- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hnorbi1980
újonc
Nagyon köszi mindenkinek. Akkor próbálkozom.
Érdekes, mert ez a páromé és nekem Galaxy S4-em van, elvileg KitKat-tel és zokszó nélkül megnyitja a facebookon megosztott összes videót, amihez neki kiírja az előbbi szöveget és ez idegesíti
Üdv,
-
Hnorbi1980
újonc
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy nem játszik le bizonyos videókat. Azt írja ki, hogy "a flash playert frissíteni kell. A tartalom megtekintéséhez szükség van az adobe flash player legújabb verziójának letöltésére és telepítésére"
Ja ráklikkelek a felajánlott letöltésre a következő szöveget írja ki (persze angolul): "Ez a tartalom az Adobe Flash Player, amelyet nem támogat a készülék. Ez a tartalom olyan asztali számítógépen, vagy mobil eszközön tekinthető meg, melyek támogatják a Flash playert"
Ilyenkor mi van??? Szedtem le a play áruházból flash player progit, de azzal sem működik. Valakinek van valami ötlete??? Nagyon fontos lenne. Köszi előre is.
-
Hnorbi1980
újonc
Köszi, egy kicsit azért megnyugtattál, kezdtem totál idiótának érezni magam
Visszaállítottam mindent gyári állapotra és nekikezdünk megint. Még annyiban segíts már légy szíves, hol tudom megnézni, hogy nem csak le vannak-e tiltva az alkalmazások? Mert ilyet nem találtam sehol. Nagyon köszi előre is!
-
Hnorbi1980
újonc
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos észrevételem, lehet, hogy hülyeség, de a fórumot végigolvasva ez a probléma senkinél nem merült fel. Vásároltam a barátnőmnek egy ilyen masinát karácsonyra az Extreme Digital-ban, pontosabban: TF103CX-1B006A. Nagy érdeklődéssel elkezdtük próbálgatni és ugye rengeteg előre telepített program van a gépen, de sem a gmail, sem a youtube stb.stb. (még nagyon sok minden más) nem indul rajta csak és kizárólag a böngészőn keresztül. Valami olyasmit ír, ki, hogy: "ennek az alkalmazásnak a google play szolgáltatás az alapja, és ezt ez az eszköz nem támogatja, kérjük forduljon a gyártóhoz"
MI VAN???? Gondoltam leszedem az alkalmazásokat a Play Store-ról. És amin ki vagyok akadva, hogy nincs a gépen telepítve a Play Store (Play Áruház). Ezért nem működnek az alkalmazások sem? Tehát se játékot, sem alkalmazásokat nem tudok leszedni. Azóta olvasom a teszteket és fórumokat, de ilyen fel sem merült eddig.
Kérdésem: vigyem vissza, mert totál hibás a masina, vagy én vagyok ennyire "analfabéta"? Nagyon köszi a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest