Apple Watch SE - alma mater

Az olcsóbbik Watch is oktatja az okosóra mezőnyt – előnyösebb ár/érték mutatóval.

Hirdetés

Bevezető

Nem az Apple találta fel a személyi számítógépet, mégis milliók esküsznek a Macre, mint munkaeszközre és nem az iPhone volt az első zsebokos, mégis az demokratizálta az okostelefont. Az iPod, az iPad és az AirPods vonal is aláhúzza, miért az Apple a világ legnagyobb vállalata, és miért vásárolják újdonságait vakon tömegével: ritka a mellényúlás és 100%-os az ökoszisztémába való integrálás. A téglalap alakú, négy sarkánál ívelt Apple Watch persze nem mindenkit győzött meg a klasszikus, kerek okosórák mellett, viszont a starttól kezdve összedolgozott az iEszközökkel, és azóta csak nő az alkalmazáspark előnye minden hasonszőrű csuklóékkel szemben.

Az Apple Watch SE 40 mm, sportszíjjal
Az Apple Watch SE 40 mm, sportszíjjal [+]

A szakadék persze rendszerszinten megvan: Android telefonnal nincs értelme almás órát venni, az Apple tulajoknak meg nem érdemes bármi mást, hacsak nem kifejezetten profi sporton van a hangsúly. Az viszont jogos kérdés, hogy szükség van-e még egy, mindennap töltendő, méregdrága termékre, és itt jön a képbe az iPhone SE után a Watch SE variánsa, a ma forgalmazott három almás óraszéria közepén, az alábbi árakkal:

Az Apple Watch SE pántvariációi
Az Apple Watch SE pántvariációi [+]

  • Apple Watch Series 6 GPS, EKG, SPO2, S6 SiP, 32 GB, 40/44 mm: 160/170 ezer forint
  • Apple Watch Series 6 GPS + 4G LTE, EKG, SPO2, S6 SiP, 32 GB, 40/44 mm: 200/210 ezer forint
  • Apple Watch SE GPS, S5 SiP, 32 GB, 40/44 mm: 110/120 ezer forint
  • Apple Watch SE GPS + 4G LTE, S5 SiP, 32 GB, 40/44 mm: 130/140 ezer forint
  • Apple Watch Series 3 GPS, S3 SiP, 8 GB, 38/42 mm: 78/88 ezer forint


[+]

A Series 3 régi darab kisebb kijelzővel és tárolóval, kevesebb lóerővel és önálló funkcióval – ideális azoknak, akik csak a mobiltudást terjesztenék csuklóra. A fürgébb Watch SE, amit az iStyle-tól kaptunk kölcsön, már alkalmasabb önálló használatra és a Series 6 méreteit, 1000 nites retina kijelzőjét, 32 GB-os tárolóját, iránytűjét és kerámia/zafírkristály hátlapját hozva a legtöbb prémiumtulajdonságot megismétli, azaz nem vágja meg túlzottan a tudáslistát. A csúcson pedig a Series 6 áll rozsdamentes acél vagy titán opcióval, EKG szenzorral, véroxigén-telítettség méréssel, mindig aktív kijelzővel, 20%-kal erősebb hardverrel és U1 chippel a maximalistáknak, akik iPhone-ból is a legtutibbat veszik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés