- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pleslie82
tag
válasz
daikonblaze #1214 üzenetére
Nem, volt egy apró világos folt a kijelzőn. Èn sem akartam csak ezért beküldeni, de aztán jött a frissítési hiba is és úgy gondoltam megérett a szervizre.
Új alaplap, új kijelző. -
pleslie82
tag
válasz
daikonblaze #1211 üzenetére
Szia!
Nekem ezért alaplapot cseréltek a szervizben és felrakták a Lollit. -
pleslie82
tag
Ha valakit érdekel esetleg a Nova launcher Prime most 125Ft a Play áruházban.
-
pleslie82
tag
válasz
macskajancsi #1201 üzenetére
Hát...nekem legalábbis gyorsabbnak tűnik. Nem rajzolja újra az egész képernyőt, amikor kilépek egy programból. Ja még annyit csináltam, hogy az alkalmazáskezelőben minden olyan alkalmazást letiltottam, amit nem használok.
-
pleslie82
tag
Egyébként én vagyok hülye vagy megszüntették a felhasználói fiókokat Lollipop alatt?
-
pleslie82
tag
válasz
fireman123 #1197 üzenetére
Én nem vagyok elájulva a tabtól, de most rászántam egy kis időt és most egész működőkèpesnek tűnik. Nagyon sokat jelentett, hogy lecseréltem az Asus ZenUI launcher-t a Nova-ra. Telefonon is ezt használom évek óta. Sokkal kevesebb memóriát foglal szerintem, mert gördülékenyebb a rendszer. Jó a zenUI, de valószínűleg nagyon erőforrás igényes..
A felbontásról annyit, hogy 2K-s Note 4-et használok, de nem fáj használnom a tabot sem. Nem zavar. Szerintem nincs gond a kijelzővel. Most vettem hozzá BT billentyűzetet, mert erről akarok dolgozni távoli eléréssel szabadság alatt és ilyen felbontással is szépen, probléma nélkül, tökéletesen olvashatóan jeleníti meg a win8-as munkahelyi gépemet és programokat. Tehát munkára is használható.
Végső konklúzió, hogy a launcher csere nálam sokat javított a helyzeten. Az 1 giga RAM, az 1 giga RAM. -
pleslie82
tag
Ez a tablet valahogy...nem az igazi. Nem hiszem, hogy legközelebb bármit is veszek az Asustól. Nekem Lollipop alatt újból csinálja ezt a képernyő érzéketlenséget, amit a kezdeteknél, mikor kezd megtelni a RAM
-
pleslie82
tag
válasz
#06126080 #1190 üzenetére
Szia!
Nos közben nálam az történt, hogy beküldtem a gépet szervízbe. A budaörsi TMX- foglalkozott vele. Nos, kapott egy vadiúj fóliázott kijelzőt plusz új alaplapot is. Nagy volt az öröm, egészen addig, amíg be nem kapcsoltam és ki nem derült, hogy nem működik a panel megvilágítása, tehát semmit nem látni a kijelzőből! Olyan mérges lettem! Hát pont azt nem ellenőrzik, amit cserélnek?! Szóval most újból megrendeltem a futárt és irány vissza. Pedig a TMX eddig nagyon korrektül járt el a Samsung telefonjaim szervizelésekor.
-
pleslie82
tag
Nekem egyből megtalálja, SD kártyán ès a belső tárhelyen is, de a telepítés kb. negyedénél megadja magát..
Most kihasználva még a meglévő garanciát úgy is be akartam küldeni szervizbe, mert van egy valószínűleg levegőbuborék a kijelzőn, most beírtam még a frissítési hibát is a listára. Jobb ötletem nincs. -
pleslie82
tag
válasz
pleslie82 #1176 üzenetére
Közben megtaláltam mindent, 103CX-re(emag) leszedtem a WW-t. viszont nem boldogulok. Felmásolom a zip file-t aztán elindítom a frissítést, de egy perc után a zöld robotban megjelenik egy piros háromszögben felkiáltójel és "hiba" üzenet. majd újraindul és felugró ablakban jelzi, hogy ismeretlen hiba miatt visszállt a korábbi állapotba.
factory resetet csináltam. kipróbáltam SD-re és belső tárolóra másolva is.
2.2.33.144. van fenn.Van ötletetek mi lehet a gond?
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Jól olvasom, kaptunk Lollipop frissítést?
OTA-n nem találja...hogyan lehet frissíteni? Hol találom a neten? -
pleslie82
tag
Sziasztok!
3 hét után visszakaptam a tabletet az eMAG szervizétől. Az általam felsorolt hibáknak csak egy részét javitották, ugyanúgy van egy fehér világos folt a kijelzőn, szervizlapot nem kaptam, amin részleteznék, hogy milyen javitást végeztek(mivel be sem kapcsolt), de ami a legjobb, hogy hülye fejemmel benne hagytam a 16 gigás SD kártyát, igy le is nyúlták szépen!
Kicsit mérges vagyok... -
pleslie82
tag
Sziasztok!
Hová viszi az Emag szervizelni a tabot? A szerviz feladás után egy héttel igazolta vissza, hogy megkapta a tabot...külföldön van?
-
pleslie82
tag
Sziasztok! 7 hónap után az én tabom megadta magát! A legutóbbi lemerülés óta nem lehetett életre kelteni..
Ma elvitte a futár.
Akinek volt már szervizben az mondja már meg, hogy kb. mennyi ideig kell nélkülözni a cuccot! Köszi. -
pleslie82
tag
Sajnos ezt elsők között tapasztaltam tavaly decemberben. Nagy vígan leültem vele zenét hallgatni meg netezni, hát nem jött össze!
Az egyszerre futó youtube alkalmazásról meg internetről már ne is beszéljünk. Mivel hogy az sem megy!
Nekem több telefonom is 4.4 volt, de ilyet soha nem produkált. Mondjuk azokban min. 2 Gb Ram volt. Egyébként a KitKat pont azzal volt beharangozva,hogy sokkal jobb a memóriakezelése, szóval nem az Android hibája lesz az sajnos...
Asus nagyon cserbenhagyta ezt a masinát.... -
pleslie82
tag
Nèzd, vannak hiányosságai a tab-nak, főleg szoftveres oldalról, de alapjában véve erős proci van alatta és szerintem az 1 GB RAM is elegendő átlagos felhasznás mellett. Mondom ezt úgy, hogy a telefonomban 3 GB van. Ez egy jó készülék, ha elfogadod a kèpernyő felbontását. Nekem elèg nagyok az elvárásaim, mégis meg vagyok elégedve vele a mindennapi használat során. Sőt.Kifejezetten szeretem!:-)
-
pleslie82
tag
Oké, köszi az infókat, este gatyába rázom a videólejátszást!
-
pleslie82
tag
Újabb érdekes hiba: nekifeküdtem a majd 3 órás Interstellar filmnek, majd 2óra 25 percnèl aszongya, hogy "hardveres gyorsítás leállt."
És kész. Nem hajlandó attól a perctől tovább játszani sehogy.
Vlc-vel néztem. Pc-n végig ment a film.
Lehet a Vlc a bűnös, mindenestre érdekes. -
pleslie82
tag
...ès tényleg 100-ra tölt! :-)
-
pleslie82
tag
Az enyèm is frissült, most töltőn van, kiváncsi leszek.... :-)
-
pleslie82
tag
válasz
Hnorbi1980 #609 üzenetére
Tudtommal a flash tartalmak megjelenitése KitKat alatt(de talán már JB alatt sem) támogatott.
-
pleslie82
tag
Az a baj, hogy mostanában sokszor be sem kapcsoljuk a PC-t, ott a két tenyérnyi telefon meg a tablet wifin. Csak azért nem akarom beizzítani, hogy töltsem róla a tabot 5-6 órát.
Amúgy nem hinném, hogy maga a töltő a ludas, mert a Note két amperes töltőjével is ugyanazt produkálja. -
pleslie82
tag
Bizony, fekete péntek!
Na hát pont ugyanezek a hibák jelentkeznek nálam is, meg még párunknál, úgyhogy én sem gondolnám, hogy hardveres lenne a probléma. Én türelmesen várom a mindent megoldó frissítést!
Valamelyik nap egyébként a kölykök kikapcsolásig merítették a tabot, úgyhogy felraktam töltőre úgy ahogy van, na így 96%-ig töltött.
Az időjárás widgetnek meg valóban jót tett a frissítés, úgyhogy megint azt használom. -
-
pleslie82
tag
Nem maradsz le semmiről a .135-ös frissítés hiányában, mivelhogy nekem semmilyen érdemi változást nem hozott. Ugyanúgy fenn áll az összes hiba.
Egyébként már csak röhögni tudok az egészen! Milyen amatőr hiba már, hogy az időjárás widgeten rosszul írja ki a dátumot. Komolyan ez olyan, hogy aszongyák az Asus-nál, hogy nesze Jóska, itt egy vas, TF103-as, dobjál mán rá holnap reggelig valami szoftvert, amivel elkegyeg, mert holnapután már piacra kell dobni, hadd vegyék a parasztok. Jóska meg ráhúzott valamit gyorsba, mert még boltba is kellett menni, meg a gyerekér' az oviba.
..és ez lett kérem!
-
-
pleslie82
tag
Folyamatos használat mellett egyre inkább kiütközik az optimalizálatlan rendszer. Nekem nem csak játékok lépegetnek ki. Gyári böngészőnél egy idő után nem érzékeli a görgetést. Chrome egyszer csak gondol egyet és "leáll". Ugyanígy a Mindig TV alkalmazása is.
Kétablakos mód is nyögvenyelős, mondjuk Skype+böngésző. Spotify-t ha háttérbe küldöm és elkezdek mondjuk böngészni akkor elhallgat. Ezek a problémák valószínűleg az 1 Gb RAM-nak köszönhetőek, bár egy jobban optimalizált rendszerrel azért jobban kellene menniük. -
pleslie82
tag
A tegnapi frissítést követően este tizkor felraktam töltőre és reggel fél hatkor 83%-on vettem le!
-
pleslie82
tag
Nekem is az emagos CX van ès most töltött le egy 21 megàs frissitèst.
Èn is factory resetet mondtam volna megoldàskènt a frissitèsi problèmàra de ha az sem segit akkor talàn asus.hu. Ha jól làttam lelehet tölteni frissitèseket pc-re vagy dobj ràjuk egy email-t. -
pleslie82
tag
Végre egy jó hír!
Ha hazaértem meg is lesem.
-
pleslie82
tag
Igy van! Az Euronics-ban làttam ma, hogy 61 ezerért adjàk a cuccot. Azért ha valaki ennyi pénzt ki ad érte, jogosan vàrhatja el, hogy ilyen durva bug-ok ne legyenek! Nekem még az a furcsa, hogy nem javitjàk azonnal az ilyen meredek hibákat. Lehetetlennek tartom,hogy nem tudnak róla!
-
pleslie82
tag
Halljátok,ez az akku kijelzés egyre gyatràbb...ti mit tapasztaltok? Kihúzom,bedugom,kikapcsolom, bekapcsolom.....76%. Szomorú vagyok, durva hibànak tartom!!
-
pleslie82
tag
Tud valaki esetleg olyan mappa tokot, ami nem ilyen gagyi kapoccsal, meg gumiszallaggal rögzíti a tabot? Mert abban csúszkál össze-vissza, nem az igazi...
Olyasmire gondoltam, mint a gyári MagSmart tok. Rá lehet pattintani, mint egy hátlapot.
Itthoni shop-okban sehol sem találok viszont.. -
pleslie82
tag
Ezt szomorúan hallom...én csak a 8-at töltöttem le. Elindult, de jobban tesztelni nem volt időm, azonnal kiléptem belőle.
Jó hír viszont, hogy a Walking Dead gond nélkül fut!Mondjuk az meg nem nagyon javallott egy 10 éves gyereknek!
A Temple Run is hibátlan viszont, az még érdekes lehet gyerkőcnek. -
-
pleslie82
tag
Szia!
Igen, mi leginkább csak az Asus-ról tudunk érdemben nyilatkozni!
Azt mondod, hogy főként netezésre illetve filmnézésre használnád a tabot. Ebben az esetben-az egyébként erős- Intel procival sem lesz gondod.
Én a helyedben megfontolnám a dokkolót is. Film+nethez nem feltétlenül szükséges szerintem és máris lefaragtál az árából, ha nélküle veszed. -
pleslie82
tag
A frissítés után eddig annyit vettem észre reggel, hogy most már nem 98, hanem 89%-ig tölti csak!
Nem tudom, hogy ez az orbitális hiba nem tűnt fel senkinek ott az Asus-nál? Mert ez nem egy rejtett kis bug, amit alig lehet előcsalni... -
pleslie82
tag
Egyébként a kezdeti problémàk utàn még mindig azt mondom,hogy àr/érték arànyba megéri megvenni és nem kell megijedni a 149 ppi-s felbontàstól sem, szerintem abszolút elfogadható. Mondom ezt úgy hogy full hd-s telefonjaim vannak.
A Clash of clains megnéztem neked, működik. -
pleslie82
tag
Hopp! Most jött OTA-n egy 196 megàs frissités. Meglàtjuk mi vàltozott! :-)
-
pleslie82
tag
Most raktam fel a Nova Launchert Voxel icon pack-kal, igy màr nagyon pofàs. Ezt hasznàlom mobilon is màr vagy 2 éve. Egyébként kezdünk összebaràtkozni,mióta megszüntettem a 2. felhasznàlói fiókot, azóta reccenés nélkül teszi a dolgàt! :-)
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Hétfőn én is vettem egy ilyen tabot, mert ár/érték arányban jó vételnek tűnt az Emag-nál 45ezerért.
Aztán kicsit csalódtam. Felhasználói fiókokat nehezen kezeli, nagyon bug-os. Nem tudom, hogy ez a gép hibája, vagy Androidon még kiforratlan a fiókok kezelése. Második felhasználónál, véletlenszerűen leállnak alkalmazások, nem reagál érintésre, megfagyogat. 3. felhasználót meg nem is enged létrehozni, pedig én külön szerettem volna a feleségemnek és a gyerkőcöknek is.
Valóban sok játék nem indul vagy nem teljesértékűen megy. Ez az Intel proci hátránya, nyelünk egyet, elfogadjuk.
A töltés nálam 98%-nál áll meg.Azért ennél nagyságrendekkel jobban optimalizált op.rendszert várnék el még akkor is, ha ez nem csúcs kategória. Remélem jönni fog még frissítés(ha nem is lollipop).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest