- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Én csak azt írtam, hogy a 4 mindent egyesít a korábbiak előnyeiből, kivéve a 2. súlyát. Ehhez még hozzáteszi az eddigi leggyorsabb SoC-ot (iPad 3 szorozza kettővel), a leggyorsabb rádiókat és a jobb előlapi kamerát. A Lightning majd csak idővel lesz előny, amikor a tartozékok többsége már nem 30 pinessel jön.
-
Ragnar95
félisten
Valóban nehéz a döntés annak, aki az első iPadjét venné meg, meg tudlak érteni, hiszen nem a szokásos a helyzet, mivel ha eddig akart venni az ember, tudta,h 1 évig nem lesz újabb modell, tehát ha valóban kell neki az iPad, érdemes megvenni, mivel 1 év elég hosszú idő, most viszont csak pár hónapról van szó és bizonytalanság van, hogy vajon jön-e új modell és ha jön milyen lesz....
Amúgy a legokosabb döntés amerikából hozatni egy refurb iPad 3-mat, mivel azt el fogod tudni adni nagyjából annyiért, mint amennyiért vetted, így bukni szinte tuti,h nem buksz rajta, csak ugye ha nincs kint ismerős, úgy sajna nehéz ügy -
erdoke
titán
Jelen pillanatban 10-15 % a különbség árban a két generáció között. Aki most akar venni, azt a 4. gen. felé irányítom, mert annyival többet szerintem megér. Még egy hónap, és a 3-as kifut, illetve megjelenik a hazai piacon a szürkeimportos 4 kb. 10 %-kal alacsonyabb áron, onnantól ez a kérdés teljesen meg is szűnik.
Ellenben aki le akarja cserélni, az nem ússza meg 10 % difivel, mert a használt hármast nem tudja új árában eladni. Annak nem ajánlom a frissítésre, hacsak nem ügy csinálja, mint én, azaz megtartja a családban az előzőt, és plusz eszközként állítja csatasorba az újat. -
tomi5244
őstag
Ha tényleg van türelmed várni 4-5 hónapot akkor tulajdonképpen nincs is nagy szükséged egy ilyen készülékre. Ezt nyilván nem rosszindulatból mondom csak mint tényt megállapítottam
Azt is vedd számításba, hogy lehet tavasszal nem lesz formabontó újítás akkor meg feleslegesen vártál annyit. Meg egyébként a 4. generációs igen csak a toppon van most és bátran merném állítani, hogy 1 évig nem nagyon lesz vetélytársa ebben a kategóriában. Ami talán a tavaszig való várakozás mellett szól az az ár. Addigra lehet lemegy 10-15%-al.
Én azt mondom max várj addig amíg szürke importból el lehet majd érni és vedd meg. Az apple termékei igen jól tartják az árukat, ha meg valami hatalmas durranás lesz tavasszal, eladod!
-
Tomate
veterán
Ennyi erővel sose vedd meg a legújabbat mert mindig jön az új.
Én a régebbi de olcsóbb, bevált cuccokat veszem, mert nem bukok rajta nagyot, majd mindig a legújabb széria alatt egyel kullogok. Ez sokkal racionálisabb mint megvenni a legdrágábbat, legújabbat majd 3 év múlva semmi pénzért eladni. Ez nem csak itt van így. Kocsinál is... Csak ott sokkal nagyobb a bukófaktor. -
Zanik
addikt
Figyi, ezt leginkább neked kell eldöntened!
Biztatónak tűnik az iPad Mini, de sajnos a kijelző felbontása - látva a Retinás iPad-ekét - bizony visszatartó erő lehet. Nem csúnya, sokan dicsérik, hogy egész jó. De aztán mellé raksz egy Retinás iPad-et és el kezded húzni a szádat.
A kérdés az, hogy vállalod a 1st gen. iPad Mini ezen "hiányosságait" és együtt tudsz élni vele, vagy inkább vársz - akár több mint fél évet is - egy olyan 7"-os Mini-re, aminek már jobb felbontása lesz?!Én amúgy megmondom, hogy anno sok alternatívát számításba vettem (még az iPad2-t is), és nagyon szívtam a fogam az iPad 3 ára miatt, de egész egyszerűen nincs nála szebb kijelzőjű tablet jelenleg a piacon! Lehet a Nexus 7 gyors, meg olcsó, meg könnyebb, számomra ezek mind másodlagos szempontok voltak. Hisz a legfontosabb alkatrész amivel kapcsolatba kerülsz egy tablet használata során, amit folyamatosan nézel, az maga a kijelző, nem?! Nem az a legfontosabb, hogy az a lehető legjobb legyen?!
-
powerup2
addikt
Jah jah most hogy Jobs elment sok minden változott lazábbak lettek a dolgok ez a frissítés is kicsit olyan erő demostrácio hogy tessék az enyém a leggyorsabb de nagyon új dolgokat nem kaptunk de nem várhatjuk el hogy minden évben valami nagyot dobjanak . De azért ha márciusba frissítenének megint az kicsit durva lenne szerintem addig olyan sok új dolog megint csak nem változna , meg ugye akik írják az alkalmazásokat azok is csak kapkodják a fejüket , inkább évente egy frissítés de akkor tényleg látványos és értelmes legyen.
-
Szerintem maximum a mini lesz frissítve. A nagy iPad-en nem tudom mit frissíthetnének
Bááár most hogy így elgondolkozok a dolgon: lehetne vékonyabb, könnyebb, VAGY nagyobb kapacitású akksi és ugyanez a méret, lehetne kisebb a keret (kijelzőt nehogy nekem csökkentsék v növeljék, ez a legjobb méret...
-
Zanik
addikt
Hát épp emiatt neheztelnek sokan egy kicsit az Apple-re, hogy kiszámíthatatlanná tette most a termékmegjelenést. Az első 3 generáció évente követte egymást, aztán most a 4. kicsit meglepetésként fél év múlva jött, frissített csatival, új procival és javított LTE-vel. Ezek után szerintem 2x is meggondolják az iPad tulajok mielőtt új verzióra váltanának. Egy biztos, én megvárom az 5. generációsat, attól függetlenül, hogy tavasszal vagy ősszel jön. Aztán majd meglátom miben lesz előrelépés, és ha tényleg úgy érzem, hogy oké, ezt most nem nagyon fogják fél éven belül bármivel is túlszárnyalni, akkor váltok majd!
Lehet, hogy csak a 6. generációsom lesz jövő ősszel, amiben már javították az 5. generációs hibáit, hiányosságait!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Windows 11
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 24 Hours of Le Mans
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest