- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Attila! #6639 üzenetére
Persze, törölj pár dolgot, hogy legyen legalább kétszer annyi hely, mint amennyi a telepített app. Egyszer ugye kell a hely a letöltésnek, másodszor a telepítésnek. Csak a végén tudja törölni a letöltött telepítő csomagot. Ez pontosan így működik PC-n is, ha végiggondolod.
-
@matthew@
őstag
válasz
Attila! #5434 üzenetére
Az nem restore, semmi adat nem vész el, ez "fagyás" ellen van ha semmire sem reagálna, mivel aksit nem tudod kiszedni.
The Soft Reset
The single most common thing people don't realize about the iPhone OS (from my experience) is how to perform a soft reset—which you'll find extremely useful in cases when the system freezes.Just hold the top (power) and bottom front (home) button for a few seconds. Your iPad will restart. To force quit an application, just hold the home button by itself in a similar fashion
Innen van, második bekezdés.
Amikor én is megcsináltam, szoft frissítés után, akkor lenullázta a feltöltési óta eltelt időt, és társait, de adat nem vész el
-
Darko
senior tag
válasz
Attila! #3461 üzenetére
Ez engem is érdekelne, meg az is hogy az iPad összes generációjához 1 féle van, vagy a 4.-hez már más fajta kell? Ezek a kemény tokok vajon az iPad sarkait nem koptatják meg? Ebay-en egy olcsó megoldás v. lágy megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest