- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabo6
senior tag
-
b4rn3y
csendes tag
Ez a probléma megoldható azzal, hogy ki kell kapcsolni a kijelző és fények menüpontban a véletlen ébresztés megakadályozását. A dupla koppos véletlen ébresztés miatt nem kell ilyenkor sem aggódni, mert arra a mozdulatok menüpont prevent accidental wake up-ja vonatkozik.
Amúgy a cm alapból rootolt, de a root checker megmondja.
-
cool13
őstag
Nincs ötletem. De mintha a CM is rootolt lenne. Bár lehet nem ezek szerint. Amúgy itt van a MIUI8. Ha mégis tennél még egy próbát. Ha igen akkor a recóban pipáld ki amit írtam.
-
Diabo6
senior tag
Akkor jónak kell lennie a twrpnek.
Innen szedd és alul találod a kékbetűst. Stable avagy stabil.8.0.2.0
Én most hüvely telót használok. A képernyőkép ne tévesszen meg, nem a miuival készült 😃
Szerk.: ott még találsz pár kiegészítést. Az egyik a nyelvi csomag, abban van magyar is. Twrpből kell telepíteni. Az incallui pedig a régi tárcsázó. Akinek nem jönne be az új... Illetve még egy patchet találsz, whetstone néven, az pedig a görgethető képernyőkép, tehát nem csak azt fotózod ki amit látsz, hanem a teljes oldalt.
-
törölt tag
Ha ennyire biztos vagy benne, hogy CSAK és KIZÁRÓLAG a rom a hibás, ezeket teheted:
- raksz fel másik romot
- reklamálsz és problémaként vesd fel a készítő hivatalos oldalán, fórumon
- jelzed a szolgáltató felé, hogy valaki feltörte a jelszavad - vagy ellopta, mindegy - és kérdezd meg, tudják-e azonosítani az eszközt amivel ezt teszik - ha és amennyiben van erre lehetőség, nyilván addig Te nem használhatod, vagy nem tudom- a károdra.
Szerintem.
-
Diabo6
senior tag
Na igen. Nagyon jók a beállítási lehetőségek, sokmindent tud, de hiába az ota frissítés rendszeresen, az ilyen "apróbb" hibákat nem sikerül kijavítani. Számomra ezek lennének fontosak, mert ezek nem is napi használatban vannak, hanem óránkénti használatban és igen dühítő, ha rendszeresen jelentkezik valamilyen probléma.
Más: aosp-ben hol találom azt a lehetőséget, hogy értesítési sávra duplakopp lezárja a képernyőt? Vagy gravity boxban van? Már mindenhol kerestem és nem találom. Rosszul emlékszem, vagy nem mindenhol kerestem?
-
Ha van különleges karakter a WiFi jelszóban, akkor módosítsd, hogy csak betű és szám legyen. Hónapokig szívtam, mert volt egy kötőjel a wifi jelszavamban és a feleségem laptopja (vagy a router) nem szerette, állandóan ledobálta. Kivettem a kötőjelet a jelszóból, azota atomstabil a kapcsolat...
-
-
-
-
-
Joacoking
tag
Frissítéseket feltelepítetted? Fontos, hogy sorban mindegyiket telepítsd egymás után. Nekem a legújabb update óta mindig működik (még nyelvi csomag telepítés után is, bár miután ezt telepítem, máshol jelennek meg kisebb bugok, valszeg azért, mert a nyelvi csomag a frissítések előtti verzióhoz készültek..)
Egyébként miután telepítetted a frissítéseket, a letöltött fájlokat nyugodtan lehet törölni, már nem lesz rájuk szükség..
-
szaszab
aktív tag
Én a transdrone-t használom. A NAS-omon transmission fut, arra tudok szépen csatlakozni vele.
szerk:
@Duliee: nekem a szekuricsinek nincs Battery almenüje. Cserébe közvetlenül a Securtiy menüpont felett van a Battery, de ott meg legfeljebb a "Battery saver"-t lehet aktiválni. Egyéb konfig lehetőség nincs. -
-
beg
veterán
Xposed letöltési forrás valahol az összefoglalóban található, de lehet valahol a blogomban
Letöltöd a mindenkori aktuális és rom megfelelő xposed installert XDA-ról, appot, majd utána mehet a gravitybox modul már az xposed-en belül. Onnantól meg már állíthatsz mindent.Összefoglaló is fog majd frissülni, egyelőre ez most egy todo lista 4. 5. helyén áll, de talán péntekig megtörténik.
-
-
-
Ellia
addikt
-
-
tzatzikiii
tag
Nagyon köszi mindenkinek a tippeket (és bocsi a modoktól, száz éve nem jártam sajna itt, és kiment ez a szabály a fejemből
)!
Az Edigitallal már szombaton beszéltem telefonon, az ügyfélszolgálatuk az aktuális Ptk-ra hivatkozott, amit cekk is belinkelt (és sajna teljesen igaz): csak akkor kötelesek 3 munkanapon belül visszavenni, ha hibás, és akkor sem fizetik vissza a pénzt, hanem cserélik vagy megjavíttatják.
A számlát nem blokkolják sajnos át, azt is kérdeztem.
Arra meg nincs pofám, hogy odamenjek a hibátlan készülékkel, és előadjam a hattyú halálát, hogy hibás - főleg, hogy mivel bennük bízom a legjobban, náluk akarom a cégeset is venni.
Szóval kicsit lúzer vagyok.
Felraktam közben Harverapróra, hátha.
Ugyanitt naposcsibe eladó.
tz
PS: @Duliee: köszi!
-
ncc1701
veterán
Miért venném meg? De ha vkinek nem megfelelő vmi, akkor le kell cserélni. Amúgy 50-ért rám tudod tukmálni esetleg. Asszonynak jó lenne. :Đ Vagy várhatsz vele az 5.x-es frissítésig, ott sok mindennek meg kell változnia. Tartok is tőle, h 2 kissebb hibából csinálnak 1 nagyobbat.
-
-
-
A merülés oka: Google Play Services
Ez lesz mindig is. Amint nézted 16000 ébresztette a telefont:
Megoldások:
Letiltod a Play Services frissítését, majd leszeded a frissítést is, ezzel a régebbi lesz fent / amiben még nincs benne a hordozható eszközök, és egyéb más szolgáltatások.
Ebben az esetben viszont csak a régebbi Gmail fog menni, és a térképekre is hisztizni fog a frissítésért...Ez van, az Android még mindig gyerekcipőben jár..
Emellett ha esetleg rootoltad a Disable Services segítségével kiirtasz pár szolgáltatást / kikapcsolsz.
-
rjg
őstag
Ne ROM- ot cserélj - egyébként nem is igazán van mire - hanem keresd meg a merülés okát. Az Energiakezelő menüben meg tudod nézni, hogy melyik alkalmazás hányszor tartotta ébren a telefont, illetve meddig futott. Ha pontosabb infó kellene, akkor fel lehet tenni a Gsam Battery vagy BetterBatteryStat app-ot. Ha megvan a bűnös, akkor vagy jegelni kell, vagy Greenify-al hibernálni. Az utóbbihoz kell majd a root jog.
-
beg
veterán
Mentés mentése mielőtt menteni indulnál. Az összefoglalóban megtalálod.
Driverek fel.
Flashtools fel.
Valahol itt a topikban linkelték a gyári s127 romot, most telefonról vagyok, meg nem keresem
Flashtolsban betallózod a scattert és a romot, gomb megnyom, telefonon reset (power gomb hosszan) és ha minden ok, kapsz egy gyári romot. Arra ota-n ráengeded a legfrissebbet (s132) majd azt belakod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest