- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
galuska95
aktív tag
válasz
TommyY2 #1287 üzenetére
Szia!
Az asus honlapján van hozzá új firmware. Le kell tölteni gépen, kicsomagolni aztán a tab gyökérmappájába másolni. A tab felismeri és felajánlja a telepítést. Érdemes mindent lementeni még mielőtt mindennek nekikezdenél és utána egy gyári beállítások visszaállítását csinálni a beállításokból vagy recoveryből (https://www.youtube.com/watch?v=wuixmZ11Kyc).
A firmware: https://www.asus.com/hu/Tablets/ASUS_Transformer_Pad_TF103C/HelpDesk_Download/
Írj ha nem sikerül. Én már nem emlékszem teljesen, hogy hoyg csináltam de tudok segíteni szerintem. Fontos, hogy a megfelelő firmwaret válaszd ki. Le is van írva a honlapon.
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen tabom, kb.2 eves es a wifit nagyon gyengen fogja. Eddig nem volt gond ezzel, csak random sipolgatott meg a kepernyo erzeketlenne valt, emiatt volt gyari beallitasok visszaallitasa plusz az asus honlapjarol legujabb droid is fel lett rakva ra, de nem oldotta meg a kepernyo lefagyast, ezutan le lett pucolva a tab 5.0-ra es most minden jo kiveve a wifit. Kb. 2 meteres a hatotavja. Telefonom gond nelkul veszi ugyanazt a wifit, wifi analyzer szerint a legjobb csatornara van allatva a router es ha a mobilrol netet osztok meg azt is alig latja a tab. Szomszed wicit is alig erzekel. Valami megoldas van erre? Ja leejtve nem volt elvileg.
Valaszotokat elore is koszonom! Ekezetekert elnezest a tabrol irom. -
galuska95
aktív tag
Köszönöm a választ! Viszont mielőtt frissítettem kézileg, a tableten csináltam frissítéskeresést és fel si frissítette magát. Pont ahogy az asus weblapon írták. 2.2.33.144 erre felfrissítette magát és WW votl a nevjegyénél a beállításokba így a WW-vel kezdődő firmwaret raktam fel.
-
galuska95
aktív tag
Udv!
Van egy tf103cx tableten es egy hete kb (amugy mar 1 eves a tablet) elkezdte azt csinalni hogy amikor hasznalni akarom akkor nem erzekeli az erintest. Se a feloldokepernyo se a kezdokepernyo nem reagal (a tok feloldja automatikusan ha nem zartam le). Az ido se javitja meg. Csinaltam egy hard resetet az se segitett a cache is ki lett takaritva. Aztan az asus honlapjatol letoltott lolli popot felraktam. Itt is ugyan az a hiba. Eddig mukodott az hogy radugtam halozatra es egy ideig megjavult, mostmar ez se segit csak ha kikapcsolom bar az se mindig. Mi a megoldas?
Egy dologhoz tudom kotni a hibat: mivel az eredeti usb szorul ezer samsung telefonhoz valot haszanlok. Maga a toltofej az eredeti asus. Lassan tolotott a tab valoszinu a kabel nem olyan jo es visszavaltottam az eredetire (par hete). Most hogy rossz a tab ujra a samsungot hasznalom de ez se segit. Tudom nem lehet hozza koze, csak leirtam.
Elore is koszonom a valaszokat! (A hibakert elnezest a tabrol irtam, nem vagyok hozzaszokva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest