Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
GALARDO #6690 üzenetére
A lényeg, hogy szart ne adjanak ki. Idejét se tudom, mikor respringelt az iPadem (vagy az iPhone-om), és szeretnék is ebben a tudatban maradni még jó ideig.
Valamelyik nap próbáltam életet lehelni az egyik magyar webmail iOS POP3 fiókjába a feleségem iPadjén, és kínomban nyomtam egy hard resetet is. Az asszony nézte az alma logót a kijelzőn, és azt mondja: "Ezt miért csináltad, ilyet még soha nem láttam." 2,5 éve használ iPadet és 11 hónapja iPhone-t...
Persze később kiderült, hogy a mail szolgáltató változtatta meg a szerver címet. Legalább IMAP lett a POP3-ból, és a feleségem is látott egy újrainduló iOS eszközt. -
GALARDO
addikt
-
erdoke
titán
válasz
Perillustris #6687 üzenetére
Azzal nem, ott a szükséges profil egyáltalán nem aktív. WiFi-n össze fog jönni, és még gyorsabb is.
-
erdoke
titán
válasz
Perillustris #6685 üzenetére
Ahogy írtam, képekkel univerzálisan működik az átvitel, azokat közös helyen érik el az appok. PC-re dugva is csak a képek és kamerás videók látszanak meghajtóként.
-
Perillustris
senior tag
Bejövő mappába, bárhová.
Azért az nem ördögtől való, hogy egy telefonnal készített (amimonnyuknemájfón), vagy urámbocsá' PC-n szerkesztett képet átnyomjak a Pad-re, további felhasználásra, vagy csak úgy.
Persze átküldöm mélben, oszt' onnan már csak meglesz, de azért ez nem túl kétezertizenhármas megoldás.
@kisjimy: szerintem is a nagyobbat válaszd. Az igényeidet amúgy egy iPad 2 is bőven kielégíti, ha nem akarsz annyit költeni rá.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Perillustris #6676 üzenetére
Mivel nem férsz hozzá a fájlrendszerhez, illetve minden magukon az appokon belül tárolódik, így szembemenne a rendszer alapjaival + az illegális fájlmegosztást akarták ezzel elkerülni. Amúgy fura módon mostmár csak Androidon lehet BT-on fájltküldeni, szóval lassan teljesen kihal ez a funkció a mobilokból...
-
erdoke
titán
válasz
Perillustris #6676 üzenetére
Szó sincs tiltásról, egyszerűen az OS logikája szerint nem értelmezhető az általános fájlküldés. Hová küldené?
-
Perillustris
senior tag
válasz
Ragnar95 #6673 üzenetére
Szuper, kösz. Csak tudnám, miért nem lehet, mi a cél ennek az egyszerű lehetőségnek a tiltására (nem beépítésére).
@erdoke: neked is kösz.
@kisjimy: ha sűrűn hordozgatod, akkor a pici, ha főleg otthon használod, akkor a nagy. További szűrő, hogy mire akarod használni (pl. mindenféle videó renderelésre FX-ekkel, vagy csak böngészel, és ha játszol, akkor milyen típusú játékokkal - tehát kell-e az erősebb proci és a nagyobb videóteljesítmény).
-
erdoke
titán
válasz
kisjimy #6674 üzenetére
Ha sokat olvasnál rajta (és itt a böngészsést, magazionokat, mindent, amiben sok betű van számolj bele), akkor a nagyobbat vedd. A minin állandóan nagyítani, majd emiatt görgetni kell. Ráadásul nagyítva szőrösek a betűk. Sok játék - kis fészbuk mellett elég a kisebb is.
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ipad4-et vagy egy ipad mini-t!Csak nem tudom melliket érdemes venni!T-mobilnál gondoltam,most jár le a hűségem! Mondjatok ezekről a gépekről infót!
Köszönöm!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Perillustris #6670 üzenetére
iOS-en nem lehet fájltküldésre/fogadásra használni a BT-t. Bump pl jó arra, h droidról iOSre wifin küldj képet
-
erdoke
titán
válasz
Perillustris #6670 üzenetére
Vannak olyan appok, amik kezelnek WiFi-n keresztüli (böngészős) másolást. Persze ezekből még tovább kell majd küldened annak az appnak, amiben használni akarod a fájlt... Kivéve a képeket, azokat direktben fogja látni minden. Pl. iFiles vagy FileApp Pro.
-
Perillustris
senior tag
Az létezik, hogy egy okosmobilról nem tudok képet átküldeni az iPad-re BT-szal? Mind az S3, mind az Xperia Mini látja, párosodnak(sic!) is, ám amikor a telefonon kiválasztom a megosztást és kékfogat, úgy már nem látják a táblát.
Közvetlen átviteli megoldást szeretnék találni Androidos teló és iOS táblagép között (oda-vissza). Nyilván a felhőbe mentés és szinkronizálás pl. a Dropbox-szal megoldás lehet, de talán lehet "közvetítő" nélkül is.
Előre is köszi a segítséget!
-
erdoke
titán
Asztalin (ha nagy ritkán leülök PC elé böngészni) Operát használok, úgyhogy a szinkronizálást passzolom. Az AppStore leírás alapján IE és FF könyvjelzőket lehet átvinni.
A Pro különbséghez pedig RTFM!
Komolyan, nem tudom. Elég hosszú ideig a Pro is ingyenes volt, de én még anno fizettem érte. Szerintem a két verzió leírásából kiderül, főleg ha egymás mellé másolod őket.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6665 üzenetére
Bár nálam nem merült még fel igényként, hogy a dupla tapinál jobban lehessen zoomolni, tény, hogy nem végtelen a nagyítás.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem az a bajom ezekkel a bongeszokkel hogy szűk a zoom. A safariban es a Chrome-ban ugy ra lehet közelíteni akar egy szóra is hogy gyakorlatilag teljesen kitölti a képernyőt. Ez biztos csak az en dilim de nekem ez fontos. Mindegyik elérhetőt próbáltam, gondolom ez valami kiváltság mint a böngésző motor.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
ipad 4 32gb 4g készüléket szeretnék vásárolni újonnan gyári apple garanciával. Valaki tud ajánlani valami jó helyet ahol olcsón tudnék venni?köszönöm
-
NGA
addikt
Ehhez képest külön aláirásgyűjtést szerveztek arra, hogy a gugli legalább egy kapcsolót tegyen bele, hogy ezt ki lehessen kapcsolni. Nem az a baj, hogy belerakták, hanem az, hogy nem lehet kikapcsolni. Érted már, vagy minden hozzászólásomba belekötsz, hogy neked minden jó, minden tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Nem mindig a következőre váltok, van, hogy 3-al arrébb. És nem akarok ide-oda huzogatni, ha direkt is lehet váltani. Nem tudom máshogy leirni az igényemet. Azaz eddig, ha az első tab-ról a 4-re akartam váltani, akkor ráböktem a 4. tabra, és ott voltam. Most vagy huzogatom jobbról balra, vagy balról jobbra a lapokat, mire megtalálom azt amit keresek, vagy le-fel huzogatom, hogy megjelenjen a tab, és utánna tudom csak kijelölni. Akkora a felület ipad-on, hogy baromira nem kell ennél a full screen.
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
Ha nem akarom frissiteni a chrome-ot erre az uj vacakra, akkor ki lehet kapcsolni, hogy ne figyelmeztessen állandóan a frissitésre?
-
bigdady
nagyúr
-
Es tényleg
-
erdoke
titán
válasz
Attila! #6639 üzenetére
Persze, törölj pár dolgot, hogy legyen legalább kétszer annyi hely, mint amennyi a telepített app. Egyszer ugye kell a hely a letöltésnek, másodszor a telepítésnek. Csak a végén tudja törölni a letöltött telepítő csomagot. Ez pontosan így működik PC-n is, ha végiggondolod.
-
Attila!
tag
Van az ipaden 2,2 giga szabad hely, le akarok tolteni egy 1,08 gigas appot es ki irja, hogy nincs eleg szabad hely? Valakinek van otlete?
-
válasz
vadászcsiga #6635 üzenetére
Hmm, pedig reménykedtem, hogy ha már IOS, akkor megy iPhone-on is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
vadászcsiga #6633 üzenetére
Mióta megvan az iPad azóta bizony nagyon fapadosnak tűnik a Windows Phone-om, pont az ilyen apróságok miatt. Folyton próbálom ott is úgy gépelni az ékezetet ahogy az ipad-en, de ott ugye hasonló sincsen.
-
válasz
vadászcsiga #6627 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy a bal oldali számválasztón feltolom az ujjam és pont az gyün ki.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6623 üzenetére
A kötőjel egy mozdulat...
-
NGA
addikt
Ha megvan pl a Chrome ipa régebbi változat mentése az ipadomról, azt vissza tudom rakni a mostani hulladék helyére?
-
buzuss
tag
Szerintem borzalom...csak ugy lehet bezarni a vidit appon belul, h lehuzod, majd oldalra.A visszagombot rohadtul hianyolom.A leirasnak adtak egy teljes reszt, de nem jelenik meg a teljes, es a deltoltesi datum se.2 darab kapcsolodo videot latni, a tobbihez kulon kell bemenni.Egyeb gond? Had gondolkozzak...
-
Ragnar95
félisten
válasz
ImpersonatoR #6615 üzenetére
A Voda is 1 évet ad csak, ráadásul ha AppleCare van hozzá, az az Apple-höz szól, tehát semmiképp nem leet a Vodához 2 év rá...
-
-
Syl
nagyúr
válasz
GALARDO #6612 üzenetére
Az iOS alkalmazások topicban az este leírtam a problémáimat az YT klienssel. Nekem nagyon nem jönnek be ezek a "fejlesztések".
-
bigdady
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #6604 üzenetére
Apple 1 év garit ad csak...
-
buzuss
tag
Mi a feszkes fene ez a frissitett jutyuk!? Nehogy frissitsetek!
-
válasz
vadászcsiga #6600 üzenetére
Apróság, de te úgy mondod kiejtve, hogy "ipad"? Vagy úgy, hogy "ájped" ?
Ha az utóbbi, akkor tessék ennek megfelelően ragozni: iPad-emen.
Pissz.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #6600 üzenetére
Nem sokat használok Safarit, de nem rémlik, hogy hasonlót tapasztaltam volna. Mercury foreva.
-
válasz
ImpersonatoR #6604 üzenetére
A helyedben azt a 2 év garit lecsekkolnám serial alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
ImpersonatoR #6602 üzenetére
Le lehet tiltani, ha előfizuval lett vásárolva az iPad, de akkor is menni fog minden a mobilneten kívül. Ami nem szolgáltatós vagy szolgáltatós, de nem az előfizuval együt lett vásárolva, az csak akkor tiltható, ha lopott
-
ipad et is le tudjak tiltani mint egy mobiltelefont vagy ettől nem kell felni ha használtat vesz az ember (ipad 4 lte 3g/4g model)
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Mini 6 Wi-Fi + Cellular 64GB Fekete + Smart Folio
- iPad Pro M1 5Gen. 128GB Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4052
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!