- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bugatti63
csendes tag
Tegnap este feltettem tölteni. Ma reggel mielőtt kihúztam volna rá nyomtam egy rövidet a bekapcsoló gombra. Hát mint ha nem töltött volna semmit. Kihúztam a töltőt és bekapcsoltam és ott 100%-ot mutatott. A frissítés óta most csinálta először. Remélem egyedi eset volt.
-
Bugatti63
csendes tag
Na sikerült a frissítés. Felére csökkent a belső tárhely most 600MB a szabad. Lefrissített jó pár alkalmazást, de a Facbook-nál 504 hibakóddal kilép mindig. Azért működik. Még egy hiba VLC-nél, hogy nem látja a médiafájlokat a kártyán. "Directory is empty" ezt írja ki. Amúgy ok!
-
Bugatti63
csendes tag
A két frissítés között mi a különbség? Melyiket érdemes feltenni?
-
Bugatti63
csendes tag
Nos 10 napja nekem is van egy TF103C tablet. Eddig minden tetszik kivéve a képernyő érzéketlenségét! Az Asustól azért ez elég gáz. Valaki garanciában próbálkozott és ha igen utána megszűnt a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest