-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosy
senior tag
válasz
Angel2014 #1137 üzenetére
Kicsit megizzadtam vele, mert a törlések után nem tudtam hogy kilépni a recovery menüből, ezért véletlenül rányomtam a felső rebootra. Azt csinálta vagy 20 percig, meguntam, és a kikapcs gomb hosszú nyomásával bekapcsoltam megint. Utána jó lett és kereken 3 gigáról indultam.
Lehet, hogy én tudom rosszul, de 5-ös android felett nem jött vissza, hogy ismét lehet telepíteni az sd-re? Én csak ezért frissítettem volna, de úgy látszik, ezt nem engedi. -
saelin
veterán
válasz
Angel2014 #1114 üzenetére
Nekem volt egy pici baki:
Rámásoltam az sd-re a zip-et, majd felajánlotta a frissítést. Rányomtam, majd instant újraindult a tab és formázta az sd-t a rajta lévő zip-el együtt. Felmásoltam még egyszer, sd ki-be tesz, és csak utána kattintottam a frissítésre, így már szépen el is indult a procedúra.Még szerencse, hogy mindig csinálok backupot az ilyenek előtt.
-
saelin
veterán
válasz
Angel2014 #1091 üzenetére
Kicsit trükkös, de idézek a téma összefoglalóból:
"Factory Reset:
1. lépés: Hangerő fel + bekapcsoló gomb, ha megjelenik az Asus logó, akkor el kell engedni a bekapcs gombot, de továbbra is nyomni a hang felt.
2. lépés: Ha jólcsináltuk, akkor egy úgynevezett "droid boot menü" jelenik meg. Itt a hangerő gombokkal tudunk navigálni, a bekapcs gombal pedig kiválasztani a nekünk megfelelő opciót, ami a következő; "Recovery". A tab újraindul.
3. lépés: Egy tetszhalott robot fog megjelenni, ekkor elkezded egyszerre nyomogatni a "hang fel és le" gombokat. Elő fog jönni a "Recovery Menü". (Ha nem sikerülne hosszú próbálkozás után sem, akkor ajánlott előről kezdeni az egész menetét. A bekapcsoló gombot hosszan nyomva indíthatjuk újra a tabletet.)
4. lépés: "Wipe Data/Factory Reset" opció, ez minden adatot töröl és alap helyzetbe teszi a rendszert. Utána még - ajánlott - egy "Wipe Cache Partition"-t is nyomni, de az sem baj ha kihagyjuk."Még anno valami ukrán vagy lengyel oldalról kellett előtúrnom, mert sehol nem volt róla infó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest