- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Játszottam vele most vagy fél órát, gond nélkül ment. Nem lehet, hogy valamelyik korábbi fw verzió valamit hibásan csinált, emiatt a rr3 hibásan állította be magát? Esetleg rr3 adatainak törlése, uninstall és újratelepítés?
A másik lehetőség ami eszembe jutott, hogy a rr3ban lehet bug, ami miatt eszi a memóriát, és nekünk csak 1GB van, ezért pár játék után elfogy. És alacsonyabb grafika mellett nem eszi / kevésbé eszi.
Nekem 138-as fw van fent. -
saelin
veterán
Mondom én hogy az van, hogy bizonyos effekteket nem tud kezelni a gpu. Le kell venni a grafikát, már amiben lehet... Nem is értem miért rejtik el a beállítási lehetőségek közzül, mert az automatikus beállítás vagy a hw alá állítja a grafikát vagy úgymond felé, de akkor fagyik-omlik minden.
Idővel hátha átszoknak a választható grafikára pont úgy, mint pc-n. Ez android és nem ipad/iphone, hogy a játék magától - garantáltan - jól állítsa be az effekteket, ahhoz túl sok a hw variáció. Mondjuk egy 2D-s játéktól nem várom el ezt, de egy 3D-stól már igen. -
-
pleslie82
tag
Nem maradsz le semmiről a .135-ös frissítés hiányában, mivelhogy nekem semmilyen érdemi változást nem hozott. Ugyanúgy fenn áll az összes hiba.
Egyébként már csak röhögni tudok az egészen! Milyen amatőr hiba már, hogy az időjárás widgeten rosszul írja ki a dátumot. Komolyan ez olyan, hogy aszongyák az Asus-nál, hogy nesze Jóska, itt egy vas, TF103-as, dobjál mán rá holnap reggelig valami szoftvert, amivel elkegyeg, mert holnapután már piacra kell dobni, hadd vegyék a parasztok. Jóska meg ráhúzott valamit gyorsba, mert még boltba is kellett menni, meg a gyerekér' az oviba.
..és ez lett kérem!
-
saelin
veterán
Ezért nem akartam én is feltenni, még túl kevés volt róla az infó. PyLu_pappa reméljük ki tud téged segíteni.
Az a baj, hogy nem tudom hogy kell Hard Resetet adni neki, mert ha a hangerő + és power gombot nyomod, akkor csak a droid boot-ba jutsz el. Ott nincs ilyen funckó azt hiszem vagy nem működik. De megpróbálhatod. (Még nem vagyok otthon, úgyhogy nem tudom én megnézni.)
-
PyLu_pappa
csendes tag
Zenfone-hoz van egy .apk app file. Nem tudom lehet-e linkelni ezért csak annyit mondok van egy olyan oldal hogy transformerforums google bácsi kidobja és ott van root topic az 1. oldalon lejjebb van a módszer meg a link az apphoz. Egyébként valami zenfone root a neve így is rákereshetsz. De van nagyon sok vírusos oldal ami tévútra visz szal vigyázz azokkal amik mittudomén milyen marhaságokat dobnak fel, hogy androidos cuccával ennyi annyi error van. Én egy megbízható oldalt találtam valami filemegosztó onnan kaptam le. Otthon leszek keresgélek és megosztom pontosabban a nagyérdeművel.
-
saelin
veterán
Itt a google a hibás. A gyártók gyakran tesznek a rendszerükbe sd-re helyezés opciót, de ha egy app nem támogatja, akkor semmit nem ér, mint írtad, rosszul vagy sehogy sem fog működni. Az meg a másik, ha működik is, csak pár megát tesz át sd-re, a fontosabb fájlokat a rendszer kötöttségei miatt muszáj a gépen tárolnia... Azt sem kell elfelejteni, hogy a főzött romok olyan megoldásokat is tartalmaznak, amiket az alap android nem, de még a legtöbb gyártói rom sem.
Megelőztek.
-
pleslie82
tag
Egyébként a kezdeti problémàk utàn még mindig azt mondom,hogy àr/érték arànyba megéri megvenni és nem kell megijedni a 149 ppi-s felbontàstól sem, szerintem abszolút elfogadható. Mondom ezt úgy hogy full hd-s telefonjaim vannak.
A Clash of clains megnéztem neked, működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged