- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Szereztem egy új üveget, így gondoltam a mostanit lecserélem.
Sikerült is, rajta hagytam a Nillkin tokot mielőtt feltettem, de sajna jobb alsó sarokban így is elkezdett vissza feljönni. De így is sokkal jobb, mint a korábbi, amit a tok megérkezése előtt tettem fel, s eléggé feljött már.
Ha megunom, jön a fólia. Van Nillkin abból is, tokkal adták, max annyi.
Én maradok a kemény toknál, abban bízom.Üdv.
-
han_lev
senior tag
Tegnap este felküzdöttem rá egy új fóliát(amit adtak hozzá) Eddig a gyári volt rajta, amivel érkezett, de az nagyon hamar begyüjtötte a karcokat, és már nagyon zavart.
Most király, (youtouba videó szerint, fürdőszoba, zuhannyal párás levegő, wcteőn celluxal, műanyag bankkártya)
De hogy akárhogy güzül az ember, mindíg akad egy porszem, vagy egy szüsz, ami a széléremászik, alá
Node egy kis anyázás, sikálás után most más olyan mint az üveg.
Szerintem szilikontokkal párosítva ez a legjobb. Rendeltem is vagy 6 darabot. Ha karcolódik a zsebben, majd cserélem, és mindíg megújul, olyan mintha vettem volna egy új telót
Egyébként lassan 3 hónap után még mindíg csúcs, úgy hogy semmi piszkálás, root, vagy ilyesmi.
Igaz a lednél kisértésbe estem, de aztán hagytam. Majd.
És az is igaz, hogy nekem csak két napot bír max, de azért, mert nyomkodom. Más már felénél lemerülne (kivéve a p780) de pörög, forog, gyorsabb mint a laptopom, úgyhogy nekem időspórolás ezeb netezni, meg emailezni) ezért ezt sem bánom! -
-
beg
veterán
Ma asszony hazaállít:
-Képzeld, kapunk céges telót, valami lenovo p70-et. Nem ismered?Modom kezemben a telefonnal:
-Nem ismerős?
Mire ő:
-Jé!
- ...Én egy facepalm kíséretében balra el. Nem ismerem ezt a nőt
-
ncc1701
veterán
válasz
Biluxzsolt #3886 üzenetére
Nagyon helyes, ami nem jön be, azt el kell adni.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
#45553408 #3855 üzenetére
Akkor ezek szerint én is egy hibás darabot fogtam ki.
Meg a kollégám is,mert épp ugyan az a bajunk mindkettőnknek,mint zambozolinak.
Épp ugyan az! Túl sok lenne ez hibás darabnak.
Sajnos nálam fontos hogy ez jól működjön,így én is csak a frissítésig várok.
Kollégám 3 hét után eladta,Ő nem várt vele. -
padzso
tag
Kedves Lenovosok!
Még mindig jó vétel a P70 235 uniós pénzért? Hardverileg van valami hiba, ami elő szokott fordulni? Ismerem a P780-at is, viszont a P70-nek tetszetősebb csomagolása van. Kb. mennyi a max. képernyő idő 4000mAh-val? (Amit most használok, 5", msm8960, 2 mag, 2100mAh és 4-5 óra körül van.) -
janos1988
addikt
Hali.
Melyiket érdemes megvenni, ezt vagy a 7e-el olcsóbb Huawei P8 Lite-ot?
-
szokeherceg
tag
Voltam ma a kecskeméti media marktban, azt mondták elfogyott a P70, és nem is tudnak rendelni..
-
grafnet
veterán
Nova használók, kérek szépen egy kis segítséget:
Egyszer ráböktem, hogy az alkalmazásokon belül ne jelenítse meg a widgeteket. Azóta nem tudom megtaláni. Hol lehet vagy vissza aktiválni vagy máshonnan elérni?THX
-
Moromel
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is p70 tulaj lettem. Eddig nagyon tetszik, media marktban vettem 76.000-ért mert volt 15%-os kupon.
A kérdésem, amire nem találtam választ a topicban. A lockscreen képét módosítottam egy általam választottra a galériából. Ezzel nincs is semmi baj, de nem hozzáadta az eddigi opciókhoz, hanem lecserélte az eredetit az általam választottra és az eredetit már nem is lehet kiválasztani. Nem mintha akkora szívfájdalom lenne, de factory reset nélkül vissza lehet valahogy állítani ezt? Kitöröltem a képet amire lecseréltem, de a lockscreenek között ugyanúgy ott van, de az eredeti nincs továbbra sem.
Köszönöm előre is!
-
-
-
-
-
-
-
Diabo6
senior tag
válasz
BomiBoogie #3860 üzenetére
A lemerítés nem árt a li-ion akksiknak?
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Nem gondolom, hogy a BT füles lenne a hibás, mivel, mint írtam minden mással tökéletesen megy.
A gyári beállítások visszaállítást feleslegesnek gondolom, mivel a szűz telefonnal párosított fülessel is ezt csinálta!
Inkább a BT vezérlő silányan megírt dreiverére gondolnék első sorban.
Megvárom a nyalókát, ha nem javul megy vissza vagy lapátra. ()nehogy már vacak ace3 elkalapálja!!!) -
evo87
őstag
Első blikkre gyorsan merül. Átlagos használattal reggel 5 óta, tehát 8 óra alatt annyit, hogy most 58%-on áll. Remélem, hogy néhány töltési-kisütési ciklus után jobb lesz, mert ez így karcsú. (A 2200mah-s Lumia ennél bőven takarékosabb volt)
-
rjg
őstag
válasz
Nekem egy Parrot - elvileg ez - van az autóban. Az N5-tel hibátlanul ment, P70-el tízből nyolcszor nincs gond, de a másik két alkalommal akármit csinálok, nem tudok vezetés közben kapcsolódni. Szóval szerintem a telefon BT kezelésével van gond, reméljük a Lollipop-pal - ha már bug free-t ígértek - ezt is orvosolják.
-
artid
aktív tag
válasz
zambozoli #3852 üzenetére
Helló,
Nekem mióta megvan a telefon (lassan 2 hónapja) használom a BT-ot naponta többször, fülessel és kihangosítóval is, kocsiban, lakásban egyaránt.
Mindkettőre nagyon könnyen és gyorsan felcsatlakozik, mindkét irányba tökéletes a kapcsolat, soha nem volt megszakadás. Kocsiban szintén kb 1m-es távban van a készülék, nincs gond, de 3-5 m-ről sem volt eddig.
Akkor fordult elő esetleg akadás, ha merült a kihangosító/headset, de az is elhanyagolható volt és tudtam miért van.Energiatakarékos üzemmód nekem megy gond nélkül szerencsére...
-
zambozoli
aktív tag
Hali!
Bluetooth teszt:
Telefon: P70 teljesen gyári, egy két felesleges Google alkalmazás tiltva, de no root!
Füles: Jabra Storm v1.5.0 (előző telefonokon Samu ace3, Xperia X1, Samu gh110, HTCP510e 100%-os működési biztonság, egyetlen leszakadás, akadás nélkül üzemel).Telefonálás autóban: telefon a szélvédőn, távolság a fülestől max. 1m 100%-os rálátás. Mikrofon hangja már nem mindig megy át, hívó fél nem hall semmit. Én hívót hallom, de néha akadozik.
Minden esetben kb. 2 perc kínlódás után megunom és felveszem füles nélkül. Magyarul...: Sz*R!Zenehallgatás kerékpáron: Telefon jobb zsebben távolság a fülestől (jobb fül) max. 1m. Zene indul füles kattog, szakadozottan szól kb.30sec-ig, majd elkezd viszonylag akadás mentesen lejátszani.
Ha elfordítom a fejem balra semmi változás, azonban minden jobbra forditásnál a fülhallgató elnémul (lejátszás megy tovább) majd visszajön ha újra visszafordítom a fejem. Magyarul...: Sz*R!Telefonon nem fut energiatakarékos üzemmód, legutolsó frissítés fent van!
Fülesen nem lehet FW-t frissíteni, bármelyik telefonnal próbáltam atombiztosan megy!Ha a nyalókával nem oldódik meg a BT probléma megy lapátra a P70-es!!!
-
ncc1701
veterán
válasz
TheRealBear #3845 üzenetére
Ezexerint...Én tuti nem teszem fel 1 hónapig.
Kár, h nem íták, h 5.0, vagy 5.1.
-
rjg
őstag
válasz
TheRealBear #3845 üzenetére
Esetleg visszakérdeznél, hogy melyik Lollipop verzió? Remélem már az 5.1.1.-ben gondolkoznak.
-
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Ma beléptem a P70-esek klubjába. Egyelőre kellemes a készülék, de a WP után szokni kell persze, hiába volt régebben már droidos gépem.
Egy kérdés: zárolási képernyő hátteret nem lehet mást beállítani, csak gyárit? Nem dobja fel választásnál a galériát mint lehetőséget.
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Mától én is tulajdonos vagyok, de már az első fél órában megőrjített, hogy a lockscreen-t hol tudom módosítani?Pl: új appok hozzáadása,időjárás, stb.
A nem fogadott hívásokról csak darabszámot ír ott ki, egy nagyobb "rublikát" a hívóról nem?
Köszi! -
-
-
borbas666
aktív tag
A zárképernyőre hogy tudok kitenni widgetet? Sehol sem találom.
-
Tizedes1
aktív tag
-
han_lev
senior tag
Nos fotózásról annyit, hogy a múlt héten volt gyerektáborunk, készítettem pár fotót, és az összegzésnél volt alkalmam összevetni néhány más telókkal, kompakt gépekkel, és komolyabb bridge gépekkel készített fotóval. Volt egy ultrazúmost fiji is.
Szóval semmiben nem maradt el, a szinek szerintem még jobbak is voltak. Igaz kinti fotók, jobbára napsütésben, de vilt pár benti is.
Egy szavam nem lehet. Jó ez. -
beg
veterán
Nem kell semmi csicsához root
Zooper widget leírást és template-et sok helyen találsz, xda, g+. Annyi beállítási és szerkesztési lehetősége van, hogy nem lehet két mondatban összefoglalni. A novában meg semmi extra, nincs tálca, az előbb említett ikonok kidobálva, és három zooper widget: óra, időjárás, naptár+ időjárási körülmények azokon a napokon. Ha gép előtt leszek, lementem a widget template-et és azt be lehet importálni. Egyébként a linkelt topikban sok jó ötletet olvasni.
-
beg
veterán
válasz
TheRealBear #3820 üzenetére
Nova launcher, type4-white ikon, zooper widget (saját tervezés) dune és little white weather ikonnal a zooperen belül valamint egy "kis" szabadidő.
De egy sima nova+ikoncsomag egy perc alatt megvan egy bárkinek tetsző kombó.
-
beg
veterán
Teszel rá egy témázható launchert (nova, apex) nettó 23 másodperc alatt és kész is vagy.
-
evo87
őstag
válasz
ncc1701 #3800 üzenetére
Voltam boltban, megtapogattam, megnézegettem, de nem ébresztett bennem azonnali birtoklási vágyat. A készülékház rendben van.... de mindkét téma borzasztóan színes és rikító, s a szomorú helyzet az, hogy gyári szofttal nem is varázsolható rá elegánsabb, visszafogottabb stílusú téma, ikonkészlet.
-
TheRealBear
tag
Hat ebbol telleg csak "3. Félév" lesz mert most nezve a naptarat a Q2 ma jár le. Kotve hinnem, hogy 23:59kor kidobnak... Addig is (Szopóka) Nyalóka.
-
Scorce
tag
Sziasztok! Elkezdett feljönni a Nillkin üveg a saroknál van valami módszer amivel vissza lehet rakni normálisan?
-
ncc1701
veterán
válasz
Biluxzsolt #3809 üzenetére
Ő, ja, hát igen. Legyen negyedév.
-
beg
veterán
http://shop.lenovo.com/hu/hu/services-warranty/
"A polgári törvénykönyv értelmében a fogyasztók által vásárolt Lenovo termékekre 2 év garancia vonatkozik.
Ellenkező rendelkezés hiányában a Lenovo akkumulátorokra, érintőceruzákra és digitalizáló tollakra 12 hónapos korlátozott garancia érvényes. Ennek értelmében a Lenovo a 12 hónapos jótállási időszak alatt díjmentes garanciális szolgáltatásokat biztosít az akkumulátorokhoz, érintőceruzákhoz és digitalizáló tollakhoz. A garancia kizárólag az akkumulátor anyaghibáira vonatkozik, annak kapacitásveszteségére nem."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest