- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzolo76
tag
Kedves fórumtársak,
Én is búcsúzom a fórumtól. Bár leginkább read only-ban voltam, jó ki csapat verődött itt össze, csak így tovább.
(A p70-em elromlott, és a telemax 1 hónap után sem tudta javítani (nem kaptak alkatrészt), így csereutalványt kaptam, amit egy P1-re cseréltem.
Remélem jól fog működni a lolli, sok sikert hozzá.
-
nzolo76
tag
Én ezt találtam. Most került fel. Érdekes, vajon tényleg official?
-
nzolo76
tag
válasz
Suprax5 #5336 üzenetére
Sajna én is ezt tapasztaltam, talán az utolsó ota óta, esetleg a térkép utolsó frissítése óta, azóta, hogy a street view külön app lett, nem tudom biztosan. Pedig korábban használtam, és gond nélkül ment is a GMaps. Még a Horvátoknál is navigáltam vele a nyáron röccenés nélkül ment. Most meg maghalt, nem navigál, leáll, újra kell indítani, stb. Mindent megpróbáltam én is, csak a Factory Resetet nem. Nagyon várnám a nyalókát, akkor meg úgyis ajánlatos csinálni. Szóval addig igencsak szülinapp visz el, ahova kell.
(Egyébként a street view nekem nem jelent meg külön ikonban, a play áruház szerint pedig telepítve van.)
-
nzolo76
tag
Nem az esetleg a baj, hogy a zárképernyőt egész lentről középről húzod fel, mert akkor az sms app-ba kell lépnie, ott az ikon is. Ez a jó reakció.
Ha kicsit feljebről indítod a felhúzást akkor nem hoz be semmit.
(Jobb oldalon meg kamera app-ba lép, bal oldalon meg tárcsázóba.)
-
nzolo76
tag
válasz
kismedve1982 #5209 üzenetére
Én a képernyő átküldést használom erre.
TV-n bekapcsolom a sreen mirorring funkciót, a telón pedig bakapcsolom a legördülő menüből (vagy a Beállítások-Megjelenítés-Képernyő tartalom átküldése) funkciót, ott engedélyezni kell a vezeték nélküli kijelzőt egy pipával, ekkor már látod a Tv-t, kiválasztod, csatlakozik, és amit nézel a telón, azt látod a TV-n. Nálam van egykis csúszás, akadás időnként, főleg videóknál. De szerintem használható. -
-
nzolo76
tag
válasz
TheRealBear #4051 üzenetére
Köszi. Nekem tetszenek, már be is állítottam a Love Cornert.
-
nzolo76
tag
válasz
Mecy_Lacee #3142 üzenetére
Na ez engem is érdekelne. Én ugyan a BB Racing-el szoktam nyomni, de szintén balra húz kicsit.
-
nzolo76
tag
Nekem a 132-re frissítés óta újra felébredezett a kijelző hívás közben, hiába nem mozdult, és a fülemnél volt a teló. Csináltam újra FR-t és úgy tűnik rendben lesz, pár nap kell még, hogy biztosat mondjak.
Úgy látszik minden frissítés után ajánlott lesz FR-t csinálni. Mondjuk annyi baj legyen, egy tiszta rendszer mindíg megnyugtatóbb érzés. :-)
-
nzolo76
tag
válasz
fcsabika1 #2935 üzenetére
Én is küzdöttem az Lg G watch R-el, mondjuk a párosítással, amit egy factory reset megoldott. És nekem néha volt csak olyan, hogy nem csatlakoztak újra össze egy megszakadt kapcsolat után. De mindkét eszköz újraindítása megoldotta. Most tesztelem amit írtál, és letíltottam a Security app-ot. Nem is gondoltam rá, de jó tipp, köszi.
-
nzolo76
tag
Nekem is minden ok a térerővel, én a Ts kártyát adatforgalomra használom, a Vset meg minden másra.
Viszont nekem az előző és a mostani frissítéssel is az a gondom, hogy hiába van bekapcsolva a hívásvárakoztatás, ha beszélek, nem jelenik meg a másik hívás. Csak rezzen egyet a telefon, a hívás után nincs értesítés, csak a hívásinfoban látom ki keresett, ha nem felejtem el megnézni. Lehet elkelne már egy factory reset, mert volt már néhány frissítés, csak a Lollit meg akartam még várni. Esetleg ilyet más is tapasztalt?
-
nzolo76
tag
válasz
TheRealBear #2023 üzenetére
-
nzolo76
tag
válasz
TheRealBear #1975 üzenetére
Nekem sajnos nem nyílik meg a link. Keresem az xda oldalán, de csak p780-ra találtam theme centert.
-
nzolo76
tag
Most hasított belém a tudat, hogy 4.4.4 alatt lehetett bekapcsolni az ART futtatási környezetet. Ennél a telónál viszont nem találom a fejlesztői lehetőségek között. Be lehet ezt kapcsolni valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Vicces képek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest