- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Nálam ez így a Home gombra van állítva és működik. Viszont így kétszer kell megnyomni a Home-ot.
Tegnap azonban találtam egy programot, ami pont azt csinálja, amit kell: át lehet programozni a gombokat. All in one Gestures. Van benne swype is, de a Hard Keys a lényeg. Így most a gyári állapothoz képest fordítva működik nálam a menü gomb. -
TheRealBear
tag
Átmulatott éjszaka után most ébredezem még csak nem nagyon van erőm most ehhez, viszont akik kirpóbálták ezt véleményezték!
Pozitívumok:
1. Jó kinézet
2. Nagyon Jó Billentyűzet
3. Nagyon Jó Kamera ( Jobb,mint a 4.4.4-ben)
4. RAM Optimalizáció - (12 program futott a háttérben és semmi gond)
5. Akksi OptimalizációNegatívumok :
1). Sok BUG van a gyári Lenovo launcherben( tölts le egy másikat a Play Áruházból. Pl.Google start, és ezzel már szuperül fog menni.)
2) Kamera app csak 1 és 3MP-t lát, de a fényképek nagyon jók! -
-
törölt tag
Oké, ezt mondom én
5.1 alatt tuti nem fogok frissíteni
de pölö egy orosz fórumon azt akarták/akarják elérni, hogy legyen egy fw, amiben a Lenovo engedélyezi a 2. sim 3G elérését is. Na, nekem ez 100x többet nyomna, mint a lolli
Mert tényleg semmi bajom ezzel a telefonnal, kivéve, hogy nem tudom használni a második simet csak 2G-n.
Páran írtok itt ilyen-olyan hibákról, ezekből én semmit nem veszek észre. Igaz csak használom, telefonálok, smst-t küldök, netezek, és vezérlem az itthoni gépeket róla, ha nem vagyok itthon.
Ennyi.
Nem játszok, nem nézek filmet rajta, nem fényképezek csak ha parkolok, akkor lefotózom a két szomszéd autót meg a rendszámait osztjonapot. -
Ennek ellenére felmerült bennem a cseréje, mert az összes előnye mellett katasztrofális képeket - vagy inkább elmosódott festményeket - csinál.
Nálam is ez volt a leváltás egyik szempontja. A kölkeimet sokat fotózom, illetve munkám során is használom a "fotóapparátot", és bizony messze, de tényleg messze alulmarad egy elavult Jiayu G4S telefon által készített kép mellet... Így az ár/értékből jópár pontot veszített. A G4s fele annyi pénzért persze kuka-kategória GPS-t kínál, ami 3kHUF-os BT GPS vevővel 80%-osan orvosolható. Tehát megint a kompromisszumoknál tartunk, és ott, hogy kinek _mi_ a fontos. -
Fairplays
aktív tag
Igazad van, közben napi használat közben megint kiakadt a telefon, és nem lépett alvó állapotba.
Leszedtem Playről a wackelock detector programot, és a *backup* folyamat tartotta ébren a telefont. Kikapcsoltam az adatok biztonsági mentését a telefonon, azóta visszalép alvó állapotba. -
-
-
cekkk
veterán
Végül is a google paly szolgáltatás ébresztette fel több mint 16000 alkalommal.
De BT gondom még ettől nem oldódik meg, hogy csak beszélgetés közben csatlakozik fel. Elég sokat vezetek és így eléggé veszélyes ez.De valaki azt írta korábban, hogy a gyári rom visszarakásával a BT gondok is megoldódtak.
-
cekkk
veterán
Érdekes.
A www.SuperGamer.hu webáruházat az:
Arasid Kft üzemelteti,
Székhelye: Lazovná 69, 97401 Besztercebánya (Banská Bystrica), SzlovákiaAz opten szerint nincs ilyen cég itthon, persze nem is lehet mivel szlovák cég, az meg nem KFT.
Árukeresőnél pedig ezt írják:
ARASID spol. s r.o. (A bolt külföldi székhelyű cégként van bejegyezve, termékeit külföldi ÁFA tartalommal értékesíti.) [link]Céges vásárlás lesz, így lehet inkább a MMből vagy a Edigitáltól veszem meg, és akkor tuti magyar számlát kapok.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Milyen okostelefont vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest