- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
baranyaib90 #16099 üzenetére
Nem lehet sehogy, valami mondvacsinált ürügy miatt 7-es Androidtól kezdve már nincs lehetőség témázásra.
Amúgy az lenne a lényege, hogy a default fájlkezelő, vagy beállítások, vagy mondjuk felugró értesítések ne rikító fehérrel világítson az arcodba, hanem egy más színnel, mondjuk valami sötétebbel. De mindegy is, ez szubjektív.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
cool13 #16094 üzenetére
Sötét témákat meg egyebeket a Play store-ban találsz, amit aztán leszedhetsz onnan, vagy ráguglizol az apk-ra. Play store meg megy ugye böngészőből is.
A telefonnal kapcsolatban passz, én abból is és az sms-ből is mindig a beépítettet használom.
Ezt a program leállást nekem nem csinálja... Minden frankón működik.
tomazin: [link] LOS 13, zormax-ét fogta valaki és megpatchelte kicsit, így egy kicsit jobb, mint a legutóbbi zormax 2.6. Számomra ez az egy nyerő ROM most a telefonra.
-
cool13
őstag
Sajnos egyre többször előfordul hogy azt mondja: XY alkalmazás sajnos leállt. (total commander, böngésző pl.) Mi lehet a baja?
Még adok kis időt neki, ha mégsem akarja az igazságot, akkor megy a levesbe.
-
cool13
őstag
válasz
Apollyon #16092 üzenetére
A hetes tényleg jónak tűnik. 8.1 is elsőre tetszett, nem értem miért, de bejött. A security frissítése ahogy én látom, meghaladja a képességeimet.
Felraktam én is ezt a Los13-at. Sötét témákat merre találni ha nem nagy kérés? Hogyan lehet beállítani alapértelmezettre másik tárcsázót/hívás kezelőt szerinted? Kedvencem a True Phone és ezt szeretném. De valahogy nem jön össze. Ha letiltom a beépített Telefon nevű cuccot, akkor csörög a teló de azt sem udom ki az, fel sem tudom venni stb.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #16091 üzenetére
Ez a ROM elvileg a zormaxéból csinált + némi bugfix. Hogy miket javít, passz, nem találtam changelogot.
Eddig semmi probléma nincs vele, végre vannak sötét témákNem értem, miért nem lehetett ezt megoldani a 7-es Androidon.
Duplakopp (ki-be) alapból be volt állítva, a Kernel Adiutor nevű programnál azért sokkal jobban működik ez a beépített megoldás.
A bluetooth-ot nem tudtam kipróbálni, ugyanis nincs ilyen eszközöm.
Sok újat nem lehet róla mondani, szokásos 13-as LOS, novemberi security patch. Apropó... ezt amúgy én is tudom frissíteni, vagy ebbe nagyon mélyen bele kellene mászni?
Amúgy klassz, de most már a 7-es Android jobban tetszik azt a pár hiányosságát leszámítva. Ha ezeket javítják, akkor tuti váltás, mert jobb cucc. Viszont nem hinném, hogy ez belátható időn belül bekövetkezik, főleg, hogy idén már 3 éves ez a modell. Úgyhogy most egy jó időre pihentetem ezt a romolgatás témát.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
cool13 #16090 üzenetére
Igen, ez a Zormaxénál eggyel jobb LOS állítólag, most rakom fel.
A Resurrection Remix 5.8.5 nem jött be, amúgy 7.1.2-es droid van alatta. Az SD kártyát nem értem el, de lehet én voltam a béna, már nem volt kedvem szenvedni vele. De megy default a double tap és livedisplay is van
-
cool13
őstag
válasz
Apollyon #16089 üzenetére
Ez a los 13? Kell előtte valamit felrakni? Vagy amit írtál hogy előtte ezt rakd fel, az csak kíváncsiságból?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
cool13 #16086 üzenetére
Közben én is kipróbáltam
Sajnos ugyanezeket tapasztaltam. Már eldöntöttem hogy megyek vissza LOS13-ra, de még felraktam a supersu-t TWRP-ből, a kedvedért kipróbáltam. Ahogy a 4pda-n olvastam, itt is ez volt, a Supersu nem lesz a menüben, ellenben a titaniumbackup kapott root jogosultságot. Szóval megy.)
Most viszont felrakom ezt: [link]
Szerk: Ja nem, előbb ezt: [link]
Amúgy a 14.1-es LOS tetszett, csak ez a téma dolog, meg a double tap zavar. A többi oké.
-
cool13
őstag
Feldobtam csak neked.
- LED fények állítgatása. Tehát mondjuk hogy zöldre beállítok egy programot, pirosra meg egy másikat. Nincs, csak a töltésre lehet ki/be kapcsolni, illetve villogni tud ha merül a telefon.
- Duplakopp: fejlécre kopp elalvás, sötét kijelzőre kopp felébresztés. Van mindkettő és működik.
- Sötét témákCsak a színeket lehet invertálni. Bár erre van Graviy Box már 8.1-re. Tesztelni kéne.
- Play store, gmail stb. gúgli szemét nélkül. Tehát semmi gapps, térkép, vagy bármi egyéb, ami a gúglitól származik. (A screenshotodból, meg a leírásaidból nem volt egyértelmű, hogy most akkor mivan) Nincs
- Jó akkuidő (legalább olyan jó, mint a LOS) Ezzel nem lehet gond, mivel alap android. De tesztelni kell.
- Zseblámpa Van, működik
- Adatvédelem: tehát beállíthassam egy programnak, hogy nem kaphat netet, és/vagy kamerát stb. Meg lehet adni, mely alkalmazás mihez férjen hozzá. fényképezőgép,helyadatok, Mikrofon, naptár, névjegyek, sms, telefon, testérzékelők, tárhely, további engedélyek(ebben email melléklet olvasása)
- Root (supersu-t telepítve TWRP-ből) Erre most nincs időm bocs. -
cool13
őstag
válasz
Apollyon #16083 üzenetére
Nem akarlak félre vezetni, és mivel nincs fent, ezért nem 100% hogy jól emlékszem mindre.
LED fények állítgatása. Tehát mondjuk hogy zöldre beállítok egy programot, pirosra meg egy másikat. Van
- Duplakopp: fejlécre kopp elalvás, sötét kijelzőre kopp felébresztés. Van
- Sötét témákEzt keresem én is állandóan. Ebben lehet több ponton állítani sötét témára.
- Play store, gmail stb. gúgli szemét nélkül. Tehát semmi gapps, térkép, vagy bármi egyéb, ami a gúglitól származik. (A screenshotodból, meg a leírásaidból nem volt egyértelmű, hogy most akkor mivan) Nincs play se gapps. Akkor még ez volt a bajom
- Jó akkuidő (legalább olyan jó, mint a LOS) Ezt nem tudtam mérni annyi idő alatt amíg fent volt.
- Zseblámpa Volt
- Adatvédelem: tehát beállíthassam egy programnak, hogy nem kaphat netet, és/vagy kamerát stb. Nem tudom.
- Root (supersu-t telepítve TWRP-ből) Eddig el sem jutottam.
+ LiveDisplay? PasszA root miatt jó lenne ha nem csak én tesztelném, ezért is próbállak rávenni a kipróbálásra.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
cool13 #16082 üzenetére
8.1?
Akkor a következőkre van szükségem jelen telefon esetén:
- LED fények állítgatása. Tehát mondjuk hogy zöldre beállítok egy programot, pirosra meg egy másikat.
- Duplakopp: fejlécre kopp elalvás, sötét kijelzőre kopp felébresztés.
- Sötét témák
- Play store, gmail stb. gúgli szemét nélkül. Tehát semmi gapps, térkép, vagy bármi egyéb, ami a gúglitól származik. (A screenshotodból, meg a leírásaidból nem volt egyértelmű, hogy most akkor mivan)
- Jó akkuidő (legalább olyan jó, mint a LOS)
- Zseblámpa
- Adatvédelem: tehát beállíthassam egy programnak, hogy nem kaphat netet, és/vagy kamerát stb.
- Root (supersu-t telepítve TWRP-ből)+ LiveDisplay?
Ok, ezt még meg lehet oldani 3rd party programmal elég jól, inkább a fentiek lennének a fontosak.
Ezek mennek? Ha igen, kiprószálom.
Subs. nem megy, mert ha telepítenél egy témát, akkor a play-t akarja megnyitni. Sehogy nem lehet, telepíteni meg nem tudtam APK-ból semmilyen téma nincs, illetve ami van, nem nyílik meg.
A K9 mailt pedig be tudod szerezni az F-Droid-ból, nekem is onnan van, és frissíteni is szokták. F-droid olyan, mint a play store, annyi különbséggel, hogy csak ingyenes és opensource programokat tartalmaz (pl. az Icecat, meg a K9, OSM maps stb...)
-
cool13
őstag
válasz
Apollyon #16081 üzenetére
Ha nem használod a play és társait, akkor miért nem adsz esélyt a 8.1-nek. Elég jónak tűnt. Alapból állítani lehetett sötét témát ha jól emlékszem. Ez miatt nagyon bejött nekem. De a te írásaid miatt, én is mentettem egyéb módon a telefonszámokat, és teszek még egy próbát vele ha lesz időm. Szinte mindent megtaláltam apk mirro-on. k9 levelezőt sajnálom azt nem lelem. Én meg azt használom amióta androidra adtam a fejem.
Pedig nagyon szimpi volt a substratum. Tényleg nem megy play nélkül? Fene sem gondolta volna.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #16080 üzenetére
Kipróbáltam mégis, ez a substratum nem tud mit kezdeni magával a play store nélkül, szánalmas.
Még csak betallózni se lehet neki a témafile-t. Rotfl.
Az meg külön poén, hogy két tonna gúglizás után sem találtam lehetőséget rendes témázásra, csak mellébeszélést. Új droid, és nem lehet témákat váltani. Pfff ez aztán a fejlődés, brávó. Kb. mikor a 4.2-es droidnál nem lehetett az sd kártyára menteni/telepíteni a programokat. Elmebaj
Hát pár napig még barátkozom vele, de szerintem megy vissza a 13-as LOS, nekem eddig az volt a legjobb.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
baranyaib90 #16079 üzenetére
Ja igen, a wifi nálam otthon hektikusan működik, de melóban oké. Otthon egy tenda router van, itt meg mikrotik.
Témaválasztást te megoldottad valahogy?
-
baranyaib90
csendes tag
válasz
baranyaib90 #16047 üzenetére
A Lineage OS 14.1 on Lenovo P70 (Android 7.1.2 Nougat) ROM-mal kapcsolatban:
Orosz fórum szerint nem jó a dupla érintés és a LiveDisplay.Ezen kívül nekem még mindig tökéletes.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tomazin #16076 üzenetére
Jó reggelt!
Igen van, és én eléggé hozzászoktam. A 4pda-ra is be van linkelve ez a ROM, ott írják mi nem működik. A duplakopp és a livedisplay.Előbbi orvosolható a Kernel Adiutor -ral (elég fura neve van, nem írtam el) elég jól, ebben csak annyi a gond, hogy számomra egy minden másban halál felesleges 3rd party program, de legalább megoldja a duplakopp problémát. Rendszer újraindításkor, miután bejött a desktop (főképernyő, na) még töltöget kicsit, de mivel én nem szoktam újraindítani, engem nem zavar.
Aksiról még nem tudok nyilatkozni, mint ahogy hívásról sem, mert csak VOIP-ozok, de az jó. A livedisplay-t sajnálom, mert az elég frankó, manuálisan lehet benne állítani a színhőmérsékletet, én mások számára nem tetsző, totál pirososan állítom be a kijelzőt, itt nem működik a funkció. A szakács ezt orvosolta egy "éjszakai üzemmód"-dal, ami egy enyhe borostyánszínű árnyalatot ad a kijelzőre, így azért kellemesebb a szemnek. Ez tud egy ON/OFF állást kb., meg időzíteni lehet azt heló. De még mindig jobb mintha nem lenne.
Ami viszont kiakaszt, hogy nincs témaválasztó!
Ezt mégis hogy?
Valaki tud erre megoldást? A substratum vagy mit, tuti nem rakom fel, attól kihullik a hajam. Amúgy jó kis rendszer, tényleg gyors, ez tetszik. Az 5-ösről 6-osra Android váltás nem tetszett, mert szerintem utóbbi nem olyan smooth, viszont ez a 7-es tényleg klassz, még az 5-ösnél is jobb.
Ja még valami. A Firefox egyáltalán nem akar elindulni, egyik verziója sem, se a stabil, se egy régebbi, se a beta, csak a Nightly megy (az viszont lassú, meg kb. alpha cucc). Még az IceCat Mobile sem megy, ami egy firefox alapú openszósz GNU böngésző, pedig eddig mindig mindenhol remekül szerepelt.
Ezt is túlélem, és minden más programom is megy. Viszont a témaválasztásra kérem szépen valaki adjon tippet, mert ezen múlik, hogy marad a rendszer vagy sem.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
tomazin #16074 üzenetére
Na szép
Hát az előbb felraktamVégülis csak egy zipet kellett felrakni, titaniummal meg visszaraktam a cuccaimat. Supersu-ból a 2.82-t raktam fel, mert a 2.68 nem működött.
Egyelőre a duplakoppot próbálom feléleszteni, ugyanis a mennyé' aludni duplakoppra engedelmeskedik, de a kejjéfe' az nem.
Az értesítési fény is jól el van dugva, de megvan.
4G működik, csak előbb 2G-re kellett váltani, mint az előzőnél. Tényleg mintha kicsit reszponzívabb lenne a rendszer. Természetesen nincs gúgli szemét.
Továbbiak később. -
Apollyon
Korrektor
Akinél 14-es LOS van, annál hogy szuperál? Azóta eltelt már pár nap, ezáltal pár töltési ciklus is. Aksi milyen?
Én végül nem jutottam el odáig még hogy felrakjam, de most a zormax féle 2.6-ban találtam egy hibát, úgyhogy érik a csere. -
cool13
őstag
Nem megy sajnos. Play nélkül a névjegyeim sincsenek meg. Más hova kell menteni előtte. Megy vissza valami.
Amúgy jó. Várom hogy megoldják a gapps kérdést. -
cool13
őstag
Viszont volna kérdésem. Amiket megvásároltam azokat hogyan tudnám feltelepíteni play nélkül? Vagy a playhez mi kell hogy menjen? Play apk, + play szolgáltatások apk?
Nem jó egyenlőre a Gapps hozzá. Vagy nincs jó. -
tomazin
veterán
válasz
baranyaib90 #16059 üzenetére
én cm-en hiába állítom át 3g majd 4g, semmit nem csinál.
akkor gondolom arról nem tudsz beszámolni, hogy mobilnet mennyire stabil (ez a másik bajom a cm-el, hogy meg-megszakad a net, ami online kapcsolatoknál baj) -
cool13
őstag
válasz
baranyaib90 #16064 üzenetére
Ja ezt vágom, nálam is "mindig" a beállítás. Akkor nem értem.
-
baranyaib90
csendes tag
válasz
Apollyon #16061 üzenetére
Az aksi nekem bírt 4 napot úgy, hogy BT-t használok, a mobilnetet alkalomszerűen csak. Nálam ez az átlag minden eddigi ROM-mal.
A rendszer reszponzív, nincs beakadás, nagyobb laggolás.
A "bekapcsolod a mobilnetet, lelassul minden a szinkronizálás idejére" az a szokásos.
Hébe-hóba ritkán (20-ból 1x) lassan ébred fel a kijelző, de ezt szintén hozta minden ROM nálam. (zormax-os CM/LOS 13) -
cool13
őstag
válasz
baranyaib90 #16060 üzenetére
Nekem a wifi soha nem alszik. 7.1-nél még a push értesítések sem jöttek meg. Amikor felélesztettem reggel a telefont, akkor kapcsolta be. Persze annyira nem ástam bele magam, repültek is a telefonról.
Várom az tapasztalatodat.Apollyon Gyorsabban merültek szerintem. De ezt is majd a használók elmondják.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
baranyaib90 #16060 üzenetére
Az aksi tényleg jól bírja és smooth a rendszer ahogy a linkeden írják?
Hétvégén én is kipróbálom.) -
baranyaib90
csendes tag
válasz
tomazin #16052 üzenetére
Bluetooth tökéletes: Pebble és autórádióm szuperál a ROM-mal.
A 4G a szokásos menüben történő kapcsolgatás után jó: "SIM kártyák" > "SIM1 beállítások" > "Preferált hálózattípus"-nál először: 2G, majd 3G, majd LTE kiválasztása, de mindig meg kell várni közben, hogy legyen ismét térerő. -
cool13
őstag
válasz
És nálad a WIFI jó. Nekem az összes 7.1-nél nem frissült semmi alvó módban. Csak ha ki be kapcsoltam a wifi-t. Pedig felraktam a javításokat.
-
-
Ellia
addikt
válasz
cool13 #16053 üzenetére
Költői túlzásvolt a rendberakás
Szimplán pár alkalommal egymás után legyalultam (szó szerint mindent) és újraraktam.
Ennél a 7.1-nél folyamatosan fagytak a programok - nem volt stabil. Amúgy eléggé bejön a miui elég régóta ezért nem is foglalkoztam vele jobban. Az meg szimplán nem tud lázba hozni, hogy hú 7-es android meg 8-as. 2,5 éves készülékről beszélünk, örüljünk, hogy valaki(k) még foglalkoznak vele.
-
tomazin
veterán
válasz
Bluetooth, 4g megy?
-
baranyaib90
csendes tag
Üdv!
Lineage OS 14.1 on Lenovo P70 (Android 7.1.2 Nougat)
http://featuresunlocker.com/install-lineage-os-14-1-lenovo-p70-android-7-1-2-nougat/3-4 napja van fent, minden tökéletes eddig.
Nálam zormax-féle LOS 2.6-ot váltott fel.
Első ránézésre nem orosz rom, mások csinálták.
Ajánlom tesztelésre! -
Fairplays
aktív tag
Egy kis érdekesség... Van már Oreo is telóra.... Itten!
-
axioma
veterán
válasz
zolee-coul #16038 üzenetére
Nekem is ilyen volt... volt hogy elertek, volt hogy nem. A mellettem ulo munkatarsam hivott, ugyanaz a szolgaltato, megse csengett ki nekem, o meg hangpostat kapott. Elotte-utana telefonaltam...
Ettol meg lehet a telo sw-es hibaja is, nem mondom hogy kizart, de en a szolgaltatonal kezdenem. -
zolee-coul
csendes tag
válasz
axioma #16037 üzenetére
Hello ,
3 - 4 naponta csinálja ezt a jelenséget a teló , hogy a SIM2 ( vodafonos ) nem csörög ki.
Ma megpróbáltam , hogy amikor jeleztek nekem , hogy akartak hívni.. Addig nem indítottam újra a telót , megpróbáltam én telefonálni. Nekem pedig engedett és egyidejűleg kaptam sms-t a nem fogadott hívásokról is...
kb ez a SIM 1 éves kb. , de mondták még előtte is hogy sajnos ezek az új SIM-ek nem annyira tartósak.
Valószínű megpróbálom a kártya cserét , utána gyári beállítás visszaállítása...
:-) addig nem akarom visszaállítani..
egyébként nincs telepakolva programokkal , ami szükséges . 8 programot töltöttem le, amit használok is. (
watsapp, gmail, sygic, shazam, Qr skanner, call-meter... )köszi a jelzést a kártyával kapcsolatban.
nem a SIM-en tárolom a névjegyeket, google fiókba és szinkronizálja a teló...
-
axioma
veterán
válasz
zolee-coul #16027 üzenetére
Nekem igaz, hogy telocsere utan, de konkretan sim kartya miatt volt ilyen jelenseg. Marmint bementem telenorhoz, technikai csere (eleg regi volt mar, igaz a sztori is 3 eve volt), es az ujjal soha tobbet nem csinalt ilyet. Ha 2 evesnel idosebb a sim, ingyenes, foleg ilyen hibajelensegre, szoval nem art megle'pni (mar csak azert sem mert most mar mindenhol kitorheto mindegyik meretu sim-et adnak tudtommal, nem cserenel jon a pislogas). Felteszem ugysem a sim-en tarolod a szamokat.
-
tomazin
veterán
válasz
MotoL7_Sanyi #16034 üzenetére
Ha egy kicsit visszakeresel ajanlottak a titaniumbackup-ot ill egy masik progit amivel nagyon sok mindent ki tudsz menteni.
-
MotoL7_Sanyi
csendes tag
Sziasztok !
Gyári 5.1 S147 van a telefonon . Gyári állapot visszaállítást csináltam (sok minden volt rajta , lassúnak éreztem ) . A visszaállítás után a telepített programokat nem állította vissza , pedig a google fiókba mentés elvileg be volt állítva . beállítottam mindent kézzel , de ....
Most nézem hogy a Biztonsági mentés és visszaállítás menüben a mentés helye halványan jelenik meg , tehát nem aktív , és azt írja : jelenleg egyik fiók sem tárol mentést. Mit és hol kellene beállítani hogy egy esetleges gyári visszaállításnál ne kézzel kelljen mindent visszatenni ?
-
-
Johnnny
csendes újonc
válasz
Én anno mivel korlátlan csomagjaim vannak beállítottam időközönként automata sms küldésre 3 óránként így nem akad meg. A páromnak úgy van megoldva ,hogy egyik kártya átirányítva a másikra és vissza ha nem elérhető. Ugyanis egyes programok valahogyan beakasztják minden jónak tűnik térerő full és mégsem elérhető az egyik kártya...
-
yozsi007
csendes tag
válasz
Szia!
Előélet:
Nekem 4.4.4. S134 –es rom van fenn 1.sim telenor, 2. sim voda. (előtte 2 évig fordítva volt, a csere oka az mobilnet)
Azóta a 2-es sim néha nekem is ezt produkálta.
Beavatkozás:
1 hónapja újrahúztam, de nem változott semmit.
Fapados megoldás:
Az én megoldásom rá, kicsit fapados, de 100%-ban bevált. Minden akku töltés befejeztével (2 naponta) újraindítom a telefont.
Jövő:
Várom a 7-es android visszajelzéseket, hogy érdemes-e azt feltenni. mennyi és milyen hibák vannak benne. -
gabor_01
senior tag
válasz
Telepítettél valamilyen alkalmazást az utóbbi időben?
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Gondolom (mert nem írtad le) 4.4.4. van a telcsin. Idővel valami baja lesz és nem kezeli rendesen a két kártyát. Négy megoldás van:
- Telefon visszaállítása gyári állapotra
- Custom FW (ott meg mással fogsz szívni)
- Másik kétkártyás telefon
- Két egy kártyás telefon -
zolee-coul
csendes tag
Helló mindenkinek !
olyan problémám lenne a telefonnal , amit pár hete kezdett el csinálni : Azóta kb.3 naponta.
Egyik SIM kártyán nem tudnak hívni ( pedig van térerő ) , de mégis a hangposta kapcsol.
Ujra indítom, pár napig jó , majd ismét kezdi , minden előjel nélkül , hogy van térerő , nincs lefagyva a teló de nem csörög ki. (a másik SIM –en tudnak ilyenkor is hívni) . Újra kell indítani, akkor kapok a hívásról sms-t.
Ez mitől lehet ? valakinek ötlet ? valaki hátha tapasztalt ilyet már.
SIM kártya lehet a hibás ? vagy teló baj ?
( én észre sem veszem hogy gond lenne , mert a teló jól müködik)
várom a segítő válaszokat.
üdv. mindenkienk -
Ellia
addikt
Na ez a miui9 nem adja:
Duplakoppot nem sikerült sehogy sem beállítani, hogy ébressze a telefont - csak képernyő kikapcsra. Chrome-ban nem tudok bejelentkezni a google fiókkal ergo nem érem el a könyvjelzőimet. Felcsatoltam mind a 4 google fiókot de akkor se húzza be.
Elkezdek nézegetni más romokat is, hátha szembejön valami.
-
zambozoli
aktív tag
-
Ellia
addikt
Na romolás közben "kinyírtam" az sd kártyám - szerintem csak újra kéne formázni, ellenben a rendszer nem látja. Recovery - terminálban próbáltam ügyeskedni, de nem sikerült létrehozni egy új ext4-es rendszerűt, bár az is igaz, hogy nem vagyok egy linux ezermester terminálban. Valaki belefutott már hasonlóba?
-
cool13
őstag
Mely az a 5.1 vagy 6 ami tiszta telepítést tud? Magyarul is tudjon. Max a pico gapps van rajta. Stabil, jó a wifi és a bluetooth többi (duplakopp, stb.) nem nagyon érdekel.
-
Johnnny
csendes újonc
válasz
petya2000 #16015 üzenetére
Én a szervíz hátteret nem vettem számításba, csak a "teljesítményt".Mint munkaeszköz nem
drága érte 100e, de mint mondottam 62be sikerült megvenni. Elsőre nekem is hatalmas volt az 5,5 kb. 2 napig aztán ráált a kezem. A párom p70ét most a kezembe véve aprónak tűnik az előd. -
petya2000
csendes tag
válasz
Johnnny #16014 üzenetére
Szerviz hátteret nézve nem biztos, hogy újra lenovo-t választanék.
És elsőre sok nekem az 5.5" és/vagy a közel 100 e ft-os ár mindennapi használatra azt hiszem a xiaomi redmi 4x fele annyiért megtenné, ha váltanék, DE most még marad amíg egyben van, vagy nem adja meg magát a P70. -
Johnnny
csendes újonc
válasz
ncc1701 #16013 üzenetére
Bizony komolyabb! Nekem munkaeszköz.2,5 év p70 után váltottam P2re de abszolút nem bántam meg Sőt! A p70 is tette a dolgát,nagyon jó szolgálatot tett, az akksi gyengült csak kissé, alig bírta az 1 napot a végére, más baja nem volt! A p2őt sikerült fekete pénteken 62be megvenni m@lltól... De ha ezt tudom nem sajnáltam volna érte adni 100at sem!
-
petya2000
csendes tag
válasz
®abstract® #16010 üzenetére
Ez nekem is szimpatikus teló!
A P9 Lite volt még gondolatban nálam, de ha most kellene váltanom, azt hiszem én is ezt vállalnám be.
Ám de mivel nem rég, kb 2-3 hónapja cseréltem kijelzőt, ahogy láttátok áron felül, így nem szándékozom lecserélni. Bár az is biztos, hogy nem költök rá többet. -
zambozoli
aktív tag
válasz
®abstract® #16010 üzenetére
Asszonyt egy iphone 4s-ről tereltem át egy 4x-re. Hiába gyengébb a processzora mint a P70-é, mégis hiba, akadás nélkül megy. Az is igaz hogy nincs rajt 75 alkalmazás mint a P70-emen!
-
petya2000
csendes tag
válasz
janekq #16006 üzenetére
Bár nem vagyok benne biztos, de anno mintha azt olvastam volna valahol, hogy a p70-a és a p70-t között talán a hálózatkezelésben van különbség(frekvencia használat). Az "a" talán eu-s vagy kínán kívüli országokba tervezték, így a hálózatkezelése másabb. De nem vagyok benne már biztos, koptak az emlékek.
-
janekq
csendes tag
Üdv!
esetleg valami infót tud valaki mi különbség a P70 és a p70A között? úgy tudtam az enyém p70 MHL átalakító megvesz kompatibilitás ellenőrzés, aztán mégse jó. kiderült p70-a a készülék.Üzletben vásárolt készülék, jól benéztem ezzel az átalakítóval. -
SamiCsillag
senior tag
válasz
SamiCsillag #15992 üzenetére
Na, akkor visszaolvasok...
-
ncc1701
veterán
válasz
petya2000 #16001 üzenetére
5" felett már tök mindegy, mekkora, én úgy voltam vele, h 6.5-7" körül szerettem volna, de végül csak rgy 5.5"-os vibe p2 lett. Kicsit brutál, 1 óra navi, telefonálgatás napi 15%-ot merít rajta. Döbbenet. Pénteken iodában feltöltöm, hétfőn teszem ugyanott töltőre.
Cserében ugyanúgy volt 1 fő verzió frissítés, és annyi. Viszont döbbenet, mennyivel jobb teló, mint a p70.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest