- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Hát inkább a töltő forraszására gyanakodnék, mert az akksi nem produkál problémákat (jó persze nem olyan mint újkorában, de azért egy napot még elmegy intenzív használat mellett) ami viszont nem tökjó, mert rákölteni már nem nagyon akarnék, alapból az volt a terv, hogy nyár végén cserélem
-
zambozoli
aktív tag
-
tusik
tag
-
Apollyon
Korrektor
Akkor ezekszerint a P780 sokkal jobban bírta akkuval mint a P70?
Az mondjuk gyengébb hardver, de önmagában ez nem indokolja. Ha nem merülne így a P70 akkor teljesen elégedett lennék.Most viszont felütötte a fejét valami: az összes firefox verzió elkezdett szaggatni. Vagyis mikrolagolni. Más böngészőknél OK a helyzet. Kénytelen voltam APK mirror-ről régebbi verziót szerezni. Az már OK.
Lassan két éves széria már ez a telefon, úgy látszik elavul a hardver – agyfrász ez egyébként.Még jó hogy van apkmirror, ahol be lehet szerezni visszamenőlegesen is a fileokat. Így egy idő után ha már egy frissítés (direkt) szaggat a régi telefonon, ki lehet tolni a használhatóságát.
-
Jenkíz
csendes tag
Ha a recovery tisztára húzásával elérhető a root (adatvesztés nélkül), akkor nekem arra van szükségem:
egyedül azért vágtam bele, hogy az appokat az sd kártyára is mozgathassam 5.1 alatt.Nem akartam én nehézségeket okozni az értetlenségemmel, síkhülye vagyok az androidhoz (mint az látszik is), ez az első droid telóm
-
Jenkíz
csendes tag
Ne haragudj, de a cool13 bejegyzésében a képeken download only-ra volt állítva, azért nem módosítottam.
Megvan talán másik hibám is. Hogy állítok kernelt insecure-ra? Gondolom addig nem is érhető el az Engineer Mode-ban a User2Root
-
Jenkíz
csendes tag
5.1 fut rajta, mint írtam. A telefont nem tudom bitek terén melyiket nyomja, nem is látom, hogy hol tudom megnézni.
Viszont:
miután végigfutott a flashtools, be tudtam hozni a recovery módot mégis, rendesen ott volt backup, reset, reboot, stb.
Annyi, hogy az sd kártyámon nincs elég hely, szóval ha azt mondjátok, nem ártok, ha nekivágok így, akkor backup és utána van egy olyan opció, hogy check root integrity. Ez lenne az? -
Jenkíz
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!
Odáig eljutottam a leírások alapján, hogy
"2. Telefont rádugjuk, kernelt insecure-ra állítjuk cappa72 útmutatása alapján:
Gyári tárcsázóba be kell ütni: * # * # 3646633 # * # * ezzel belépünk az Engineer Mode-ba. Itt Log and Debugging, azon belül User2Root és a Root gomb."Igen ám, de nekem az Engineer Mode-ban nincs a debugging fül alatt User2Root gomb.
Bárkinek valamilyen sejtése van, hogy mi maradhatott ki?
Előre is köszönömSzerk.: no meg néhàny leírásban már nem müködnek a letöltési linkek :/
-
Apollyon
Korrektor
Tudom.
CM12-nél lehetett állítani, ez volt a lényeg. A kísérletem meg ott arról szólt, hogy ha kéket állítottam be, akkor nem világított egyik led sem, de ha pl. kicsit sötétebb narancssárgát, akkor a pirosat állította be. Azonban CM13-nál nem lehet állítani azt sem hogy piros vagy zöld legyen.Illetve az ébresztővel vigyázzatok, ugyanis ma egy órával tovább aludtam
Némán volt a telefon, és azt hitte, hogy akkor az ébresztőt sem kell túlzásba vinni. Azaz ébresztett, de rezgés és hang nélkül. Ilyet még egy rendszernél sem láttam.
-
zambozoli
aktív tag
Csak egy lépés maradt ki:
Nyomj a system.img-re, majd kiválasztod, hogy system image a telepítés helye, és flash, ha végzett, akkor vissza, kiválasztod, a boot2sd.img-t, megadod, hogy boot image a telepítés helye, és flash, ha végzett, akkor teljes wipe, kivéve a systemet, ha végzett reboot system. Ha elindult a telefon, nem kell állítani semmit. Ki kell kapcsolni a telefont és újra recovery-ben indítani, majd mehet fel a 6.0-s gapps, azután wipe cache/dalvick, és reboot system.
-
-
Orionk
senior tag
(#14586) beg: Köszi az infót. A dobozát nem tudom megnézni, csak amikor már a kezemben van. Webáruházon keresztüli vásárlás.
(#14587) csabulaxi:
A dobozát kell megnézni, ahogyan az előtted levő kommentél is írták.
Extreme Digital tuti a rendes P70-est forgalmazta. Én is ott vettem. Csak most már nem árul az EDigital és ezért kellett az ismerősömnek is máshol vennie és ezért kellett rákérdeznem itt, mert én csak az Edigitalt ismertem, hogy jót forgalmaz. -
Orionk
senior tag
-
Orionk
senior tag
Rendben, körültekintőbb leszek.
A kijelző felső részén a lehúzható sávnál mutatja a SIM1 és SIM2 térereit és a SIM2-es kicsi ikonnál egy G betű időközönként megjelenik.
Nem tudtam rájönni, hogy ez a G jelölés mit jelent?Előző telefonomnál csak egy R betű volt, amit a roaming-ot jelölte.
köszönöm -
Orionk
senior tag
Itt olvastam: Mobilarena teszt
Azt hittem, hogy a Mobilaréna megbízható.
A fenti cikkben a Teljesítmény-teszt táblázat feletti sorokban olvastam ezt a zárójelben. -
Orionk
senior tag
Szia !
Jelenleg a gyári 4.4.4-en vagyok. Nem tudtam eldönteni a véleményekből, hogy frissítsek-e újabb verzióra, vagy ne. Közben a 3 napos visszavásárlás meg mindjárt lejár.
Ezért kérdeztem, hogy ha frissítek, akkor még hogyan kellene ezeket a ROM-okat felfrissíteni. Az 5.1-re, azaz az S138-ra nem merek, mert sok helyen olvastam, hogy nem jó. De az S136 firmware-re, ami a 4-es verzió legújabbja még talán frissítenék.Hogy mit akarok? Hát azt, hogy jól működjön minden.
Amiket leginkább használok: Gmail levelező, GooglePlay, GoogleTranslater, Google Chrome, YouTube, GoogleMaps, GPS navigációs programok, LocusMap, MoreCast időjárás, Facebook Lite, PDF olvasók, Instagram.Egy másik kérdésem, hogy miből lehet tudni, hogy nekem a butított P70t van-e?
Ha leveszem a hátlapot, akkor az 1.SIM helynél írja, hogy 4G-t tud. Míg a 2.SIM helynél csak 2G van.köszönöm
-
Orionk
senior tag
Ti már nagyon benne vagytok a témában. Mindenben tudtok segíteni.
Persze nem arra gondolok, hogy majd mindent itt kérdezgetek, mert utána keresek a dolgoknak, de így kezdetben jó, hogy jártasak vagytok. köszi.Itt fennt, a lehúzható összefoglalóban azt írja, hogy Magyarországon nem támogatja a 4G-t, de más fórumokon meg azt olvastam, hogy mégis viszi a 4G-t.
-
nagyzzz
tag
Na pont ennél az Aosp 32bit-nél tapasztalom, hogy az induláskori 0,9-0,8 gb ram néhány hét után csak 0,5-0,6. Ilyenkor előfordul hogy mondjuk egy 20 lapos chrome indításával leesik 200 mb-ra és a használhatatlanságig lassul. Ez az egy hátránya van ennek a romnak. És nem, nem kezeli le a rendszer, hanem belassul mint egy Windows.
-
SamiCsillag
senior tag
A tegnap feltöltöttem és letöltöttem ezt a progit, amit mondtál. Éjszakéra kikapcsoltam a wifit és adatforgalmat is. Reggelre 98%-on volt. Hónapok óta nem "fogyasztott" ilyen keveset éjszaka. Reggel bekapcsoltam rajta a wifit és a netet is. Egy kicsit nyomkodtam (passziánsz), jelenleg 83%.
Képernyő 53% fogyasztás, Rádió rész 1%, Wifi 3%, Ébrentartás 11%, Alkalmazások 30% - ezen belül Rendszer 10,2%, Fotók 9%!!!!! (ez azért furcsa, mert meg sem nyitottam), Kernel 3,3%, Android rendszer 1,8%, Passziánsz 1,5%, Facebook 1,1% és sok apró. Így néz ki...
A képernyőt épp most állítottam alkalmazkodóra, megnézem így mennyit eszik délutánig. De a Fotók az rejtély... -
-
-
sztyue
csendes tag
Csak mert jó lenne ha a chat progik az sd-re mentenének egyből.
Mert már többször is előfordult hogy leejtettem, folyadékba esett, vagy egyéb és elveszett a teló tartalma, de az sd kártyát meg tudtam menekíteni. Mivel belső memóriára mentett így vesztek az adatok.
Manuális mentésre meg lusta vagyok, vagy elfelejtem mindíg... -
picaro
tag
-
Joacoking
tag
Ez a P2 nagyon bejövős: állati az akku és szép a kijelző, teljesítményben is jobbnak látom a P70-nél, ráadásul ez már szebb is nála.. Nameg ez a típus még egy jó ideig kapja is a támogatást a gyártótól. Az egész P széria egy csoda, de a mostani darab egy álom lehet
Főleg, hogy 250-300€ az indulási ár, annakidején a P70-et láttam hasonló árban megjelenésekor. Most ugyanannyiért sokkal többet lehet kapni, mint akkor
Már csak a kamerára vagyok nagyon kíváncsi -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- BestBuy topik
- Assetto Corsa EVO
- XPEnology
- Cyberpunk 2077
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest