- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noda10
tag
A javaslatodra kicsit visszaolvastam a fórumban. Megtaláltam a megfelelő útmutatókat a rootoláshoz, de - szintén megfogadva a tanácsokat - kezdőként nem próbálkoznék vele, nem éri meg a kockázatot. Így a Tatanium app előnyei is kilőve. Tegnap frissítettem 5.0-ra a rendszert és visszaállítottam a gyári beállításokat.
Tudnál tanácsot adni, hogy milyen launchert, tisztítóprogramot egyebet rakjak fel a gyorsaság érdekében? (Természetesen amellett, hogy tényleg csak a szükséges appokat rakom majd fel.) Illetve a bizonyos Asus alkalmazások letiltásának mi a módja, amit itt sokszor emlegettetek? Mire gondoltatok pontosan, mert gondolom nem csak az auto frissítések letiltására?
Előre is köszi a segítséget, addig nem nyúlok a géphez, míg nem olvasom a válaszod/válaszotokat.
-
Noda10
tag
Sziasztok!
Egy ilyen modellem van már fél éve: ASUS MeMO Pad HD 7" IPS 16GB kék /ME176CX-1D035A/
Igazából csak azt akartam megkérdezni, hogy mindenkinél ilyen brutálisan lassú? Egyszerűen idegesítő a működése, egy-egy képernyőváltásra vagy programba való belépésre vagy kilépésre hihetetlen sok időt kell várni. A 4 évvel ezelőti Galaxy Ace telefonom nem volt ilyen lassú, a mostani LG G2 meg ehhez képest egy versenyló.Nincs teleszemetelve feleslees programokkal, gyakorlatilag ugyanazokat használom, mint a telefonon. Mi lehet a probléma? Mert csodálkozom, hogy a tesztek erről nem szóltak. A szabad memória soha nem csökken 180 alá, de tisztogatással 400+ van, szoftver a legfrissebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest