-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
galuska95
aktív tag
Köszönöm a választ! Viszont mielőtt frissítettem kézileg, a tableten csináltam frissítéskeresést és fel si frissítette magát. Pont ahogy az asus weblapon írták. 2.2.33.144 erre felfrissítette magát és WW votl a nevjegyénél a beállításokba így a WW-vel kezdődő firmwaret raktam fel.
-
crue
őstag
Igen van benne és nincs vele gond. Az a helyzet a falsh memóriákkal, hogy ha elkezdenek meghibásodni és vannak rajta hibás szektorok, akkor jönnek a misztikus hibajelenségek. Ha éppen a hibás részt akarja írni/olvasni, akkor lehet fagyás stb az eredmény. Ez teljesen kiszámíthatatlan a véletlenszerű hozzáférés miatt. Ha tudod próbáld ki egy másik kártyával mit produkál.
-
-
Angel2014
addikt
Tartod a le hangerő gombot és vele együtt a bekapcsolót mikor megjelenik a felitat elengeded a bekapcsoló gombot de a hangerőt tartod. akkor bejön az asus menüje ott a hangerő gombbal megkeresed a recovery módot és a bekapcsolóval adod neki a parancsot...megnyomod akkor bejön a robot de az nem a recovery még ,most egyszerre tartod a hangerő fel és a le gombot közben meg a bekapcsolót is és belép a recoverybe,ott meg a wipe data factory reset és alatta a wipe cash-t kell törölnöd , de máshoz ne nyúlj.
-
grosy
senior tag
Reggelre ez is megoldódott, a lényeg az, hogy az első film elindítása előtt be legyen állítva a hardver+ dekóder, és menet közben se próbálja átállítani az ember. Nektek mennyi szabad hely maradt a frissítés után, mert a 4.4 alatt a szűz (103cx)gépen 3,5 giga, most viszont csak 2,4 giga az induló szabad hely, amivel gazdálkodni lehet. Mivel az sd-re még mindig nem lehet telepíteni, közvetlenül letölteni, így ez egy kicsit kib@sz...
-
saelin
veterán
Annyira ne legyél benne biztos, mert páran - köztük én is - eljátszottuk már ezt, hogy mostmár nincs a kijelzővel baj, majd 1-2 hét elteltével újra feltűnt a jelenség. De legyen úgy, hogy mostmár jó!
Az mondjuk elég gáz, hogy a memória kezelésén semmit sem javított, ugyan úgy leáll a háttérben futtatott zene, ha nagyon erőforrásigényes appot (pl hearthstone-t) futtatok... egy GBA vagy PSX emulátornál mehet napestig a zene. -
saelin
veterán
Ugyan az minden, a böngészőm meg a boat browser pro. Gyakorlatilag mindig ugyan azok vannak fent, mert androidos játékokkal nem szoktam rajta játszani, csak emulátorokkal (snes, psx, gba, psp), olvasok, netezek és animét szoktam rajta nézni. Én azért vagyok ennyire biztos abban, hogy hardveres hiba volt, mert mikor játszottam hearthstone-t, akkor sokszor fordult elő, hogy előbb eldobta a kártyát, minthogy én felemeltem volna az ujjam. Előtte/utána pedig nem jött rendszerfrissítés, és az android sem lett újratéve, csak egy panelt cseréltek ki benne. Nekem ez bőven elég bizonyíték arra, hogy bizonyos szórással hibás panelet kerültek beépítésre, amit szerencsére garanciában javítanak. Szerintem az a pár hét kiesés simán megéri, hogy egy jó gépet kapj vissza, engem nagyon zavart ez a hiba, talán jobban, mint a memória kezelési (szoftveres) gondjai, ami sajnos a mai napig elég gyenge benne... cserébe nem laggol.
-
saelin
veterán
Nekem volt, de a szervíz javította egy panel cserével, és a dokkolót is cserélték, mert töltés közben remegett a touchpad (mármint nem a touchpad, hanem az egér kurzor, bedugott egérnél nem jelentkezett ilyen remegés). Mondjuk a kijelző nekem mást is produkált; pl GBA emulátornál vagy SimCity Build It-ben néha elcsúszott a kép félig, ami a screenshoton nem látszott, szóval az is valami panellal kapcsolatos hiba lehetett, azt sem produkálja már egy ideje!
Olvasd el a topic összefoglalót, főként a végét, ott van hogy tudod garanciáztatni a tableted. Az emag nem fog foglalkozni veled, sem az edigital, mert a szervizt nem ők intézik, hanem egy, az asus által megbízott partner. Most hirtelen nem jut eszembe kik... -
saelin
veterán
Eddig mi is ezt hittük, de semmi köze hozzá. Szimplán csak rossz a panel.
Nekem mióta kicserélték nem is jelentkezett ez a bug, a dokkoló cseréje is megoldotta a touchpad remegését.A szervíz minősége meg szerintem teljesen rendben van, talán kicsit lassúak, de ennyi még belefér. A lényeg, hogy nem is fogod észrevenni a cserét, mert nem lesz semmi nyoma (értsd: karc, feszegetés nyoma). Annyiban viszont igazat adok, hogy egy nem bontott példányban jobban bízik az ember, csak akkor is ott van a kijelző hibája, amit gond nélkül javítanak ha beküldöd! A két év háztól-házig garancia ezt még kényelmesebbé teszi, mert futár viszi, majd hozza. Plusz sokkal tovább marad használható a tab a 2 év gari miatt!
Egyik ismerősömnek pont a garancia lejárta után (1 év gari, lenovo) halt meg a tabletje és most valami eszement áron szerelnék meg neki... úgyhogy inkább vesz másikat. Szerintem javítasd meg, nehogy többel kösse be a gép! -
saelin
veterán
-
PyLu_pappa
csendes tag
2. alkalommal sem akart frissíteni a rendszeren. Szóval inkább visszaküldtem. Fontos dolgok ezek szerintem egy ilyen Beta rendszernél.
Remélem felszámolják a problémát. Amúgy amit az e-mag beígért abból eddig semmi nem jött be. A futár nem egyeztetett velem egyáltalán hanem egyszer csak beállított és az emag nem küldött semmi féle tájékoztatást hogy áll a termék eddig. Pénteken vitték el. Azóta semmi hírem a készülékről. Lehet már buzgón használja valaki és vissza se jön.
Gari ide-vagy oda szerintem ne adja az ég de ha véletlen lesz vele megint valami akkor nem érdekel fizetem a javítást inkább egy magyar asus szervízben ahova be lehet menni és személyesen intézni a dolgokat. Amúgy is tuti csak újra lesz rakva a droid és sztem negyedóra alatt megúsztam volna ezt itthon.
-
winben
aktív tag
Vettem ilyet tegnap. Kicsit félek ettől, hogy vezetéknélküli és majd jól meriteni fogja a tabletet a bluetooth miatt, meghát a legnagyobb hülyeség, hogy már nem csak a gépet, hanem a billentyűzetet is töltenem kell...
De aztán ahogy számolgattam kb fél-egy hónapot kibir napi rendszeres használattal a belső akksija.
Szal ha nem naponta és még nem is hetente kell tölteni akkor elfogadom.Egyébként a történet érdekes volt. Neten kinéztem 8299 Ft-os összegért, majd elmentem a Miskolc Plázai boltba, ahol már 9999 Ft-ért volt kirakva. Én meg előkaptam a táblagépet megszólitok egy eladót, hogy miért ilyen drága, én ezért az árért jöttem ide a boltba (és mutatom a fentebb belinkelt webshop oldalukat). Ekkor vakarja a fejét, majd kért egy pillanatot és elment a billentyűzetes dobozzal hátra az ügyfélszolgálathoz. Na, gondoltam magamban úgyis elküldenek, hogy ennyiért van és kész.
Erre meg mondja a fickó, hogy hát mivel az az ár webshopos rendelésre lenne érvényes, de eltekintenek ettől, ha szeretném elvinni akkor odaadhatják nekem ezen az olcsóbb áron is. Én meg boldogan elfogadtam, ő irt egy cetlit és fizetve távoztam.Máskülönben a billentyűzetről:
Néhány esetben máshogy viselkedik az android, mint mondjuk windows-on, de meglepően jól használható és lehet vele vakon is, extragyorsan irni (ennek köszönhető ez a hosszú postom).Viszont nincs rajta külön hosszú Í betű, de kibirható. -
saelin
veterán
Én nem tapasztaltam. Pedig jó egy órát játszottam nova 3-al, ami biztos hogy még van bug, az a hangszórók random recsegése és az 1%-ról való nehéz lemerülés. Ma megnézem hogy áll stabilitás szempontjából a játékoknál. Elég sok frissítést kapott amíg nem volt nálam.
Nem tudom, hogy eddig is volt ilyen, de pl a háttérkép beállításoknál lehet állítani a felső állapotsor átlátszóságát. -
pleslie82
tag
Az a baj, hogy mostanában sokszor be sem kapcsoljuk a PC-t, ott a két tenyérnyi telefon meg a tablet wifin. Csak azért nem akarom beizzítani, hogy töltsem róla a tabot 5-6 órát.
Amúgy nem hinném, hogy maga a töltő a ludas, mert a Note két amperes töltőjével is ugyanazt produkálja. -
pleslie82
tag
Bizony, fekete péntek!
Na hát pont ugyanezek a hibák jelentkeznek nálam is, meg még párunknál, úgyhogy én sem gondolnám, hogy hardveres lenne a probléma. Én türelmesen várom a mindent megoldó frissítést!
Valamelyik nap egyébként a kölykök kikapcsolásig merítették a tabot, úgyhogy felraktam töltőre úgy ahogy van, na így 96%-ig töltött.
Az időjárás widgetnek meg valóban jót tett a frissítés, úgyhogy megint azt használom. -
kishozi
csendes tag
A hibás dátum nálam is jelen volt pár napig, aztán rájöttem, hogy van az időjáráshoz frissítés.
De érdekes módon nem a telepített alkalmazások között szerepel hanem az "összes" oszlop alatt. Pár előre telepített programmal együtt. Azóta megszűnt az 1 napos csúszás. Remélem tudtam segíteni -
Hnorbi1980
újonc
Köszi, egy kicsit azért megnyugtattál, kezdtem totál idiótának érezni magam
Visszaállítottam mindent gyári állapotra és nekikezdünk megint. Még annyiban segíts már légy szíves, hol tudom megnézni, hogy nem csak le vannak-e tiltva az alkalmazások? Mert ilyet nem találtam sehol. Nagyon köszi előre is!
-
saelin
veterán
Rendszer beállítások --> Alkalmazások --> Itt katt a három pöttyre --> Alapbeállítások. Ez törölni fogja a műveletekhez rendelt alkalmazásokat (mindet!). Most ha rákattintasz egy viberes linkre, akkor megkérdi mivel akarod megnyitni. Szépen kiválasztod a chrome-ot és beállítod, hogy MINDIG ezzel nyissa meg a linkeket.
grosy
Nincs mit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest