem van
Es nincs bekapcslva a gyenge jel sem -
-
Downloas
csendes tag
Es nektek a wifivel meg az adatkapcsolattal sincs bajotok?
Netezek vagy csinalok valamit es megszakad, de csatlakozva van a wifihez meg minden de nem tolt be semmi alkalmazadok irjak hogy kapcsolodas es keresik a halozatot, majd akkor javul meg ha kikapcsolom a wifit vagy az adatkapcsolatot. Ha leteszem a telefont felveszem 1-2 per utan vagy fel ora mulva akkor is nem tolt be nincs net erteyitest nem kapok. Es ilyenkor ha irnak facen akkor sem kapok erteyitest. Miert van nekem ez a problema? -
-
törölt tag
válasz
Hondras #4728 üzenetére
Tényleg gáz.
Moto G-m nem bírta ki reggeltől-estig töltés nélkül
ez meg...
képes a második nap végén is 30%-on lenni.
wifit mondjuk csak töltésre használom itthon, de semmi gondom vele
hang is teljesen jó
melegszik? hát nem volt még olyan telefonom, ami ne melegedett volna, egyik jobban, másik talán még jobban -
Hondras
csendes tag
válasz
Downloas #4720 üzenetére
En is par napja használom, de csalódás volt a 4000mA teljesítménye ugyanazt tudta mint a régi vackom... (2nap).
További negatívum: értesítő led fénye gyenge, wifi használatával lefagy a böngésző (újraindítva ok), netezéskor melegszik, hangszóró mintha egy dobozból beszélne a hívott fél.Ezeket a hibákat a ZTE V967 nem produkálta, de most már ez van... Hátha lesz pozitív tapasztalat is!
-
-
SharpSA
veterán
Jó lenne CM erre a kütyüre...
-
Urby66
aktív tag
Végül nem a gyárit tettem vissza hanem recoveryből a savyol által módosított gyárit.
https://cloud.mail.ru/public/5zbk/R24dDQm44
Egyenlőre jól működik, csak az zavar, hogy az összes listában keresztnévvel előre rendez. Tudja valaki, hogyan lehet ezt állítani? Sajnos a névjegyzék ide vonatkozó beállításai sem a híváslistában sem a hívás képernyőn nem változtatnak. -
Downloas
csendes tag
Ez nalatok is hasonlo?
http://kepfeltoltes.hu/thumb/150817/Screenshot_2015-08-17-14-22-32_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
beg
veterán
Ide írom, hátha valaki még jár így
Itt a komplett system/media/audio könyvtár bezippelve. Tehát a gyárilag az audio alatt lévő alarms, notifications, ringtones és ui mappa és azok tartalmai.
Kicsomagolod és bemásolod.
(#4718) GrandS: flashtools, scatter file és a gyári rom 10 perc alatt visszamegy. Többször linkeltük, legutóbb azt hiszem TheRealBear koma.
-
Urby66
aktív tag
Na, hétvégén teszteltem az itt is közzétett custom ROM-okat. Kettőt próbáltam ki, mindkettőt kb fél napig teszteltem. Az általánosságban elmondható, hogy mindkettő 4.4.4 alapon fut és az alapvető dolgokkal nincs baj. Működik mindkét SIM, a mobilnet, a wifi és a GPS is. Amennyire fél nap alatt meg lehet ítélni az akuidő is jó. Mindkét kipróbált ROM csak angolul tud, magyar nyelv nincs bennük.
Lewa: A hátlapi fényképező jobb minőségü szerintem mint a gyári, cserébe az első értékelhetetlen képeket készít. Az általános rendszersebesség jó a GPS hamarabb talál jelet mint a gyári ROM esetén. Google play alapból van telepítve, de a fiókomból valami miatt nem húzza át a kontaktokat. A dupla koppintásos feloldás lezárt képernyőnél nem működik. Az értesítő led villog akkor is ha messenger üzenet jön, de csak kb minden második esetben. Töltőre dugva szintén villog, nem pedig folyamatosan ég ami zavró mert mindig azt hittem, hogy üzenetem jött. Alapvetően használható rendszernek tünik, de a névjegyek hiánya miatt lecseréltem.
ColorOs:
Az ismerkedés nem tartott sokáig mert nem képes USB adatátvitelre, hiába állítom be a menüben nem jelenik meg a kártya tartalma a böngészőben a kábelre dugva. Az általános rendszersebesség gyengébb mint a gyári esetén, kicsit lomhán történik minden. A kamera vállalható, dupla koppintásos ébresztés itt sincs. Mivel nem ment az USB kapcsolat így a hozzá adott Google programokat már nem telepítettem fel, mennie kellett.Végszóként annyit mondhatok, hogy jelenleg egyik általam kipróbált alternatíva sem használható kompromisszumok nélkül a hétköznapokban.
-
Zsee75
tag
Sziasztok!
Sikerült eltüntetnem az összes csengő és minden más hangot a telóról. hogy lehet ezeket visszatenni?
Köszi -
Downloas
csendes tag
Pici melegedést tapasztalatok fél óra nyomkosas után. Nalatok is van ilyen? A telefon teteje melegszik inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest