- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
nem azon van a hangsúly, hogy akkor "ennyi erővel ne vedd meg soha", hanem, hogy ha márciusban tényleg lesz bemutató én azért simán kibírom azt az időt...
meg ugye most nem lehet kiszámítani, hogy akkor ez csak egy ráncfelvarrás volt, vagy évi 2x fog iPad bemutatkozni vagy csak márciusban és\vagy ősszel is
Zanik: erdoke meg pl. pont, hogy "lebeszélne" minden új iPad vásárlót a 3. generációról mivel az új az erősebb és ez később még jobban előjön majd etc...
-
Jojo5
őstag
ezzel tisztaban vagyok, hogy akar tobb evet is kell varni a mini retinara...
a masik dolog ami miatt varnek marciusug az az, hogy most akkor lesz-e uj iPad vagy sem, mert igazabol a nagy iPad se lenne rossz, igaz a kompaktsagrol lemondanek, de ha most vennik iPad4et es marciusban megjelenne az uj akkor ingerult lennek, mert nem birtam a seggemen maradni meg ~4-5honapig
-
Jojo5
őstag
válasz
powerup2 #1924 üzenetére
tudom, hogy azok tartják, de akkor is, a legjobban a mini-re vágyom, csak retina+erősebb hw kombóval, az meg majd jön, nem most... annyira nem hajt a tatár
főleg, hogy most kb. fene se tudja mikor mit frissítenek... eddig legalább kiszámítható volt... most meg, hogy ~8 hónap lett a termékciklusa az iPad-nek... szerintem vicc... még akkor is ha csak "ránc felvarrás"...
azon is gondolkodtam, hogy az I4-em upgradelem inkább, de majd meglátom még
-
Jojo5
őstag
ittakary&Zanik: most akartam megvenni az első tabletom, de lehet kivárok márciusig, hogy most akkor mi is lesz.. ~4-5 hónap nem oszt nem szoroz... csak ugye kérdéses, hogy ha márciusban frissítenek akkor csak a sima iPad-et vagy Mini-t is mellé csapják e... ?!
-
Jojo5
őstag
én a márciusi keynote-ra leszek kíváncsi, mert ha akkor jön új iPad akkor az őszi elvileg megint csak ránc felvarrott lesz a márciusihoz képest, ez mondjuk csak akkor igaz, hogy ha ősszel is jön iPad...
igazából minit vennék én retinával+erősebb hardware-al csak ugye az nincs... de, hogy ha a rendes iPad-ről beszélünk akkor ~4-5 hónapot már kibírok simán feltételezve, hogy márciusban lesz új iPad...
-
Jojo5
őstag
én attól félek, hogy jövő márciusban is kihoznak egy új iPadet, mert ugye akkor lenne az "igazi" frissítésnek az ideje...
erre a felvetésemre ki mit mond ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audacity - hangszerkesztés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged