- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysuhi
tag
válasz rbalint88 #6698 üzenetére
Nekem van egy 14 hónapos S1-em, kb 36 órát bír ki nálam 100%-ról 10%-ra merítve. De azért egy nap egyszer feltöltöm, kb 40-50 perc kell neki. Az óra nem vízálló hivatalosan, de most voltam nyaralni és a tengerbe belnyúltam vele párszor, nem lett semmi baja. Meg néha a csap alatt szoktam lemosni.
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
rbalint88
addikt
Udv a holgyeknek uraknak!
Telekommal most iphone melle felaron lehet venni watch s1-et es mivel muszaj telefont vegyek, elgondolkoztam melle egy 4mm-es darabon. A kerdeseim: nem sokat piszkalva kibirja-e reggeltol estig? 1-2evesen? Vizallosaga a gyakorlatban milyen? Balatonba a bolyakig be lehet menni vele vagy uszodaba-elovizbe mar inkabb ne vigyem? Buvarkodni nem fogok benne
Koszonom a valaszokat es a megertest, mert tudom ott a kereso, de 4”-on nagyon nehezkes. -
domerator
veterán
válasz hszilard666 #6692 üzenetére
Abba a stainless steel hazba valami ugyes embernek bele kellene hackelnie egy s2-3 szerkezetet
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
LoSA
csendes tag
válasz hszilard666 #6692 üzenetére
Hm.... Kicsit sokallom, amikor 80.000-ért már S3-at lehet venni. S0? Kb adnék érte 10.000 Ft-t.
Nagyon várom, hogy jöjjön az S4, hogy végre az árakat helyre tegye, mert nagyon elvannak szállva. Nálam egy S2 jelenleg max 55 000 Ft. -
LoSA
csendes tag
Srácok, tudván, hogy szeptemberben jön az új S4 széria, szerintetek egy S2 széria maximum mennyit ér? Most nem azokról a jó emberekről beszélek, akik palimadarat akarnak fogni is kitartják az árakat. Nem értem, hogy miért próbálja mindenki 100-ké eladni, amikor pár hét és felét se fogja érni....
-
_Petya_
őstag
válasz Fox Mulder #6664 üzenetére
Én sem bíztam a kínai alis/ebayes fém szíjakban, ilyet vettem: [link] Ez hongkongi, állítólag svájci óragyárak beszállítója a cég, mindenesetre $100 körül van, én elégedett vagyok a minőségével is.
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
-
atirag
őstag
válasz FIREBLADE78 #6683 üzenetére
Monjduk ezt most nem értem😊
99k a normál ára hivatalosan. eíhhez képest van nagyjából féláron. Tehát ha csak ezt nézem akkor jó vétel lenne 46k-ért is. -
Mela Kehes
addikt
2Do-t használ valaki órán? Feltettem telóra ismét, órán a programoknál nem látom, nem tudom telepíteni sem.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
atirag
őstag
A series 1 sebességileg ugyan az mint a series 2? Mert vennék édesanyámnak egyet mert most féláron van a telekomnál.
-
Vasy09
őstag
Nem tudom, hogy milyen fémből van a gyári, de mondjuk elég vicces, hogy majd duplája magának az órának!
Amúgy nekem is tetszene egy szép fém szíj, de én majd inkább bőrt szeretnék hozzá a melóban!
Gamertag: Vasy09
-
FIREBLADE78
addikt
Hordjátok,nekem jó a gyári gumi szíj.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
galaxys80
veterán
válasz FIREBLADE78 #6668 üzenetére
Miért ne lenne ehhez az órahoz való?
Aliról rendeltem Milanese szíjat. Tökéletesen illeszkedik.
-
senior tag
válasz FIREBLADE78 #6668 üzenetére
Nagyon jól néz ki vele és kényelmes is, space grey-hez a fekete pedig különösen jól fest.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Fox Mulder #6667 üzenetére
Szerintem ehhez nem való. De kinek mi.
-
senior tag
válasz FIREBLADE78 #6666 üzenetére
Van másik fémszíjas órám, de ehhez is kellene egy.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Inkább vegyél a kétszázból egy fémszíjas órát.
-
leslieke
Jómunkásember
Én azzal használom, de nekem sem tetszik. Cserélném másikra, ha jobbat találnék.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
senior tag
Használ valaki fém szíjat az órához? /Apple kizárva 200.000/Utángyártottra gondoltam, rendeltem egyet Ali-ról ami összességében jó minőségű, viszont a csatlakozó nem pontos az óránál és igy "lötyög" kissé és félek, hogy lekoptatja a foglalatot.
Néztem a német amazonon ezeket, ott is rengeteg márkával találkozni de az értékelések alapján ott is hasonló gondok vannak.
Úgy látszik oda is beszabadult Kína csak adtak márkát a cuccoknak de így is gyenge minőség.
A kérdésem az, hogy tud valaki normális márkát e célra? -
kchris78
veterán
válasz hszilard666 #6660 üzenetére
ezt irtam - a gsm boltok annyival olcsobbak hogy hagyja az ember a szavatossagot - a gari az amivel nincs gond.
-
Ragnar95
félisten
válasz hszilard666 #6660 üzenetére
Így van, csak hivatalos magyarországi viszonteladótól történő vásárlás esetén van szavatosság (legtöbb GSM bolt 0perces használtként árulja a termékeit, nem pedig újként), ráadásul ugye a szavatosság csak az eladó boltnál érvényes, nem pedig a gyártónál, ergo GSM bolti szavatossággal csak a baj lenne.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
kchris78
veterán
válasz hszilard666 #6658 üzenetére
sima boltoknal sincs gond szerintem. viszont annyival olcsobbak hogy elgondolkodtato hogy hagyja az ember a szavatossagot.
-
-
senior tag
Üdv!
Használ valaki piros sport szilikon pántot, eredetit? Kültérben, világosban nem igazán piros színe van, hanem kissé olyan mintha narancssárgás árnyalata lenne. Másnak is feltűnt ez? -
dorika87
őstag
Tudtok ajánlani BestBuy GSM boltot ahol kapható a Watch 3? Köszi
-
nagyúr
válasz Csabee. #6653 üzenetére
Hát, örülj neki, hogy ennyit tudsz (és akarsz!) mozogni, én jelenleg napi 1-1,5 óra eszőterem vagy szobabicaj, ami belefér meló mellett. Bár szerintem,ha lenne rá több idő, akkor is ennyit nyomnék.
kchris78: Minden ilyesmi csak hozzáállás kérdése. Nyilván nem ettől leszel egészségesebb, de én pl. bebeszéltem magamnak, hogy igenis zárjam be a gyűrűt, pont azért, mert így legalább nagyobb eséllyel ráveszem magam, hogy mozogjak. direkt beállítottam, hogy ne érjem el a "bezáródást" a szokásos napi tevékenységeimmel, így mindenképp neki kell állni edzeni, hogy meglegyen. Én pedig olyan vagyok, hogy elkezdeni nehéz, ha már csinálom, akkor minden oké. végig megy a folyamat.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Csabee. #6651 üzenetére
ez is a jo hozzallas.. ez a gyurubezaras is fuggoseg... nem is ertem tenyleg annyira egeszseges lenne HA MAR nem mozogtam annyir egesz nap akkor meg alvas elott kozvetlen 20 perc aktiv mozgas azert a plzsz 30-40 kcal-ert? hogy ne tudjon konnyen utana elaludni az ember?
amugy en ugy vettem eszre a seta nagyban fugg a sulytol szerintem. em napi 10-12000 lepessel is csak 400 kcal napi erteknel vagyok.. tobezerre csak sieleskor tudtam felmenni.
-
Csabee.
nagyúr
válasz icecave #6652 üzenetére
Legutóbb a a Balatont átúsztam, majd körbetekertem montival kis kitérőkkel. (240km). Ez mondjuk 12 óra aktív mozgás. De úgy lehet összehozni hogy reggel úszol 5km-ert, utána 200+km ert tekertsz, s levezeted 5-15km futással. Ez a recept
Ja és nekem az aktív napi mozgásra 850cal vna belőve, mégsem kapok olyat hogy 800%os teljesítmèny a cal égetés meg egyre nehezebb minél edzettebb vagy ez igaz. De én még puding vagyok
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
kchris78
veterán
válasz Constantin #6647 üzenetére
igen!
-
kchris78
veterán
válasz Constantin #6645 üzenetére
Nem biztos, ha cserélik a telefont akkor úgyis óravisszaállítás kell, ha meg nem akkor meg használod tovább... Ha nem választod le legalább tudod offline illetve félig online (ha lát wifit akkor pár app működik) használni. Én ezt tettem.. egész leszoktam arról hogy rendes értesítések jönnek az órára és tényleg óraként használtam..
[ Szerkesztve ]
-
Constantin
tag
Sziasztok,
Holnap megy gariba a telefonom, hogyan érdemes leválasztani az órát az iPhone-ról, hogy ne legyen semmi galiba?
-
-
jilian
addikt
(#6622) r3dsnake
Nem hiszem, biztos vannak többen is....
(#6635) Rage47
Már reggel átállítottam a régiót, most este voltam 35 percet tekerni, a lányommal elmentem görizni 40 percet....és nem akarja megadni.
Mind a kettőt az edzés alkalmazással vittem végbe..
Csak szürkén van.
Hiába állítgatom a régiót...icecave. & Constantin
Az órát vagy a telefont ki-be kapcsoltátok? Vagy semmit?
-
-
kchris78
veterán
válasz Onderon #6632 üzenetére
elnézést mert emlékezetből írok de ha jól emlékszem azt a popupot már nem az oldal teszi fel... hanem a telefon. Letöltöd a profilt (ez az oldal számára egy kutyaközönséges file letöltés) és a telefon érzékeli hogy ez profilfájl és telepíti. Felteszi a kérdést hogy hova...
-
kchris78
veterán
válasz Onderon #6630 üzenetére
azért mert a profil nem tudja hogy hova kerül fetelepítésre és asszem nem is lehet limitálni... ez az egyik módszer arra hogy a frissítésekről ne értesüljön az ember - fel kell tenni a telefonra egy olyan propfilt ami nem erre lett létrehozva így nyilván semmilyen frissítést nem fog találni soha.
-
Onderon
senior tag
Miért lehet felrakni a béta profilt az órára ha nincs is public béta rá? (Továbbra is próbálok rájönni, hogy lett 5.0 az órán, ha az eladónak sincs dev accountja meg nekem sem)
-
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #6628 üzenetére
Vissza tudja, a régiót kell átállítani, nem a nyelvet.
-
Romvr
őstag
válasz r3dsnake #6622 üzenetére
Nem csak téged. Én is folyton kapom őket azt nem győzöm kinyomni hogy hagyjon a hülyeségeivel.
Apropó: Be lehet valahogy állítani hogy ne zaklasson a bezárt gyűrűkkel, napi, heti eredményekkel és hasonló hülyeségekkel? Ha érdekel akkor megnézem nap végén, vagy hét végén. Nem mintha az a napi 4-5 üzenet annyira zavaró lenne... de mikor üzenetet várok és megrezzen akkor nagy csalódás azt látni hogy a fitnesz app próbál lelket önteni belém
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
jilian
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Köszönöm mindenkinek az építő hozzászólást és a tanácsokat, döntöttem, megvárom a szeptembert, és ha minden jól megy, megveszem majd az új típust. Ezen az egy-két hónapon már nem múlik semmi!
-
Mela Kehes
addikt
válasz Skorpio.59 #6618 üzenetére
Közben megoldottam de volt egy kis pánik.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz Mela Kehes #6617 üzenetére
Tökéletesen működik.Képzeld el mi lenne,ha kis zöld robot lenne rajta...(bocs)
Adj szárnyakat a kisgyereknek,de hagyd,hogy magától tanuljon meg repülni!
-
Mela Kehes
addikt
Ma reggel az órám egyszer csak alma jelre váltott. Percenként elindul, beírom a jelkódot, pár mp múlva alma jel ismét. Ez váltakozik. Barátomé már éjfélkor alma jelet produkált, az övé csak azt mutatja illetve néha semmit és semmire nem is reagál.
Van ötletetek mitől lehet ill. mit lehet tenni vele?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
-
kispéé
senior tag
válasz FIREBLADE78 #6600 üzenetére
Mid van eladó? S3?
-
kispéé
senior tag
Döcögős az S2? AKkor mit mondjak az S0-val.
Egyébként a maga módján teszi a dolgát az S0 is, nem olyan idegesítően lassú, "még a használható" határán van. Ennek ellenére tervezem az újat megvenni, elvégre az S0-t is azért vettem, hogy kipróbáljam milyen az élet a watch-csal és úgy néz ki, hogy már nem tudnék nélküle meg lenni.[ Szerkesztve ]
-
-
kchris78
veterán
válasz FIREBLADE78 #6610 üzenetére
kösz a tippet.. hát, meglássuk, mit jelent a fejlettebb pulzusérzékelés.. mert amikor valamiért sima kocogó futásnál _percekig_ nem találja meg a pulzust (S2) akkor levenném és egy percig ugrálnék rajta...
-
kchris78
veterán
-
Vasy09
őstag
Na igen, ezért vagyok úgy, hogy az eszemre kéne inkább hallgatni, mivel, mint minden ilyen cuccommal, ezzel is hosszú távra terveznék. Így nagy eséllyel lenne tartósabb az új, mint a mostani. Viszont nem tudom, hogy pl hoz-e annyival többet, illetve, hogy árban mennyivel lesz majd több!?
Nescafé: Nálam is ez a terv leginkább!
[ Szerkesztve ]
-
-
Vasy09
őstag
válasz FIREBLADE78 #6600 üzenetére
Köszi, de használt most semmiképp nem játszana!
Az a baj, hogy az eszem azt mondja, hogy várjak, és majd megveszem az újat, viszont a szívem meg azt, hogy most kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- További aktív témák...
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
- MOBVOI TicWatch C2+ Okosóra
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest