-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Asus Transformer Pad TF103C tabletemen jelenleg Lollipop van, és kérdésem hogy a 144-es frissítést erre valahogyan rá lehet tenni? Egyszerűen nem sikerül.
-
Sziszifeca
őstag
Na köszi srácok én is szedem le este
Javulásokat észleltetek, szépen fut?Ki melyik verziót szedte le?
-
Sziszifeca
őstag
Azt nem tudod, hogy a Factory resetnél ha csinálok egy "Wipe Cache Partition"-t is akkor is rajta marad a gyári rom?
(ezt nem mertem nyomni, de teljesen szűz resetet akarok)
Nem tudom miért csinálja, kislányom játszik pl. ezzel és sokszor kidobja, hogy leállt.
Nincs erre valami javítás?Valamint Rootolni érdemes? Olvasgattam, hogy sok embernek nem jött be után az újabb rom frissítés.
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
TF103C-re lehet custom rom-ot feltenni?
Ha igen, akkor tudnátok egy linket dobni rá? -
Sziszifeca
őstag
Köszi srácok!
Akkor lehet rootolom ha vissza is lehet állítani.
Esetleg valami más ROM is van rá?
Miket érdemes majd kitörölgetni root után hogy ne foglaljon annyi memót? -
Sziszifeca
őstag
(#926) Skynet258 : Ok, akkor egyelőre nem rootolom
(#927) grosy : Akkor azt veszek 32gb-osat. Neked cserélték már?
Valamit egyébként szoktatok állítani rajta, csináljak először egy Factory Resetet, és ennyi?
Még nem kaptam meg, csak addig körbejárom a dolgokat -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Most veszek TF103C dokkolós verziót, már úton van. Van még rá 1,5év gari, ezért
kérdésem, hogy érdemes e rootolni, vagy egy Factory resetet először csinálni, és kész?
Valamint MicroSD-ből 64GB-osat mind1 milyet veszek?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged