- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
roliat
csendes tag
Szerdán jött ki rá az 5.0 Lollipop: [link]
Azt írják, ez nem fog OTA-n jönni, csak manuálisan lehet frissíteni.
Holnap küldök szervizbe egy ilyen tabletet egy szoftveres probléma miatt, kíváncsi vagyok, fel rakják-e ezt, vagy valami régebbit fognak, és ezt nekem kell majd. -
Sziszifeca
őstag
Azt nem tudod, hogy a Factory resetnél ha csinálok egy "Wipe Cache Partition"-t is akkor is rajta marad a gyári rom?
(ezt nem mertem nyomni, de teljesen szűz resetet akarok)
Nem tudom miért csinálja, kislányom játszik pl. ezzel és sokszor kidobja, hogy leállt.
Nincs erre valami javítás?Valamint Rootolni érdemes? Olvasgattam, hogy sok embernek nem jött be után az újabb rom frissítés.
-
kisza25
félisten
nem tudom nekem többször elfogy a RAM 2-3 lappal böngészve is, meg sokszor belassul kilépeget, újraindítás megoldja, én nem vagyok elégedett a vassal
Ezt azért nem értem ,mert a telefonom ugyanazt tudja, mint ez a tab és azon sokkal gördülékenyebb minden és nincs ilyen gondom, ezért is mertem megvenni ezt a masinát -
kisza25
félisten
-
grosy
senior tag
Most lehet, hogy én értem félre, de ha egy dedikált androidos játékot futtatsz, akkor alap, hogy leáll a zene, hiszen magasabb prioritású. Nem gondolnám, hogy lehet együtt futtatni. Az emulátoroknál lehet engedélyezve van, de androidos játékoknál ez a normális, minden más rendszeren is. Ha pc-n CS-zel, akkor sem tudsz ugyanazon a gépen Well Hello-t hallgatni
-
grosy
senior tag
Igen, olvastam, hogy Neked javították, de nekem még mindig az a meggyőződésem, hogy ez szoftveres hiba. Még az elején igen gyakori volt ez a jelenség, ami a frissítések után mérséklődött. Nálad arra gondolok, hogy amikor visszakaptad a tabot, akkor máshogy "laktad be", és ezért nem jelentkezik. Milyen böngészőt használsz? Nem tettél fel más launchert?
-
-
pleslie82
tag
Sajnos ezt elsők között tapasztaltam tavaly decemberben. Nagy vígan leültem vele zenét hallgatni meg netezni, hát nem jött össze!
Az egyszerre futó youtube alkalmazásról meg internetről már ne is beszéljünk. Mivel hogy az sem megy!
Nekem több telefonom is 4.4 volt, de ilyet soha nem produkált. Mondjuk azokban min. 2 Gb Ram volt. Egyébként a KitKat pont azzal volt beharangozva,hogy sokkal jobb a memóriakezelése, szóval nem az Android hibája lesz az sajnos...
Asus nagyon cserbenhagyta ezt a masinát.... -
Skynet258
veterán
Én az 1.5-ös verzió óta (2009 környéke) nyúzom az androidot, azóta sok verzió és készülék járt a kezeim között, de még egy sem produkált ilyen hibákat mint az Asus cucca. Ezt simán ők cseszték el, ennyi.
Esetleg azt megnézhetnéd, hogy a "Fejlesztői lehetőségek" alatt átállítod a "Háttérfolyamat korlátozást" normálról... valamire. Mondjuk "4 háttérfolyamat"-ra. Alapból a normál a legjobb, de ha itt ezt a részt túl szorosra vették, akkor meglehet, hogy a 4 háttérfolyamattal még előrébb is kerülünk...
Mert való igaz, hogy ezen a gépen a multitasking konkrétan ki lett nyírva, én is tapasztalom ezt.
-
grosy
senior tag
Száll a füst, por, törik minden stb. A felbontás mintha alacsonyabb lenne, de nekem nem zavaró. Néha röccen be egy kicsit, de az én PC-s szemem ezt már nem is érzékeli
Ingyenes lett a Playen, gondoltam megnézem. Az irányítás is elég szokható.Más: az akkukijelzés ismét jó. Néha-néha azért még van egy kis bug.
-
opi064
tag
Köszi. Hát nekem a build szám: ww-2.2.33.135. Pedíg kb. 2 órája frissítettem.Akkor hogy lehet ennél újabb? Sajna vissza a boltba nem vihetem, már kb.1 hónapja vettem. A szervízhez meg nem sok kedvem van.(semmilyen hasonló kütyü szervizével nincs túl jó tapasztalatom. Konkrétan sosem let jó semmi, amit meg kellett volna javítani...)
-
-
Skynet258
veterán
"Nem játékoknál" ez furán hangzik bár értem mit akarni mondani (
) meg a végénél "tesztett" - de gondolom ezeket megtaláltad te is.
A root survival általában (gondolom itt is) azt jelenti, hogy frissítés után is megmarad a root - na most a programozói részével nem vagyok tisztában, a frissítő algoritmus felé gondolom elrejti a root file-okat, a módosítottakat nem engedi frissíteni, így megmarad a root - pedig frissítésnél az általában bukó. Tulajdonképpen ennyi.
-
Skynet258
veterán
Én anno írtam mivel root-oltam, CX.
-
-
scholl
tag
a tablet billenytyűzet nélküli,
ww-2.0.33.80 a fw verzió, amikor megvettem a tabletet, akkor volt is gond vele, hogy talált frissítést, fel is akartam tenni de "Hiba", hívtam a asus supportot is, aztán vegül maradt a régi.amit fel szeretne tenni az a valami szeptemberi kiadasú fw. ww-2.2xxxxxx.
ez is elbukott , hogy új fw-vel talán megy a skype. egyik nap még ment, aztán meg nem... -
PyLu_pappa
csendes tag
Lehet, hogy nem kifejezetten csak asus szervíz de a honlapja ír valami szervízt. Mind1 most találtam egyet a 7. Kerületben ami azonnali javítást igér. Ki is lesz próbálva hamarosan mert a menyasszonyom tabletjét is vinni kell. Kértem árajánlatot is a honlapjukon mert még azt is lehet. Királyság!
A kényelemről meg csak annyit, hogy szerintem az kényelmesebb ha elviszem valahova ahol fogad egy jóember lepapírozza és megmondja, hogy biztosan mehetek mondjuk 1 hét múlva érte. És ha kész még egy e-mailt is küldenek. De a legviccesebb a mai világban hogy amikor ennyi komunikációs eszközzel mászkálunk, már mindenki jelen van szinte a neten. Manyinéni szabolcsból is. Akkor cégeknek mennyire rosszul működik a komunikációja. Vicc... 21. Század szeretlek!!!
-
PyLu_pappa
csendes tag
Köszönöm a választ. Én 1 hét alatt arról se kaptam e-mailt, hogy megérkezett-e a szervízbe egyáltalán. Nah mind1 írtam nekik hátha kapok valami értelmes választ. Amúgy amikor a Concorde tabletem mondta be az unalmast bevittem ahova kell és leültettek aztán 20 perc várakozás után jött az ember hogy csak újra kellett rakni a droidot és itt van parancsoljak...
-
Skynet258
veterán
Ezeket pont próbáltam, de semmi... Mindegy. Most épp egy olyan progival kísérletezgetek, ami engedi, hogy a játék file-okat (obb mappa) áttegyük az SD kártyára. Ez meg ezen a tab-on baromira elkél, mert felteszek két nagyobb androidos játékot azt annyi.
Persze root kell hozzá (de az meg úgyis fél sec).
-
Skynet258
veterán
Az megvan nekem is, csak még nem néztem bele.
Viszont a Burnout és valamelyik NFS rész baromira szaggat, de nem is rögtön, hanem mintha megtelne a buffer, és utána esik le az addig 30-31 fps 5-10 körülire... és szaggat a hang is ezzel egy időben. Szerintem valami beállítás lesz, de még nem nézegettem meg jobban... A hardverileg erősebb Honor 6-oson ugyanezt produkálja csontra, így nem az alap kevés hozzá szerintem.
-
Skynet258
veterán
De, kér. De itt van ez, ennek nem kell, mondjuk így meg csak vezetékesként fog menni, OTG kábellel...
-
Skynet258
veterán
Kontrollerhez: ha meg valakinek PS3 kontrollere lenne mint nekem is, az is kiválóan működik csak ez a progi kell hozzá. Mondjuk ez minden készülékkel megy így.
Akksihoz: az új frissítés óta nekem is szépen tölt 100%-ra. Remélem marad is így...
-
vvillie
tag
620 Mb szabad.
Az asus oldalon fent van par rom.(WW_V2.2.33.101)
Valami otlet esetleg, hogyan tudnam azt felrakni?
Recovery alatt van egy: apply update from ADB de nemtudom hasznalhatoe valamire?
Gondolom amig nuncs egy costom recovery addin nem lehet igy akarmilyen romot rapakolni.
Csakhat ez nem akarmilyen hanem a gyeri csak regebbi. -
-
XabaS
csendes tag
Kösz az infót.
Javasolnám, hogy akinek gondja van valamivel a tabbal, az jelezze, hogy mi a típusa a táblájának. Fontos lenne (szerintem) az altípus megjelölése is. Vagyis, nekem TF103CX-1A009A van. Így valószínűleg behatárolhatnánk, hogy az adott változat miben jobb, vagy gyengébb a többinél.
-
alansmithee
tag
de azt hol kell? mármint a factory reset-et... az odáig megvan hogy hangerő+ és bekapcs aztán asus logó és felenged.. de ott 3 menü van reboot droid boot, reboot, recovery, power off és ennyi... reboot droid boot-al billentyű kombináció nélkül vagyok ugyanott ahonnan indultam, recovery esetén meg újraindulás után kapok egy hanyatt dőlt robotot felnyitott hasfallal ami felett egy piros háromszög lebeg alá meg az van írva hogy nincs parancs és innen se előre se hátra..
-
Skynet258
veterán
Igazából bármelyik jó, találomra tettem fel én is, de ez volt az.
-
Skynet258
veterán
Pont tegnap futottam bele. Nekem feltűnt, hogy az egyik játékban egy adott sávban nem érzékelt semmit, ha úgy akartam gördíteni a képet, hogy áthaladok ezen a sávon, akkor ott megszakad a mozdulat.
Lekaptam Play-ről egy teszter progit - lényegében mutatja, hol érinted a képernyőt, de a kijelzés nem tűnik el ha felengeded. Na "kisatíroztam" az egész kijelzőt, és kisült, hogy egy csodálatos sáv szalad keresztbe a kijelzőnek pont a közepén, pontosan fél centis szélességben. Ott nem érzékelt semmit az érintésből, majd ha megint csinálja újra satírozom, gyönyörűen látszik... na mondom ennek annyi, mehet gariba, de egy restart után működött a teljes kijelző.
Ez a szoftver egy kaki, kezdeniük kellene ezekkel valamit, mert egyébként a tab jó, és ezek igazából "csak" bug-ok, ki lehetne őket irtani. Frissítések is jönnek ugyan időről időre, de vajon mit javítanak...?
-
Skynet258
veterán
Hm, ez érdekes... felraktam a DU Battery Saver-t, anno mindig használtam. A tab egész nap eddig töltőn volt, 66%-ra vitte fel magát a visszajelzés szerint. Felraktam a progit 5 perce, most lehúztam... 100% mind a programban, mind az értesítési sávban.
Okát nem tudom egészen pontosan, ilyen szinten ez a program nem fér hozzá a rendszerhez, pláne nem módosítja, de valami mégis történt. Kiderül, hogy mennyire átmeneti a dolog - gondolom az, de mivel ez lgolja a töltéseket, hátha kiderül valami.
Akinek van kedve pakolja fel, és számoljon be róla mi történt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged