- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
A media markt rendelés ma reggel meg is jött volna, csak nem voltam elérhető, mert vacakolt az esim... Úgyhogy holnap tudom átvenni postán...
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Sorry, félreértettem, azt hittem, az órára való várakozásra válaszoltál. Mindegy, azért itt hagyom.
Én a megjelenés óta vártam rá, hogy legyen a győri Media Markt-ban, hogy megtapogathassak egyet. A demómodellek pár héten belül kikerültek, de megvásárolható darabok csak nem akartak megérkezni. Aztán elkezdtem folyamatosan figyelni a különböző webshopokat, naponta többször is rájuk lestem, végül az iSTYLE-nál sikerült elcsípni, de 1-2 órán belül megint elfogyott az összes. Résen kell lenni.
--------------------------
Más: Nem rendeltem Popov bőrszíjat, nem sikerült meggyőzni magam, hogy kiadjak 25k-et érte úgy, hogy csak alkalmanként használjam (a mindennapokban kényelmesebb a sport loop). Ráadásul izzókat, meg úgy néz ki, hogy akkumulátort is kell cserélnem az autóban.[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
válasz Skorpio.59 #8089 üzenetére
Még aszongya ezért a pénzért
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Gondolkodtam már régóta , hogy veszek egy okosórát. Mivel Apple telóm van, ezért mindenképp Apple-t akarok.
Szerintetek még megérné megvenni az Apple Watch Series 3-at? Iphone 7 mellé menne. Vagy már felesleges? Kb. 3-4 évig használnám, sport-ra illetve a hétköznapokra.
Köszi
-
mr.tamasbiro
őstag
Szerintem 44-est vegyétek.
-
őstag
válasz bubodoki77 #8083 üzenetére
Nekem 17cm a csuklóm, és én is éppen ezen gondolkozom, melyik méret lenne a legjobb.
Félek hogy a 44mm túl nagy lenne. -
bubodoki77
csendes tag
Szerintetek van most iSTYLE-ba 44 mm-es sportszíjas? Illetve vékony csuklóra elég a 40-es, vagy az már nőknek való inkább?
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Új szíjak nekem nem jönnek be a színek ez van. [link]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Ļantos
aktív tag
Óra nem mutatja a helymeghatározás alapú időjárást.
A beállítottak működnek, helyalapú nem. Eddig jó volt.Ötlet?
Most ki meg be kapcsoltam rajta a gps-t és megjavult, na de akkor is, miért kell ezt?
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz hszilard666 #8067 üzenetére
Annyit megér simán szerintem jó vételt csináltál. Ma megnéztem a szijakat azért van kis különbség az eBay-es és utángyártott szíjak közt nem sok de az eredeti jobb tapintásra. De ennyit nem ér amennyiért adják az isztàjlban.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
galaxys80
veterán
válasz FIREBLADE78 #8066 üzenetére
Látnád mi megy a magyar postán....
-
Ļantos
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #8066 üzenetére
Nem láttam. Nem tudom mire célzol
Évente 200-as darabszámban jön kütyü, volt pár sérült-elveszett, de jött a másik helyette vagy a refund. Egy esetben kellett írnom a PayPal-nak, kivizsgálták, visszatérítettek. Nincs ezeken kívül rossz tapasztalatom
tboldi: Jó választás. Nincs ragasztva, befuttatva a széle, a varrás ha bírja akkor tartós lesz, mellesleg jól is mutat. Én pár éve gyártattam magamnak egy helyi iparossal öveket, ez nem foszlik, nem nyúlik, mai napig hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz hszilard666 #8072 üzenetére
Nem volt rá időnk.
Amúgy én egy Popov Leather szíjon gondolkodom, kedvezménnyel és szállítással együtt $58 lenne (+ÁFA).
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
-
tboldi
nagyúr
válasz hszilard666 #8069 üzenetére
Akkor meg minek kérdezed?
-
Vasy09
őstag
válasz hszilard666 #8067 üzenetére
Nem tudom, de szerintem a 3ezres is bőven tudja azt!
Sőt, emlékeim szerint valaki írta, hogy a gyárival az idő múlásával előfordult, hogy párszor már meglazult neki!
Gamertag: Vasy09
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
iSTYLE nál ma 20K a gyári milanese loop. Annyit megér nem?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
heim
tag
válasz tepenzed #8058 üzenetére
ne haragudjatok a tudatlanságomért miben különbözik a nike és a "sima" watch? Egy ideje gondolkodom a vásárláson és azt hiszem most jött el az ideje. Ha van az iCentre ben (a honlapon azt írja) akkor azt hiszem beruházok egy sima gps.es re. Van valami amire figyelnem kell a vásárláskor? Előre is köszönöm a segítségeteket!
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
-
Ļantos
aktív tag
iCentre. Bementem h veszek egy 3-as szeriat ha mar nincs a 44mm-es, erre epp most kaptak keszletet, igy most van egy nekem is vegre.
-
Vasy09
őstag
válasz Downsampling #8051 üzenetére
Mindenesetre gratua, mert ez tényleg nagyon jó üzlet volt így!
Nem mondom, hogy nekem nem szokott szerencsém lenni, de ekkora még nem volt az Ebay-es karrierem kezdete (2005) óta!
Más. Azt meg tudjátok mondani neke, hogy ugye adott egy S2, amit az öregemnek vettem, viszont neki két szifonja van ugyanazzal a profillal (icloud). Ilyenkor ha párosítom az egyik telefonjával az órát, akkor a másik teló értesítéseit is megkaphatja az órán, vagy csak azt, amelyikkel párosítottam?
[ Szerkesztve ]
-
Downsampling
senior tag
Ha az itthoni árakat nézem, pláne újban, akkor sosem vettem volna. Mondom, egészen más márkákat nézegettem és akkor még tényleg csak azt gondoltam, hogy sportoláshoz kell.
Ebay-n elég sokat vásároltam, és volt egy-két elég jól sikerült boltom. Mert amúgy szerintem az Ebay legtöbbször drágább, mintha az ember itthon venné meg. Még használtban is. Abban az időben, amikor sokat vagyok úton, viszont nem sok választási lehetőségem marad (volt, hogy épp Németországban ment tönkre a telefonom - kiesett az autóból - és gyorsan kellett egy másik. Ez pár éve volt). A vásárlások nagy része nem túl előnyös, de amikor van lehetőség licitre, vagy az eladó által kiírt árból alkudni, akkor néha becsúszik ilyen (vagy még jobb). Mindegy, megint csak offolok…
-
atees
őstag
-
Vasy09
őstag
válasz Downsampling #8042 üzenetére
Akkor tényleg nagyon jó áron vetted!
Én faternak vettem most S2-t ennyiért postával!
-
Dr. Oid
aktív tag
háénnemtom... sokminden eszembe jutott, de az nem, hogy kiröhögjelek ügyes!
-
Csabee.
nagyúr
Az tényleg nagyon olcso! Szerencséd van nem is értem az eladónak hogy érte meg.
Üdv: Csabee.
-
abeno9
csendes tag
Segítsetek!
Hogyan tudom az alap Workout futásokat a Nike+-ba szinkronizálni?
Kell lennie valami megoldásnak 😀 -
Downsampling
senior tag
válasz Dr. Oid #8040 üzenetére
Ki fogtok röhögni: 107 euróba került nekem az óra, szállítással... vadiúj 42mm, 4 series, igaz csak az alap szilikonszíjjal, de amilyen kényes vagyok ezekre, szerintem nekem pont ez a szíj a legjobban elviselhető... Tényleg azt hittem, hogy átvertek, aztán jöttek ezek a rejtélyes vámolásos emailek, meg a DHL tökölése, stb... tényleg alig hittem el, még akkor is nehezen, amikor a kezemben volt. Csontra le volt merülve (gondolom, még ha töltve is volt valamennyire a kb. jókét hét alatt, mire ideért simán lemerülhetett), gondoltam, na ennek az akksija egy rakás kaki. De nem!
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz Downsampling #8038 üzenetére
ez aztán a szerencse mondjuk nekem a Polar hamarabb megvolt, mint az AW, de nem is vetném a kettőt össze, van, amiben a Polar sokkal-sokkal jobb, pl az edzéstervek, illetve az "igénytelenség", de nyilván nem vetélytársa egy igazi okosórának. persze nem is annyiba került...
[ Szerkesztve ]
-
Downsampling
senior tag
válasz Dr. Oid #8032 üzenetére
A Polar órákat én is néztem (ahogy írtam, először csak sporthoz gondoltam ilyen órát), és nekem is bejöttek. Azért lett végül AW, mert bohóckodásból egy aukción az Ebay-n benyögtem egy nevetséges árat, olyat, amiről azt gondoltam, hogy kiröhögve utasítják el. Hát nem, elfogadták. Ekkor ijedtem meg, hogy talán nem is új, meg valami nem kóser. De oké, ha már így alakult, akkor kifizettem. Elég nehezen és sokára érkezett meg (mondjuk a DHL is bénázott szokás szerint), meg valami vámolási procedúra is volt, amit nem is igazán értettem, hiszen Angliából vásároltam. De amikor feltöltöttem, és beüzemeltem, megnyugodtam. Tökéletes, egy karc sincs rajta, az akksi is rendben, minden úgy van, ahogy írták. Hát akkor hajrá, legyen AW-m. Pedig már a Garmin appokat is letöltöttem...
Szóval, amilyen szemtelenül olcsón vettem, nem nagyon bánom, ha lesz rajta egy-két karc. Mondjuk amúgy sem hardcore módon használom... -
Madwe
nagyúr
válasz Downsampling #8035 üzenetére
Azt, h külföldön melyik adatbázis pontosabb, azt nem tudom, de gyanítom ugyanabból dolgozik ott is, mint a gyári...
Az, h mennyire pontosan tudja merre jársz: ha neki is megadod, h folyamatosan használhassa a helyzetedet, akkor ugyanolyan pontos, mint a gyári. Ilyenkor ugye nem a gps megy folyamatosan csak wifi s egyéb metrikákból lokál, arra h nagyjából merre vagy bőven elég, de kevésbé merül a teló (a gyári is pontosan ugyanezt használja)
Sirivel is használható, van hozzá shortcuts rész.
Azaz ilyen szempontból ugyanolyan mint a gyári.
Az árához viszont hozzátenném, h ha az órás dolgok is fontosak (mint pl ahogy nálam van, h személyre szabhattam hol mit mutasson) akkor éves díja is van (elég a kisebb csomag, talán évi 1300huf)...
Ezt kalkuláld bele mielött megvennéd
(egyébként egész ügyesen megoldották ezt az 1 apphoz többféle lehetőség kérdést, attól függően h mely pozicióba mit állítasz be)[ Szerkesztve ]
-
Downsampling
senior tag
Bocsi, hogy közbe kérdezek: én is még friss AW használó vagyok, nálam az AW eddig a telefonomon található időjárás app-ot használja, GPS alapú, tehát, épp ott mutatja (kiírva a helységet is) ahol vagyok. Külföldön még nem teszteltem (mivel tényleg ez lesz a harmadik hete, hogy megvan az óra), viszont hamarosan nagyon sokat leszek külföldön, jellemzően össze-vissza miden országban... Mennyire jó az órán a teló időjárás appja? A telón eddig bevált, mindig tudta, hol vagyok, és elég pontosnak tűnik. A Sirivel is boldogul (vagy én vele).
Megéri a Carrot? Én is néztem, tetszik (mondjuk az árát épp két napja dobtam ki feleslegesen a WOD-ra), csak nem tudom azok alapján, amit írtál, hogy az mennyire működne jól külfödön, pláne úgy, hogy folyton úton vagyok?
Köszi! -
molnartom
aktív tag
a DsCam-nak nincs alkalmazási felülete az órán, a CamTV az rtsp streamet le tudja az telefon alkalmazásából futtatni az órán.
Bozodi János: telejsen jók, a kedvencem a DsNote, elég gyorsan lehet jegyzetelni diktálással az órán, szinkronizálódik, az DsAudioót kevésbé használom, de működik az is.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Dr. Oid #8032 üzenetére
A Carrot lényegében itthon ugyanolyan pontos, mint bármelyik másik itthoni időjárásjelző app, nem tudom itt honnan szedi az infokat, de eddig kb mindig azt hazudta, mint a többiek.
Ugye a lényege a weather underground féle hyperlokális adatbázis is lenne, de az sajnos europában nem megy. Ettől függetlenül az órás funkciók miatt nekem ennyi pénzt évente megér Illetve telefonon is szeretem a widgetjét, az appot magát már ritkán nyitom meg... -
Dr. Oid
aktív tag
tboldi: köszi! a Sygicet rég nem használtam kocsival se, gyalog se, mennyire jó manapság? waze forgalomfigyelőjét megközelíti?
Downsampling: igen, ez egy úgymond tök jó "use case", Siri meg telefonálás, push notik nálam is alap, a számlap kötöttsége, ami kezd zavarni, nem találok a magam felhasználásán elég kontentot, a minimál meg nem az én stílusom. sporta egy Polar M400-am van, HR szenzorral, azt nem adnám semmiért, meg ugye az egy műanyag cucc, nem egy 150+-os alu+üveg eszköz. utóbbit féltem futáshoz meg bicajhoz
molnartom: a Synology appok mennyire használhatók? bevásárlás töklyó, mi is a nejemmel együtt használjuk a Buy me a Pie-t.
Madwe: a Carrot mennyire jó kishazánkban?
köszi mindenkinek az eddigieket!
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz molnartom #8030 üzenetére
Ha már van synod, miért nem a ds cam-ot használod ? a camtv jobb app lenne?
Akkor összeszedem én is:
- Authy
- Bear (bár most a Drafts-ot is tesztelem, a kettő közül az egyik marad...)tollbamondós todo list, baromi hasznos
- Things 3
- Carrot weather - pont az apple watchos appja illetve az infografika miatt esett erre a választásom!
- Fantastical - szintén nagyon jó watchra is
- ShazamÍgy néz ki a complicationöm, majdnem mind használom rendszeresen, bár a legtöbb csak rápillantás miatt van ott, arra is elég
Bal felül pulzusmérés indítása (legutóbbi mérés eredményét igazán kitehetnék még...
jobb felül időjárás aktuális hőfokkal, alatta napi min max-al
bal alul aktivitási görbék
jobb alul zene
közép fent naptár, felette a következő napi naptárbejegyzésem a munka csoportból (többit nem listázza itt, mert nem érdekel órán )
közép jobb oldalt időzítő, mert gyakran kell pl tojásfőzéshez
közép alul a csapadék esélye aznapra
közép bal oldalt meg a gyári naptár, mert a fantastical nem írja ki h hanyadika van, márpedig én órán akarom látni
ha lenne bearnek vagy draftsnak complicationje, tuti kitenném...
1-2 nap után már tudja az ember rutinból hova nézzen ha mi érdkeli, nagyon szeretem
Plusz ugye notifikálás a leglényegesebb nálam, pl tárgyaláson. Nomeg eleve az, h semmilyen hangot nem ad ki soha semmilyen eszközöm, szolidan rezeg az órám, így tárgyaláson se gáz pl. + edzés, health appok stb amik ugye alapok szintén.[ Szerkesztve ]
-
molnartom
aktív tag
válasz Dr. Oid #8026 üzenetére
Nekem ezek vannak fent az órán/telefonon:
- Bring! - bevásárlólista (ezt a feleségemmel közösen használjuk)
- CamTV - az itthoni IP karerákhoz
- DsAudio - Synology NAS-hoz
- DsNote - Synology NAS-hoz
- Messenger - elég egyértelmű
- myTifi - Samsung TV távirányító
- OneAccess Authenticator - 2lépéses hitelesítéshez (NAS, Facebook, Outlook, Gmail)
- Pillow - alváselemző
- SafeInCloud - jelszómentő/tároló/ajánló
- Blue Remote for Kodi - ez is egyértelműEnnyi. Mindezt egy AW3-on.
-
Downsampling
senior tag
Amikor el kezdtem gondolkodni, hogy kéne nekem egy "okosóra", elsősorban a futásokhoz, sétákhoz, sportoláshoz láttam értelmét (ne egy nagy darab téglával rohangásszak izzadtan, ami ráadásul leeshet, vagy ha kutyapóráz van a kezemben, akkor meg pláne nagy az esély, hogy repül a teló). Először nem is AW-ban gondolkodtam, hanem Garminban (most már örülök, hogy nem az lett). Egy banális véletlen miatt lett AW. Még nincs meg három hete, de szépen lassan kezdem felfedezni, mire jó még a sportapp-okon kívül. Pl. élvezem, hogy Siri-n keresztül sok minden intézhető, a legjobban a telefonálást. De az mindenképpen jó, hogy a legtöbb dologhoz bőven elég, ha a telefon BT távolságban van (pl. ma is vártam több telefonhívást, de ehhez nem kellett magammal vinni a telefont, az órám jelezte a hívásokat). A különböző alkalmazások üzenetei is az órára érkeznek, így a telefonom akkuja alig merül, észre sem lehet venni. Már negyed négy van, de a telóm 98 százalékon van, az is csak azért, mert volt pár telefonálásom. Máskor ilyenkorra már 70-80 százalékon szokott állni (ma nem volt séta az eső miatt - amúgy a GPS és a nyitott képernyő zabál sokat - ha már meg lett volna a napi mozgás, 60 százalék sem biztos, hogy lenne...). És erre nem egészen három hét alatt szoktam rá, tehát van még fejlődési lehetőség...
Ok, az óra is lemerül egyszer, de két napot simán kibír egyhuzamban (még úgy is próbáltam, hogy éjjelre a karomon hagytam)… és ha meg lemerül, még mindig ott teló, teljes készültségben (töltöttségben)… -
tboldi
nagyúr
Nekem ezek vannak fent:
- Spark
- Messenger
- Viber
- Bear
- Fantastical 2
- Things 3
- Timetable
- PCalc
- Sygic
- 1Password
- Outlook
- Onenote
- SortedAz utolsó 3 mondjuk csak próbaképpen van telepítve, még nem döntöttem el, hogy melyiket tartsam meg.
Viszont a komplikációikat nem használom, elég minimalista számlapokat állítottam be.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
-
Dr. Oid
aktív tag
Sziasztok,
AW 3-at használok (korábban volt egy első szériásom is) és kezdem "megunni" a korlátozásokat, pl a komplikációk nem bármelyik helyre rakhatók vagy hogy nem mindegyik watch face-re rakhatók ki, meg általában is kezdem magam megkérdőjelezni, hogy mire is jó nekem ez.Még nem tartok ott, hogy eladjam, sokkal inkább próbálom megtalálni, mire is lehet jó, milyen infót/komplikációt tehetek ki. Jelenleg ezeket használom:
Spotify (de nem túl gyakran)
Activity vagy Naptár 8mikor mihez van kedvem)
Stocard (hűségkártyák)
Buy me a Pie! (bevásárlólista)A százféle sport appon kívül ti mit használtok/ajánlotok, mit érdemes feltenni az órára?
-
veterán
Szerintem Apple (online) Store-ban érdemes rendelni Watch 4-et. Valszeg ott kaptok leghamarabb (telekomon kívül, de ott sajnos csak egyetlen fajta szíjjal lehet kapni). Az acéltokos LTE-s órákra is már “csak” 3-4 hét várakozási idő van.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Downsampling
senior tag
válasz Csabee. #8019 üzenetére
Igen, összemostam a Strava-t és a WorkOutDoor-t, mert a WOD online felülete a Straván kezelhető.
Nem, nem tudja az automatikus szünetet, közben végig olvastam a manual-t. És nem tudja a közvetlen feltöltést sem. Ehhez kell pl. a Strava oldala.
Egyetlen dolgot csináltak meg jól rajta, hogy sokféleképpen lehet konfigurálni a telefonon megjelenő képernyőt. De már rájöttem, hogy ez is csak azért izgalmas, mert sok szín keveredik. Amúgy haszontalan.
A Runtastic legalább ennyit tud, és ott is lehet konfigurálni a kijelzőt, hogy mit akarsz látni menetközben. Az lehet előnye is a WOD-nak, hogy nem indítja el a telefonon az alkalmazást a tevékenységkor, mivel így nem csökken az akksi idő. De a Runtastic is csak elindítja, viszont a képernyőt nem nyitja meg, így akár egy 6 kilométeres séta alatt, ami kb 1 óráig tart egy százalékot sem csökken az akksi töltöttsége. Cserébe tudok akár zenét is hallgatni. Ugyanez a helyzet a Nike Run+-szal.
És ami a legfontosabb, ezeket az appokat már sok-sok éve több millióan használják. Sok barátom is. Tehát valós a versengés, ezáltal a motiváció. A WOD-ot egyelőre alig ismerik, hiszen lényegében egy éve léteznek.
De ha jó irányba fejlesztettek volna, akkor már egy év alatt is többen ismernék őket.Menetközben egy sportolót nem a bonyolult sok színes információ érdekli, hanem csak egy-két fontos adat. A Nike Run+ szögegyszerű kinézete, kevés, de hasznos képességei többet érnek. Szerintem.
És az sem fogja növelni a felhasználók számát, hogy nincs próbaidőszak, vagy ingyenes verzió, egyből ki kell fizetni 1790 forintot. -
Csabee.
nagyúr
válasz Downsampling #8017 üzenetére
Úgy kezdted hogy beleugrottál a stravaba :-)
A strava egyébként tudja a menetközbeni megállást (legalábbis bringánál így használom) sétánál nem vagyok benne biztos.
Amit megvettél én még nem vettem meg, de lehet hamarosan kipróbálom. Én a MM-os watch 4 en gondolkodom hogy lemondom.. pocit elvették a kedvem a több mint egy hó várakozással. Lehet maradok a watch 2nel..Üdv: Csabee.
-
Downsampling
senior tag
válasz tepenzed #8013 üzenetére
Nem is a Strava appot használom, hanem amit ajánlottál (a WorkOutDoors nevűt).
Na, ebben nem találok olyat, hogy telóról fel lehetne tölteni bárhova (pl. FB), nem találok olyat, hogy ha megállok, akkor automatikusan pause van, stb. Amiket leírtam... Nagyon nehézkes kezelni, talán pont azért, mert tényleg nagyon sokféle módon lehet személyre szabni a display-t. De csak azt. Mintha másra nem is gondoltak volna. És egyelőre azt látom, hogy nagyon kevesen használják (míg a Runtasticot és a Nike Run+-t is baromi sokan, mindkét app-ot használják barátaim, külföldön is, jó is, amikor megy a versengés). Na ezzel a WOD-val ez a veszély nem fenyeget.
Elnézést, ez nem szemrehányás akar lenni neked, mert amikor megnéztem az Apple Storeban, nekem is nagyon bejött. De ha tudsz segíteni a beállításokban, vagy valamit én nem vettem észre, akkor elnézést.[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
Na haver talált egy újat, boltban. 170-ért akarják adni Sokallom enyhén szólva.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz trobi28 #8012 üzenetére
Olvastam erről nézd csak vissza kerestem neked. Ebben minden le van írva szerintem.
https://szifon.com/2015/05/05/ragadosan-forog-az-apple-watch-digitalis-koronaja-mitol-lehet-ez-es-mit-lehet-ellene-tenni/
-
tepenzed
őstag
válasz Downsampling #8011 üzenetére
Maga a Strava app nem számít jónak, kevesen is használják az eszközön. Amiért sokan szeretjük, az az online felület, ahol kényelmesen visszanézheted az edzéseid és nagyon jó a közösségi része, kihívások stb.
De ehhez neked nem kell a Strava appot használni. Ott van amit ajánlottam vagy bármely más ami tud automatikusan oda tölteni vagy exportálni.
-
trobi28
addikt
A series 3 órámnál azt vettem észre, hogy ha egy ideig (1-2 óra) nem használom a tekerőt (nem tudom mi a hivatalos neve), akkor szorulva indul el, de úgy rendesen. Gondolom ez nem normális dolog.
Bevihetem ezzel garanciáztatni? Garis még a cucc. Nem hajtanak el vele?
Hova érdemes vinni Budapesten, ahol viszonylag hamar megoldják a dolgot?[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Downsampling
senior tag
válasz Csabee. #8001 üzenetére
Nem tudom, van-e erre megfelelő topik, ha nincs, nem szeretnék ideszemetelni, esetleg várom privátban is az észrevételeket, javaslatokat.
Beleugrottam ebbe a Strava-dologba. Már bánom. Baromi sokféleképpen lehet konfigurálni...az app képernyőjét. De a sok bába között elveszett a gyerek! Míg a Runtastic az órán elindítja a telefonon lévő appot (lényegében csak oda-vissza kommunikálnak BT-on - szerintem az apró csúszások, pontatlanságok is ebből adódnak), addig a Strava appja csak az órán indul el. És hiába tudom konfigurálni a display-t, az órán ez úgysem látszik. De a legnagyobb baj, hogy lényeges funkciók hiányoznak:
- Nincs lehetőség automatikusan megállítani a tevékenységet (pl. sétát, ha mondjuk a kutyám szaglászik, jelöl, stb.) Kézzel persze van "pause" funkció, de rohadt nehézkes előhozni ezt a képernyőt, mire ez sikerül, már jó ideje állok. És nem, nem szeretném egy-egy séta alatt 40-szer kézzel megállítani, ha a tiszta időre vagyok kíváncsi. A Runtastic ezt a funkciót tudja, de emellett a bruttó idő sem veszik el.
- Ahogy már útközben gondoltam, nem, nem fogja nekem sehova sem feltölteni a tevékenységem. Mivel sem az órán, sem a telefonra telepített app-on nincs ilyen beállítási lehetőség. Csak a strava-com-ra tudom exportálni, onnan persze tudom már fészbúkra, bárhova. De ezt egy Runtastic, Nike Run+ automatikusan megteszi, ahogy lezárom a tevékenységet.
- Mivel csak az órán indul el az app, így nyilván nem tudok mondjuk menetközben zenét hallgatni (hacsak a telefont külön erre nem kérem). Ezt is tudja a másik két app. Mondjuk ez a funkció nem érdekel, de szerintem sokakat igen.Kicsit bánom, hogy megvettem egy olyan appot, amit még alig használ valaki, azért elég értékelés sincs róla... nem a pénzt sajnálom, hanem, hogy a jól bevált, az apró kis problémákkal már megszokott appokat erre cseréltem. De csak erre a napra.
Ha esetleg én voltam a hülye, és a leírt hiányosságok orvosolhatók, akkor kérem, segítsetek. Ahogy írtam, akár privátban...
Köszi! -
abeno9
csendes tag
-
abeno9
csendes tag
Szerintetek érdemes fürdéshez is bekapcsolni a "víz záró" funkciót?
-
Downsampling
senior tag
válasz Csabee. #8001 üzenetére
Szia!
Többek között ezeket találtam én is... Kicsit egyszerűbbnek gondoltam (amúgy amit nekem a Runtastic kiexportált egy ZIP fájlba, ott minden fájlnak valami JOIS kiterjesztése van (nem biztos, hogy jól írom, mert közben véletlenül töröltem őket, de valami ilyesmi, tehát még véletlenül sem gpx). Oké, nem akarom a topikot ezzel szemetelni, ha egyszer lesz több időm (meg kedvem), akkor megcsinálom - illetve próbálom. Holnap megpróbálom élesben is az új app-ot (ha már ezért is ugrott 1790 forintom)…
Köszi!
Ja, amúgy a második módszer kicsit vadnak tűnik, mert ha jól értem, egyenként kell minden egyes tevékenységet exportálni...na az szép, több mint 800 van...
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz Downsampling #7999 üzenetére
Csak kilehet menteni valahogy.
Pl githubon van megoldás! [link]Runasticrol igy tudsz stravara koltozni: [link]
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- További aktív témák...
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Mi Watch - 3 ajándék szíjjal
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest