- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
Snakeiboy #381 üzenetére
ES alatt webdav-val működik, de sem a dlna-t sem a többi protokollal nem tudtam rajta beállítani. Ez lehet az én szerencsétlenségem, nem nagyon semennyire értek a témához. Így tudok streamelni videót, zenét, képet is, csak azt ES alatt nem hajlandó megnyitni (total commander webdav pluginnel meg igen, de ott meg a video stream nem működik
).
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Snakeiboy #126 üzenetére
Na sikerult a toltesi teszt. Nalam teljessen lemerult alapotbol (kikapcsolva) 4ora es 45perc kellett a 100% szintig. Mikor bekapcsoltam a keszulek most 100%ot mutatott a korabbi 85-96 es hasonlo ertekehez kepest
. Erdekes volt de 1% on nekem is meg egy ora netezest engedett mire kikapcsolt. Tehat megalapithato hogy az aku visszajelzes csapnivalo, ezen kivul jo a tablet. A gazdaja holnap viszi el tolem
-
saelin
veterán
válasz
Snakeiboy #110 üzenetére
Lehet kár volt első szériásat venni...
De olyan jó ajánlat 85k-ért egy dokkolós tablet, hogy nem lehetett neki nemet mondani. Sajnos már biztos, hogy holnap visszaviszem az eboltba és kérek egy új (természetesen ugyan ilyen) készüléket, márcsak a kijelző fényerejének ingadozása miatt is. Addig álltalában megengedik, hogy a korábban megvásárolt készüléket használjam. Hátha kiderül még egy két bug, hw hiba, amire felhívhatom a figyelmet.
Egyébként azért vagyok ilyen alapos a hibák keresésénél, mert sajnos teljesen mindegy milyen márka, de akkor is becsúsznak hibák, főleg az első szériásoknál, mint ezek. Jó gép lesz ez, csak még vannak kezdeti bajai... ha jól tudom kb fél éves a termék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged