- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncsicso
tag
Néhány hete cserélték a miénket gariban. Mostanában előfordul nálunk is, hogy bezárja az alkalmazást, böngészőt. Úgy emlékszem, a régivel ilyen gond nem volt, frissítések telepítve, nem tudom... Maga a böngészés sebessége egyébként elfogadható.
-
ncsicso
tag
válasz
kisza25 #1019 üzenetére
Nyilván azt amit te is: teljes lemerítést. Igen, tisztában vagyok azzal, hogy a lítiumos akksik nem szeretik, stb, szóval számomra semmi újat nem mondtál, egyszerűen kisütést írtam lemerítés helyett.
#1018: Másképpen ezt az akksit nem nagyon lehet kisütni, pont a védelem miatt.
Hanyagolhatnánk a "kisütés" miatti pirongatást? lassan kezd kínossá válni - no, nem nekem...
#1021: A 9,5 órás böngészés csak a gyártó álmaiban szerepel, ne pánikolj rajta. Igaz, a miénket az asszony használja, nekem közvetlen tapasztalatom nincs vele, de az sem biztos, hogy többet bír, holott egy hónapja lett gariban cserélve.
#1022: mi csak a saját töltőjével használjuk. A G2-esem töltőjétől konkrétan meghülyült, (2A gyorstöltés támogatás vagy mifene,) és inkább nem kísérletezünk.
-
ncsicso
tag
Nekem most cserélték garanciába... Az a fránya töltésjelző megint szaraxik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest