- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
válasz
szandi.mandi #851 üzenetére
Ez a legújabb gyári rendszernek tűnik, nála is ez van fenn.
Én rootoltam és utána pár nem használt alkalmazást el tudtam tüntetni (lefagyasztani), hogy ne használják (számomra) feleslegesen a rendszert. A gyári launchert is lecseréltem a Nová -ra, nekem az a legjobban beállítható felület.
Újraindulás soha nem volt jellemző sem a régebbi sem az újabb rendszerek alatt. A refurbished cuccokat jópáran szídták már itt - talán tőlük lehetne a működési rendellenességekről infót szerezned. Én újként vettem a tabletet. -
gombasm
aktív tag
válasz
szandi.mandi #824 üzenetére
Melyik rom van rajta? Minden gyári vagy valamit alakítottál már rajta?
Újként vásároltad vagy gyári felújítottként (refurbished) esetleg használtan?Az újraindulás nem tipikus, itt a fórumban sem panaszkodtak erre.
Én a legfrissebb gyári rommal használom, sem azzal, sem előtte a másik változatokkal újraindulási gondom soha nem volt.
-
kkdesign
senior tag
válasz
szandi.mandi #824 üzenetére
Igen, nekem is ilyen. Fel akartam tenni kérdésnek, de már kár is foglalkozni vele... Ha tabletet akar az ember akkor ipad... ha nem kellene tv-t vennem, (nem kell, de életminőség fenntartásához szükségeltetik
) akkor rágyurtam volna egyik nagy akcióra az egyik meg nem nevezett híres apple üzletnél. ipad mini 3-ak voltak 70ért kezdődően. Annyiért az már nagyon jó vétel lett volna
valakinek nem kell ilyen tab óccón? ezeöccá
viccvót majd nyáron
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest