-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henczi55
csendes tag
válasz
PyLu_pappa #405 üzenetére
Hogy tudtad unrootolni? Köszi
-
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #810 üzenetére
Asus TF fórumon is ezt mondják. Sokkal fontosabb az asusnak egy stabil és bugmentes rendszer - köhöm -, mint egy bugos, de friss android verzió. Elég csak azt megnézni, hogy melyik árkategóriájú készülékek kapják meg a lolit, és látszik, hogy ez a gép nem esik bele abba a kategóriába.
Az ART miatt talán még nem is baj, ha nem kapja meg. Lehet lenne nagyobb bajunk, mint hogy nem lehet SD kártyára másolni. -
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #807 üzenetére
A 138 a legfrissebb, igen. Kiváncsi vagyok, hogy ezzel megszűnik-e az akku probléma... Nekem az utolsó frissítés óta teljesen rendben van. A szervíz is csak a sw-t húzta újra, semmit nem cseréltek ki. Nálam már csak a kijelző érzéketlensége áll fent, de az rendszeresen előjön. Lehet kellene egy körre küldeni, hogy cseréljenek benne kijelzőt. A töltőt sem ártana lecserélni, mert a touchpad-ot meghülyíti, ha áram alatt van.
-
gusthy
veterán
válasz
PyLu_pappa #777 üzenetére
md5 az egy úgynevezett ellenőrző szám, amivel ellenőrzi telepítés előtt, hogy a telepítendő fájl nem sérült - e. Ha nem stimmel, valami probléma volt a letöltéssel.
-
grosy
senior tag
válasz
PyLu_pappa #777 üzenetére
Tehát visszaállítottad, és azt követően sem frissült?
-
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #721 üzenetére
Ha futárral viteted és hozatod, akkor általában több ideig tart a javítás/szállítás, mintha személyesen vinnéd be valahova. A "kényelemnek" ára van, itt ez az ár.
Említetted a márkaszervizt, de van az asusnak idehaza olyanja? Emlékeim szerint a notebookom is valami kisebb cég javította gariban, ha lenne olyanjuk, akkor gondolom oda küldenék.
-
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #718 üzenetére
Edigital-os tablettel is így jártam. Direkt írtam is kommentben, hogy egyeztessünk, de a futár csak beállított az üres ajtó elé és még ő volt felháborodva, hogy nem vagyunk otthon...
GLS-es volt a srác. Velem már kétszer csinálták ezt.
A szervizelés idejéről nem tudok mit mondani, nekem az ünnepek miatt csúszott sokat, de a szerviz menetéről tényleg elég gyatra a tájékoztatás. Kapsz egy emailt, hogy már ott van és kapsz egy mailt, ha kész van. Ugyan az a futárcég fogja kivinni és le merem fogadni nem fognak megkérdezni, hogy mikor vigyék. A logikát én sem értem benne, de nekik így jó.
-
grosy
senior tag
válasz
PyLu_pappa #717 üzenetére
Nem úsztad volna meg annyival, mert többeknek is csak az Androidot húzták újra az itthoni szervízben, de akkor is oda volt 3 hétig.
Én pl. a munkahelyemre kértem a szállítást, ami meg nekem kényelmes, mert nem nap közbe kell intéznem.
-
grosy
senior tag
válasz
PyLu_pappa #715 üzenetére
Mi lett a baja?
-
vvillie
tag
válasz
PyLu_pappa #567 üzenetére
Nekem sem talal ujabb frissitest a 132-re vegzodonel.
Remelem majd a kov. frissitest meglatja.
-
vvillie
tag
válasz
PyLu_pappa #563 üzenetére
Kamu, ne foglalkozzatok az ilyen oldalakkal.
-
saelin
veterán
válasz
Ha a factory resetet kérdezed, akkor:
1. Hangerő fel + bekapcs gomb, ha megjelenik az Asus logó, akkor el kell engedni a bekapcs gombot, de továbbra is nyomni a hang felt.
2. Kiválasztod a Recovery menüt. A tab újraindul.
3. Döglött robot mikor megjelenik, akkor elkezded nyomogatni a hang fel és le gombokat egyszerre. Elő is jött a Recovery Menü. -
Skynet258
veterán
válasz
Kamu persze. Mindig más a link eleje, attól függ hogy keresnek rá a neten. Gondolom vírus. Múltkor asszem Honor 6 kapcsán hozta elő valaki.
-
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #554 üzenetére
A dalvik cache-t próbáltad már üríteni? Annak a takarítása néha csodákra képes. (Ugyan ott kel ahol a factory resetet.)
-
grosy
senior tag
válasz
PyLu_pappa #483 üzenetére
Melyik típus van Nektek? Nekem a billentyűzet nélküli "...09A" végű.
-
azka79
aktív tag
válasz
PyLu_pappa #483 üzenetére
Mi az a frityu?
-
vvillie
tag
válasz
PyLu_pappa #473 üzenetére
En letoltottem a frissitest es mikor ujraindult a gep akkor irta ki, hogy hiba de 1-2 masodperc es ujraindult a gep.
Azota nem latja, hogy van uj frissites es szoftver verzional meg a regit irja.
Azt a wipe cache és factory reset opciot hogyan lehet meg elohozni? Vagy sok ertelme nincs mert az ugyanaz mint a gyari adatok viszaalitasa? -
grosy
senior tag
válasz
PyLu_pappa #471 üzenetére
Én nyomnék neki egy hardresetet, kikapcslva hang lefelé+bekapcsolódó gomb.
-
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #405 üzenetére
Csak annyit tudok mondani, hogy "remélem". Az ad némi bizakodásra okot, hogy jönnek az update-ek rá. Egyszer talán javít is valamit...
-
grosy
senior tag
válasz
PyLu_pappa #394 üzenetére
Igen, csak az emulált játékok vannak az SD-n, de így is van köztük sok több száz megás.
Nekem is lenne egy kérdésem. Néha-néha előfordul, hogy a képernyő egy idő után nehezen érzékeli az érintést. Olyan, mintha "megtelne" a memóriája. Ha ki-be kapcsolom a tabot, akkor a képernyő feloldásánál érzékel mindent, de utánna mintha megint megőrülne. Viszont ha a gyorsmenüben nyomok egy "erősítést" (memóriafelszabadítást), akkor utána minden a régi. Ez előfordul Nálatok is?
-
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #391 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy az emulátor amin játszik az kezeli a külső sd-re rakott játékokat. Én is így játszom PSP, GBA, PSX játékokkal.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
PyLu_pappa #380 üzenetére
Milyen beállításon megy?Belső nézetben van külső tükörben kép (high) vagy csak szürke az egész (medium).
-
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #380 üzenetére
Ez a kilépegetés kezd gyanús lenni. Remélem nem a rendszer memória kezelése rossz... Pl ha túl kevés a memória, akkor kilövi a nagy fogyasztót. Valamelyik htc-n volt ilyen baj.
-
PyLu_pappa
csendes tag
válasz
PyLu_pappa #346 üzenetére
5. Ponthoz a kiegészítés: Kijelölöd, a SuperSu-t és a root anyway-t aztán katt a rootra.
-
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #352 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy az asus mennyire szigorú garancia ügyileg. A root a garancia elvesztésével jár? Egyszerűen nem találok erről infót.
-
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #349 üzenetére
Meggyőztél. Csak nem tudtam, hogy van olyan, hogy egy .apk tudja rootolni a készüléket. Mondjuk még most sem értem hogy működik...
fausto
Nem lehet egyből sd-re tölteni. -
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #346 üzenetére
Ez eddig a legfurább rootolási mód, amit valaha olvastam. Ha felteszel egy root jogosultságú appot, akkor az működik is?
(#347) fausto
Ha nagyon rákényszerülsz, akkor ott az előre telepített asus fájlkezelő. Vele lehet másolni az sd kártyára, csak mindezt nagyon lassan teszi. Pl 1 GB-ot vagy 2 percig másol az sd-re (nem mértem, csak saccolom, de ha kéred stopperozok is). -
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #344 üzenetére
Ha ingyenes az apk, amit meg akarsz osztani, akkor nincs akadálya.
-
saelin
veterán
válasz
PyLu_pappa #342 üzenetére
A root-olás menetét nyugodtan megoszthatod itt, nem fognak szólni érte.
-
vvillie
tag
válasz
PyLu_pappa #339 üzenetére
Melyik modszerrel sikerult rootolnod? Megosztanad? Koszi.
-
grosy
senior tag
válasz
PyLu_pappa #238 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Egy HTC Desire 500-at használok minden root nélkül, és ott simán megy az sd-re telepítés 4.2 alatt. Itt meg pl. A Banner Saga (isteni játék) 1,6 gigát foglal el, és marad 1,3 üresen. Ha több tárhelyre van szükségem, akkor az obb mappáját átmásolom az sd-re, letöltöm, ami kell, majd vissza. Rendkívül izgalmas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest