- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Valójában nagyon kevés app tud igazából a háttérben futni, csak a GPS-t használó és a zenét lejátszó appok képesek erre, a többi multitasking képes app (mivel van még mindig pár, ami egyáltalán nem képes erre) csak hibernálja magát, amíg van szabad memória és a hibernált állapotból indul el + a rendszer lementi a legutóbbi képernyőképet és azt tölti be, ezért tűnik úgy, mintha végig futott volna, pedig a háttérben nem csinál semmit...
@matthew@: nyomj egy restore-t, hátha az megoldja és ha továbbra is kidobál utána is, akkor szerviz gyanús a dolog, mert nem kéne ezt csinálnia... -
@matthew@
őstag
Viszont mitől lehet néha ilyen kidobás az appból? Eddig fb-nél meg app store-nál jött elő, de elég fura. Mondjuk ezek futnak is a háttérben, elméletileg mert frissítéseket folyton nézik. Meg amit használtam azt utána mindig be szoktam ott is zárni, max 4-5 appot hagyok benne általaban, de akkor azok sem nagyon futnak a háttérben, ez így elég fura
-
Ragnar95
félisten
Nekem se szokott ilyet előadni, csak 1-2 sz@rul megírt app van, ami néha becrashel, de az ugye az app hibája...Safari sajna iOS5 alatt állandóan kilép lapbezáráskor, de a nagyobb tárhely miatt szükségem van a JB-re, így nem tudok frissíteni....
@matthew@: Beállítások>Általános>Infó>Diagnosztika és használat>Diag. és felhasználási adatok alatt nézd meg,h mit ír a log az adott crashről, programozói tudás nélkül is meg lehet érteni nagyjából,h mi okozza a hibát -
Darko
senior tag
Vagy egyszerűbb valami cérnakesztyűvel tapicskolni a kijelzőt. Vagy be kell mosakodni használat előtt mint az orvosoknak a műtét előtt. Kikapcsolt kijelzőnél förtelem ahogy ki szokott nézni.
Mintha valahol azt olvastam volna, hogy a 4-es mar jobban ellenáll az ujjlenyomatoknak. Milyenek lehettek a korábbiak? -
-
Ragnar95
félisten
Én úgy tudom,h nincs ilyen korlát, csak a max 5 gép feljogosítása azért,h ugye családon belül maradjanak a programok gondolom.
Ez így van, teljesen korrekt és felhasználóbarát az Apple hozzáállása ebben a tekintetben...Az részletkérdés, h sokan ezt kijtszák így vagy úgy, de ugye semmi sem lehet teljesen kiskapumentes, mivel akkor a tisztességes felhasználókat szivatnák meg, ahol több iEszköz van.... -
tomi5244
őstag
Köszi!
Tegnap esti screeshot. 10 óra használat és van még benne 60% kakaó!
Bár tudom, hogy közben sokat pihent de akkor is, nagyon brutál.
-
tomi5244
őstag
Azt már megfigyeltem, hogy te elég sok alkalmazást be tudtál szerezni ingyen, legalábbis úgy olvastam. De termszétesen a többiektöl is kérdezem, hogy milyen időközönként lehet fellelni ingyenes alkalmazásokat? Most van ez a "12days" akció de a nevéből adódóan ez sem tart örökké
Szóval a kérdésem annyi lenne hogy hol érdemes az akciós free appokat nyomonkövetni. Vagy ez lutri és az appstore-on csak úgy rá akadhat az ember?
-
jozsi252
veterán
Ezt olyan embereknek szánják akik dolgoznak az iPad-en. Értem ezalatt hogy pl e-maileket megírni rajta, jegyzetelni egyetemen, konferencián, céges meeting-ek, nagyon jó kis hasznos kiegészítő. De nyilván én meg sokan mások nem veszik hasznát, mert ugye én is pl böngészek, akarom mondani böngésztem a minin de ma eladtam a fehéret is, valószinű hogy 4-et fogok venni.
Szóval mi nem használnánk ki annyira.Amúgy még mindig 1 dolog nem tiszta bennem. Mégpedig hogyha az adott shop nem regeli be az iPad-et akkor mikortól szól a gari rá? Első itunes-os syncnál, vagy app store os sync után vagy mégis hogy lesz benne az Apple warranty rendszerébe az adott készüléke, ha a shop nem regeli be?
-
@matthew@
őstag
Igazából nem kiemelten fontos, csak azért írtam mert a film ha épp van rajta, sokat foglalna valószínűleg, ha élvezhetően szeretném nézni, vagy azért nagyon nagy romlás lenne a fentebb leírt felbontású filmet egy évben kb. 5x megnézni rajta?
Illetve a 4-es és a 2-es között a különbség 20k, így inkább a 3-at venném sztem, mert azon még a 30 tűs csati van ami jobban tetszik mert ahhoz most többféle dokkoló van, mint az új kivitelhez lehet hülye érve, de még az is játszik h annyit már nem szándékozom rá költeni max 140k-t, de akkor lehet inkább a 3-as verzió lesz belőle. -
Cyberpunk
félisten
Idővel elavulnak persze, de hogy ez mennyi idő alatt következik be, az jó kérdés. Ha a telefonokat nézzük, akkor legalább 2-3 generáció. Ettől még persze eredeti funkcióját elláthatja az eszköz, max nem jön rá frissítés, esetleg nem megy rajta a legújabb játék. Aztán persze ez csak a szoftveres része a dolognak, hardverileg is elavul.
-
Misser
tag
Most, hogy így erről van szó, megnéztem a tubebox appomat, ami amúgy nagyon jó kis app, és egyáltalán nem lehet vele videokat lementeni, de még a betöltés is nyögvenyelős.
Igaz, hogy ritkán használtam, de akkor is bosszantó. Nem volt egy szép húzása ez a googlenak.
Legalább most derült ez ki számomra, és nem akkor amikor épp szükségem lett volna rá. -
p87
senior tag
Dehogynem értem, már akkor tudtam, hogy némelyik stremelő amit gépre kellett telepíteni az átkódol mert dolgozott a proci, pl. Az air video is ilyen, és tudtam, hogy a Plex is ilyen.
Ami nem kódol a dlna és tsa- i, de ezekből ugye nincs működő verzió, én meg nem várok ki tudja meddig.
De legalább találtam egy működő streamelőt mégha átkódolja is.
Egyébként nagyon jó minőségű, egymás mellett nézve egyidőben monitoron és ipadon nem látok különbséget.
A proci se dolgozik folyamatosan, 10 másodpercenként kb. 2s ig dolgozik mind a nyolc szál 90% felett, maradék időben visszaesik 0-ra.Na szóval én csak annyit akartam mondani, hogy legalább valahogy működik, aztán ha megoldják a kódolásmentes streamelést akkor nyilván váltok.
-
p87
senior tag
És aztán iPad oldalon mivel játszom le?
Mert ami ingyenes streamelőket próbáltam mind befagyott vagy akadozott vagy nem tudott full hd minőséget vagy nem volt hang.
Ami egyedül működött az az Air video, de az csak 720p meg 5Mb/s -es volt.Közvetlen DLNA vagy egyéb lejátszó ami nem kódol az meg egyszerűen nincs, kérdeztem is tudtok-e valamit, meg utána néztem de nincs se fizetős se ingyenes, ami mindent tud, ezekből próbáltam párat hasonló gondokkal, a minőség megvolt éppen csak veszettül akadozott és nem volt hang.
Ezek tudatában szerinted, hogy másképp lehetne dönteni ha kell 1080p, jó minőségben, hanggal, felirattal?
Egyébként, gépnek ígyis-úgyis mennie kellene, nincs NAS-om.
-
madgie
titán
Inkább legyen szűk gamutú a kijelző, mint eltolt fehérpontú vagy épp nagyobb dE "kilengésekkel" rendelkező. Félre ne érts, nem rossz a négyes kijelzője, de a kettest simán odarakhattam az 5800K-ra kalibrált monitorom mellé az AirDisplay-jel, a négyesnél (kis túlzással) sikítva kapcsolom ki a programot, akkora a különbség
Ja, mindezt úgy, hogy most két monitor is van itthon, egy sima sRGB-s NEC, meg egy adobe RGB-s, tehát széles színterű Eizo
-
tomi5244
őstag
-
tomi5244
őstag
"A 4-es iPad érezhetően többet bír, mint a 3-as"
Remélem azért a 3-as ereje sem elhanyagolható.
Bár ahogy olvasom akik előzőekben 3-ast használtak azoknak is feltűnt az erősebb/hosszabb akuidő.
A PLS és IPS kijelző között van érdemben különbség, vagy csak a kettőt egymásmellé téve látszódik? Betekintési szögekkel gondolom nincs gond a 3-asnál sem.
-
megema
őstag
Tudom, hogy nem tudtok segíteni ilyen esetben, de direkt aláhúztam, hogy egy azaz 1 válasz is elég lenne...
ittakary: Restore után is tapasztaltad? Már, ha restore-oltad egyáltalán.
k4rL^: AppStore-t direkt nem hoztam fel, iszonyat bugos néha. Ha csak szaggatna, az még elmenne, de voltak olyan lista-szétesések keresésnél, hogy csak néztem. 4S-en nem ilyen rossz a helyzet. Amúgy látványra tényleg jobb, csak optimizálnák rendesen...
jozsi252: Lehet az lesz a vége...
-
megema
őstag
Nem vagyok erőszakos, csak hihetetlen számomra, hogy senki sem tapasztal ilyet. Nem kell hozzá semmi trükközés. Vagy a touch nem szereti, ha szárazabb egy ujjbegyem, vagy hiba.
Amúgy meg miért olyan nehéz annyit válaszolnia egy embernek, hogy "Nem."? Ha én meg tudom tenni, akkor más is. Én meg azt unom, hogy alig fórumozom, csak olyat kérdezek meg, amit nem találok meg valami miatt a neten, és az esetek nagy részében ignorálnak. Az olyanoknak meg, akik tök alapvető/milliószor megválaszolt dolgot kérdeznek, többen is képesek válaszolni. Arra bezzeg van energia...
-
Ragnar95
félisten
Jaja, iOS5 alatt sokkal instabilabb volt JB-el, mint iOS4-en, bár iPaden nekem nincs problémám vele az SBSettings miatti előkerülő rejtett ikonokon kívül, de egy reboot azt is megoldja. iPhone-omon most nincs JB az iOS6 miatt, de hiányzik eléggé jópár kényelmi funkció...
-
madgie
titán
50" plazmám van nekem is, de. Három méterről nézzük, oda elég a 720p is, nem beszélve arról, hogy a netem nem épp világbajnok sebességű.
Anyplayerrel az a bajom, hogy nem visz külón feliratot hálózatról, meg tán az se tudja az smb-t
(a két probléma összefügg
). Nem hiszem el, hogy nincs egy normális lejátszó ipad-re
(tudom, az xbmc tökéletes, de ahhoz jb kéne)
-
Keksz
senior tag
-
szabopali
aktív tag
Ezekszerint ha jól értelmezem, air video app használata esetént -ami az aztali géppel van streamelve és az ott található HD-ken lévö filmeket elérve - az apple tv segítségével, a Tv re vetítve, az iPad, kvázi egy média player szerepét tőlti be? És ha így van, akkor a mínőségi adatok ( felbontás, képméret ) megegyezenek egy a rögzített film eredeti specifikájával? Vagy veszteséges? Természetesen az "air video" app tudását figyelembe véve!
-
Ragnar95
félisten
Akkor gondolom a késleltetés a technológiából adódik, így nem is nagyon fog javulni....Mondjuk a 4:3 valóban elég zavaró lehet, mivel kb minden mai TV 16:9-es már, csak ugye a 16:9-hez a fejlesztőknek újra kéne renderelnie a programokat, ami valószínűleg nem érné meg a sok fáradtságot, mivel nem használják annyian a tükrözést...Ezért is lenne jó a 16:9-es iPad
-
Ragnar95
félisten
-
powerup2
addikt
a legtöbb tv 16:9 -es manapság amúgy van azt hiszem a még ennél is nyújtottabb tv is az valami 21: másik számot már nem tudom de az tuti hogy nem jó ilyen szempontból . Igaz ha megnézed szel egy tv-ét beteszel a blu ray filmet és hopp fekete sávot látsz ami zavaró eléggé .
-
Hami33
aktív tag
Lehet a Mini helyett 4.gen veszek.A minit szerintem előre hozták az ünnepek miatt ilyenkor kaszálnak a legtöbbet.Nem tudtak volna most retinát beletenni . A konkurencia nyomul a full HD kijelzővel januártól és jövöre 5 colltol mindenben az lesz ! Gyanus hogy frissítik a minit márciusban az ipadot ősszel már vékonyabban és könnyebben kapjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest