-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosy
senior tag
válasz
alansmithee #1187 üzenetére
Azt hiszem, hogy megvan a hiba forrása. Az exFat file rendszerrel nincs kibékülve a tab, hanem az NTFS-t kedveli.
-
grosy
senior tag
Használ valaki rajtam kívül MEGA felhőtárhelyet? Eddig a dedikált alkalmazáson belül engedte, hogy külső USB-tárhelyre mentsem le az adott tartalmat, de most már az 5.0 alatt hiába választom ki, nem indul meg a letöltés. Van erre valami megoldás?
-
grosy
senior tag
válasz
galuska95 #1165 üzenetére
Az érintés nem érzékelése egy korábbi hiba volt, amit egy frissítéssel orvosoltak. Mivel nálad ez a hiba továbbra is fenn állt, ezért azt gondolom, hogy nem volt frissítve a legutóbbi 4.4-es firmwarere. Mivel arra kellett volna feltenni az 5.0-át,így lehet, hogy egy szervíz lesz.
-
grosy
senior tag
Eddigi átmeneti megoldás az "sd problémára":
-indítás után beállítások-tárhely-sd leválasztása, majd vissza
-ezt követően beállítások-biztonság-telepítés sd-ről, itt kiválasztani az sd-t, aztán kilépés.
Érdekes módon ezek után nem fagy, és kezeli az sd-t a videolejátszó progi is. -
grosy
senior tag
Kicsit utánaolvasva a sd-re történő írást engedélyezni lehet 5.0 alatt minden alkalmazásnak külön-külön, már csak azt nem tudom, hogy hol
-
grosy
senior tag
Akinek 103cx tablete van, az NE frissítse, mert egy sz@r, állandóan leálló alkalmazásokat produkáló instabil rendszert kap. Gyakorlatilag használhatatlan lett a tabom. A playből nem frissülnek az alkalmazások, csak fut és fut a töltőképernyő, minden videolejátszó egy idő után kifagy stb,stb...
-
grosy
senior tag
válasz
Angel2014 #1137 üzenetére
Kicsit megizzadtam vele, mert a törlések után nem tudtam hogy kilépni a recovery menüből, ezért véletlenül rányomtam a felső rebootra. Azt csinálta vagy 20 percig, meguntam, és a kikapcs gomb hosszú nyomásával bekapcsoltam megint. Utána jó lett és kereken 3 gigáról indultam.
Lehet, hogy én tudom rosszul, de 5-ös android felett nem jött vissza, hogy ismét lehet telepíteni az sd-re? Én csak ezért frissítettem volna, de úgy látszik, ezt nem engedi. -
grosy
senior tag
Reggelre ez is megoldódott, a lényeg az, hogy az első film elindítása előtt be legyen állítva a hardver+ dekóder, és menet közben se próbálja átállítani az ember. Nektek mennyi szabad hely maradt a frissítés után, mert a 4.4 alatt a szűz (103cx)gépen 3,5 giga, most viszont csak 2,4 giga az induló szabad hely, amivel gazdálkodni lehet. Mivel az sd-re még mindig nem lehet telepíteni, közvetlenül letölteni, így ez egy kicsit kib@sz...
-
grosy
senior tag
Hát eddig nekem csak bajom van vele. Az mx player fagy, az HBO GO nem megy, a play is kifagyott. Nem lehet az alkalmazásokat úgy, mint ahogy még 4.2-n lehetett átrakni az Sd-re, csak néhány rendszerfile kerül át, és letölteni sem lehet az Sd-re.
-
grosy
senior tag
Azt nézze már meg valaki, hogy lehet-e már az sd-re telepíteni?!
-
grosy
senior tag
Hogy legyen itt pozitív hangvételű komment is:
Nekem a frissítés óta nem jelentkezett az, hogy nem érzékeli az érintést (kopp-kopp) -
grosy
senior tag
Most lehet, hogy én értem félre, de ha egy dedikált androidos játékot futtatsz, akkor alap, hogy leáll a zene, hiszen magasabb prioritású. Nem gondolnám, hogy lehet együtt futtatni. Az emulátoroknál lehet engedélyezve van, de androidos játékoknál ez a normális, minden más rendszeren is. Ha pc-n CS-zel, akkor sem tudsz ugyanazon a gépen Well Hello-t hallgatni
-
grosy
senior tag
Mintha régebben írta volna valaki, hogy nem megy a HBO GO a tabon...na jelentem, hogy feltettem, és tökéletesen működik. Ja, a frissítés óta nem jelentkezett a képernyő érzéketlenség.
-
grosy
senior tag
Igen, olvastam, hogy Neked javították, de nekem még mindig az a meggyőződésem, hogy ez szoftveres hiba. Még az elején igen gyakori volt ez a jelenség, ami a frissítések után mérséklődött. Nálad arra gondolok, hogy amikor visszakaptad a tabot, akkor máshogy "laktad be", és ezért nem jelentkezik. Milyen böngészőt használsz? Nem tettél fel más launchert?
-
grosy
senior tag
válasz
Sziszifeca #932 üzenetére
Azt hiszem, hogy igen, de én a garanciavesztés veszélye miatt nem mertem rootolni.
-
grosy
senior tag
válasz
Sziszifeca #930 üzenetére
Nem, arra gondoltam, hogy csak a belső memóriára tudsz pl. játékokat telepíteni, az SD-re pedig csak filmeket, zenét stb.
-
grosy
senior tag
válasz
Sziszifeca #928 üzenetére
Nem kellett cserélni még, pedig a telómban már egy 5 éves példány van, de tökéletes a kezdetek óta. Azt azért vedd figyelembe, hogy a kitkat alatt nem telepíthetsz az sd-re.
-
grosy
senior tag
válasz
Sziszifeca #925 üzenetére
Memóriakártyánál én a Kingston-ra esküszöm, mert abban még nem csalódtam. Élettartam-garancia van rá, így ha bármikor elromlana, akkor cserélik.
-
grosy
senior tag
Van itt valaki, aki az emagtól vette a "9-es" végű változatot (pl. Black Friday keretén belül), és náluk intézte a garanciát? A másik, hogy az érintés nem érzékelésével küldte be, és azt sikerrel javították? Nagyon pesszimista vagyok a szervízt illetően
-
grosy
senior tag
Azokat kérdezném, akik amiatt küldték szervízbe a készüléküket, hogy néha-néha nem érzékeli a képernyő bizonyos részén az érintést, hogy a szervíznek sikerült-e javítania?
-
grosy
senior tag
válasz
Sebobayern #907 üzenetére
Nekem 103cx van, de az minden gond nélkül kezeli a 64 gb Kingston mem.kártyát.
-
-
grosy
senior tag
Olyan X-aktát mesélek, hogy végetek lesz. Egy bizonyos játék orosz demóváltozatát letöltöttem, aminek a teljes változata csak az Amazon Kindle fire tabon kellene, hogy fusson. 1,61 gb szabad helyem volt, de a 700 megás demo telepítése után azt írta, hogy 1,67 gb(!) szabad helyem van. Letöltöttem egy 1,5 gigás ingyenes dokumentumfilmet, ami simán lejött, tehát nem írt hülyeséget. Nincs rootolva a tabom, tehát nem az SD-re telepítette.
-
grosy
senior tag
Nem értem ezt a tabletet. Mondhatni alap feladatoknál kiakad, mint pl. a fentebb említett zenehallgatás netezés közben, miközben egy ilyen grafikájú játék meg úgy fut rajta, mint a vaj:
https://www.youtube.com/watch?v=gN28eTP-m_0
-
grosy
senior tag
Akkor egy kis game-helyzetjelentés:
Ducktales, Worms 3, Five night at Freddys 3
gond nélkül fut. -
grosy
senior tag
Száll a füst, por, törik minden stb. A felbontás mintha alacsonyabb lenne, de nekem nem zavaró. Néha röccen be egy kicsit, de az én PC-s szemem ezt már nem is érzékeli
Ingyenes lett a Playen, gondoltam megnézem. Az irányítás is elég szokható.Más: az akkukijelzés ismét jó. Néha-néha azért még van egy kis bug.
-
grosy
senior tag
Jelentem, hogy Modern Combat 5 frankón fut
-
grosy
senior tag
Sajnos megint elkezdett szórakozni a töltés. Felugrott 100%-ra pár másodperc alatt, majd használtam még pár percig, majd magától kikapcsolt. Elvileg teljesen lemerült, de mégis 68%-ról kezdett tölteni. Ezzel érdemes elküldeni szervízbe, vagy úgyse tudnak vele mit kezdeni?
-
grosy
senior tag
Nézd, vannak vele problémák, amelyek nagy része már orvosolva lett. Egy zavarót tudok mondani, hogy néha nem érzékeli az érintést a kijelző, és ilyenkor egy gyors képernyő ki-be is szokott segíteni.
SCOLL: ha az újraindítás sem segített, akkor sajna nem a fentebb említett probléma áll fent.
-
grosy
senior tag
Nagyon, de nagyon furcsa dolog történt. Tudom, hogy teljesen hihetetlennek fog tűnni, amit írok, de hátha van rá valami egyszerű magyarázat. 8%-on állt az akkuszint, gondoltam felteszem tölteni. Kikapcsolva feltettem, erre pár másodperccel később kiírja, hogy feltöltve. Ki-be húzom a töltőt, de változatlanul ugyanezt írja. Na gondoltam túljárok az eszén, ezért egy-két energiazabáló alkalmazást elindítottam. Olyan ütembe merült, mint eddig. Egész éjszakára alvómódban volt folyamatosan futó wifivel, de reggelre csak 88%-ra esett. Remélem nem valami akkuvédelem adta meg magát, vagy a töltőfej, és egyből a 220 voltot adta le a tabnak.
-
grosy
senior tag
válasz
PyLu_pappa #777 üzenetére
Tehát visszaállítottad, és azt követően sem frissült?
-
grosy
senior tag
válasz
PyLu_pappa #717 üzenetére
Nem úsztad volna meg annyival, mert többeknek is csak az Androidot húzták újra az itthoni szervízben, de akkor is oda volt 3 hétig.
Én pl. a munkahelyemre kértem a szállítást, ami meg nekem kényelmes, mert nem nap közbe kell intéznem.
-
grosy
senior tag
válasz
PyLu_pappa #715 üzenetére
Mi lett a baja?
-
grosy
senior tag
Jött egy két Asusos frissítés a Playen keresztül, de "szokásosan" a saját alkalmazásokon belül az összes fül alatt találhatóak meg.
-
grosy
senior tag
Most, az új frissítés után már merem ajánlani ezt a készüléket, és szólok, hogy az emagon most a Black Friday-os áron adják.
-
grosy
senior tag
Az AC -Pirates-t próbálta már valaki? Fut gond nélkül? Feleslegesen nem tenném fel.
-
grosy
senior tag
Sajnos a random képernyő érzéketlenség még mindig előjön, de érdekes módon egy idő után magától elmúlik
-
grosy
senior tag
Lehet benne valami, hogy javítja az akkukijelzést, mert 14%-on volt, amikor megjött a frissítés, és kérte a töltőt. A frissítést követően felugrott 46%-ra, ami megmagyarázná, hogy miért volt az, hogy még egy órát ment 1%-on. Kíváncsi leszek én is, hogy mi sül ki belőle.
-
grosy
senior tag
Megjelent egy "HD games" app, és egy "backup" app is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest